IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Nieuws, feitjes, ditjes, datjes en overig gejank Deel DCLXVI Vorige pagina | Volgende pagina
Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 12-06-2006 10:18 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

quote:
Op 12 juni 2006 9:34 schreef attila_de_hun het volgende:
eigenlijk gek dat voor het allerbelangrijkste werk; (kinderen opvoeden) geen diploma's vereist zijn.

(jaja, ik weet ook wel dat dat niet kan maar toch is het soms niet te snappen dat ongelooflijk debielen kinderen onder hun hoede hebben)
Klopt (overigens niets onderdoend aan het feit dat pedo's met hun poten van blagen af moeten blijven ... nekschot voor dat tuig)


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 12-06-2006 10:47 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 12 juni 2006 10:18 schreef Jenje het volgende:
Klopt (overigens niets onderdoend aan het feit dat pedo's met hun poten van blagen af moeten blijven ... nekschot voor dat tuig)


vanzelfsprekend. maar goed, ik vind ook dat ik een fiets weg moet kunnen zetten zonder slot bijv. maar dat zal nog wel een tijdje duren eer dat kan.
maar dat sommige mensen kinderen hebben, ongelooflijk


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 12-06-2006 10:54 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Kat jaagt beer boom in

Jack, een tien jaar oude, zeven kilo zware kat uit New Jersey is nogal territoriaal ingesteld. Zo jaagt hij wel vaker kleine dieren de tuin uit maar deze week was hij wel heel extreem bezig. Een zwarte beer liep de tuin in om prompt de boom in gejaagd te worden door Jack. Na een kwartier angstig naar Jack te hebben gekeken waagde de beer een poging om naar beneden te klimmen maar helaas, Jack was daar niet zo van gediend en joeg hem prompt een volgende boom in.

Uiteindelijk was de beer vrij om te gaan toen de eigenaar van Jack de kat naar binnen riep. "We zeiden altijd tegen elkaar dat Jack op wacht stond," aldus Donna Dickey tegen een lokale krant, "we hadden alleen nooit verwacht dat hij een beer aan zou pakken".

Een buurman die de beer in de boom zag klimmen dacht eerst dat de kat alleen maar aan het toekijken was, totdat hem opviel hoe de beer niet naar de blazende kat toe durfde.


katten ftw!!!bananenshake



♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Oud Vuil
Usericon van Oud Vuil
Posted 12-06-2006 23:31 by Oud Vuil Profiel van Oud Vuilhttp://www.judgementday.nl

Geweldig!



skullfuck
smaakvervanger
Usericon van skullfuck
Posted 12-06-2006 23:33 by skullfuck Profiel van skullfuckhttp://

quote:
Op 12 juni 2006 10:54 schreef ElitE het volgende:
Kat jaagt beer boom in


katten ftw!!!bananenshake




OMG~!!!BRTL!


Suck my piss


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 12-06-2006 23:48 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

In de competitie van veeleters is een nieuwe ster gevonden. Een Californische man slaagde erin om 47 gegrilde boterhammen, belegd met kaas, op te eten binnen tien minuten. Dit betekende een nieuw wereldrecord. Het oude wereldrecord werd verbroken met elf boterhammen.

In mei at Joey Chestnut ook al vijftig hotdogs in een wedstrijd. Volgens velen is hij de nieuwe kampioen die de oude voedselverwerker Takery Kobayashi uit Japan moet gaan verslaan in wedstrijden veel eten. Chestnut slaagde erin om zowel de "grilled cheese" wedstrijd als het jaarlijkse "Fourth of July hot dog eating" wedstrijd op de naam te schrijven. Beide wedstrijden werden georganiseerd door de "International Federation of Competitive Eating".


signature


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 13-06-2006 11:58 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Onderzoek naar ernstig wangedrag Britse ambtenaren

LONDEN - Britse landbouwambtenaren hebben zich in werktijd schuldig gemaakt aan zulk ernstig wangedrag dat hun collega's hebben gevraagd om een onderzoek.

Blijkens een intern memo van de Rural Payments Agency (RPA) in Newcastle on Tyne sprongen sommige ambtenaren naakt van archiefkasten, hadden zij seks in de toiletruimten, gebruikten zij drugs en hielden zij breakdancewedstrijden terwijl zij moesten werken.


Foto's

Sommige van deze activiteiten zijn vastgelegd door bewakingscamera's, meldden Britse media dinsdag. Ook zouden van sommige activiteiten foto's zijn gemaakt. Inmiddels is een persoon ontslagen.

De Rural Payments Agency is een onderdeel van het ministerie van Landbouw dat zich bezighoudt met onder andere uitbetalen van subsidies aan boeren, uitvoeren van inspecties en toezicht houden op veehandel. "Belangrijk werk, maar wel met een beetje gebrek aan opwinding", schreef The Guardian. Maar wat een klokkenluider onthulde in een gesprek met een regionale krant is volgens The Guardian zelfs voor een Landbouw-onderdeel te laag-bij-de-gronds.

Kotsen

De klokkenluider - kennelijk een van de ambtenaren die zich ergerden aan het wangedrag - vertelde dat er "momenteel een vreselijke nieuwe rage is om in officiële kopjes te kotsen en die dan in de kast te laten staan tot ze als gevolg van de enorme stank worden ontdekt". Ook vechtpartijen in de receptie van het pand zijn volgens hem aan de orde van de dag.

Een woordvoerder van de RPA wilde geen commentaar geven op de gebeurtenissen zolang het onderzoek nog loopt. De landbouwwoordvoerder van de oppositie in het parlement noemde het gedrag onaanvaardbaar, "zeker bij een overheidsdienst waar zo'n enorme achterstand in betalingen aan boeren bestaat".

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hmm .. dooie boel bij ons dan ..


Stefan
Usericon van Stefan
Posted 13-06-2006 12:28 by Stefan Profiel van Stefan

Boze man kiepert stront in Stadskantoor
Bron: Eindhovens Dagblad / ANP

Woonwagenbewoner Piet Pfaff uit Eindhoven heeft gisteren aangetoond schijt te hebben aan de gemeente. Volgens hem heeft de gemeente schijt aan hem, dus heeft hij ze een koekje van eigen deeg teruggegeven. Gewapend met een emmer vol uitwerpselen toog hij gisteren naar het Stadskantoor en sprenkelde die her en der in het gebouw in de rondte.

Volgens Pfaff ontbreken er sanitaire voorzieningen op zijn woonwagenstandplaats aan de Joost de Momperstraat. Hij is al lange tijd in een hevige strijd gewikkeld met de gemeente omdat hij zijn standplaats moet verlaten. Hij moet wijken voor nieuwbouw. Er zijn hem meerdere woningen toegewezen, maar die zijn niet naar de zin van de heer Pfaff.

Hij is gisteren na zijn strontbesmeuractie door de politie aangehouden. Burgemeester Sakkers zegt het ''erg ongepast'' te vinden wat Pfaff heeft gedaan. Hij vermoedt echter dat het niet de laatste actie van de woonwagenbewoner zal zijn. Onlangs werd Pfaff nog gearresteerd omdat hij het Stadhuisplein weigerde te verlaten.


Oh, sorry... Ik dacht dat je wél leuk was...


skullfuck
smaakvervanger
Usericon van skullfuck
Posted 13-06-2006 12:30 by skullfuck Profiel van skullfuckhttp://

Shitfun!


Suck my piss


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 13-06-2006 16:29 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

'Israel niet achter aanval strand Gaza'

Het Israëlische leger is waarschijnlijk niet verantwoordelijk voor de dood van zeven Palestijnen op het strand van Gaza-strook, afgelopen vrijdag. Dat is de voorlopige conclusie van een intern onderzoek door het leger. Dat stelt de Israëlische krant Haaretz vandaag.

Eerder werd gezegd dat het Israëlische leger granaten had afgevuurd op het strand. Volgens de onderzoekscommissie is de explosie waarschijnlijk veroorzaakt door een landmijn die de Palestijnse organisatie Hamas daar had geplaatst om Israëlische operaties vanuit zee te verhinderen. Deze conclusie vloeit voort uit de volgende bevindingen.

1) De scherven die uit de lichamen van drie gewonden zijn gehaald lijken meer op die van een bom dan van een granaat.
2) De krater die de explosie heeft veroorzaakt op het strand, lijkt van onderaf door een bom te zijn veroorzaakt en niet van bovenaf middels een granaat.
3) Uit informatie van inlichtingendiensten zou Hamas de laatste weken de stranden van Gaza systematisch hebben voorzien van landmijnen, om zo te voorkomen dat Israëlische militairen op de stranden zouden landen.

Zaterdag voerde de gewapende tak van regeringspartij Hamas een luchtaanval uit op Israël, omdat de radicale partij er net als de buitenlandse en Israelische pers van uit ging dat Israël verantwoordelijk was voor de zeven Palestijnse burgerdoden. Woordvoerders van Hamas benadrukten dat het de eerste keer was dat Hamas een aanval op Israël uitvoerde sinds zestien maanden geleden een onofficiële wapenstilstand werd gerealiseerd tussen beide partijen.

Het conflict lijkt hiermee voor de zoveelste maal in een spiraal van geweld te ontaarden. Israël reageerde door ook de wapens weer op te pakken en een aanval op Hamas-leden uit te voeren. Daarbij kwamen zeker twee Palestijnse extremisten om het leven.

Vandaag heeft Israël een luchtaanval uitgevoerd op een voertuig met daarin extremistische Palestijnen. Er vielen negen doden en zeker tien gewonden. Sommige dodelijke slachtoffers waren lid van de radicale organisatie Islamitische Jihad. Volgens het Israëlische leger was de auto voorzien van een raketwerper.

De afgelopen dagen hebben radicale Palestijnen bijna dagelijks raketaanvallen uitgevoerd op doelen in Zuid-Israël.



Mocht dit waar zijn, ietswat mij niet zou verbazen gezien de palestijnen wel vaker eigen mensen 'per ongeluk' opblazen en dan Israel de schuld geven, dan vind ik het toch raar dat Israel niet gewoon de aanval direct heeft ontkent. Ik neem aan de de Israelische legerleiding toch enigsinds weet waar haar militairen, mee bezig, zijn.

Maar die lucht aanval van Hamas, 4e alinea; Sinds wanneer hebben de palestijnen vliegtuigen.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 13-06-2006 16:30 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Gok dat dat raketaanval moet zijn ...


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 13-06-2006 16:30 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

'kDenk het zelf ook ja.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 13-06-2006 17:23 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

idd had dat volgens mij ook gehoord, maar die hadden toch niets getroffen?


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 13-06-2006 17:38 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 13 juni 2006 17:23 schreef ElitE het volgende:
idd had dat volgens mij ook gehoord, maar die hadden toch niets getroffen?
Zo vaak schieten hakbars dan ook niet raak.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 14-06-2006 0:16 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

Porno-single Lange Frans te downloaden
Gepost door Peter (oldenzaaltjuh) - Bron: Telegraaf
Gepubliceerd: dinsdag 13 juni 2006 @ 18:37
Het nieuwe nummer van Lange Frans zal alleen via internet te krijgen zijn. Dit omdat het liedje nogal 'vies' was en niet geschikt voor jongere fans. Het nummer zal Geil gaan heten.

Volgens Frans zal het voor te veel opschudding zorgen als het nummer in de winkels zou liggen. Het nummer is volgende week via iTunes tegen betaling te downloaden.

wie is lange Frans?


signature


Argh
Usericon van Argh
Posted 14-06-2006 0:45 by Argh Profiel van Argh

die van de ijsblokjes...


Over Pagan/Viking metal en aanverwanten: "Kan je wel janken over je voorvaderen die draaien zich 2x om in het graf als ze die tyfus fluit horen" - © Burzum 2010


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 14-06-2006 0:49 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

US military pondered love not war


The unconventional proposals were made by the US Air Force
The US military investigated building a "gay bomb", which would make enemy soldiers "sexually irresistible" to each other, government papers say.
Other weapons that never saw the light of day include one to make soldiers obvious by their bad breath.

The US defence department considered various non-lethal chemicals meant to disrupt enemy discipline and morale.

The 1994 plans were for a six-year project costing $7.5m, but they were never pursued.

The US Air Force Wright Laboratory in Dayton, Ohio, sought Pentagon funding for research into what it called "harassing, annoying and 'bad guy'-identifying chemicals".

The plans were obtained under the US Freedom of Information by the Sunshine Project, a group which monitors research into chemical and biological weapons.

'Who? Me?'

The plan for a so-called "love bomb" envisaged an aphrodisiac chemical that would provoke widespread homosexual behaviour among troops, causing what the military called a "distasteful but completely non-lethal" blow to morale.

Scientists also reportedly considered a "sting me/attack me" chemical weapon to attract swarms of enraged wasps or angry rats towards enemy troops.

A substance to make the skin unbearably sensitive to sunlight was also pondered.

Another idea was to develop a chemical causing "severe and lasting halitosis", so that enemy forces would be obvious even when they tried to blend in with civilians.

In a variation on that idea, researchers pondered a "Who? Me?" bomb, which would simulate flatulence in enemy ranks.

Indeed, a "Who? Me?" device had been under consideration since 1945, the government papers say.

However, researchers concluded that the premise for such a device was fatally flawed because "people in many areas of the world do not find faecal odour offensive, since they smell it on a regular basis".

Captain Dan McSweeney of the Joint Non-Lethal Weapons Directorate at the Pentagon said the defence department receives "literally hundreds" of project ideas, but that "none of the systems described in that [1994] proposal have been developed".

He told the BBC: "It's important to point out that only those proposals which are deemed appropriate, based on stringent human effects, legal, and international treaty reviews are considered for development or acquisition."






signature


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 14-06-2006 1:15 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

hmm geen hoax? in dit bericht staat 1994 en in andere bronnen had ik van WOII gehoord

hehe wel gave oorlogvoering. nu nog wachten op de anticonceptiebommen


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 14-06-2006 8:42 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

40% Marokkaanse jeugd ondemocratisch'

Uit een vertrouwelijk rapport dat het Instituut voor Migratie en Etnische Studies heeft opgesteld in opdracht van VVD-minister Verdonk van Vreemdelingenzaken en Integratie blijkt dat veertig procent van de Marokkaanse jongeren weinig op heeft met de Westerse democratie. Ook vinden zij de islamitische leefnormen nauwelijks verenigbaar met de Europese. Hun negatieve houding jegens de Westerse normen en waarden komt vooral voort uit het feit dat veel Marokkaanse jongeren zich sterk identificeren met de eigen gemeenschap.

Volgens het rapport hebben jonge Marokkanen weinig vertrouwen in de politiek, vanwege de negatieve houding die er zou heersen ten opzichte van de islam. Des te meer vertrouwen heeft men in het geloof: veel Marokkanen zouden bereid zijn op de bres te springen voor de islam. Zes à zeven procent zou daarbij zelfs geweld niet schuwen.

Het onderzoek is gehouden onder zowel moslims die democratisch actief zijn als hun radicale geloofsgenoten. Dit om een beter beeld te verschaffen van de ideeën van moslims omtrent religie en democratie. Beide groepen zouden zich volgens het rapport achtergesteld voelen. Ook benoemt het rapport drie hoofdoorzaken waardoor jonge moslims radicaliseren: discriminatie, zingeving en het gebrek aan binding met ons land. Jongeren voelen zich onbegrepen door zowel hun ouders als door de samenleving.



hmmm, het blijkt dus dat Marokkaanse jongeren aardiger zijn als ons autochtonen aangezien maar 40 % zich afzet tegen het westen terwijk nagenoeg 95% van de westerlingen nu ene hekel heeft gekregen aan bepoaalde allochtonen en islam .


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 14-06-2006 8:58 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

95% hmm denk dat dat vele malen minder is ...


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 14-06-2006 9:05 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 14 juni 2006 8:58 schreef Jenje het volgende:
95% hmm denk dat dat vele malen minder is ...


de winst van fortuyn, en afgeleid hiervan het huidige kabinet, is voornamelijk te danken aan zijn duidelijke menineg over onwelwillende allochtonen. Natuurlijk is 95 % ene belachelijk getal (let ook op de -smiley)maar dat het hoog is, is een ding wat zeker is. en dat komt NIET omdat Nl een bende rascisten is maar puur door het stupide gdrag dat jaren lang getolereerd is door onze maatschappij.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 14-06-2006 9:15 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Het is idd gewoon een reactie op een onvrede die al jaren sluimert onder de bevolking .. personen als een Fortuyn en een Wilders wakkeren dat aan en de terroristische dreigingen van de islam gooien daarbij olie op het vuur ...

Vreemd trouwens dat men nooit onderzoekt naar rascisme onder allochtonen jegens autochtonen ...


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 14-06-2006 10:48 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 14 juni 2006 9:15 schreef Jenje het volgende:
Het is idd gewoon een reactie op een onvrede die al jaren sluimert onder de bevolking .. personen als een Fortuyn en een Wilders wakkeren dat aan en de terroristische dreigingen van de islam gooien daarbij olie op het vuur ...

Vreemd trouwens dat men nooit onderzoekt naar rascisme onder allochtonen jegens autochtonen ...
Wegkijken, de strijd/discussie ontwijken en hun langzaam de shaira (of hoe de islamitische wetgeving ook heet) laten invoeren is idd een veel beter idee.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


chriz
Dóh!
Usericon van chriz
Posted 14-06-2006 11:20 by chriz Profiel van chrizhttp://www.youtube.com/user/facesofcain

quote:
Op 14 juni 2006 9:15 schreef Jenje het volgende:
Vreemd trouwens dat men nooit onderzoekt naar rascisme onder allochtonen jegens autochtonen ...


"Ook vinden zij de islamitische leefnormen nauwelijks verenigbaar met de Europese"

wat de fuck doe je dan in Europa?



Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 14-06-2006 11:36 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com

Eigenaardig inderdaad..


http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen