IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Nieuws, feitjes, ditjes, datjes en overig gejank Deel DCLXVI Vorige pagina | Volgende pagina
Burzum
Usericon van Burzum
Posted 10-05-2006 16:36 by Burzum Profiel van Burzumhttp://www.last.fm/user/Raymond1982



Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 10-05-2006 16:40 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

quote:
Op 10 mei 2006 16:36 schreef Hypnos het volgende:
die heeft wel puisten ja
Zoon van An?


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 10-05-2006 16:45 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

quote:
Op 10 mei 2006 16:40 schreef Jenje het volgende:
Zoon van An?


euhm.... even denken. nee, die is net verspoten


signature


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 10-05-2006 18:56 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 10 mei 2006 16:05 schreef Hypnos het volgende:

In de Zuid-Hollandse gemeente Maassluis heeft een inwoner gisteren korte tijd een hakenkruisvlag uitgehangen. Toen de politie later arriveerde, was de vlag echter al weer verdwenen. De vlag hing aan een schuur, goed zichtbaar voor de buurt. Op slechts honderd meter afstand van het huis is een oorlogsmonument, waar de kransen van de 4-meiherdenking nog liggen.

Toen een journalist van het Algemeen Dagblad 's avonds poolshoogte kwam nemen, hing op de plek van de hakenkruisvlag de Duitse driekleur. Op de voordeur was een sticker aangebracht met de tekst
'Geen Djihad in onze straat'
, ondertekend door de extreemrechtse groepering Voorpost. De bewoner, ongeveer 30 jaar oud, had geen behoefte te reageren op het voorval. "Rot op! wat wil je nou?", was het intelligente weerwoord toen de journalist om een reactie vroeg. Een Marokkaanse buurman heeft volgens eigen zeggen weinig last van de man. "Hij moet doen wat hij wil als hij anderen maar niet lastig valt. Tegen mij doet hij altijd normaal", laat hij weten.

Volgens een politiewoordvoerder is het uithangen van een hakenkruisvlag strafbaar. De politie wil sowieso binnenkort een gesprek met de bewoner. Op basis van wat getuigen hebben gezien kan er alsnog een proces-verbaal worden opgemaakt. De Rotterdamse Anti Discriminatie Raad (RADAR) ontvangt maar incidenteel meldingen over hakenkruizen, zo zegt directeur Cyriel Triesscheijn. Bij extreemrechtse groeperingen zijn symbolen als het Keltische kruis, het SS-teken en de zogenoemde Odalrune populairder. "Een hakenkruis is voor de meeste mensen, ondanks dat ze sympathie hebben voor extreemrechts, een brug te ver omdat het staat voor antisemitisme en voor de holocaust. Het is de garantie dat je een splintergroepering blijft", aldus Triesscheijn.


Het leven is mooi.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Misanthrope
Il Principe
Usericon van Misanthrope
Posted 10-05-2006 19:35 by Misanthrope Profiel van Misanthrope

En als iemand een hamer en sikkel buiten had gehangen?


Gelijkheid is een uitvinding van het gepeupel om wraak te nemen op de sterken.


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 10-05-2006 19:38 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 10 mei 2006 19:35 schreef Misanthrope het volgende:
En als iemand een hamer en sikkel buiten had gehangen?
Had hij een lintje gekregen en was hij geridderd in de orde van Oranje-Nassau.

[Dit bericht is gewijzigd door kwelgeest op 10-05-2006 19:38]


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 11-05-2006 11:39 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Hond eet Haags baasje op

Uitgegeven: 11 mei 2006 10:34
Laatst gewijzigd: 11 mei 2006 10:42

AMSTERDAM - Een 50-jarige man uit Den Haag die al drie maanden dood in zijn woning lag, is voor een deel opgegeten door zijn hond. Dat meldt het Algemeen Dagblad donderdag. De politie trof het lichaam maandagmiddag aan. Ook de hond werd dood gevonden.

De stank van de ontbindende lichamen werd niet eerder opgemerkt, omdat alle deuren in de goed geïsoleerde woning gesloten waren. Verschillende medebewoners van het complex hadden de huismeester wel meerdere keren gewezen op het feit dat ze de man al een tijd niet hadden gezien, maar de huismeester vond het niet nodig om in actie te komen. Om die reden werd de politie benaderd.


Nadat de politie de woning maandag was binnengegaan, drong de ondraaglijke stank alsnog door het hele appartementencomplex. De woningbouwvereniging heeft een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf ingeschakeld.

- - - - - -

euhm
juk?


Leviathanica
Usericon van Leviathanica
Posted 11-05-2006 11:43 by Leviathanica Profiel van Leviathanicahttp://www.youtube.com/user/Craptavaganza

Elfjarige Britse bevalt van zoontje

Een elfjarig meisje heeft afgelopen vrijdag in een toilet in het Hillingdon-ziekenhuis in het oosten van de Britse hoofdstad Londen het leven geschonken aan een jongetje. In verband hiermee heeft de politie dinsdag een 37-jarige man aangehouden. Over de precieze band tussen het vermoedelijk Afrikaanse meisje en de man heeft de politie geen details vrijgegeven.

Het meisje werd in het ziekenhuis opgenomen wegens hevige buikpijn. Toen ze voorafgaand aan het onderzoek het toilet bezocht beviel ze aldaar van het kind. "Het was verbijsterend. Ze was zelf nog maar een kind. Toen zij op het toilet ging zitten, kwam het hoofdje er al uit. De vroedvrouw was nog niet eens in de buurt", aldus één der medewerkers van het ziekenhuis.

Moeder en kind zijn inmiddels door de kinderbescherming onder hoede genomen, de man is hangende het onderzoek op borgtocht vrijgelaten, onder de voorwaarde dat hij zich in juli weer op het politiebureau meldt.



Iedereen heeft recht op mijn mening.


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 11-05-2006 11:48 by Mutilator (Moderator) Profiel van Mutilatorhttp://wp.livereviewer.com/

quote:
Op 11 mei 2006 11:43 schreef Leviathanica het volgende:
... Toen zij op het toilet ging zitten, kwam het hoofdje er al uit. ...


Ah gossie wat een poepie!

*floep*

"Bij geboorte bijna direct doorgespoeld."


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 11-05-2006 15:08 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

Gaat Verdonk Ayaan de jokkebrok nu erook uitgooien?????? (gevonden op FOK!)

VVD wist dat Ayaan Hirshi Ali haar vluchtverhaal heeft verzonnen

Het VVD-Tweede-Kamerlid Ayaan Hirsi Ali heet in werkelijkheid Ayaan Hirsi Magan. Ze vervalste haar geboortedatum bij haar komst in Nederland en verzon een verhaal om hier asiel te krijgen. Ook vertelt ze een heel ander verhaal over haar huwelijk dan haar ex-man, haar broer en een tante die bij haar bruiloft aanwezig waren. Hirsi Ali beweert dat ze is uitgehuwelijkt, anderen ontkennen dat.

Een en ander blijkt uit de ZEMBLA-aflevering ‘De heilige Ayaan’ die vanavond door de NPS/ VARA wordt uitgezonden op Nederland 3. ZEMBLA ging op onderzoek uit in Nederland en Canada, reisde af naar Kenia en Somalië en sprak met mensen die Ayaan goed gekend hebben maar daar nog nooit over vertelden . En ZEMBLA ontdekte tegenstrijdigheden in het levensverhaal van Ayaan Hirsi Ali.

Ayaan heeft de eerste zeven jaar van haar leven in Somalië gewoond. Het gezin Magan ontvluchtte het land voor de burgeroorlog begon; de vader was een oppositieleider tegen dictator Siad Bare. Nadat het gezin kort in Saudie-Arabië en Ethiopië heeft gewoond, verhuist het naar Nairobi (Kenia). Daar krijgt Ayaan met haar familie een vluchtelingenstatus. Ze wonen er twaalf jaar. De school van Ayaan werd betaald door de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR.

In 1992 komt Ayaan via Duitsland in Nederland terecht. Ze is nooit duidelijk geweest over haar vluchtverhaal: ‘Ik dacht als ik nu de waarheid vertel, dan weet ik: ik word teruggestuurd naar Duitsland. Want de regels waren heel erg helder als je asiel aanvraagt in Nederland: dan heb je eerst een gesprek met iemand van vluchtelingenwerk. Die gaat je helemaal voorbereiden.’

Doordat ze haar achtergrond heeft verzwegen, heeft zij in Nederland onterecht een verblijfsvergunning gekregen. Volgens internationale afspraken kun je niet in twee verschillende landen een vluchtelingenstatus krijgen; Ayaan kreeg een status in Kenia en in Nederland.

Omdat Kenia volgens het ministerie van Buitenlandse Zaken een veilig land was, moesten Somalische asielzoekers die uit Kenia kwamen naar dat land worden teruggestuurd. Ajaan Hirsi Ali in ZEMBLA: ‘Ik heb hele verhaal verzonnen hoor. Ik heb ook niet verteld dat ik Ayaan Hirsi Magan heet, maar Ayaan Hirsi Ali. Ik heb niet verteld dat ik geboren ben in 1969 maar dat ik in 1967 geboren ben.’

Hirsi Ali zegt dat ze de VVD-leiding heeft geïnformeerd over haar verzonnen verhaal voordat zij gepresenteerd werd als kandidaat-Kamerlid. De partij bevestigt dat dit niet als een probleem werd gezien.

Hirsi Ali zegt in ZEMBLA dat haar vader haar heeft uithuwelijkt aan een Somalische man in Canada. Zij zou tegen het huwelijk geweest zijn en ook op de dag zelf niet aanwezig zijn geweest.

In ZEMBLA zegt Osman Quare (haar ex-man): ‘We waren verliefd op elkaar en zij was aanwezig op het huwelijk.’ En haar tante Faduma Osman (die aanwezig was op het huwelijk) zegt: ‘Ze was aanwezig en ze was heel gelukkig, ik heb haar niet horen klagen.’

Haar broer Mahad vertelt: ‘Ayaan was aanwezig, haar man was aanwezig en ook mijn vader. Het was een grote gebeurtenis.’

Ayaan blijft echt bij haar verhaal: ‘Ik was niet aanwezig en ik weet waar ik was.’


Daops
Usericon van Daops
Posted 11-05-2006 17:09 by Daops Profiel van Daops



Skinhead schiet allochtonen dood in Antwerpen

Uitgegeven: 11 mei 2006 15:46
Laatst gewijzigd: 11 mei 2006 17:00

ANTWERPEN - Een 18-jarige skinhead met een extreemrechtse achtergrond heeft donderdagmorgen in het centrum van Antwerpen een zwarte vrouw en een kind op straat doodgeschoten. Even daarvoor had hij gevuurd op een Turkse vrouw. Die ligt momenteel in het ziekenhuis. Haar toestand is stabiel.

De politie gaat uit van een racistisch motief. Volgens hoofdcommissaris Jan Hopstaken van de Antwerpse politie was de zwarte vrouw een au pair, die op een blank meisje paste.

Agenten hebben de jongeman neergeschoten in de buik. Hij ligt nu in het ziekenhuis, waar hij bewaakt wordt. De politie zal hem verhoren zodra hij daartoe in staat is.

Een getuige vertelde aan het Belgische persbureau Belga dat het gaat om een in het zwart geklede jongeman, opzij kaalgeschoren maar met lang haar bovenop. Hij droeg een zwaar kaliber karabijn, waarmee hij in Zwartzusterstraat zonder enige aanleiding begon te schieten. Eerst op de vrouw, dan op het kind. Daarna wandelde de schutter rustig verder. De inmiddels toegesnelde politie heeft daarna op hem geschoten.

Racisme

Afgelopen weekend was er in Brugge in West-Vlaanderen ook al een racistisch incident. Een groep van vijf skinheads tuigde een zwarte jongeman zo zwaar af, dat hij in coma raakte. Zijn blanke vriend raakte ook gewond. In verband daarmee is café De Kastelein, van waaruit de daders opereerden, gesloten.


www.progpower.com "Ik woon zelf buitenaf maar van mensen uit plaatsen waar wel Moslims wonen proef je de angst. Sommigen durven geen karbonade of schnitzel op de BBQ te gooien uit angst voor ruzies."


Misanthrope
Il Principe
Usericon van Misanthrope
Posted 11-05-2006 17:25 by Misanthrope Profiel van Misanthrope

Overigens meldt de hoofdcommisaris van Antwerpen dat het meisje blank was. Erg voorbarig dus om te stellen dat het racistische moorden waren.

Ik zie op foto's op het hoofd van de dader eigenlijk helemaal geen haar zitten...

[Dit bericht is gewijzigd door Misanthrope op 11-05-2006 17:25]


Gelijkheid is een uitvinding van het gepeupel om wraak te nemen op de sterken.


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 11-05-2006 17:31 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

GANG BANG



DONDERDAG 18mei

van 13u tot 18uur

als je graag weet wie meedoet gewoon even tel .er kan altijd iemand ziek zijn !en dan zorgen we voor vervanging !!!!(inez-bianca (VAN TEMPTATION ISLAND!!!!!!!!!!-alana-niki-kim)





Waar? Bodyrelax

Antwerpsestraat 10

Reet

0485/840.920

Hoeveel? 100 euro

hapjes en drankjes

Koppels welkom en dames gratis

Bezoek ook onze nieuwe website: www.jessydreamhouse.be




signature


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 11-05-2006 18:00 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Op 11 mei 2006 17:31 schreef Hypnos het volgende:
GANG BANG



DONDERDAG 18mei

van 13u tot 18uur

als je graag weet wie meedoet gewoon even tel .er kan altijd iemand ziek zijn !en dan zorgen we voor vervanging !!!!(inez-bianca (VAN TEMPTATION ISLAND!!!!!!!!!!-alana-niki-kim)





Waar? Bodyrelax

Antwerpsestraat 10

Reet

0485/840.920

Hoeveel? 100 euro

hapjes en drankjes

Koppels welkom en dames gratis

Bezoek ook onze nieuwe website: www.jessydreamhouse.be



...dus..?


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Murdering Monk
For a nihilist nothing is at least something...
Usericon van Murdering Monk
Posted 11-05-2006 18:02 by Murdering Monk Profiel van Murdering Monkhttp://www.myspace.com/murdering_monk

quote:
Op 11 mei 2006 18:00 schreef Greycloak het volgende:
...dus..?

dus dat je voor 100 euro op een afgelikte boterham mag kruipen, nee bedankt, ik pas denk ik...


True as steel, fake as hell!! www.context-band.nl www.myspace.com/contextband


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 11-05-2006 18:04 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

Ok!

Have fun, Hypnos!


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Misanthrope
Il Principe
Usericon van Misanthrope
Posted 11-05-2006 18:14 by Misanthrope Profiel van Misanthrope

quote:
Op 11 mei 2006 18:00 schreef Greycloak het volgende:
...dus..?
Hij wil graag dat jij ook komt.


Gelijkheid is een uitvinding van het gepeupel om wraak te nemen op de sterken.


mental
Bro's before Ho's
Usericon van mental
Posted 11-05-2006 18:18 by mental Profiel van mental

De Kastelein gesloten ? jammer...had er graag nog eens heen gewild.


Fuck the world and fuck you


Hexegot
Usericon van Hexegot
Posted 11-05-2006 18:19 by Hexegot Profiel van Hexegot

quote:
Op 11 mei 2006 17:31 schreef Hypnos het volgende:

GANG BANG

[...]

Waar? Bodyrelax

Antwerpsestraat 10

Reet




Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 11-05-2006 18:28 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

quote:
Op 11 mei 2006 18:04 schreef Greycloak het volgende:
Ok!

Have fun, Hypnos!


ewel merci!


signature


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 11-05-2006 19:07 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Op 11 mei 2006 18:14 schreef Misanthrope het volgende:
Hij wil graag dat jij ook komt.
Hmnah. Ik ga liever gratis. Dan maar een meid die nog geen 100+ negerpiemels in allerhande gaten heeft gehad.


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 11-05-2006 19:10 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

quote:
Op 11 mei 2006 19:07 schreef Greycloak het volgende:
Hmnah. Ik ga liever gratis. Dan maar een meid die nog geen 100+ negerpiemels in allerhande gaten heeft gehad.


boh... na mij merkt niemand het verschil tussen een eenmalige minnares van Hypnos of een blackonblondes.com-meid


signature


Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 12-05-2006 10:52 by Iskariot Profiel van Iskariot

Priester veroordeeld wegens moord op non

Uitgegeven: 12 mei 2006 06:19
Laatst gewijzigd: 12 mei 2006 09:18
TOLEDO - Een 68-jarige priester is donderdag door een jury in de Amerikaanse staat Ohio schuldig bevonden aan de bizarre moord op een non 25 jaar geleden.

De non Margaret Ann Pahl werd in een kapel dood gevonden in april 1980. Ze was bruut om het leven gebracht door wurging en vervolgens bewerkt met 31 messteken in het patroon van een omgekeerd kruis. De moord had volgens de politie en lijkschouwers alles weg van een satanisch rituele moord.

De zaak bleef een kwart eeuw onopgehelderd en de priester Gerald Robinson heeft altijd stellig ontkend iets met de moord te maken te hebben.

Satan

De moordzaak kwam opnieuw aan het rollen toen in 2004 een vrouw het verhaal deed dat ze seksueel was misbruikt door priesters die satanische rituelen uitvoerden en sadomasochistische orgiën hielden. Volgens de aanklagers is er vervolgens een bloedvlek gevonden op een briefopener van de beklaagde waarvan het bloed overkwam met bloed destijds gevonden op het slachtoffer.

De aanklagers geloven evenwel niet dat satanisme daadwerkelijk de drijfveer voor de misdaad was. De priester zou een conflict hebben gehad met de non die zijn meerdere was op zijn werk in een ziekenhuis.

Hehe, Satanic Priest


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 12-05-2006 14:04 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 11 mei 2006 17:25 schreef Misanthrope het volgende:
Overigens meldt de hoofdcommisaris van Antwerpen dat het meisje blank was. Erg voorbarig dus om te stellen dat het racistische moorden waren.

Ik zie op foto's op het hoofd van de dader eigenlijk helemaal geen haar zitten...
En als een stel Marokkanen een Hollandse knul in elkaar trappen wordt er nooit getwijfeld of dat eventueel uit rascisme gedaan is.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 12-05-2006 14:05 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Nee die jongens hebben gewoon een moeilijk integratieproces, dan heb je dat Kwel. Snap dat dan, jij rascist! *eet een tomaatje*


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen