IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Zinnig, onzinnig, heerschend en droevig nieuws XI Vorige pagina | Volgende pagina
Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 29-08-2005 12:01 by Chelman Profiel van Chelman

quote:

MAKHACHKALA - Een man die werd verdacht van de moord op twee 8-jarige meisjes, is in de Russische deelrepubliek Dagestan gelyncht door een woedende menigte. De meute viel de man zondag in het dorp Bashlykent aan toen op zijn land de lichamen van de meisjes werden gevonden.

Volgens een politiewoordvoerder verdwenen de meisjes zaterdag. De bewoners verhinderden dat de politie de verdachte arresteerden en rekenden zelf met hem af.



Ja, ja ik weet het: eigenrichting en zo. Maar toch een hele dikke


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 29-08-2005 12:02 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Woohooo goeie actie


RrroooaaarrR
as "The Chief"
Usericon van RrroooaaarrR
Posted 29-08-2005 12:04 by RrroooaaarrR Profiel van RrroooaaarrR

Voortaan lijken begraven op/in het land van een ander.


windkracht10
Iced Nerd
Usericon van windkracht10
Posted 29-08-2005 12:06 by windkracht10 Profiel van windkracht10

quote:
Op 29 augustus 2005 12:04 schreef RrroooaaarrR het volgende:
Voortaan lijken begraven op/in het land van een ander.

Nu de meute gekalmeerd is en de politie haar werk kan doen word de dader wel gevat hoor.


mvg wk10


MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 29-08-2005 13:01 by MMayo Profiel van MMayo

Gevaarlijke hurricane Katrina vanmiddag aan land
Uitzonderlijk lage luchtdruk
29 augustus 2005 - De orkaan Katrina, die koers zet naar de kust van de Amerikaanse staat Louisiana, is boven de Golf van Mexico uitgegroeid tot een extreem gevaarlijke orkaan van klasse 4 à 5 (major hurricane), de hoogste klasse op de schaal van Saffir-Simpson.

Verwachte koers Katrina
De gemiddelde windsnelheden lopen in een klasse vijf hurricane op tot meer dan 250 km/uur. Langs de kust van Louisiana wordt ernstig gewaarschuwd voor de hurricane en is de bevolking geëvacueeerd of op schuilplaatsen ondergebracht. Katrina komt naar verwachting dwars over de Amerikaanse stad New Orleans. Gemiddeld komt het maar eens in de vijftien jaar voor dat een "major" hurricane van klasse 3 of 4 binnen een straal van 60 kilometer rond New Orleans aan land komt. De laatste hurricane die dwars over New Orleans trok was Betsy in 1965 die klasse 4 bereikte.

Extreem lage luchtdruk
Katrina is de vierde hurricane in de Amerikaanse geschiedenis die als klasse 5 aan land gaat. De vorige waren de "Labor Day" hurricane in 1935, Camille in 1969 en Andrew in 1992. In zo'n krachtige hurricane daalt de luchtdruk tot extreem lage waarden, die een gewone barometer niet kan aangeven. Naar verwachting bereikt de luchtdruk in het centrum 907 hectoPascal (voorheen millibar genaamd). Bij de "Labor Day" hurricane in 1935 daalde de luchtdruk zelfs tot 892 hPa. Het wereldrecord is 870 hPa op 12 oktober 1979 in tyfoon Tip bij Guam.

Katrina was bij de oostkust van Floride tijdelijk een hurricane van klasse 1, de lichtste klasse met gemiddelde windsnelheden tot 150 km/uur. De grootste problemen in dit dichtbevolkte gebied zijn veroorzaakt door de hoge golven en de hevige stortregens die de orkaan meebracht. Op verschillende plaatsen in Florida is in 24 uur zo'n 100 tot lokaal 250 mm gevallen en de berekeningen geven aan dat Katrina op zijn pad in totaal plaatselijk 400 mm kan achterlaten. De wind is boven Florida afgenomen maar daarna putte Katrina nieuwe energie uit de warme Golf van Mexico (actuele info onder externe links).

Bijzonder actief hurricaneseizoen: namenlijst schiet mogelijk tekort
Verschillende meteorologische instituten verwachten in het Caribisch gebied een bijzonder actief hurricaneseizoen. Volgens de National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) gaat het seizoen langer duren dan normaal met een grote kans op flinke stormen. Onderzoekers van de NOAA verwachten voor de hele periode tot 30 november zo'n 18 tot 21 tropische stormen, waarvan er vijf tot zeven het brengen tot "major hurricanes" (dat zijn zware hurricanes van minstens klasse 3). Het recordjaar is 1933 toen het Caribisch gebied 21 tropische stormen kreeg te verwerken. Mochten er meer dan 21 tropische stormen tot ontwikkeling komen dat schiet de tevoren vastgestelde namenlijst tekort (zie bijzonder actief hurricaneseizoen onder (nieuws)).




attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 29-08-2005 16:31 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 29 augustus 2005 12:01 schreef Chelman het volgende:
Ja, ja ik weet het: eigenrichting en zo. Maar toch een hele dikke


Net zolang totdat hij onschuldig blijkt te zijn (de burgemeester heeft het bijv. gedaan en opdracht gegeven aan een kwaadaardige handlanger om de lijken 's nachts op het terein van deze meneer te begraven). Eigenlijk gek dat je "dikke heers" zegt. Want zijn schuld is namelijk niet aangetoond en ik kan me je respons herinnneren toen mensen verontwaardigd en beschuldigend reageerden tegenover die mogelijke verkrachting door die ene voetballer(waarbij jou reactie toendertijd eigenlijk correct was) (ik kan effe nie op zijn naam komen) . en nu doe je het zelf!! ik ben dus diep teleurgesteld

natuurlijk mogen kinderverkrachters door een woedende meute worden afgemaakt, maar wel als ze 100% schuldig zijn.

[Dit bericht is gewijzigd door attila_de_hun op 29-08-2005 16:32]


Oud Vuil
Usericon van Oud Vuil
Posted 29-08-2005 17:50 by Oud Vuil Profiel van Oud Vuilhttp://www.judgementday.nl

Daar gaan we weer.

Vier jaar en tbs voor misbruiker baby

Uitgegeven: 29 augustus 2005 13:50
Laatst gewijzigd: 29 augustus 2005 15:22
ROTTERDAM - Een 46-jarige man uit Krimpen aan den IJssel die zijn dochtertje vanaf haar geboorte seksueel misbruikte, moet vier jaar de cel in. Ook legde de rechtbank in Rotterdam de man maandag tbs met dwangverpleging op. De rechtbank acht bewezen dat de Krimpenaar zijn dochter misbruikte tot ze enkele maanden oud was.

Justitie voerde eerder aan dat het misbruik tot haar negende levensjaar was doorgegaan en eiste zes jaar celstraf. De rechtbank achtte alleen het misbruik op zeer jonge leeftijd bewezen.

Nichtjes

Eerder ontdekte familie van R.F. al dat de man drie van zijn nichtjes onzedelijk had betast. Dit gebeurde tussen juli 1988 en eind december 1991. De familie besloot toen geen aangifte te doen. Nu vervolgde justitie de Krimpenaar wel. De rechtbank concludeerde dat de man twee van zijn nichtjes heeft misbruikt. De zaak van het derde nichtje is verjaard.

Tijdens de rechtszaak twee weken geleden bleek dat de man ook minstens vijftien kinderen heeft betast, onder meer op de camping en in het zwembad.

Gereformeerd

F. is meermalen behandeld voor zijn pedofilie maar bleef desondanks doorgaan met het misbruiken van jonge meisjes. F. komt uit streng gereformeerde kring. Uit de kerkgemeenschap kwamen in 2004 de eerste signalen bij de politie binnen over het misbruik van zijn toen 9-jarig dochtertje. Ook de leiding van de basisschool in Krimpen aan den IJssel waar zijn dochter op zit, heeft in september 2004 aan de bel getrokken over het gezin F.

Officier van justitie M. Meijer stelde twee weken geleden dat F. het misbruik van tevoren plande. "Hij sloot vriendschappen met ouders, won hun vertrouwen en kwam op die manier in de nabijheid van hun dochters." Daarnaast koos hij ook zijn slachtoffers uit. "Jonge, bange en weerloze meisjes", vatte de officier samen. Bovendien koos hij volgens zijn eigen verklaring kinderen uit waarvan hij dacht dat ze hun mond zouden houden.



attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 29-08-2005 18:10 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 29 augustus 2005 17:50 schreef Oud Vuil het volgende:
Daar gaan we weer.

Vier jaar en tbs voor misbruiker baby..



als hij 100% schuldig is... een enkeltje richting MAKHACHKALA...

[Dit bericht is gewijzigd door attila_de_hun op 29-08-2005 18:11]


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 30-08-2005 12:10 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

Nawijn wil snelle naturalisatie voor Kalou

Uitgegeven: 30 augustus 2005 11:11

DEN HAAG - Minister Verdonk van Vreemdelingenzaken en Integratie moet Salomon Kalou versneld de Nederlandse nationaliteit verlenen. Dat vindt Tweede-Kamerlid Nawijn (Groep Nawijn), die de minister dinsdag Kamervragen heeft gesteld. Nawijn vindt dat de uitverkiezing van Kalou tot talent van het jaar 2005 aantoont dat de 19-jarige Feyenoord-voetballer uit Ivoorkust een grote bijdrage kan leveren aan het Nederlandse voetbal.

Verdonk maakte medio mei bekend dat Kalou niet in aanmerking komt voor een versnelde procedure. Ze vindt dat hij de normale procedure moet doorlopen, waarbij buitenlanders pas na vijf jaar het Nederlandschap kunnen verkrijgen. De voetballer heeft tegen het besluit bezwaar aangetekend. Volgens een woordvoerder van het ministerie van Justitie is Kalou vorige week gehoord in het kader van zijn bezwaarschrift en volgt in principe binnen zes weken een uitspraak.


Volgens Nawijn zijn in zijn verleden als directeur van de Immigratie- en Naturalisatiedienst diverse topsporters op zijn advies versneld genaturaliseerd. "Als er een Nederlands belang mee is gemoeid, kan dit zonder problemen."

Het Kamerlid vindt dat Verdonk buiten haar boekje is gegaan door zich "eigenhandig een oordeel te vormen over de voetbalkwaliteiten van Kalou". En dat terwijl bondscoach Marco van Basten haar een aanbevelingsbrief had gestuurd. Tevens wijst Nawijn op een aantal experts uit de voetbalwereld, zoals Johan Cruijff en Ronald Koeman, die Kalou "een verrijking voor het Nederlandse voetbal vinden". "Zoiets kun je als minister toch niet naast je neerleggen?"



Godver zeg; Die Nawijn heeft na de val van Balkenende 1 echt geen zinning woord meer gezegd.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Stefan
Usericon van Stefan
Posted 30-08-2005 13:23 by Stefan Profiel van Stefan

quote:
Op 30 augustus 2005 12:10 schreef kwelgeest het volgende:Godver zeg; Die Nawijn heeft na de val van Balkenende 1 echt geen zinning woord meer gezegd.


Daarvoor vond ik 'm ook al niet zo snugger overkomen...


Oh, sorry... Ik dacht dat je wél leuk was...


Stefan
Usericon van Stefan
Posted 30-08-2005 13:35 by Stefan Profiel van Stefan

Fietsen is gezond, maar slecht voor seksleven'

Uitgegeven: 30 augustus 2005 10:28
LONDEN - Fietsen is gezond. Maar het kan wel een slechte invloed hebben op het seksleven van mannen. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat mannen die veel fietsen, vaker last hebben van erectiestoornissen. Dat berichtte de Britse krant The Independent dinsdag.

De wetenschappers deden onder anderen onderzoek bij Amerikaanse politiemannen die op de fiets patrouilleren. Ze ontdekten dat deze 'helden van het smalle zadel' minder vaak een erectie krijgen en dat die ook nog eens van kortere duur is dan bij mannen die zelden of nooit op de fiets stappen.

Zadel

Volgens de onderzoekers komt dat omdat het zadel, dat bij herenfietsen meestal smal en langwerpig is, de bloedtoevoer naar de 'edele delen' tegenhoudt. Zij publiceren hun bevindingen volgende maand in het Amerikaanse vakblad Journal of Sexual Medicine.


Oh, sorry... Ik dacht dat je wél leuk was...


windkracht10
Iced Nerd
Usericon van windkracht10
Posted 30-08-2005 13:41 by windkracht10 Profiel van windkracht10

Ik moet plots denken aan Armstrong met z'n teelbalkanker.


mvg wk10


Oud Vuil
Usericon van Oud Vuil
Posted 30-08-2005 22:47 by Oud Vuil Profiel van Oud Vuilhttp://www.judgementday.nl

Ethiopisch meisje met bleek overgoten
BUITENPOST - Een zestienjarig, van oorsprong Ethiopische meisje uit Buitenpost is gisteren ernstig bedreigd door een groepje jongeren. Ze liep samen met twee blanke vriendinnen over de Kerkstraat. In de buurt van de bibliotheek stapte een jongen naar voren en spoot bleekwater over haar heen. Hij riep: ,,Zo maken we je bleker.''

De bijtende vloeistof kwam op haar schouder en mouw terecht. Het meisje, dat al heel lang in Nederland woont, is vaker doelwit van discriminerende en pestende jongeren. De politie neemt de zaak hoog op. ,,De combinatie van fysieke en verbale bedreiging is zo ernstig, dat we deze zaak prioriteit geven'', aldus woordvoerder Peter Boomsma.





Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 30-08-2005 22:48 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Schijnt om ruzie tussen twee groepen jongeren te gaan

Gekke friezen


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 30-08-2005 22:48 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

maar is ze nu bleker?


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Psychonaut
Usericon van Psychonaut
Posted 30-08-2005 22:49 by Psychonaut Profiel van Psychonaut

De pliesie heeft de dader alweer te pakken.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 30-08-2005 22:49 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Haar schouder wel ...


Unholy Mary
Anno domini MMXIII
Usericon van Unholy Mary
Posted 30-08-2005 22:50 by Unholy Mary Profiel van Unholy Mary

@ post van Oud Vuil: Nou ja zeg!



[Dit bericht is gewijzigd door Unholy Mary op 30-08-2005 22:51]


Hatsjikidee!


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 30-08-2005 22:51 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Ja idd ...


Men wete toch dat dat niet werkt


Unholy Mary
Anno domini MMXIII
Usericon van Unholy Mary
Posted 30-08-2005 22:51 by Unholy Mary Profiel van Unholy Mary

Bij Micheal Jackson...ach, laat ook maar...

[Dit bericht is gewijzigd door Unholy Mary op 30-08-2005 22:52]


Hatsjikidee!


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 30-08-2005 22:52 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Maar bij hem is het een ziekte

In Nederland heet het discriminatie .. tsja ..


Oud Vuil
Usericon van Oud Vuil
Posted 30-08-2005 22:55 by Oud Vuil Profiel van Oud Vuilhttp://www.judgementday.nl

Hond met sierstenen om lijf verdronken
HEERENVEEN - Een zesjarige Duitse herder is met twee zware sierstenen om de nek en het achterlijf in het water bij De Warring in de Heerenveense wijk Nijehaske gedumpt. Medewerkers van de Dierenambulance visten het stoffelijk overschot vrijdagmiddag uit het water.

Het dier was ondanks de twee stenen boven komen drijven. De hond had een chip in het oor met gegevens onder andere over de eigenaar. Die informatie is doorgespeeld aan de politie. De eigenaar woont niet meer op het adres dat op de chip stond.



Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 30-08-2005 22:58 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Godver de kankerlijer .. hem eens met stenen om in de waddenzee flikkeren


Heiden
Postheiden
Usericon van Heiden
Posted 30-08-2005 23:00 by Heiden Profiel van Heiden

Of zijn kop in een pisbak duwen en hem zo laten verzuipen.


Een Betekenisloos Bestaan in de Onmeetbare Enormiteit van Ruimte en Tijd.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 30-08-2005 23:02 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Breng zo'n beest dan naar het asiel als je er vanaf wil ... nog minder moeite ook ...


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen