IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Nieuw nieuws topic deel teveel Vorige pagina | Volgende pagina
Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 02-02-2007 23:34 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

Ja, die klimaatverandering... Ik heb nog steeds enorm veel respect voor die paar holenmensen die gedurende de ijstijden die we hier al kenden zo gru-we-lijk veel bomen hebben opgestookt dat de aarde daar spontaan van opwarmde en het ijs verdween.
Daar drink ik op.


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 03-02-2007 13:04 by Iskariot Profiel van Iskariot

Saoedi trouwde met veertig buitenlandse vrouwen

Een Saoedische man van in de vijftig is, sinds zijn 21 jaar, met veertig buitenlandse vrouwen in het huwelijk getreden. Dat meldt de staatskrant al-Watan.

Drie van de ex-vrouwen kamen uit Turkije, een uit Duitsland en de 36 andere uit Oost-Aziatische landen. Naar de man aan de krant vertelde, heeft hij ze allemaal in het geheim gehuwd.

Het huwelijk dat het langst stand hield, duurde vijf jaar. De hoogste bruidsschat die hij voor een vrouw neertelde, bedroeg 60.000 euro.

Ooit trouwde de Saoedi met een Filipijnse en werd hij lang na de echtscheiding bevriend met de broer van die ex. Het kwam zover dat de Saoedi van plan was met de zuster van zijn vriend te huwen, zonder dat hij besefte dat hij eerder als eens met haar getrouwd was.

Uit de vele huwelijken heeft de man wel een les getrokken: "Denk niet dat om het even welke vrouw beter is dan een Saoedische".

Riiaaiight...



Gemene Lepel
Usericon van Gemene Lepel
Posted 03-02-2007 14:57 by Gemene Lepel Profiel van Gemene Lepel

Nee deze dan :D.

13 mannen in de race voor vaderschap
Een jonge moeder uit Italië wil weten wie de vader van haar kind is. Volgens de vrouw zijn er 13 gegadigden.


Cafébediende
De cafébediende uit Mals, in het zuiden van Tirol, beviel een maand geleden van het kind, meldt de Italiaanse krant Corriere della Sera. De vrouw heeft van 13 mannen in het dorp geëist dat ze een DNA-test ondergaan.

Politici
Onder de mogelijke vaders zijn plaatselijke politici en ondernemers. Maar ook het halve voetbalelftal uit het dorp dingt mee naar de titel van 'papa'.


Grey over Kristalnacht: "Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen."


Digerdoden
Usericon van Digerdoden
Posted 03-02-2007 14:59 by Digerdoden Profiel van Digerdoden



"Martyrdom is the only way a man can become famous without ability. " Arthur Schopenhauer


Smoochy
raar maar waar
Usericon van Smoochy
Posted 03-02-2007 16:05 by Smoochy Profiel van Smoochy

quote:
Op 3 februari 2007 14:57 schreef Gemene Lepel het volgende:
Nee deze dan :D.

13 mannen in de race voor vaderschap
Een jonge moeder uit Italië wil weten wie de vader van haar kind is. Volgens de vrouw zijn er 13 gegadigden.


Cafébediende
De cafébediende uit Mals, in het zuiden van Tirol, beviel een maand geleden van het kind, meldt de Italiaanse krant Corriere della Sera. De vrouw heeft van 13 mannen in het dorp geëist dat ze een DNA-test ondergaan.

Politici
Onder de mogelijke vaders zijn plaatselijke politici en ondernemers. Maar ook het halve voetbalelftal uit het dorp dingt mee naar de titel van 'papa'.



En allemaal onveilig erover heen geweest...tssssk..


SUPPORT YOUR LOCAL SERIAL KILLER.


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 03-02-2007 21:35 by Snaack Profiel van Snaack

quote:
Werkend medicijn tegen kanker gevonden

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, een goedkoop en veilig medicijn dat bijna alle soorten kanker kan stoppen. Toch is het er, en in Canada hebben ze zijn werking onderzocht. Het medicijn, DCA, zorgt ervoor dat de kankercel niet langer meer onschendbaar is.

Een groep Canadese wetenschappers heeft DCA getest op menselijke cellen die zich buiten het lichaam bevonden. Ze ontdekten dat het een einde maakte aan long-, borst- en hersenkankercellen. Bovendien bleven de "gezonde" cellen ongedeerd. Bij proeven op ratten werd eenzelfde effect geconstateerd.

DCA valt een unieke functie van de kankercellen aan, namelijk het halen van energie uit de cel zelf, zonder de mitochondrieën te gebruiken. Dit proces is redelijk inefficiënt qua energiegebruik en verbruikt daardoor veel suikers. Dit proces heet glycolyse.

Tot nu toe werd gedacht dat dit proces werd gebruikt omdat de mitochondrieën onherstelbaar waren beschadigd, maar het onderzoek van het team uit Canada heeft uitgewezen dat DCA de mitochondrieën in de cel gewoon weer werkend krijgt. De cellen verwelkten en stierven af.

De onderzoekers denken dat de cel over gaat op glycolyse wanneer deze niet meer genoeg zuurstof krijgen om hun mitochondrieën werkend te houden. Om te kunnen blijven werken worden de mitochondrieën uitgezet en wordt begonnen met het maken van energie via glycolyse.

Het uitschakelen van de mitochondrieën is echter een probleem, want deze hebben nog een andere taak dan het voorzien van energie. Zij zorgen namelijk ook voor apoptose, een proces dat ervoor zorgt dat abnormale cellen zichzelf vernielen. Als de mitochondrieën dus af worden gesloten, gebeurt dit ook met apoptose, waardoor de kankercellen zich ongestoord kunnen blijven ontwikkelen. Op het moment dat DCA de mitochondrieën opnieuw activeert, activeren deze op hun beurt weer het proces van apoptose en zo sterven de kankercellen.

"De resultaten van ons onderzoek zijn indrukwekkend, omdat ze wijzen naar een kritiek punt in de cel, de mitochondrieën. Zij hebben een uniek systeem tegen kankercellen dat misbruikt kan worden voor kankertherapie", vertelt de directeur van de universiteit waar het onderzoek plaatsvond.

DCA werkt waarschijnlijk ook nog eens tegen het uitzaaien van kanker. Glycolyse produceert een zuur, dat ervoor zorgt dat de cellen niet meer bijeen worden gehouden. Dit betekent dat abnormale cellen vrijkomen en naar andere delen van het lichaam drijven, waar ze nieuwe tumors vormen.

Een groot voordeel van het medicijn is dat er geen patent op zit, waardoor het erg goedkoop geproduceerd kan worden. Dit is aan de andere kant ook weer het grootste nadeel, want welk pharmaciebedrijf wil immers een medicijn ontwikkelen waar geen patent op aan kan worden gevraagd? Bovendien worden zo de meeste van de andere kankermedicijnen, waar vaak wel patent op zit, overbodig. Dit is dus een van de weinige knelpunten in de ontwikkeling van een medicijn dat de oplossing lijkt tegen kanker, maar de wetenschappers denken dat universiteiten, liefdadigheidsinstellingen en overheden deze taak op zich zouden kunnen nemen.





Wansmaak
Usericon van Wansmaak
Posted 03-02-2007 22:02 by Wansmaak Profiel van Wansmaakhttp://www,judgementday.nl

Nice!


“Leef met vlag en wimpel, maar houd het simpel’


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 03-02-2007 22:07 by XXL Profiel van XXL

Dan steek ik nog maar een peuk op.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Wansmaak
Usericon van Wansmaak
Posted 03-02-2007 22:15 by Wansmaak Profiel van Wansmaakhttp://www,judgementday.nl

Studiebeurs spekt bajesklant

ROTTERDAM - Gedetineerden gebruiken studiefinanciering om in de bajes een luxe leventje te leiden.

Gevangenen ontvangen voor hun studie een forse bijdrage: een beurs voor uitwonende studenten.

Via instellingen als het LOI schrijven ze zich in voor een erkende opleiding. Zo krijgen ze bovenop hun maandelijkse gevangenisloon van 52 euro maximaal 752,82 euro studiefinanciering. Ook ontvangen ze een OV-jaarkaart. Dat blijkt uit onderzoek van deze krant.

Een 26-jarige man die in 2005 en 2006 in de gevangenis van Zoetermeer zat, bevestigt dat hij zo zijn rekening spekte. Hij kreeg in de bajes een beurs voor uitwonenden. Ook hielp hij vijf afdelingsgenoten aan een goedbetaalde opleiding. ,,Het was een feest. Opeens was ik rijk. De hele afdeling genoot mee.” Omdat zij zijn ingeschreven via het LOI, hoeven bajesstudenten niet te voldoen aan de normale prestatie-eisen. Ze lopen daardoor nauwelijks kans dat de studiebeurs tussentijds wordt stopgezet. Voor het leningdeel dat overblijft, rekenen ze op kwijtschelding.

Staatssecretaris Bruins (Onderwijs) reageert geschokt. ,,Dit is van de gekke. Ik ga alle feiten op een rijtje zetten, en als dit volgens de regels is, ga ik kijken hoe we dit gaan aanpakken.’’ De Informatie Beheer Groep, die verantwoordelijk is voor studiefinancieringen, erkent dat gedetineerden een volledige studiebeurs kunnen ontvangen. ,,Wij registreren niet of mensen in een gevangenis wonen. Als hun aanvraag aan de eisen voldoet, keren wij uit,” zegt een woordvoerder.

Ook de ministeries van Justitie en Onderwijs en de onderwijsinstellingen houden niet bij hoeveel gedetineerden studiefinanciering krijgen.

http://www.ad.nl/binnenland/article1053280.ece



“Leef met vlag en wimpel, maar houd het simpel’


skullfuck
smaakvervanger
Usericon van skullfuck
Posted 03-02-2007 22:20 by skullfuck Profiel van skullfuckhttp://

quote:
Op 3 februari 2007 22:15 schreef Wansmaak het volgende:
Ook ontvangen ze een OV-jaarkaart. Dat blijkt uit onderzoek van deze krant.


Zijn ze nou, godverdomme, helemaal gek geworden?!

edit; straks ook nog huursubsidie zeker.

[Dit bericht is gewijzigd door skullfuck op 03-02-2007 22:23]


Suck my piss


Wansmaak
Usericon van Wansmaak
Posted 03-02-2007 22:30 by Wansmaak Profiel van Wansmaakhttp://www,judgementday.nl

En het kwartje van Kok.

Schande!


“Leef met vlag en wimpel, maar houd het simpel’


blonde rockgod
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van blonde rockgod
Posted 03-02-2007 23:12 by blonde rockgod Profiel van blonde rockgodhttp://www.departuremetal.com

quote:
Op 3 februari 2007 21:35 schreef Snaack het volgende:
Medicijn tegen kanker verhaal


Wow, hopen dat het ook echt zo is!



Beli Mawr
Great god Cernunnos, return to Earth again!
Usericon van Beli Mawr
Posted 04-02-2007 13:55 by Beli Mawr (Moderator) Profiel van Beli Mawrhttp://www30.brinkster.com/belimawr

Damn, ik ben vrijdagnacht nog gepasseerd op dat plein :
Verdriet en onbegrip na dodelijke steekpartij
zo 04/02/07 - In Oostende wordt volop gerouwd om de 18-jarige jongen die er vrijdagnacht is doodgestoken door een leeftijdgenoot. Het motief voor de steekpartij blijft onduidelijk, al zegt het parket wel dat de aanleiding hoe dan ook banaal was.
Een 18-jarige Oostendenaar stak vrijdagnacht twee leeftijdgenoten uit Bredene neer die op een taxi stonden te wachten. Een jongen stierf, de andere werd gewond.
(foto VRT) Gisteravond zakten jongeren in kleine groepjes af naar het Marie-Joséplein, waar de steekpartij plaatsvond.

Tegen middernacht waren al bijna driehonderd rouwenden langsgeweest op de plaats waar de 18-jarige Bart om het leven kwam.

Sommigen hadden bloemen en kaarsjes bij zich die ze rond een foto het slachtoffer plaatsten. Er lagen ook veel kaartjes en briefjes met een persoonlijke afscheidsboodschap.

Op de grond rond de foto lagen ook losse sigaretten. Want de vrienden van Bart zijn ervan overtuigd dat de dader uithaalde met zijn mes, omdat hij geen sigaret kreeg van het slachtoffer en zijn vriend.

Ook vandaag nog blijven de rouwenden toestromen. Het schepencollege van Oostende legde vanmiddag bloemen neer op de plaats van de misdaad.

SP.A-voorzitter en Oostendenaar Johan Vande Lanotte reageert onthutst: "Dit gaat ons verstand te boven". Hij vroeg om een minuut stilte.

Straks trekken alle vrienden van Bart naar het ziekenhuis waar hij ligt opgebaard om afscheid te nemen.
Banale aanleiding, fataal einde
Het motief voor de steekpartij is nog onduidelijk. Mogelijk weigerden de twee slachtoffers de dader een sigaret te geven of wilden ze geen taxi delen met hem.

Het parket wil nog niet bevestigen wat het motief was van de dader, maar zegt wel dat de aanleiding hoe dan ook banaal was.

Het staat intussen ook vast dat het slachtoffer en de jongen die de steekpartij overleefde elkaar kenden. Maar de dader zou zijn slachtoffers niet gericht hebben uitgekozen.

Het parket meldt ook nog dat de dader geen gerechtelijk verleden had. De onderzoeksrechter heeft hem aangehouden op beschuldiging van opzettelijke slagen en verwondingen met de dood tot gevolg.

Dinsdag verschijnt hij voor de raadkamer in Brugge.

Bron

[Dit bericht is gewijzigd door Beli Mawr op 04-02-2007 13:55]


Having heard the voice of Morrigan I am uilleannpiping my way through this world, powered by Guinness SLÁINTE


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 04-02-2007 15:05 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

gokje: onze gekleurde medemens weer?


Je moeder.


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 04-02-2007 15:14 by Snaack Profiel van Snaack

Want blanke Nederlanders plegen geen misdrijven


Wansmaak
Usericon van Wansmaak
Posted 04-02-2007 15:15 by Wansmaak Profiel van Wansmaakhttp://www,judgementday.nl

Euh, belgen dan.


“Leef met vlag en wimpel, maar houd het simpel’


skullfuck
smaakvervanger
Usericon van skullfuck
Posted 04-02-2007 15:17 by skullfuck Profiel van skullfuckhttp://

Misschien was het wel een Duitser.


Suck my piss


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 04-02-2007 15:19 by Snaack Profiel van Snaack

w00ps!


Wansmaak
Usericon van Wansmaak
Posted 04-02-2007 15:19 by Wansmaak Profiel van Wansmaakhttp://www,judgementday.nl

Dat zou het banale gedeelte wel verklaren, ja.


“Leef met vlag en wimpel, maar houd het simpel’


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 04-02-2007 15:21 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

hehe, reacties gegarandeerd met zo'n opmerking


Je moeder.


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 04-02-2007 15:22 by Snaack Profiel van Snaack

Ik zou iemand ook neersteken als ik geen peuk van hem kreeg. Dat zijn geen geintjes zeg.

[Dit bericht is gewijzigd door Snaack op 04-02-2007 15:23]


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 04-02-2007 15:26 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

peuken zijn collectief goed dat weet iedereen

edit: misschien was het wel een communist!

[Dit bericht is gewijzigd door ElitE op 04-02-2007 15:27]


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 04-02-2007 15:29 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

(verander 'there' een in 'their' in je signature )

[Dit bericht is gewijzigd door karnivoor op 04-02-2007 15:29]


Je moeder.


Misanthrope
Il Principe
Usericon van Misanthrope
Posted 04-02-2007 15:30 by Misanthrope Profiel van Misanthrope

quote:
Op 4 februari 2007 15:29 schreef karnivoor het volgende:
(verander 'there' een in 'their' in je signature )
De koningin is daar slaaf!


Gelijkheid is een uitvinding van het gepeupel om wraak te nemen op de sterken.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 04-02-2007 15:32 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

zou ook kunnen maar gezien de context is 'hun' beter


Je moeder.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen