IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : De politie, je grootste vriend, trapt je de ballen van de reet [nieuwstopic] Vorige pagina | Volgende pagina
nark
Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....
Usericon van nark
Posted 24-06-2012 22:05 by nark Profiel van nark

Veel geweld tegen politie
24 jun. 2012, 20:39
Meerdere agenten en een ambulancebroeder zijn het afgelopen weekend slachtoffer geworden van gewelddadigheden. De geweldsincidenten vonden door het hele land plaats.

In Utrecht hield de politie zondagochtend een 21-jarige vrouw aan die eerst een portier van een café en vervolgens twee agenten had mishandeld. In Woerden schopte een 16-jarige jongen een agent.

Een 32-jarige man in Varsseveld (Gelderland) schopte vrijdagavond een agent in het gezicht. De agent had net een ruzie gesust waar de 32-jarige bij betrokken was. Toen de agent daarna mee een woning in ging werd de man agressief. De man is gearresteerd.

Agenten in Meppel zijn zondagochtend belaagd toen zij wilden ingrijpen in een opstootje tussen twee groepen in het uitgaansgebied van Meppel. De politie hield twee mannen aan.

In Venlo is een agent zaterdag gebeten door een 31-jarige Venlonaar. De man werd aangehouden nadat hij op straat twee voorbijgangers had aangevallen. Bij zijn aanhouding beet hij in de arm van de agent.

Een ambulancebroeder kreeg in de nacht van zaterdag op zondag in Den Bosch een kopstoot van een dronkenlap. De man lag stomdronken op de grond en ambulancemedewerkers wilden hem helpen. Toen de man bijkwam vroeg hij de broeder of hij van de politie was. Toen deze ontkende, kreeg hij alsnog een stoot tegen mond en kaak. Hij raakte gewond maar kon toch doorwerken.


Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....


G.I.R.L.
Ride
Usericon van G.I.R.L.
Posted 24-06-2012 22:08 by G.I.R.L. Profiel van G.I.R.L.http://new.livestream.com/accounts/398160/events/1594566/player_pop_up

quote:
Op 24 juni 2012 22:05 schreef nark het volgende:
In Utrecht hield de politie zondagochtend een 21-jarige vrouw aan die eerst een portier van een café en vervolgens twee agenten had mishandeld.
Pittige tante.


Op 20 november 2012 14:13 schreef Schuurman het volgende: Bronvermelding vind je 2 berichten onder mijn bericht.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 24-06-2012 22:10 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

jongen met geld.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


stigma
awesome
Usericon van stigma
Posted 24-06-2012 22:17 by stigma Profiel van stigma

quote:
Op 24 juni 2012 22:10 schreef ElitE het volgende:
jongen met geld.
*proest*


Subtiel kamerolifantje


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 25-06-2012 18:25 by Forever After Profiel van Forever After

Duitse instelling wil 30.000 euro van 'bosjongen'

AMSTERDAM - De Berlijnse jeugdinstelling waar de zogenoemde bosjongen zat, heeft aangifte tegen hem gedaan wegens oplichting.

Dat melden Duitse media maandag.

De zorg voor de Nederlander zou de instelling dertigduizend euro hebben gekost. Dat geld wil de instelling terug.

De Nederlander uit Hengelo verbleef de afgelopen negen maanden in een begeleidingsinstelling voor minderjarigen, terwijl hij meerderjarig is. Hij kreeg daar zakgeld, kost en inwoning, kleding en persoonlijke begeleiding.

De 20-jarige Hengeloër dook negen maanden geleden op in de Duitse hoofdstad. Hij beweerde jarenlang in een Duits bos te hebben gewoond met zijn inmiddels overleden vader. Hij zei zijn vader in augustus te hebben begraven, waarna hij naar Berlijn kwam. Zijn moeder zou al op zijn twaalfde zijn omgekomen bij een auto-ongeluk.


Zenuwen

Eerder deze maand bleek de bosjongen het verhaal uit zijn duim te hebben gezogen. Hij bleek uit Hengelo te komen en sinds september te worden vermist.

"Wat we niet kunnen factureren zijn de zenuwen die ons deze jonge man heeft gekost", zegt Ed Koch, woordvoerder van de instelling . "Zo een geval hebben we nog nooit gehad."

Door: Novum/NU.nl


En terecht. Laat 'm maar dokken die bosmongool met z'n blije bakkus.





 


Herrie Records Inc.
Anno 2008
Usericon van Herrie Records Inc.
Posted 25-06-2012 18:49 by Herrie Records Inc. Profiel van Herrie Records Inc.http://www.herrierecordsinc.com

daar heb je dus een simpel model voor en dat heet: screening. iedereen valt te traceren. erg onnozel van die instelling (los van het feit dat je iemand de eerste dagen wel bed, bad, brood geeft). duur hotel zo voor onze bosnimpf...


I am mine own redeemer...!


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 25-06-2012 20:17 by bastianus Profiel van bastianus

Wel gaaf dat hij iedereen zo lang heeft kunnen belazeren. Mooi staaltje vakwerk.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Herrie Records Inc.
Anno 2008
Usericon van Herrie Records Inc.
Posted 25-06-2012 20:46 by Herrie Records Inc. Profiel van Herrie Records Inc.http://www.herrierecordsinc.com

dat zeker ja!


I am mine own redeemer...!


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 26-06-2012 11:49 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Mja als er een steekje los bij hem zit kun je zoiets toch niet gaan verhalen?


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


G.I.R.L.
Ride
Usericon van G.I.R.L.
Posted 26-06-2012 12:02 by G.I.R.L. Profiel van G.I.R.L.http://new.livestream.com/accounts/398160/events/1594566/player_pop_up

quote:
Op 26 juni 2012 11:49 schreef ElitE het volgende:
Mja als er een steekje los bij hem zit kun je zoiets toch niet gaan verhalen?
Is altijd erg handig, in veel situaties.


Op 20 november 2012 14:13 schreef Schuurman het volgende: Bronvermelding vind je 2 berichten onder mijn bericht.


Herrie Records Inc.
Anno 2008
Usericon van Herrie Records Inc.
Posted 26-06-2012 14:15 by Herrie Records Inc. Profiel van Herrie Records Inc.http://www.herrierecordsinc.com

hangt van de stoornis af (bij pseudo stoornissenkan dat prima).


I am mine own redeemer...!


Ascendant Grotesque
Usericon van Ascendant Grotesque
Posted 26-06-2012 14:18 by Ascendant Grotesque (Speciaal lid) Profiel van Ascendant Grotesque

quote:
Op 20 juni 2012 7:22 schreef MR. N het volgende:
Hmm, ziet er niet "suggestief" uit, je ziet iemand passief staan, en de politie op hem inbeuken, wat in dit geval sowieso buitensporig is. Men had hem ook gewoon kunnen vastgrijpen en dan in de boeien kunnen slaan.

Schijnbaar was het toch suggestief:

Agente juist gehandeld bij aanhouding dronken man Riederlaan

26 juni 2012 - Arrondissementsparket Rotterdam

De agente naar wie een onderzoek liep in verband met de aanhouding van een dronken man op de Riederlaan in Rotterdam, heeft goed en conform de regels gehandeld. Zij zal dan ook niet verder vervolgd worden. Dat heeft de officier van justitie besloten die het onderzoek door het Bureau Interne Zaken naar de aanhouding leidde. Het onderzoek startte nadat beelden van de aanhouding waren opgedoken op internet.


Uit het onderzoek is gebleken dat de man die de opnames maakte, niet het hele incident heeft gezien. De agenten kwamen zondag 17 juni af op een melding dat er een man op straat zou liggen in de Rotterdamse Riederlaan. De man zou onwel of dronken zijn. Ter plaatse stuitten de agenten op de 29-jarige man, die meteen agressief reageerde, om zich heen schopte en sloeg, en de agenten beledigde. Toen de agenten hem aanhielden en hem de handboeien omdeden, lukte het de man zich los te rukken, waardoor de boeien maar aan één hand vastzaten. De agenten gebruikten daarop pepperspray, maar dat had weinig effect. Omdat de agente het gevaar van een rondzwaaiende handboei kende, werkte ze de man met enkele gerichte trappen tegen de grond. Dat was proportioneel in die situatie en daarom heeft de officier besloten de vrouw niet verder te vervolgen.

Tijdens het onderzoek zijn behalve de agenten en de aangehouden man, diverse ooggetuigen gehoord. De ooggetuigen, onder wie de vriendin van de man die de opnames maakte, bevestigen het geweld dat de man tegen de agenten gebruikte. Het onderzoek is door de Rotterdamse gezagsdriehoek de afgelopen dagen voorgelegd aan twee externe deskundigen: de hoofdofficier van justitie van de regio Noord-Nederland, Jan Eland, en de oud-korpschef van het regiokorps IJsselland Jan Wilzing. Zij onderschrijven de conclusies van het OM in Rotterdam. De Rotterdamse hoofdofficier heeft de resultaten van het onderzoek bekendgemaakt aan de korpschef en de burgemeester.

De aangehouden man kan zich niets meer van het incident herinneren. Hij heeft verklaard die dag veel bier en wodka te hebben gedronken, zeker 30 glazen, en hij heeft verklaard af en toe een ,,kwade dronk'' te hebben. Hij heeft die zondagavond al een boete gekregen wegens belediging. Hij heeft geen letsel aan de schoppen overgehouden.

De beide bij het incident betrokken agenten hebben nog diezelfde zondag melding gemaakt van het feit dat zij bij de aanhouding gepast geweld hebben gebruikt. Ook heeft de vrouwelijke agent gemeld dat zij letsel aan de aanhouding had overgehouden.

Van de aanhouding van de man op zondag 17 juni verscheen op dinsdag 19 juni een filmpje op internet. De opnames lieten alleen het laatste deel van de aanhouding zien: het deel waarop de man uiteindelijk tegen de grond werd gewerkt. Het OM startte een onderzoek op basis van die beelden. De 29-jarige man deed in de loop van het onderzoek alsnog aangifte van mishandeling. Deze aangifte is geseponeerd. De man kan deze beslissing aanvechten bij het gerechtshof in Den Haag.

http://www.om.nl/organisatie/item_144364/item_147886/nieuwsberichten/@159063/agente-juist/


I wish I was a butterfly


Herrie Records Inc.
Anno 2008
Usericon van Herrie Records Inc.
Posted 26-06-2012 15:15 by Herrie Records Inc. Profiel van Herrie Records Inc.http://www.herrierecordsinc.com



I am mine own redeemer...!


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 26-06-2012 15:17 by Forever After Profiel van Forever After

Wat een lulverhaal weer.

Op het moment dat die troela begint te trappen hangt die vent op instorten tegen de winkelruit. Als er een blaadje op zijn hoofd gevallen was was ie al in mekaar gezakt.

Maar goed, was te verwachten. Blauw doet altijd alles goed en heeft altijd gelijk.


 


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 26-06-2012 15:20 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 26 juni 2012 15:17 schreef Forever After het volgende:
Wat een lulverhaal weer.

Op het moment dat die troela begint te trappen hangt die vent op instorten tegen de winkelruit. Als er een blaadje op zijn hoofd gevallen was was ie al in mekaar gezakt.

Maar goed, was te verwachten. Blauw doet altijd alles goed en heeft altijd gelijk.


+1

*Wij van WC eend....*


Boeiender


Ascendant Grotesque
Usericon van Ascendant Grotesque
Posted 26-06-2012 15:20 by Ascendant Grotesque (Speciaal lid) Profiel van Ascendant Grotesque

Maar hij was dus niet ingestort. En eerder ook weer gaan kutten na al aangepakt te zijn geweest. Als dat allemaal klopt snap ik het wel. Zolang hij niet uitgeschakeld is, is het niet goed.

En gezien ik er niet per se van uitga dat blauw het altijd fout doet ga ik er nu van uit dat ze correct gehandeld heeft Eerst dacht ik het ook anders, daar niet van.

edit @ MR N.: OM is niet politie

[Dit bericht is gewijzigd door Ascendant Grotesque op 26-06-2012 15:22]


I wish I was a butterfly


Kvelgeest
Binkelator ಠ_ರೃ
Usericon van Kvelgeest
Posted 26-06-2012 15:23 by Kvelgeest Profiel van Kvelgeesthttp://www.churchofeuthanasia.org/index.html

quote:
Op 26 juni 2012 15:20 schreef Ascendant Grotesque het volgende:

edit @ MR N.: OM is niet politie
Laat maar.


If there’s one thing we’ve learned from the death of Dimebag it’s this, making shitty music can get you killed.


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 26-06-2012 15:28 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 26 juni 2012 15:20 schreef Ascendant Grotesque het volgende:
Maar hij was dus niet ingestort. En eerder ook weer gaan kutten na al aangepakt te zijn geweest. Als dat allemaal klopt snap ik het wel. Zolang hij niet uitgeschakeld is, is het niet goed.

En gezien ik er niet per se van uitga dat blauw het altijd fout doet ga ik er nu van uit dat ze correct gehandeld heeft Eerst dacht ik het ook anders, daar niet van.

edit @ MR N.: OM is niet politie


Weet ik, maar het is van hetzelfde laken een pak. Het verrast me niets dat er geen actie ondernomen wordt, wat erg slecht is voor het algehele respect voor de politie.

De buurtbewoners hebben het gezien, en zijn gezien de eerder geposte beelden een hele andere mening dan het OM toegedaan.

Ik blijf erbij dat het optreden buitenproportioneel was, ook al heeft hij de agenten uitgescholden en ook al was hij agressief, wat ik dus ten zeerste betwijfel.


Boeiender


Ascendant Grotesque
Usericon van Ascendant Grotesque
Posted 26-06-2012 15:29 by Ascendant Grotesque (Speciaal lid) Profiel van Ascendant Grotesque

quote:
Op 26 juni 2012 15:28 schreef MR. N het volgende:
Weet ik, maar het is van hetzelfde laken een pak. Het verrast me niets dat er geen actie ondernomen wordt, wat erg slecht is voor het algehele respect voor de politie.

De buurtbewoners hebben het gezien, en zijn gezien de eerder geposte beelden een hele andere mening dan het OM toegedaan.

Ik blijf erbij dat het optreden buitenproportioneel was, ook al heeft hij de agenten uitgescholden en ook al was hij agressief, wat ik dus ten zeerste betwijfel.

"De ooggetuigen, onder wie de vriendin van de man die de opnames maakte, bevestigen het geweld dat de man tegen de agenten gebruikte."


I wish I was a butterfly


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 26-06-2012 15:33 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 26 juni 2012 15:29 schreef Ascendant Grotesque het volgende:
"De ooggetuigen, onder wie de vriendin van de man die de opnames maakte, bevestigen het geweld dat de man tegen de agenten gebruikte."


Sja...

http://www.hartvannederland.nl/nederland/zuid-holland/2012/wat-gebeurde-er-voorafgaand-aan-het-schopfilmpje/

Schijnt overigens dat hij compleet zat was, dan is hij nog gehandicapt ook! (Volgens de wegen en verkeerswet)


Boeiender


Ascendant Grotesque
Usericon van Ascendant Grotesque
Posted 26-06-2012 15:45 by Ascendant Grotesque (Speciaal lid) Profiel van Ascendant Grotesque

quote:
Op 26 juni 2012 15:33 schreef MR. N het volgende:
Sja...

http://www.hartvannederland.nl/nederland/zuid-holland/2012/wat-gebeurde-er-voorafgaand-aan-het-schopfilmpje/

Sja, campingzender. Allerlei potentiële Rotzakken (m/v, jong/oud) op straat vragen wat ze van de popo vinden? Nogmaals sja Maar zonder gekheid, zou best kunnen dat de filmer en zijn vriendin wel degelijk ondervraagd zijn maar dan wel onder druk gezet zijn wat te verklaren wat beter uitkomt voor de politie.

Ik verwacht dat echter niet. Misschien kunnen ze nog een keer op HvN langskomen om het uit te leggen
quote:
Schijnt overigens dat hij compleet zat was, dan is hij nog gehandicapt ook! (Volgens de wegen en verkeerswet)

hehehe


I wish I was a butterfly


nark
Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....
Usericon van nark
Posted 26-06-2012 16:26 by nark Profiel van nark

De hond van het Amerikaanse gezin Drauch wordt op handen gedragen nadat het dier de 14 maanden oude Stanley van de verdrinkingsdood heeft gered.



Hoewel moeder Patricia dacht dat Stanley naast haar liep, verloor ze hem even uit het oog. Precies op dat moment viel de baby in het water in de achtertuin van het gezin. De vrouw begon direct met zoeken en al snel zag ze haar zoontje in het zwembad liggen. "Het was eng, zijn ogen waren weggedraaid en zijn lippen waren blauw. Dat beeld zal me altijd bijblijven", zegt de Amerikaanse.

Trappelend

Op het eerste gezicht leek het alsof het kindje in het water dreef. Maar toen de moeder beter keek, zag ze iets wat haar nog jaren kippenvel zal bezorgen. Bear, de hond van het gezin, was ook in het zwembad en hield Stanley al trappelend boven water met zijn rug. Patricia: "Het leek alsof hij bang was te bewegen." De oudere broer van het jochie was erbij toen zijn moeder Stanley in het water vond. "Bear probeerde hem boven water te houden zodat mijn broertje niet doodging", vertelt de 7-jarige Kyle.

Wanhopig

Toen de moeder haar zoontje uit het water haalde, reageerde hij niet. Doodsbang belde de vrouw 911, maar dat mislukte. Ze nam hem daarop in de auto mee naar de brandweerkazerne in de buurt, wanhopig op zoek naar hulp. Het kind, dat onderweg water begon op te geven, werd naar het ziekenhuis gebracht. Een röntgenfoto liet zien dat er geen water in de longen van de jongen zat, en dat Stanley snel naar huis mocht - tot grote blijdschap van de ouders.

Wonderbaarlijk

Patricia leerde Bear om voorzichtig met haar kinderen om te gaan. "Ik trainde hem om ze in de gaten te houden. Dat is wel erg goed gelukt. Als Bear er niet was geweest, denk ik niet dat Stanley het gehaald had. Hij heeft bewezen dat hij genoeg liefde voor de kinderen voelt."

De plaatselijke politiechef Rick Behnke kan de wonderbaarlijke reddingsactie amper geloven. "Het is een verbazingwekkend verhaal. De hond heeft een leven gered en is een held. Meer kan ik er niet van maken."


Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....


Herrie Records Inc.
Anno 2008
Usericon van Herrie Records Inc.
Posted 26-06-2012 18:34 by Herrie Records Inc. Profiel van Herrie Records Inc.http://www.herrierecordsinc.com

maken we ons nog steeds druk om die zatte Let?


I am mine own redeemer...!


Dappere-Speerwerper
Stoethaspel
Usericon van Dappere-Speerwerper
Posted 26-06-2012 18:35 by Dappere-Speerwerper Profiel van Dappere-Speerwerperhttp://myspace.com/clemensk

De aandachtshoer....



Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 26-06-2012 18:38 by Forever After Profiel van Forever After

The Black Keys hekelt reünies Van Halen en Black Sabbath

AMSTERDAM – Rockband The Black Keys ziet reünies van oudere collega’s met lede ogen aan. Vooral onvolledige reünies zoals bij Van Halen of Black Sabbath vindt drummer Patrick Carney "zinloos".

Dat zegt hij tegen het Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone.

Op het nieuwe album van Van Halen doet originele bassist Michael Anthony niet mee en Black Sabbath is aan een album bezig zonder drummer Bill Ward. Bij Van Halen wordt de bassist vervangen door de zoon van gitarist Eddie van Halen. Carney noemt dat "achterlijk".

."Als iemand dertig jaar lang in een band kan zitten en mensen vinden het dan prima dat hij wordt vervangen door een zeventienjarige, dan zijn het duidelijk klootzakken, nietwaar?", stelt de drummer van The Black Keys, dat eind 2011 het album El Camino uitbracht.

Door: NU.nl/Pierre Oitmann .

Juist.


 


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen