IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Nieuwstopic Vorige pagina | Volgende pagina
kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 26-09-2010 12:01 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 25 september 2010 12:50 schreef Greycloak het volgende:
Daar kiezen ze dan zelf voor. Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen.
Was de kristalnacht niet een reactie op een aanslag door een Jood?


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 26-09-2010 12:03 by XXL Profiel van XXL

Het zou mij niet verbazen als dat, net als het 9-11 verhaal, in scene is gezet om een hetze tegen de Joden te rechtvaardigen.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 26-09-2010 12:04 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Het werd ge-/misbruikt door nazi's om de Kristallnacht te houden. Was overigens een mislukte aanslag (zie Wiki). En die aanslag was een reactie op deprtaties.

Sowieso is het verhoudingsgewijs vanuit de joodse kant een druppeltje en vanuit nazikant een oceaan.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 26-09-2010 12:06 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

Stukje van de wiki pagina:

Aanleiding

Een paar maanden nadat Adolf Hitler aan de macht kwam in januari 1933, verschenen er borden in de straten van Duitsland met opschriften als 'Joden niet welkom' en 'Koop niet bij Joden'. Ook werden er vanaf dat moment wetten uitgevaardigd die het leven van de 600.000 Joden in Duitsland steeds moeilijker maakten. Zo mochten ze geen ambtelijke functies meer bekleden, niet studeren aan de universiteit en met de Neurenberger Wetten uit 1935 verloren Joden hun burgerrechten. De levensomstandigheden van de Joodse bevolking werden steeds zwaarder, door de nazistische wetten en de hetze onder de Duitse bevolking verloren velen hun middelen van bestaan. In 1938 waren al 150.000 Joden Duitsland ontvlucht. Hitler, die de Duitse maatschappij wilde 'ontjoden' (naar analogie van 'ontluizen'), zag bij voorkeur alle Joden uit Duitsland vertrekken. Er waren veel meer Joden dan de reeds vertrokken 150.000 die Duitsland wilden verlaten, maar andere landen wilden geen of maar mondjesmaat Joden opnemen. Omdat de 'ontjoding' niet snel genoeg ging, gaf Hitler op 18 oktober 1938 het bevel 12.000 Pools-Duitse Joden uit te zetten. Deze Joden woonden vaak al jaren legaal in Duitsland. De te deporteren Joden kregen slechts één nacht om Duitsland te verlaten, ze mochten daarbij één koffer meenemen. De achtergebleven bezittingen werden in beslag genomen door de nazi's of geplunderd door buurtgenoten. De 12.000 Joden werden op de trein gezet naar Polen waar 4.000 mensen werden toegelaten door de Poolse regering. De andere 8.000 gedeporteerden konden niet anders dan wachten bij de grens op een eventuele toelating tot Polen. Bij de grens waren geen voorzieningen, de Joden wachtten buiten - zonder onderdak en zonder voedselvoorzieningen, regelmatig werd er geweld tegen hen gepleegd en er vielen ook doden.

Eén van de gedeporteerde families was de familie Grynszpan uit Hannover, waar ze al 27 jaar woonden. Hun 17-jarige zoon Herschel Grynszpan was Duitsland al eerder ontvlucht en woonde in 1938 bij zijn oom in Parijs. Op 3 november 1938 ontving Herschel Grynszpan een brief van zijn zuster waarin zij hem schreef over hun deportatie en de erbarmelijke omstandigheden waarin de familie verkeerde. In de daaropvolgende dagen las Grynszpan meer verhalen over de deportatie van de Pools-Duitse Joden in een Jiddische krant. De berichtgeving maakte hem woedend. Op 7 november ging Grynszpan naar de Duitse ambassade te Parijs om te pleiten voor de gedeporteerden, echter zonder succes. Gefrustreerd vuurde hij vijf kogels af op de diplomaat die weigerde hem te helpen. Deze Duitse diplomaat, Ernst vom Rath, overleed twee dagen later.[2] Of Grynspan inderdaad ging pleiten voor de 12.000 gedeporteerden is niet helemaal zeker, andere historici gaan ervan uit dat Grynspan naar de ambassade ging met het voornemen de ambassadeur te vermoorden, deze was echter niet aanwezig waarop Grynspan Vom Rath dodelijk verwondde.[3]
[bewerken] Opmaat naar de Kristallnacht

Voor Joseph Goebbels, gouwleider (Gauleiter) van de hoofdstad Berlijn en Minister van Propaganda, was de aanval op Vom Rath een uitgelezen kans om bij Hitler weer in een goed blaadje te komen. Goebbels had een liefdesaffaire gehad met de Tsjechische actrice Lida Barova, wat een publiek schandaal veroorzaakt had en hierdoor had Goebbels veel aanzien verloren in nazi-Duitsland. Hij gebruikte de aanval op Vom Rath voor een tirade tegen de Joden. Goebbels gaf Hitler een motief voor een anti-Joodse actie door de verspreiding van de leuze: "Niet Herschel Grynszpan, maar het gehele Jodendom is verantwoordelijk voor de dood van een Duitse diplomaat".

De eerste reactie van de nazi's liet niet lang op zich wachten, op 8 november 1938 werden met onmiddellijke ingang alle Joodse kranten en tijdschriften verboden. Hierdoor werden de Joden afgesneden van hun gemeenschap en belangrijker nog, ook van nieuws over emigratiemogelijkheden. Op het moment van het verbod bestonden er drie Duits-Joodse kranten en vier Duits-Joodse tijdschriften. Op dezelfde dag werd ook afgekondigd dat Joodse kinderen niet meer werden toegelaten tot Duitse (Arische) scholen en dat alle Joodse culturele activiteiten voor onbepaalde tijd werden opgeschort.
[bewerken] De nacht van 9 op 10 november

Twee dagen na de aanval op Vom Rath, op 9 november 1938, gaf Hitler Goebbels toestemming om een geweldactie tegen de Joden te starten.[4]


Je moeder.


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 26-09-2010 12:24 by Forever After Profiel van Forever After

Het wordt tijd voor een Kristalnacht topic...

Het is iig geen nieuws, maar geschiedenis.


 


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 26-09-2010 12:54 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

Van destentor.nl:


Commotie om film 'Rijssen's stille oorlog'

zaterdag 25 september 2010 | 08:49 | Laatst bijgewerkt op: zaterdag 25 september 2010 | 11:09
Tekstgrootte tekst verkleinentekst vergroten
Fragment uit de film 'Rijssen's stille oorlog'

Fragment uit de film 'Rijssen's stille oorlog'
Quantcast

ZWOLLE / UTRECHT- Vandaag zal de film pas in première gaan op het Nederlands Film Festival in Utrecht. Niemand heeft hem dus nog gezien, maar toch is er al commotie ontstaan over de film 'Rijssen's stille oorlog', waarin te zien is hoe de integratie van Turken in Rijssen mislukt omdat de reformatorische meerderheid maar weinig manoeuvreerruimte voor hen overlaat.

De film is gemaakt door Emile van Rouveroy van Nieuwaal uit Genne (bij Zwolle). Drie jaar geleden deed hij van zich spreken met 'Staphorst in tegenlicht' over de inmenging van de kerk daar met de gemeentepolitiek. 'Refowatcher' is hij al genoemd.

Volgens dominee A. Scheuder van de Gereformeerde Gemeente - de grootste kerk in Rijssen - klopt er weinig van de film, die in zijn ogen het gevaar van een splijtzwam in zich heeft. Hij noemt het beeld in de film 'een gevaarlijke karikatuur'. "Er wordt een probleem geschetst dat er niet is in Rijssen. Ik heb nooit iets van spanningen tussen Turken en gemeenteleden gemerkt. Zo'n film zet mensen tegen elkaar op".

Ook burgemeester A. Hofland van Rijssen-Holten vindt dat de plank wordt misgeslagen. Hij meent juist dat de inburgering in zijn gemeente een succes is. "Ik voel me geen vredesstichter in oorlogsgebied".



Ben benieuwd of hier nog gedoe van komt. De trailer is iig weinig boeiend...


Je moeder.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 26-09-2010 13:39 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 26 september 2010 11:52 schreef Greycloak het volgende:
Het boeit me niet wat hij me aan het verstand probeert te brengen; zoals mijn leraar bedrijfseconomie al zei, wie A zegt moet A blijven zeggen. Het enige wat ik van Lepel wil weten moge ondertussen al bekend zijn. Dus.


Het gezegde klinkt leuk, maar denk je dat het goed is om volledig vastgeroest te blijven. Dan verdien je het eigenlijk meer om als sponsachtige door het leven te gaan.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Hexegot
Usericon van Hexegot
Posted 26-09-2010 13:45 by Hexegot Profiel van Hexegot

quote:
Op 26 september 2010 12:54 schreef karnivoor het volgende:

Van destentor.nl:


Commotie om film 'Rijssen's stille oorlog'

[artikel]



Ben benieuwd of hier nog gedoe van komt. De trailer is iig weinig boeiend...

Zeurt de gemeente Rijssen niet vaker over dingen die feitelijk niet zoveel om het lijf hebben?


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 26-09-2010 13:46 by XXL Profiel van XXL

quote:
Op 26 september 2010 13:39 schreef ElitE het volgende:
Het gezegde klinkt leuk, maar denk je dat het goed is om volledig vastgeroest te blijven. Dan verdien je het eigenlijk meer om als sponsachtige door het leven te gaan.




Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 26-09-2010 13:46 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Dat is een vrijgevochten spons.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 26-09-2010 13:53 by Forever After Profiel van Forever After

Nee, da's gewoon een achterlijke cartoonfiguur.


 


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 26-09-2010 14:00 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 26 september 2010 12:54 schreef karnivoor het volgende:
Van destentor.nl:


Commotie om film 'Rijssen's stille oorlog'

zaterdag 25 september 2010 | 08:49 | Laatst bijgewerkt op: zaterdag 25 september 2010 | 11:09
Tekstgrootte tekst verkleinentekst vergroten
Fragment uit de film 'Rijssen's stille oorlog'

Fragment uit de film 'Rijssen's stille oorlog'
Quantcast

ZWOLLE / UTRECHT- Vandaag zal de film pas in première gaan op het Nederlands Film Festival in Utrecht. Niemand heeft hem dus nog gezien, maar toch is er al commotie ontstaan over de film 'Rijssen's stille oorlog', waarin te zien is hoe de integratie van Turken in Rijssen mislukt omdat de reformatorische meerderheid maar weinig manoeuvreerruimte voor hen overlaat.

De film is gemaakt door Emile van Rouveroy van Nieuwaal uit Genne (bij Zwolle). Drie jaar geleden deed hij van zich spreken met 'Staphorst in tegenlicht' over de inmenging van de kerk daar met de gemeentepolitiek. 'Refowatcher' is hij al genoemd.

Volgens dominee A. Scheuder van de Gereformeerde Gemeente - de grootste kerk in Rijssen - klopt er weinig van de film, die in zijn ogen het gevaar van een splijtzwam in zich heeft. Hij noemt het beeld in de film 'een gevaarlijke karikatuur'. "Er wordt een probleem geschetst dat er niet is in Rijssen. Ik heb nooit iets van spanningen tussen Turken en gemeenteleden gemerkt. Zo'n film zet mensen tegen elkaar op".

Ook burgemeester A. Hofland van Rijssen-Holten vindt dat de plank wordt misgeslagen. Hij meent juist dat de inburgering in zijn gemeente een succes is. "Ik voel me geen vredesstichter in oorlogsgebied".



Ben benieuwd of hier nog gedoe van komt. De trailer is iig weinig boeiend...
Belachelijk wat al die refo's bij die zielige Turkjes gedaan hebben. Ik pleit voor geweldacties tegen alle gristenen.



Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 26-09-2010 14:47 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 26 september 2010 11:52 schreef Greycloak het volgende:
Klopt, daar ga je mank. Je hebt namelijk deze post niet gelezen:
Die had ik wel gelezen. Maar je quootte mij ook weer gedeeltelijk. Je had het namelijk over de Joden in je eerste post waar menigeen zo over viel. Nogmaals, daardoor lijkt het alsof je (misschien, dat had ik ook gelezen) kan begrijpen waarom een hele groep gestraft wordt voor de daden van enkelen van die groep.
Hoe moeilijk is het nu om toe te geven dat de post die ineens de undersign van GL werd op zijn minst ietwat ongenuanceerd was en op zijn minst nogal wat ruimte voor verkeerde interpretatie gaf? Ik ga het trouwens niet over "dom" of "retarded" of wat dan ook hebben, dat vind ik min. Ik ken talloze hypergeleerde mensen die totaal foute theorieën aanhangen, dus intelligentie zegt in dit geval niks.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 26-09-2010 15:21 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Idd Hitler dacht dat door veel minder vlees te eten zn flatulentie zou verminderen, maar dat was niet echt het geval.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 26-09-2010 15:24 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 26 september 2010 15:21 schreef ElitE het volgende:
Idd Hitler dacht dat door veel minder vlees te eten zn flatulentie zou verminderen, maar dat was niet echt het geval.
Ik vind de films over Hitler ook altijd weinig realistisch. Het schijnt dat de man om de haverklap scheten liet. Zijn vegetarische diëet en alle rare preparaten en medicijnen die hij van zijn kwakzalvers moest slikken schenen hierin ook niet bepaald een heilzame werking te hebben.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 26-09-2010 15:27 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Des duivels

Hitler liet voortdurend scheten
En ging als Führer permanent
Van zwavelige damp omgeven
Die tot lang na zijn vertrek
In de ruimte rond bleef zweven
Ook al werden alle ramen er
Direct tegen elkaar opengezet


Men kan Herr Hitler veel
Verwijten maar niet dat hij
Niet konsekwent zijn ware
Aard liet blijken
Want viel soms niet van
Oudsher al de aanwezigheid
Des duivels uit de geur
Van zwavel af te leiden?


Hoe men hem ook mag verguizen
Niemand die ontkennen kan
Dat hij het mensdom en
De wereld wel een poepie
Heeft laten ruiken.




Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 26-09-2010 15:28 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Hehe idd, speed werkt niet echt voor een goede darmwerking, nouja het werd gebruikt als ontstopper!

Je lichaam gaat in de fight en flight stand en onttrekt het bloed uit het spijsverteringskanaal. Je darmen gooien het overbodige er even uit en kroppen de rest een beetje op.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 26-09-2010 15:47 by bastianus Profiel van bastianus

Een wonderlijke man, die Adolf, op zijn zachtst gezegd. Het schijnt dat hij bij de Berghof altijd exact dezelfde wandeling dagelijks maakte. Eva mocht zelden bij hem komen, hij verdroeg ook nauwelijks inbreuk op zijn dagritme en privacy.
Ook binnen de relatie met Eva was hij absoluut de baas, ze had te doen wat haar gezegd werd. Echter, de twee waren wel degelijk gek op elkaar. In tegenstelling tot wat door allerlei vreemde mensen beweerd wordt die van Hitler een idioot of raar figuur proberen te maken, hadden de twee verder een vrij normaal liefdesleven. Al kwam Duitsland duidelijk op de eerste plaats, hetgeen ook tot zelfmoordpogingen bij Eva en eerdere minnaressen had geleid.
Pikant detail: Het schijnt dat Adolf en Eva sex hadden gehad in de stoel waarin Chamberlain later zou gaan zitten om de onderhandelingen te voeren. Zo zag ik in een documentaire over het liefdesleven van de twee.
Ach ja, ik kan niet uitgepraat raken over die man, zo lang ik weet al. De enige tien die ik ooit haalde voor geschiedenis was voor een proefwerk over het nationaal socialisme.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 26-09-2010 19:49 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 26 september 2010 15:47 schreef bastianus het volgende:
Een wonderlijke man, die Adolf, op zijn zachtst gezegd. Het schijnt dat hij bij de Berghof altijd exact dezelfde wandeling dagelijks maakte. Eva mocht zelden bij hem komen, hij verdroeg ook nauwelijks inbreuk op zijn dagritme en privacy.
Ook binnen de relatie met Eva was hij absoluut de baas, ze had te doen wat haar gezegd werd. Echter, de twee waren wel degelijk gek op elkaar. In tegenstelling tot wat door allerlei vreemde mensen beweerd wordt die van Hitler een idioot of raar figuur proberen te maken, hadden de twee verder een vrij normaal liefdesleven. Al kwam Duitsland duidelijk op de eerste plaats, hetgeen ook tot zelfmoordpogingen bij Eva en eerdere minnaressen had geleid.
Pikant detail: Het schijnt dat Adolf en Eva sex hadden gehad in de stoel waarin Chamberlain later zou gaan zitten om de onderhandelingen te voeren. Zo zag ik in een documentaire over het liefdesleven van de twee.
Ach ja, ik kan niet uitgepraat raken over die man, zo lang ik weet al. De enige tien die ik ooit haalde voor geschiedenis was voor een proefwerk over het nationaal socialisme.


wat vond je van "der untergang"?


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 26-09-2010 19:55 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Werelds drukste overval!


Politie pakt 23 mensen op na winkeloverval
Uitgegeven: 26 september 2010 17:41
Laatst gewijzigd: 26 september 2010 17:40

ENKHUIZEN - De politie heeft afgelopen week in verband met een overval op een telefoonzaak in Enkhuizen verspreid over het land 23 mannen en vrouwen opgepakt. Dat maakte de politie zondag bekend.

© ANPVolgens de politie gaat het voornamelijk om helers. Vier personen die worden verdacht van een groter aandeel bij de overval zitten voorlopig nog vast.

Zij zijn in de leeftijd van 20 tot 54 jaar en komen uit Zaandam en Monnickendam. Onder hen zijn twee vrouwen.





Overvaller

Ondanks de grote groep aanhoudingen is de overvaller zelf nog spoorloos. Hij liep in februari tegen sluitingstijd de winkel binnen en dwong de eigenaar van de telefoonwinkel onder bedreiging van een vuurwapen kasgeld en telefoons in een zak te doen.

Vervolgens moest de man de overvaller met zijn eigen auto in de omgeving afzetten. Daar stond een handlanger gereed in een andere auto.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 26-09-2010 21:03 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 26 september 2010 19:49 schreef attila_de_hun het volgende:
wat vond je van "der untergang"?
Mooie film. Vooral die Goebbels leek erg goed vond ik, zowel visueel als verder. Behoorlijk realistisch allemaal, denk ik.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 26-09-2010 22:01 by XXL Profiel van XXL

quote:
Op 26 september 2010 19:55 schreef Jenje het volgende:
Werelds drukste overval!


Politie pakt 23 mensen op na winkeloverval
Uitgegeven: 26 september 2010 17:41
Laatst gewijzigd: 26 september 2010 17:40

ENKHUIZEN - De politie heeft afgelopen week in verband met een overval op een telefoonzaak in Enkhuizen verspreid over het land 23 mannen en vrouwen opgepakt. Dat maakte de politie zondag bekend.

© ANPVolgens de politie gaat het voornamelijk om helers. Vier personen die worden verdacht van een groter aandeel bij de overval zitten voorlopig nog vast.

Zij zijn in de leeftijd van 20 tot 54 jaar en komen uit Zaandam en Monnickendam. Onder hen zijn twee vrouwen.





Overvaller

Ondanks de grote groep aanhoudingen is de overvaller zelf nog spoorloos. Hij liep in februari tegen sluitingstijd de winkel binnen en dwong de eigenaar van de telefoonwinkel onder bedreiging van een vuurwapen kasgeld en telefoons in een zak te doen.

Vervolgens moest de man de overvaller met zijn eigen auto in de omgeving afzetten. Daar stond een handlanger gereed in een andere auto.



Als ze nou gewoon heel Nederland oppakken is de kans dat de goeie erbij zit veel groter.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 26-09-2010 23:59 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

Krakers in actie in Amsterdam en Utrecht
Uitgegeven: 26 september 2010 20:56
Laatst gewijzigd: 26 september 2010 21:07
AMSTERDAM - Krakers hebben zondag gebouwen ingenomen in Amsterdam en Utrecht. In de hoofdstad kraakte een groep zondagmiddag het oude hoofdkantoor van de brandweer op de Weesperzijde.
© ANP

In Utrecht bezetten krakers een pand op de Uithof. Dit pand van de Universiteit Utrecht staat volgens de krakers als enige tijd leeg.

De politie in Amsterdam wilde niet zeggen of er actie wordt ondernomen. De brandweer verhuisde in december naar Amsterdam-Zuidoost. In het voorjaar sloot een vastgoedbedrijf een langjarige huurovereenkomst af voor het pand aan de Weesperzijde.


Studenten

De krakers in Utrecht zijn van plan het gebouw onder meer te gaan gebruiken als woon-, atelier- en expositieruimte. Ook informatie- en debatavonden staan op het programma en mogelijk komt er een eetcafé of een weggeefwinkel.

''Er is niet alleen een enorm tekort aan betaalbare woonruimte voor studenten. De Uithof schiet ook enorm tekort in het aanbieden van laagdrempelige faciliteiten voor studenten'', liet een van de krakers weten.

Eisen

Volgens een woordvoerder van de Utrechtse politie gaat het om twintig mensen. De politie heeft rapport opgemaakt. De krakers mogen voorlopig blijven. ''Hun actie voldoet aan de eisen.'' Tot 1 oktober is kraken niet strafbaar. Op 1 oktober gaat de antikraakwet in.

Een grote groep krakers hield in de nacht van zaterdag op zondag een slaapactie op de Dam in Amsterdam om te protesteren tegen de wet. Die 'Damslaapactie' verliep zonder noemenswaardige incidenten.
© ANP


Je moeder.


HgarrothwulfF
F.E.S.
Usericon van HgarrothwulfF
Posted 27-09-2010 0:35 by HgarrothwulfF Profiel van HgarrothwulfFhttp://vilosophe.hyves.nl

Oud-minister verwart inflatie met 'oraal bevredigen'
Uitgegeven: 26 september 2010 21:59
Laatst gewijzigd: 27 september 2010 00:30
PARIJS - De voormalige Franse minister van Justitie, Rachida Dati, heeft zondag met een verspreking voor hilariteit gezorgd. In een interview over de economie verhaspelde ze inflatie met fellatio, een moeilijk woord voor het oraal bevredigen van een man.
© AFP

In het Frans deelt het woord fellation lettergrepen met inflation. De verspreking had plaats tijdens een interview over buitenlandse investeringsfondsen. Dati merkte haar misstap niet op en sprak gewoon door. Ook de journalist reageerde niet op het afwijkende woord.

Later verspreidde het filmpje van het interview zich op internet en reageerde Dati op het incident. Ze zei te snel te hebben gesproken en het jammer te vinden dat dit alles was wat mensen hadden onthouden van het interview.

Dati vertrok vorig jaar uit het Franse kabinet na kritiek op haar glamoureuze leven. Ze is inmiddels Europees parlementslid.
© ANP


We will rave you in your grape!! - Op 24 september 2010 12:46 schreef Hypnos het volgende: Je gedrag op het forum is een weerspiegeling van je zijn, zowel je persoonlijk zijn als je maatschappelijk zijn. bla bla bla


Onweerwolf
Born Again!
Usericon van Onweerwolf
Posted 27-09-2010 0:37 by Onweerwolf Profiel van Onweerwolf

Zo moeilijk is dat ook weer niet, gewoon een kwestie van oefenen.


Op 24 november 2016 16:00 schreef F.Jacobse het volgende: Ik vind het veels te plat.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen