IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Nieuwstopic Vorige pagina | Volgende pagina
Yirroth
Usericon van Yirroth
Posted 07-09-2010 16:28 by Yirroth Profiel van Yirroth

Een goed artikel over "eerwraak"

http://www.independent.co.uk/opinion/commentators/fisk/the-crimewave-that-shames-the-world-2072201.html

En voordat die onzin hier weer gezegd wordt: eerwraak is iets cultureels en niet zozeer religieus:
quote:
Men are also killed for "honour" and, despite its identification by journalists as a largely Muslim practice, Christian and Hindu communities have stooped to the same crimes. Indeed, the "honour" (or ird) of families, communities and tribes transcends religion and human mercy.


Wat mij een mooie straf lijkt voor dit soort zaken is om de moordenaars hetzelfde te laten ondergaan, alleen met een flinke factor vertraagd. Iemand die zijn familielid de keel heeft doorgesneden het laten meemaken over enkele minuten. Plegers van zoutzuur-aanslagen langzaam in een vat zoutzuur laten zakken, hoogstens enkele centimeters per minuut.

Fight evil with gruesome torture.


"Of course they're alive! You can't make music by hitting dead creatures!"


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 07-09-2010 16:47 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Probleem is dat je door mensen bloot te stellen aan dit soort brute straffen je ook nieuwe brute mensen creëert, waren de middeleeuwen daar geen goed voorbeeld van?


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Hexegot
Usericon van Hexegot
Posted 07-09-2010 16:57 by Hexegot Profiel van Hexegot

quote:
Op 7 september 2010 15:15 schreef Jenje het volgende:

Idd worden ze echt groter of zeggen vrouwen dat ze groter zijn geworden?

Ik denk dat de tieten even groot blijven, maar dat de vrouwen zelf krimpen.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 07-09-2010 18:39 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Sperma voor 'sterk blank ras'

Een neonazi is de afgelopen maanden bij verschillende spermabanken langs geweest om zijn sperma aan te bieden. Hij eiste dat zijn zaad alleen aan blanke stellen zou worden gegeven.

Op die manier wilde hij een sterk blank ras stichten. Twee van de vier klinieken gingen akkoord met zijn eis. Dit kwam vandaag naar voren tijdens de nieuwe actualiteitenrubriek Uitgesproken.

Hij ging langs het AMC in Amsterdam, het UMC in Utrecht, het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem en behandelcentrum Sint Geertgen in Elsendorp om zjin sperma aan te bieden. De laatste twee gingen akkoord met zijn eis.

Weggestuurd
Bij het AMC is hij weggestuurd, bij het UMC kwam hij maar één keer. In Arnhem hebben ze inmiddels het sperma van de neonazi vernietigd.

Lebensborn-project
De neonazi schrijft op de rechts-extremistische site van Stormfront dat hij een tegenwicht wil bieden aan het hoge geboortecijfer onder moslims door zijn 'Arische zaad' te doneren. Hij wil dat er zo veel mogelijk Arische kinderen op de wereld komen. Hij maakt ook verwijzingen naar het Lebensborn-project van nazi-Duitsland. Doel was toen om zoveel mogelijk Arische kinderen op de wereld te zetten.

Discussie
Pim Janssen is het hoofd van de spermabank in het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem. Hij zei in de uitzending vanavond dat het ,,niet de bedoeling was geweest". Hij pleit voor verscherping van de richtlijnen. Ook Sjoerd Repping van het AMC wil discussie over criteria voor het toelaten van spermadonoren bij spermabanken.


Wel een beetje vreemd de ouder(s) mogen wel kiezen welk ras hun kindje mag krijgen. Waarom zou de andere ouder dat niet mogen dan?


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 07-09-2010 18:44 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

ja, zag ik al in neonazitopic


en zijn familienaam is De Bruijn


signature


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 07-09-2010 19:14 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 7 september 2010 13:48 schreef ElitE het volgende:
Geen verkeerde houding, echter moet er tegenwoordig wel beter gekeken worden naar totaal effecten, De verarming van de bodem hoort nog bij de grond bezitter maar effecten op grondwater en effecten van jouw activiteiten om omringende gebieden in termen van vervuiling en toch ook habitat vernietiging moeten naar mijn idee ook beter verrekend worden.

Dat gebeurt nu wel maar veelste indirect, met allerlei kromme belanstingen deels gecompenseerd door kromme subsidies. Daar mag ook wel wat meer directe verrekening in komen.
Het probleem bij dergelijke vraagstukken is dat filosofie & ideologie toch vrij snel gaan botsen met pragmatische ‘oplossingen’.

Persoonlijk ben ik sowieso van mening dat maatregelen mtb milieubehoud en klimaatbeleid mondiaal genomen moeten worden. Dat producenten en/of consumenten over de gehele wereld min of meer dezelfde lasten gaan dragen als het aankomt op duurzaam produceren en consumeren en latere generaties ook iets na te laten.
Ik ben er zeer op tegen om als klein land (Nederland) of als enkel blok (‘het westen’ dan wel Europa) eenzijdig de eigen internationale concurrentiepositie en dus economie te verneuken terwijl anderen (Midden-Oosten, China, Brazilië, India, Rusland) vrolijk op de oude leest verder gaan.

Je zult sowieso met een soort, verkapte, belasting moeten komen. En ja, belastingen tasten het bezit van het individu, en dus een van die natuurrechten waar ik op hamer, aan.
In principe sta ik sceptisch of zelfs afkeurend ten opzichte van belastingen, maar tot op zekere hoogte dienen ze een algemeen nut. En zo kun tegen de aantasting van het natuurrecht ‘bezit’ wel een paar ‘sociaal-contract’-theorieën aanvoeren. Ik denk echter dat je met belastingheffen wel erg terughoudend moet zijn. Mede omdat het dus een directe aantasting is van de integriteit van het individu en omdat niet alle individuen dezelfde behoefde hebben (duhh, het zijn individuen) en de overheid zich dus het best zo min mogelijk met het persoonlijk leven van het individu kan bemoeien, maar ook omdat hoge belastingen nou eenmaal schadelijk zijn voor het collectie, de gemeenschap, en dus uiteindelijk het gemeenschappelijk doel ook niet dienen.

Als je echter graag een dergelijke belasting wilt invoeren is een procentpuntje bovenop de BTW wel een goede optie, denk ik. Dat betaalt de consument nmlk per geconsumeerde eenheid. En die eenheden zijn gemakkelijk meetbaar. Nou zijn bepaalde producten natuurlijk vervuilender dan andere, maar hoe meer iemand consumeert, hoe meer hij dergelijke belasting afdraagt.



Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 07-09-2010 19:23 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 6 september 2010 13:35 schreef XXL het volgende:
Bizarre zaak rond baby langs de weg
Toegevoegd: maandag 6 sep 2010, 12:11

De Friese politie zoekt een vrouw die een baby heeft meegenomen die in een plastic zak langs de weg lag. De baby werd ontdekt door een meisje dat van De Blesse naar Wolvega fietste.

Zij zag in de berm van de Steenwijkerweg een plastic zak die bewoog: toen ze de zak opende, bleek dat er een nog levende baby in zat. Een vrouw die achter het meisje fietste, kwam bij haar staan en zei dat zij de baby wel naar de politie zou brengen. Bij de Lelylaan is de vrouw met de baby doorgelopen in de richting van het centrum van Wolvega.
Speurhond

Het meisje vertelde het verhaal aan haar ouders die het op hun beurt aan de politie vertelden. Op geen enkel bureau in de omgeving was een baby binnengebracht. Daarop heeft de technische recherche uitgebreid sporenonderzoek gedaan, zijn getuigen gehoord, is de speurhond ingezet en is een buurtonderzoek ingesteld.



Wat is dat de laatste tijd toch met dode baby's en koters die bij het grof vuil worden achtergelaten?

Een nieuwe rage ofzo?


Denk persoonlijk dat dit een fantasieverhaal van dat meisje is.


Boeiender


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 07-09-2010 19:25 by Forever After Profiel van Forever After

De aandachtshoer.


 


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 07-09-2010 19:27 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 7 september 2010 19:25 schreef Forever After het volgende:
De aandachtshoer.


Psies!


Boeiender


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 07-09-2010 19:30 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

@ kwellie: Een belasting in het het product zelf verwerken is wel mooi, Dat is sowieso al directer dan inkomsten belasting.

Maar het grote probleem is dat je als gehele wereld moet besluiten om die belasting te gaan heffen omdat je anders niet meer goed op buitenlandse markten aansluit. En dat is toch echt een enorme verandering.

Met milieu belastingen voor ondernemers zorg je er natuurlijk ook voor dat die kosten bij de consument komt maar dat is nu nog wel een stuk gemakkelijker als beleid.

[Dit bericht is gewijzigd door ElitE op 07-09-2010 19:31]


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 07-09-2010 19:38 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 7 september 2010 19:30 schreef ElitE het volgende:
@ kwellie: Een belasting in het het product zelf verwerken is wel mooi, Dat is sowieso al directer dan inkomsten belasting.

Maar het grote probleem is dat je als gehele wereld moet besluiten om die belasting te gaan heffen omdat je anders niet meer goed op buitenlandse markten aansluit. En dat is toch echt een enorme verandering.

Met milieu belastingen voor ondernemers zorg je er natuurlijk ook voor dat die kosten bij de consument komt maar dat is nu nog wel een stuk gemakkelijker als beleid.
Met milieubelastingen voor ondernemers wordt de belasting echt een onderdeel van de productiekosten. Door een dergelijke belasting bij de BTW op/in te doen komt de belasting er bovenop.
Als het dan niet lukt om een dergelijke belasting mondiaal in te voeren kun je wel de eigen burger’m laten betalen (BTW) zonder de producten die in jouw land/blok geproduceerd worden voor de buitenlandse markt duurder te maken. Die betaalt immers die/de BTW niet. En zo verslechtert de concurrentiepositie niet tot nauwelijks omdat de producten voor het buitenland even duur blijven.

Ik denk echter dat dergelijke maatregelen niet wenselijk zijn zo lang andere grote economieën niet meedoen. Daar help je het milieu niet tot amper mee en het gaat ten koste van je eigen economie. Investeer dan wat meer in duurzame productiemethoden, groene en semi-groene energie en in zaken als kernfusie en genetisch gemodificeerd eten.
Dat moet toch gebeuren en die kennis kun je in de toekomst mooi exporteren.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 08-09-2010 10:25 by XXL Profiel van XXL

Discussie over spermadonatie door neonazi
Van onze verslaggever Peter de Graaf op 08 september '10, 09:07, bijgewerkt 08 september '10, 09:29


AMSTERDAM/ELSENDORP - Een extreemrechtse spermadonor die wil dat zijn zaad alleen in blanke vrouwen wordt geïnsemineerd, heeft een hevige discussie ontketend. Spermabanken blijken het niet eens over de vraag of donoren wel of geen voorwaarden mogen stellen.

Het Fertiliteitslaboratorium van het AMC vindt van niet en heeft de man, een bekende in neonazi-kringen, geweigerd. Maar Behandelcentrum Geertgen in het Brabantse Elsendorp vindt van wel en heeft de donor geaccepteerd.

Ook de spermabank van het Rijnstate-ziekenhuis in Arnhem is in eerste instantie akkoord gegaan met de voorwaarde van de man. Pas na ophef over de motieven van de spermadonor, die beweert dat hij zijn ‘arische zaad’ doneert om tegenwicht te bieden aan de hoge geboortecijfers onder moslims, is besloten diens zaad te blokkeren en te vernietigen.
Brandbrief

De vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen Freya is geschokt en heeft een brandbrief geschreven aan de NBVKI (Nederlands-Belgische Vereniging voor Kunstmatige Inseminatie), de koepelorganisatie van spermabanken. ‘Wij vinden het niet wenselijk dat donoren eisen stellen’, zegt woordvoerder Marjolein Grömminger. In de discussie speelt ook het gebrek aan spermadonoren een rol. Freya dringt aan op ‘een uniform landelijk protocol’.

Ook Sjoerd Repping, hoogleraar humane voortplantingsbiologie en hoofd van het fertiliteitslaboratorium van het AMC, wil eenduidige regels. ‘Wij werken niet mee aan restricties van donoren. Ze mogen geen voorwaarden stellen, bijvoorbeeld dat hun zaad alleen aan blanken of niet aan alleenstaande of lesbische vrouwen wordt gedoneerd’, zegt hij. Een donor moet zijn zaad uit altruïstische motieven geven, vindt Repping. Over de voorwaarde van de neonazi is hij resoluut: ‘We zijn er om patiënten met vruchtbaarheidsproblemen te helpen, niet om donoren te helpen aan nageslacht.’
Onbegonnen werk

Volgens Repping is het ook onbegonnen werk om vast te stellen welke voorwaarden nog wel en welke niet acceptabel zijn. ‘Straks zegt een donor nog: ik wil niet dat mijn zaad aan iemand van de PvdA wordt gegeven, want ik ben een VVD-stemmer.’

Henk Ruis, directeur en gynaecoloog van Behandelcentrum Geertgen in Elsendorp en bestuurslid van de NBVKI, vindt de redenering van zijn Amsterdamse collega ‘veel te kort door de bocht’. Hij onderstreept dat ‘ook een zaaddonor zelfbeschikkingsrecht heeft’. Ongeveer de helft van de donoren bij zijn spermabank stelt voorwaarden aan wie het zaad mag worden gedoneerd. ‘Dat kan alles zijn wat u maar kan bedenken’, zegt Ruis. ‘Niet aan alleenstaanden, of alleen aan blanken, of niet aan islamieten.’

Hij zegt ‘respectvol’ om te gaan met de opvattingen van zowel donoren als ontvangers. Ruis wijst op de wet, sinds 2004 van kracht, die regelt dat een donorkind op zijn verzoek geïnformeerd kan worden over de identiteit van de donor. ‘Dan staat over 16 jaar opeens een kind van een alleenstaande moeder op de stoep. Daar kan een donor erg door in verlegenheid komen.’ Of hij krijgt een gesluierd meisje op bezoek: ‘Dat zou niet eerlijk naar de donor toe zijn.’
Hetze

Ruis vindt het goed dat er een discussie wordt gevoerd over de criteria voor toelating van spermadonoren, al noemt hij de aanleiding ‘een hetze’. Over de omstreden spermadonor wil hij uit privacyoverwegingen niets zeggen. Wel zegt hij dat ‘als wij zijn sperma zouden hebben, dan zouden we het blokkeren in afwachting van de maatschappelijke discussie’.

De neonazi Patrick de Bruin deed op het internetforum van Stormfront verslag van zijn pogingen om zo veel mogelijk ‘arische’ kinderen op de wereld te zetten. Dat leverde hem onder meer de complimenten op van de voorzitter van de Nederlandse Volks-Unie Constant Kusters. ‘Alles voor het Lebensborn-project’, schreef hij. Dat project van nazi-Duitsland was bedoeld om zo veel mogelijk Arische kinderen te verwekken. Ruis vindt het volstrekte flauwekul dat neonazi’s denken daarvoor de spermabanken te kunnen gebruiken: ‘Met een zaaddonorschap kunnen maximaal tien gezinnen worden geholpen. Daar bevorder je een ras niet mee.’




:')


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


bazzio
opa lives!
Usericon van bazzio
Posted 08-09-2010 10:29 by bazzio Profiel van bazzio

Eigen zaad eerst..GVD!!!


Bazzio Attacks!!!


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 08-09-2010 10:52 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

'Verzet tegen sloopplannen Koningshuis'
Uitgegeven: 8 september 2010 09:37
Laatst gewijzigd: 8 september 2010 10:30
AMSTERDAM - De koninklijke familie is van plan twee monumentale boerderijen in Wassenaar te slopen en er drie kapitale villa's voor in de plaats te zetten.
© Google

Het Koninklijk Huis wil de villa's commercieel exploiteren, blijkt volgens de Volkskrant uit brieven die naar de gemeente zijn gestuurd.

De plannen stuiten op verzet van de Bond Heemschut, waarvan koningin Beatrix beschermvrouwe is.


De bond stelt in de krant dat het slopen van dit soort erfgoed een verkeerd signaal afgeeft. Directeur van de bond Karel Loeff wijst op de voorbeeldfunctie van het koningshuis.

Ruïneren

Hij vreest dat meer landgoederen de boerderijen vervangen door villa's. "Dat zou het platteland cultuurhistorisch ruïneren." De boerderijen zijn na de Tweede Wereldoorlog gebouwd ter compensatie voor gebouwen die de bombardementen niet hadden overleefd.

Het koningshuis wil er drie eengezinswoningen voor in de plaats hebben met een waarde van zo'n 6 miljoen euro per stuk.

De sloopvergunning werd begin vorig jaar ingediend. De welstandscommissie van Wassenaar wil de gebouwen volgens de krant op de lijst van gemeentelijke monumenten plaatsen. De gemeente was voor de zomer van plan in te stemmen met de sloopplannen. Nu is er echter steeds meer verzet van lokale politici en monumentenverenigingen. Die zeggen desnoods naar de rechter te stappen.

Verlies

De Rijksvoorlichtingsdienst zegt in de krant dat jaarlijks verlies op de uitbating van het landgoed wordt geleden. Daarom zou een financieel gezondere exploitatie nodig zijn.

Het is niet de eerste keer dat het koningshuis het nieuws haalt met vastgoedplannen. Eerder ontstond ophef over de bouw van een vakantiehuis voor prins Willem-Alexander en prinses Máxima in het zeer arme Mozambique. Ook de kosten van de beveiliging in het land waren de Tweede Kamer een doorn in het oog. Uiteindelijk werd het huis verkocht.
© Novum

---------------

Wat een gezeik ok niks weer. Er zijn mensen die de (niet eens zo oude, na-oorlogse) panden op die lijst willen hebben maar dat lukt niet. Nu wil de rechtmatige eigenaar ze slopen en beginnen ze te mekkeren alsof die status al rond zou zijn. Sterker nog, dat verzoek is afgewezen.


Je moeder.


HgarrothwulfF
F.E.S.
Usericon van HgarrothwulfF
Posted 08-09-2010 10:56 by HgarrothwulfF Profiel van HgarrothwulfFhttp://vilosophe.hyves.nl

Rijk slaat extra strooizout in
Uitgegeven: 8 september 2010 09:19
Laatst gewijzigd: 8 september 2010 10:33

DEN HAAG - Rijkswaterstaat heeft extra strooizout ingeslagen als voorbereiding op de winter. Dat heeft een woordvoerster van de organisatie woensdag laten weten.

© NovumNormaal begint Rijkswaterstaat de winter met ongeveer 60.000 ton strooizout in de opslagloodsen, nu is dat 90.000 ton.

De extra voorraden zijn aangelegd met in het achterhoofd de ervaringen van de vorige winter. Toen ontstond door aanhoudende sneeuwval op diverse plaatsen schaarste aan middelen om de gladheid te bestrijden.



''En dat willen we dit jaar voorkomen",' aldus de zegsvrouw. Het strooizout ligt opgeslagen in loodsen in heel Nederland.

© ANP


Houdt niet in dat we niet weer door wind en pakken sneeuw naar werk/school moeten zeulen. verzin iets tegen Nederlandsche wintersch

[Dit bericht is gewijzigd door HgarrothwulfF op 08-09-2010 10:56]


We will rave you in your grape!! - Op 24 september 2010 12:46 schreef Hypnos het volgende: Je gedrag op het forum is een weerspiegeling van je zijn, zowel je persoonlijk zijn als je maatschappelijk zijn. bla bla bla


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 08-09-2010 10:57 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

Auto's?


Je moeder.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 08-09-2010 10:58 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

'Verhoging maximumsnelheid bij rechts kabinet'
Uitgegeven: 8 september 2010 08:57
Laatst gewijzigd: 8 september 2010 10:39
AMSTERDAM - Als de rechtse regeringsformatie slaagt, dan wordt de maximumsnelheid verhoogd tot 130 kilometer per uur.
© ANP

Dat meldt De Telegraaf.

Dat betekent niet dat op alle snelwegen harder mag worden gereden. Dat ligt onder andere aan veiligheid, luchtkwaliteit en doorstroming.

Het idee om de snelheid te verhogen staat in het conceptregeerakkoord dat VVD en CDA met gedoogsteun van de PVV al hadden gemaakt.
© NU.nl

:D (niet dat ik er wat aan heb met mijn olie burninat0r)


Je moeder.


Jeroentjuh
Usericon van Jeroentjuh
Posted 08-09-2010 10:59 by Jeroentjuh Profiel van Jeroentjuhhttp://nu.nl

quote:
Op 8 september 2010 10:56 schreef HgarrothwulfF het volgende:
naar werk/school moeten zeulen.


sowieso zinloos
hebben we internet dan helemaal voor niks uitgevonden?

gewoon thuis werken in je onderbroek. Weer of geen weer!


Jeroentjuh
Usericon van Jeroentjuh
Posted 08-09-2010 11:00 by Jeroentjuh Profiel van Jeroentjuhhttp://nu.nl

quote:
Op 8 september 2010 10:58 schreef karnivoor het volgende:
'Verhoging maximumsnelheid bij rechts kabinet'



- Kost geld
- Wat levert het op?


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 08-09-2010 11:05 by XXL Profiel van XXL

quote:
Op 8 september 2010 11:00 schreef Jeroentjuh het volgende:
- Kost geld
- Wat levert het op?


quote:
Op 8 sHgarrothwulfF het volgende:
verzin iets tegen Nederlandsche wintersch


Meer broeikaseffect = warmer = zachtere winters = minder sneeuw.



Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 08-09-2010 11:07 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

Juist!

Ik vond die lange periode kou eigenlijk helemaal niet zo erg hoor. Alleen als het dit jaar weer zou gebeuren, zal ik hevig overwegen voor 300€ een oud barreltje te kopen om de maand door te komen.

[Dit bericht is gewijzigd door karnivoor op 08-09-2010 11:08]


Je moeder.


Nimbus
Usericon van Nimbus
Posted 08-09-2010 11:12 by Nimbus Profiel van Nimbus

Ik vond de kou best fijn eigenlijk. 's Ochtends op de fiets in de zon, kraakheldere lucht.

Snelheidslimiet: in een, ik meen, Oostenrijks onderzoek is gebleken dat hogere snelheden op de snelweg een betere doorstroming veroorzaken.



karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 08-09-2010 11:29 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

Ben alleen wel benieuwd of dat matcht met de behoorlijk asociale rijstijl van de gemiddelde Nederlander ten opzichte van andere Europese landen. Ik heb nog nooit zelf in oostenrijk gereden maar ten opzichte van België, Frankrijk en Engeland, zijn Nederlanders echt kamikaze piloten. Ze houden totaal geen afstand, verlenen geen voorrang, kijken niet naar een andere kant dan de rijrichting, gebruiken weinig tot geen richtingaanwijzers en gunnen medeweggebruikers geen centimeter.


Je moeder.


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 08-09-2010 11:32 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 8 september 2010 11:29 schreef karnivoor het volgende:
Ben alleen wel benieuwd of dat matcht met de behoorlijk asociale rijstijl van de gemiddelde Nederlander ten opzichte van andere Europese landen. Ik heb nog nooit zelf in oostenrijk gereden maar ten opzichte van België, Frankrijk en Engeland, zijn Nederlanders echt kamikaze piloten. Ze houden totaal geen afstand, verlenen geen voorrang, kijken niet naar een andere kant dan de rijrichting, gebruiken weinig tot geen richtingaanwijzers en gunnen medeweggebruikers geen centimeter.
Op zich ben ik wel voor het wat harder mogen doorrijden, maar Nederlanders kunnen indd niet autorijden. Nou hebben Belgen, Fransen en Oostenrijkers ook hun maniertjes, hoor. En Tjechen kunnen er ook geen fuck van. Maar van NL een verlengstuk van de Duitse snelweg maken lijkt mij geen goed idee.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 08-09-2010 11:35 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

Een inhaalverbod als je zachter dan 100 rijdt, lijkt me een beter idee. Maarja, dat is dan weer niet te handhaven.


Je moeder.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen