IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : krakers... Vorige pagina | Volgende pagina
Brujo
demonische agricultuur, sectarische monocultuur
Usericon van Brujo
Posted 01-02-2006 0:18 by Brujo Profiel van Brujo

quote:
Op 1 februari 2006 0:11 schreef ZelThoR het volgende:
Verder weet ik niet of ik kraken iets slechts vind. Qua wet moet ik het nog eens nalezen, qua principe vind ik het een moeilijk afwegen;


Ach slecht..Kraken is redelijk uit de tijd. Past meer in de jaren '80. Niet iets om je over druk te maken verder.


Als iedereen nou precies doet wat ik wil, dan hebben ze aan mij een hele makkelijke


ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 01-02-2006 0:19 by ZelThoR Profiel van ZelThoR

quote:
Op 1 februari 2006 0:18 schreef Brujo het volgende:
Ach slecht..Kraken is redelijk uit de tijd. Past meer in de jaren '80. Niet iets om je over druk te maken verder.
Nee, doe ik ook niet zo, vind het altijd wel leuk om in discussie te mengen, maar dat gaat meestal niet zozeer om het onderwerp dan de kans mensen op hun fouten te wijzen (jammer dat Jenje ze nooit accepteert dan wel negeert ).


Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


Brujo
demonische agricultuur, sectarische monocultuur
Usericon van Brujo
Posted 01-02-2006 0:24 by Brujo Profiel van Brujo

quote:
Op 1 februari 2006 0:19 schreef ZelThoR het volgende:
Nee, doe ik ook niet zo, vind het altijd wel leuk om in discussie te mengen, maar dat gaat meestal niet zozeer om het onderwerp dan de kans mensen op hun fouten te wijzen (jammer dat Jenje ze nooit accepteert dan wel negeert ).


Discussies voeren is zo ongeveer mijn beroep Daarom doe ik het liever op ZM niet.


Als iedereen nou precies doet wat ik wil, dan hebben ze aan mij een hele makkelijke


ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 01-02-2006 0:26 by ZelThoR Profiel van ZelThoR

lol


Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


stoomfiets
HELEMAAL WAUS
Usericon van stoomfiets
Posted 01-02-2006 0:28 by stoomfiets Profiel van stoomfiets

quote:
Op 1 februari 2006 0:02 schreef Hypnos het volgende:
Er zijn wetenschappelijke onderzoeken gebeurd waaruit bleek dat de vruchtbaarheid bij krakers 40% lager ligt als het gemiddelde.
Volgens mijn voorspelling sterven ze gewoon uit binnen de 30 jaar.







I am the 1%.


Brujo
demonische agricultuur, sectarische monocultuur
Usericon van Brujo
Posted 01-02-2006 0:32 by Brujo Profiel van Brujo

Krakers? Nuke 'em!


Als iedereen nou precies doet wat ik wil, dan hebben ze aan mij een hele makkelijke


stoomfiets
HELEMAAL WAUS
Usericon van stoomfiets
Posted 01-02-2006 0:36 by stoomfiets Profiel van stoomfiets

Weetje waarom er geen krakers zijn in Texas?



























Vanwege de altijd alerte ranger en held: Chuck Norris!


I am the 1%.


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 01-02-2006 8:59 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 31 januari 2006 23:12 schreef karnivoor het volgende:
zijn der ook zat die dat niet doen. die weigeren geld aan te nemen van de regering zoals ze ook weigeren van de maatschappij deel uit te maken
Als die al bestaan zijn het uitzonderingen die de regel bevestigen.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 01-02-2006 9:44 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

krakelingen zijn wel lekker


Kramy
Usericon van Kramy
Posted 01-02-2006 10:57 by Kramy Profiel van Kramyhttp://https://knekelputband.bandcamp.com/album/teloorgang

Krakers zijn uiteraard criminelen, ze eigenen zichzelf andermans bezit toe, en daar horen straffen op te staan. Ook gaat het er bij mij totaal niet in dat studenten die kraken uitwonende studiefinanciering kunnen ontvangen in veel gevallen. Maar goed, toch ben ik pro-kraak, en wel om de volgende punten:

quote:
Op 31 januari 2006 14:48 schreef Chelman het volgende:
Woningen zijn Nederland duur dankzij de gemeenten en de rijk die hun vuist op de beschiikbare grond houden. Daarom zijn grondprijzen en ergo huisprijzen relatief hoog. Daar moeten ze het aanpakken.



Dat moeten ze inderdaad, maar denk jij dat dat gaat gebeuren door het hier even op het forum neer te zetten? Of wanneer alle linkse kraakhippies daarvoor gaan lobby'en?

quote:
Op 31 januari 2006 15:04 schreef Chelman het volgende:
Ik ga mijn buurvrouw ook niet palen omdat haar man dat al 12 maanden niet heeft gedaan.


Erg grappig hehe, maar ik ben het hier niet zo mee eens, net als met dat voorbeeld van de basgitaren/auto's/tv's.. sowieso is er al aangedragen dat dat luxe-artikelen zijn en er minder schaarste is bij deze dingen. Verder is het ook nog zo dat wanneer mensen dit soort dingen niet meer gebruiken ze ze normaal gesproken ook weggeven aan familie/vrienden of voor een veel lagere prijs verkopen aan onbekenden, kijk maar eens op marktplaats bijvoorbeeld. Waarom dan wel een groot bedrijfspand leeg laten staan ipv dit (tijdelijk) te verhuren? Of voor een fatsoenlijke prijs aan een woningcorporatie verkopen?

quote:
Op 31 januari 2006 18:35 schreef Jenje het volgende:
Er is mijns inziens één voordeel van kraken en dat is anti-kraak waardoor studenten goedkoop in leuke panden kunnen wonen, mét toestemming van de eigenaar.


Anti-kraak is inderdaad een erg goed initiatief. Maar dit is dus al iets dat er niet geweest zou zijn zonder de krakers. Verder is het zo dat hier grondig misbruik van gemaakt wordt. Panden waar 100en mensen in zouden kunnen wonen worden bewoond door 10 anti-krakers waardoor een groot deel van het pand nog steeds leeg staat.

quote:
Op 31 januari 2006 18:35 schreef Jenje het volgende:
Het illegaal toeëigenen en slopen van een pand (ik heb nog geen kraakpand gezien wat niet op allerlei wijzen in waarde vermindert is) is imho gelijk aan een combinatie van diefstal en inbraak, kortom, oppakken en opsluiten. Als Ali bij je inbreekt en gepakt wordt gebeurd dat (ach soms ..) en bij kraak dient dat ook te gebeuren, maar door de slappe justitie in Nederland wordt het getolereerd.



De voorbeelden die 1l1ith en Brujo reeds gaven laten zien dat het toch echt aan jou ligt dat je nog nooit een niet-gesloopd kraakpand hebt gezien. Er gebeuren niet alleen slechte dingen in dat wereldje.

quote:
Op 31 januari 2006 22:03 schreef Jenje het volgende:
Misschien gebruikt de eigenaar dat pand als investering en hoopt hij hem op een later tijdstip te verkopen?



Klopt, en dit moet ook gewoon mogelijk zijn uiteraard. Maar ik vind wel dat hier grenzen op gezet moeten worden. Zolang namelijk alle grote woning/bedrijfsruimte-bezitters zo blijven denken zal de vraag naar hun panden steeds groter blijven worden en de prijs maar blijven stijgen. Leuk voor hen, maar dit is niet de weg. De tankstations spreken toch ook niet gezamelijk af om geen benzine meer te leveren voor een jaar om daarna woeker prijzen te gaan vragen? Sorry, kan zo even geen beter voorbeeld verzinnen, maar het moge duidelijk zijn wat ik bedoel.

quote:
Op 31 januari 2006 22:24 schreef Chelman het volgende:
En over exorbitant hoge prijzen gesproken...zelfs de linkse Zembla dat door VARA geproduceerd wordt heeft een reportage uitgezonden over gemeentes en rijk die met grond speculeren waardoor de huisprijzen zo hoog zijn. De onroerendgoed ontwikkelaars zouden veel liever hebben als de gemeentes dat niet deden. Ze zouden veel meer (goedkopere) huizen kunnen slijten met dezelfde marge (ze verdienen nu zelf geen reet aan de grond) of meer huis voor hetzelfde geld bouwen.



Wanneer gaan die onroerendgoed ontwikkelaars hier dan echt iets aan doen? Pas wanneer ze het echt nodig achten omdat ze bijvoorbeeld van de krakers af willen. Het is uiteraard niet helemaal de juiste weg, maar de krakers bereiken zo toch echt wel iets. Hopelijk gaat er dan ook echt wat gebeuren zodat de prijzen weer wat normaler worden en de krakers verboden kunnen worden.

quote:
Op 31 januari 2006 23:10 schreef Misanthrope het volgende:
Dat die krakerts sowieso eens gaan werken, dan kunnen ze tenminste zelf een huis betalen. En ja, ik heb het over dat overgrote deel van krakerts dat een uitkering trekt.


*proest* Ik zal maar niet persoonlijke gaan worden
Maareh, hoeveel studenten zijn er die geen fatsoenlijke baan kunnen vinden? Vooral in de grote steden waar vaak grote kamernood is zijn er te weinig bijbaantjes voor studenten te vinden. En als grote bedrijven als Laurus en Albert Heyn dan ook nog eens jarenlange personeels-stoppen invoeren waardoor al die studenten geen contractverlenging meer krijgen en eruit gestampt worden dan vraag ik me af waar ze dan het geld vandaan moeten gaan halen. Niet iedereen kan zomaar even voor geld bij paps en mams aankloppen (he shit, toch nog persoonlijk aan het worden), en om nu iedere maand 100en euro's te gaan lenen bij IB lijkt me ook niet de weg. Er is in Nederland toch al zo'n groot probleem met mensen die niet snappen dat ze leningen ook nog terug moeten gaan betalen. Laten we dit nu niet nog meer gaan aanmoedigen.

Verder had Chelman nog een argument over dat Nederland klein genoeg is om thuis te kunnen blijven wonen, waar ik het ook maar gedeeltelijk mee eens ben. In Nederland is er namelijk nog het geluk dat vrijwel iedere Universiteit een even hoog opleidingsniveau heeft. Toch vind ik dat men zelf moet kunnen bepalen aan welke universiteit men wil gaan studeren. Er zit namelijk wel degelijk verschil tussen de studie's. Je hebt voortaan veel studie's met een probleem gestuurde aanpak en ook nog veel met de gangbare vorm van college's en tentamens. Voor de dichstbijzijnde studie psychologie met probleemgestuurde aanpak moet ik bijvoorbeeld vanaf mijn ouderlijk huis al ruim 6 uur per dag met mijn OV kaart van de NS profiteren. Sowieso moet ik dan de eerste trein hebben om op tijd te komen voor mijn verplichte onderwijsgroep, en dan moet er dus geen vertraging zijn. Zo zijn er vast nog wel meer voorbeelden te verzinnen waarbij Nederland toch niet klein genoeg is. Sowieso lijkt het me nuttiger als studenten dicht bij hun studie gaan wonen en de uren reistijd die ze besparen kunnen gaan werken om hun kamer te bekostigen.

quote:
Op 31 januari 2006 23:02 schreef Brujo het volgende:
Je hebt krakers, en krakers.. De een zoekt een woonruimte knapt het op en opent een cafe en restaurant, de ander kruipt er bij in, breekt het af en schijt de pot vol.

Die laatste soort zijn vrij irritant.


Juist. Er zijn uiteraard een hoop achterlijke domme kuthippies die het niet eens verdienen een dak boven hun kop te hebben, maar er zijn ook ander soort krakers die in mijn ogen wel degelijk 'nut' hebben, of in ieder geval wel enigszins gelijk op een aantal van hun punten.



Daops
Usericon van Daops
Posted 01-02-2006 11:07 by Daops Profiel van Daops

Over een paar weken wordt de stad hier ook weer overspoeld met carnavalskrakers..


www.progpower.com "Ik woon zelf buitenaf maar van mensen uit plaatsen waar wel Moslims wonen proef je de angst. Sommigen durven geen karbonade of schnitzel op de BBQ te gooien uit angst voor ruzies."


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 01-02-2006 11:26 by varanus (Speciaal lid) Profiel van varanus

quote:
Op 1 februari 2006 11:07 schreef Daops het volgende:
Over een paar weken wordt de stad hier ook weer overspoeld met carnavalskrakers..



spelfout weggehaald...


ghoulliette
Usericon van ghoulliette
Posted 01-02-2006 11:39 by ghoulliette Profiel van ghoulliette

quote:
Op 1 februari 2006 9:44 schreef attila_de_hun het volgende:
krakelingen zijn wel lekker

yum yum.
Verder lijkt me niet de vraag zijn krakers slecht relevant, maar eerder de vraag is leegstand iets slechts is. Bedoel als je het probleem van woonhuisvesting oplost zijn er ook geen krakers meer.


Murdering Monk
For a nihilist nothing is at least something...
Usericon van Murdering Monk
Posted 01-02-2006 12:49 by Murdering Monk Profiel van Murdering Monkhttp://www.myspace.com/murdering_monk

quote:
Op 1 februari 2006 10:57 schreef Kramy het volgende:
Voor de dichstbijzijnde studie psychologie met probleemgestuurde aanpak moet ik bijvoorbeeld vanaf mijn ouderlijk huis al ruim 6 uur per dag met mijn OV kaart van de NS profiteren. Sowieso moet ik dan de eerste trein hebben om op tijd te komen voor mijn verplichte onderwijsgroep, en dan moet er dus geen vertraging zijn. Zo zijn er vast nog wel meer voorbeelden te verzinnen waarbij Nederland toch niet klein genoeg is.


Hmm, jij woont toch in Asten Heusden he?
Want de dichtsbijzijnde studie psychologie met probleemgestuurde aanpak ed zitten voor jou in Maastricht en Tilburg, dus hoe je aan die 6 uur komt qua rijsafstand is me een raadsel...


True as steel, fake as hell!! www.context-band.nl www.myspace.com/contextband


Kramy
Usericon van Kramy
Posted 01-02-2006 17:15 by Kramy Profiel van Kramyhttp://https://knekelputband.bandcamp.com/album/teloorgang

quote:
Op 1 februari 2006 12:49 schreef Murdering Monk het volgende:
Hmm, jij woont toch in Asten Heusden he?
Want de dichtsbijzijnde studie psychologie met probleemgestuurde aanpak ed zitten voor jou in Maastricht en Tilburg, dus hoe je aan die 6 uur komt qua rijsafstand is me een raadsel...


Tilburg is volgens mij niet probleemgestuurd hoor? En maastricht CS is vanaf mijn huis gemiddeld 2,5 uur reizen, en dan dus nog naar de uni, ik weet niet hoever die van het CS afligt in maastricht. Maar goed, ik ga nu dus iig naar Rotterdam, en dat is tussen de 3 en 3,5 uur van deur tot deur.. en dan dus nog terug, dus ruim 6 uur.
Niet dat dit verder echt ter zake doet natuurlijk, aangezien dit maar een voorbeeldje is. Ik vind gewoon dat je zelf moet kunnen bepalen naar welke universiteit je gaat, omdat er wel degelijk verschil in zit, sowieso in de studie's maar ook hebben de universiteiten van rotterdam en maastricht een stuk internationaler karakter dan anderen, en zo zijn er vast nog een hoop verschillen.



FRNK
Thin out the numbers!
Usericon van FRNK
Posted 01-02-2006 17:27 by FRNK Profiel van FRNKhttp://myspace.com/frnk

Manke Nelis - Kleine jodeljongen


ghoulliette
Usericon van ghoulliette
Posted 01-02-2006 17:31 by ghoulliette Profiel van ghoulliette

quote:
Op 1 februari 2006 17:15 schreef Kramy het volgende:
Tilburg is volgens mij niet probleemgestuurd hoor? En maastricht CS is vanaf mijn huis gemiddeld 2,5 uur reizen, en dan dus nog naar de uni, ik weet niet hoever die van het CS afligt in maastricht. Maar goed, ik ga nu dus iig naar Rotterdam, en dat is tussen de 3 en 3,5 uur van deur tot deur.. en dan dus nog terug, dus ruim 6 uur.
Niet dat dit verder echt ter zake doet natuurlijk, aangezien dit maar een voorbeeldje is. Ik vind gewoon dat je zelf moet kunnen bepalen naar welke universiteit je gaat, omdat er wel degelijk verschil in zit, sowieso in de studie's maar ook hebben de universiteiten van rotterdam en maastricht een stuk internationaler karakter dan anderen, en zo zijn er vast nog een hoop verschillen.

Ik zou eerst maar een mee loop dag proberen. Bedoel, "internationaler karakter" bla bla bla dat zegt zo weinig voor een individu. Stel nou een Universiteit heeft een internationaal karakter, maar alleen op Europa gericht, en jij wilt naar de VS, dan heb je er dus geen zak aan.

En daarnaast kun je lezen in de trein

edit: ps. Rotterdam zit in een fase waardoor ze breken met de tot nu toe gehanteerde beleidsturing. Waar ze vroeger veel geld in staken daar is de stekker uitgetrokken, dus ik zal een vragen naar hun strategisch plan anders kies je voor iets waar over 2 jaar niets meer van terug te vinden is.

[Dit bericht is gewijzigd door ghoulliette op 01-02-2006 17:34]


Daops
Usericon van Daops
Posted 01-02-2006 18:23 by Daops Profiel van Daops

quote:
Op 1 februari 2006 17:15 schreef Kramy het volgende:
Tilburg is volgens mij niet probleemgestuurd hoor? En maastricht CS is vanaf mijn huis gemiddeld 2,5 uur reizen, en dan dus nog naar de uni, ik weet niet hoever die van het CS afligt in maastricht. Maar goed, ik ga nu dus iig naar Rotterdam, en dat is tussen de 3 en 3,5 uur van deur tot deur.. en dan dus nog terug, dus ruim 6 uur.
Niet dat dit verder echt ter zake doet natuurlijk, aangezien dit maar een voorbeeldje is. Ik vind gewoon dat je zelf moet kunnen bepalen naar welke universiteit je gaat, omdat er wel degelijk verschil in zit, sowieso in de studie's maar ook hebben de universiteiten van rotterdam en maastricht een stuk internationaler karakter dan anderen, en zo zijn er vast nog een hoop verschillen.
Wat bedoel je precies met probleemgestuurde aanpak? Ik heb zelf psychologie in Tilburg gestudeerd en ben ook werkzaam geweest daar als onderzoeker. Mogelijkheden zat op deze uni, ligt er ook maar net aan welke specialisatie je op wil.

Ik kan niet spreken over Rotterdam en Maastricht. Maar met het internationale karakter zit het hier wel goed. De economiefaculteit is absolute wereldtop bijvoorbeeld. En ook de psychologie-afdeling timmert goed aan de weg... bepaalde afdelingen dan tenminste

[Dit bericht is gewijzigd door Daops op 01-02-2006 18:24]


www.progpower.com "Ik woon zelf buitenaf maar van mensen uit plaatsen waar wel Moslims wonen proef je de angst. Sommigen durven geen karbonade of schnitzel op de BBQ te gooien uit angst voor ruzies."


1i1ith
Usericon van 1i1ith
Posted 01-02-2006 18:52 by 1i1ith Profiel van 1i1ith

quote:
Op 31 januari 2006 23:13 schreef Chelman het volgende:
Wat??!?! Een cafe of restaurant? Een bedrijf voeren in een gestolen pand? Dat lijkt me helemaal ziek.


Wat is dat toch met die nadruk op bezitten en stelen van jou? Ik ben echt niet tegen bezit, ben wel links, maar nog niet communistisch. Maar het gaat hier om bedrijfs- c.q. woonruimte, en dat neemt plaats in op het stuk land dat Nederland heet. De ruimte, de lucht, de grond, het water, we moeten dat allemaal met elkaar delen. En in dat licht vindt ik het egoïstisch wanneer je woon- of bedrijfsruimtes leeg laat staan, terwijl er op hetzelfde moment mensen zijn die die ruimtes heel goed kunnen gebruiken. Persoonlijk vind ik het niet meer dan menselijk om ook op het gebied van ruimte rekening met mekaar te houden. Op het gebied van woonruimte vind ik dat de nadruk moet liggen op het samen delen van de ruimte in plaats van dat iedereen alleen zijn eigen plek verdedigt.

En trouwens, door kraken worden ook gebouwen gered. Een oud gebouw komt leeg te staan, plannen voor sloop, krakers trekken erin en gaan zich met overtuiging inzetten voor behoud van het gebouw omdat mooi is, historische waarde heeft en nog heel functioneel kan zijn (zie het overzicht in de link in een van mijn eerdere posts). Hier in het ORKZ hebben we bijvoorbeeld een trappenhuis helemaal in de oude stijl terug gebracht inclusief de glas-in-loodramen. Maar ik denk dat in jouw ogen schoonheid van gebouwen van geen economische betekenis is en derhalve niet relevant is....


quote:
Op 31 januari 2006 21:27 schreef IJsregen het volgende:
Stiekem... 1i1ith...
Ben je gewoon een hippie.


Wat betreft mijn kijk op de wereld en de dingen die daar gebeuren best wel ja. Wat betreft de rest, ook soms wel, maar soms ook niet



kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 01-02-2006 19:09 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 1 februari 2006 18:52 schreef 1i1ith het volgende:
Wat is dat toch met die nadruk op bezitten en stelen van jou? Ik ben echt niet tegen bezit, ben wel links, maar nog niet communistisch. Maar het gaat hier om bedrijfs- c.q. woonruimte, en dat neemt plaats in op het stuk land dat Nederland heet. De ruimte, de lucht, de grond, het water,
Onroerende goederen zijn net zo hard iemands bezit als roerende goederen.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


1i1ith
Usericon van 1i1ith
Posted 01-02-2006 19:33 by 1i1ith Profiel van 1i1ith

quote:
Op 1 februari 2006 19:09 schreef kwelgeest het volgende:
Onroerende goederen zijn net zo hard iemands bezit als roerende goederen.


*zucht* Ik snap echt wel dat dat als bezit wordt gezien en dat ook volgens de wet is. Ik probeer alleen duidelijk te maken dat ik kraken een gerechtvaardigde actie vindt om de ongelijke verdeling van ruimte in het land aan de kaak te stellen. Zoals ik in mijn vorige post zei:
quote:

Maar het gaat hier om bedrijfs- c.q. woonruimte, en dat neemt plaats in op het stuk land dat Nederland heet. De ruimte, de lucht, de grond, het water, we moeten dat allemaal met elkaar delen.


'Solidariteit', 'samenleven', 'delen', 'sociaal' die begrippen als het om ruimte in het land gaat, in plaats van 'eigendom', 'stelen' en 'hebben'.



Elsjefiederelsje
Usericon van Elsjefiederelsje
Posted 01-02-2006 20:30 by Elsjefiederelsje Profiel van Elsjefiederelsje

quote:
Op 1 februari 2006 0:02 schreef Hypnos het volgende:
Er zijn wetenschappelijke onderzoeken gebeurd waaruit bleek dat de vruchtbaarheid bij krakers 40% lager ligt als het gemiddelde.
Volgens mijn voorspelling sterven ze gewoon uit binnen de 30 jaar.




Ja een ras op zich, misschien dat ze toch maar eens hun eigen staat moeten uitroepen (niet in een dom tv programma dan he)


I rest my case


Kramy
Usericon van Kramy
Posted 01-02-2006 22:46 by Kramy Profiel van Kramyhttp://https://knekelputband.bandcamp.com/album/teloorgang

@ghoulliete en daops: Erg aardig hoor dat jullie je zo druk maken om mijn studie, maar ik studeer toch echt al hier in Rotterdam, waar ik nu ook woon, en heb dus al best wel een paar maanden geleden gekozen



Murdering Monk
For a nihilist nothing is at least something...
Usericon van Murdering Monk
Posted 01-02-2006 22:50 by Murdering Monk Profiel van Murdering Monkhttp://www.myspace.com/murdering_monk

quote:
Op 1 februari 2006 17:15 schreef Kramy het volgende:
Ik vind gewoon dat je zelf moet kunnen bepalen naar welke universiteit je gaat, omdat er wel degelijk verschil in zit, sowieso in de studie's en zo zijn er vast nog een hoop verschillen.


Hier ben ik het geheel mee eens


True as steel, fake as hell!! www.context-band.nl www.myspace.com/contextband


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 01-02-2006 23:33 by Chelman Profiel van Chelman

quote:
Op 1 februari 2006 19:33 schreef 1i1ith het volgende:
'Solidariteit', 'samenleven', 'delen', 'sociaal' die begrippen als het om ruimte in het land gaat, in plaats van 'eigendom', 'stelen' en 'hebben'.


Mooie ideologie. Dankzij kreten als de jouwe hebben mijn ouders jarenlang juridische strijd moeten leveren om panden terug te krijgen die de rode flikkers van mijn opa in 1945 afpakten. En ja, de commies gebruikten precies dezelfde argumentatie als jij (plus een vuurwapen natuurlijk). (zie mijn vorige post over terugkrijgen van eigendommen).



[Dit bericht is gewijzigd door Chelman op 01-02-2006 23:34]


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen