IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Concerten Nieuw Topic Post Reply
Dit topic is 32 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Auteur:
Topic : 16-01: Temnozor (Rus) + 2 bands @ De Azijnfabriek Vorige pagina | Volgende pagina
Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 04-01-2010 23:27 by Hypnos (Hoofdredacteur) Wijzig reactieProfiel van HypnosQuote dit bericht

laat het ons via via weten, desnoods mailen we wel naar elkaar.


signature


Mr. Cuntreaper
Heavy metal, Raise Hell!
Usericon van Mr. Cuntreaper
Posted 04-01-2010 23:47 by Mr. Cuntreaper Wijzig reactieProfiel van Mr. CuntreaperQuote dit berichthttp://www.myspace.com/Jack_Hellfire

AFA kan wel een hoop beweren, maar de zanger van Huldrefolk schijnt in zijn vrije tijd nogal eens graag een lp'tje met klezmermuziek te beluisteren, onder het genot van een bakje gedroogde Marokkaanse vruchten en een kopje Zimbabwaanse bamboekoffie


Bitches, i want to torture you!!!!!!!!!!!!


Hub de Gallier
Usericon van Hub de Gallier
Posted 05-01-2010 0:03 by Hub de Gallier Wijzig reactieProfiel van Hub de GallierQuote dit bericht

Van de AFA website www.afanederland.org
Wat een onzin

Roermond biedt podium voor extreem rechtse bands

Zaterdag 16 januari aanstaande zal in poppodium De Azijnfabriek in Roermond een tweetal neonazistische bands spelen. Het gaat hier om het Russische Temnozor en het Vlaamse Huldrefolk. Van beide bands is de neonazistische achtergrond niet bekend bij het grote publiek maar de feiten liegen er niet om. Burgemeester Van Beers van Roermond heeft inmiddels de AIVD verzocht om een onderzoek naar beide bands, waarbij je echter de vraag kan stellen of zij in zulk kort tijdbestek in staat zullen zijn volledige en juiste informatie te verstrekken. De Antifascistische Actie (AFA) heeft deze informatie echter wel voor handen.

Zaterdag 16 januari aanstaande zal in poppodium De Azijnfabriek in Roermond een tweetal neonazistische bands spelen. Het gaat hier om het Russische Temnozor en het Vlaamse Huldrefolk. Van beide bands is de neonazistische achtergrond niet bekend bij het grote publiek maar de feiten liegen er niet om. Burgemeester Van Beers van Roermond heeft inmiddels de AIVD verzocht om een onderzoek naar beide bands, waarbij je echter de vraag kan stellen of zij in zulk kort tijdbestek in staat zullen zijn volledige en juiste informatie te verstrekken. De Antifascistische Actie (AFA) heeft deze informatie echter wel voor handen.

Beide bands zijn afkomstig uit de nationaal-socialistische black metal (NSBM) hoek. Zoals de naam al zegt staat in dit genre het nationaal-socialisme van Hitler centraal en wordt door middel van Black Metal getracht dit racistische gedachtegoed uit te dragen en mensen te werven voor de rassenstrijd. NSBM-bands spelen met grote regelmaat ook op neonazistische concerten, vaak georganiseerd door het internationale neonazistische netwerk Blood and Honour.

Het Russische Temnozor behoort tot een van de leidende bands van The Pagan Front, een neonazistisch netwerk van zichzelf noemende heidenen dat NSBM bands promoot. Volgens een officiële verklaring van de organisatie op de verzamel cd “The Night and The Fog part 3” is The Pagan Front “pro-Aryan, trotse nationaal-socialisten, tegen elke vorm van judeo-christelijke invloed, …. voegt bands en activisten samen onder het symbool van de swastika…”. Op de cd 'Sorcery of Fragments’ uitgegeven door Hakenkreuz Productions, staan behalve diverse hakenkruizen ook de tekst:”Temnozor music is for our racial comrades worldwide only. Every submen buying or distributing this record does contribute to his future annihilation. 14/88” . Hierbij verwijst de cijfercombinatie '14' naar de “14 words” ('We must secure the existence of our people and a future for white children'). Neonazi's gebruiken deze '14 words' als een leidraad voor hun leven om zodoende alles in het werk te stellen om het voortbestaan van het blanke ras veilig te stellen. Daarnaast worden cd's van Temnozor, en verzamel cd's waarop zij vertegenwoordigt zijn, uitgebracht door labels met namen als 'Totenkopf Propaganda', 'Hakenkreuz Productions' en 'Unholy Records', een label dat behoort tot de National Alliance, een van de grootste neonazistische organisaties in de Verenigde Staten. Meer dan eens sieren hakenkruisvlaggen en beelden uit de tweede Wereldoorlog de cd-hoesjes. Ook de bandleden spreken zich duidelijk uit. Er wordt in diverse andere NSBM-bands gespeelt, men staat afgebeeld op cd-hoesjes terwijl men de hitlergroet brengt en zanger Gorruth, alias Ilia Babin, is bovendien eigenaar van het nazistische Black Metal-label Stellar Winter Records waarbij in het logo een hakenkruis wordt gebruikt. Als de band in een interview ruimte krijgt voor enkele laatste opmerkingen sluit het af met 'Also I’d like to advise the VAE SOLIS readers to think about the future of our Land, our Race and our nation. […] Praise Russia! Hail the White Race! Support the forthcoming War! ' (zie voor volledige interview http://www.rusmetal.ru/vae_solis/Temnozor.htm)

Het Vlaamse Huldrefolk profileert zich wellicht minder als nationaalsocialistisch maar ook zij kunnen tot het NSBM-genre gerekend worden. Op 7 juni 2008 spelen zij dan ook op een concert dat georganiseerd werd door de Vlaamse tak van de neonazistische groepering Blood and Honour. Hierbij wordt samen gespeeld met één van de bekendste en grootste NSBM-bands van dit moment; Absurd uit Duitsland. Ook de Griekse antisemitische en neonazistische ‘Der Sturmer’, vernoemd naar het lijfblad van Julius Streicher, Hitlers antisemitische propagandist, speelde op dit concert. Daarnaast deelde het in het verleden meermaals het podium met NSBM-bands, zoals Kataxu en Sunwheel. Ook zijn er foto's waarop de drummer van Huldrefolk, Ignace Verstraete, samen op staat met voormalig leider van de Klux Klux Klan; David Duke. In een televisiereportage ontkent Huldrefolk elke aantijging van rechtsextremisme, maar op de achtergrond in hun oefenruimte hangt duidelijk zichtbaar een vlag van het Nieuw Solidaristisch Alternatief (N-SA), een jonge en nieuwe extreemrechtse organisatie uit Vlaanderen bestaande uit diverse neonazistische en extreemrechtse personen.

Dat De Azijnfabriek niks wist over de achtergrond van in ieder geval Temnozor valt overigens te bezien. Twee van vrijwilligers betrokken bij de organisatie, te weten Marcel Banzinger en Xander Dohmen, probeerde in 2008 namelijk ook al via een eigen boekingsbureau Temnozor naar Nederland te halen, samen met de extreemrechtse band Arkona. Ook toen al wisten ze van de controverse omtrent deze band.

Hoewel Vlaanderen nog steeds de grootste vrijhaven voor extreemrechtse concerten is wordt er door steeds groter wordende repressie vanuit Vlaamse kant de zuidelijke provincies van Nederland steeds meer gebruikt als uitvalsbasis voor dergelijke neonazistische concerten. Dit werd in november 2009 nog eens onderstreept toen in het west-brabantse Kruisland een extreemrechts concert doorgang had. Gezien de ligging van Roermond in het grensgebied van zowel Duitsland als Vlaanderen zou het door laten gaan van een concert als deze dan ook een zeer verkeerd signaal zijn. Het moge duidelijk zijn dat de AntiFascistische Actie het schandalig vindt dat extreemrechtse band als Tremnozor en Huldrefolk de ruimte krijgen haar verwerpelijke en haatzaaiende gedachtegoed uit te dragen. Daarnaast is het ook zeer waarschijnlijk dat deze band extreemrechtse personen aan zal trekken, die zulke avonden onder meer gebruiken om contacten te leggen met andere extreemrechtse personen. Als De Azijnfabriek en de gemeente Roermond ondanks deze voor zichzelf sprekende feiten er voor kiezen het concert door te laten gaan kiezen zij er bewust voor een neonazistisch concert te faciliteren, met alle gevolgen van dien.


Maandag 14 december, AK Kein Vergessen


Hub de Gallier RIP 17-03-2013


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 05-01-2010 0:05 by MR. N Wijzig reactieProfiel van MR. NQuote dit berichthttp://www.herrierecordsinc,com

Nou Hub, ontkracht alle onzinpunten en hups, stuur het door naar GS.


Boeiender


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 05-01-2010 0:10 by Hypnos (Hoofdredacteur) Wijzig reactieProfiel van HypnosQuote dit bericht

doen!!

klote links-fascisten


signature


Metalhead22
Usericon van Metalhead22
Posted 05-01-2010 0:10 by Metalhead22 Wijzig reactieProfiel van Metalhead22Quote dit berichthttp://www.last.fm/user/kledur

quote:
Op 5 januari 2010 0:10 schreef Hypnos het volgende:
klote links-fascisten


+1

[Dit bericht is gewijzigd door Metalhead22 op 05-01-2010 0:16]


...the thin texture between wrong and right, mostly broken by those who saw the light...


Onweerwolf
Born Again!
Usericon van Onweerwolf
Posted 05-01-2010 0:12 by Onweerwolf Wijzig reactieProfiel van OnweerwolfQuote dit bericht

quote:
Op 5 januari 2010 0:05 schreef MR. N het volgende:
Nou Hub, ontkracht alle onzinpunten en hups, stuur het door naar GS.


Inderdaad. Wat is er precies onzin aan het artikel?


Op 24 november 2016 16:00 schreef F.Jacobse het volgende: Ik vind het veels te plat.


Hub de Gallier
Usericon van Hub de Gallier
Posted 05-01-2010 0:21 by Hub de Gallier Wijzig reactieProfiel van Hub de GallierQuote dit bericht

Buiten de eerdere reeds ontkrachtte redeneringen van de antifa aangaande beide bands staat er het volgende:

"Dat De Azijnfabriek niks wist over de achtergrond van in ieder geval Temnozor valt overigens te bezien. Twee van vrijwilligers betrokken bij de organisatie, te weten Marcel Banzinger en Xander Dohmen, probeerde in 2008 namelijk ook al via een eigen boekingsbureau Temnozor naar Nederland te halen, samen met de extreemrechtse band Arkona. Ook toen al wisten ze van de controverse omtrent deze band."

Het stoort me ten eerste dat we als "dubieus" worden neergezet aangezien we beiden a-politiek zijn en tegen nazisme zijn. Er is verder nooit sprake geweest van een gecombineerde tour van Arkona met Temnozor'. Sterker nog, we hebben Nederlands' eerste optreden ooit geboekt voor Arkona, welke zonder problemen is verlopen trouwens....en welke trouwens totaal a-politiek was. Ik bedoel, Arkona en extreem-rechts??? Waar is de grens????

Door zulke berichten zie ik nu op meer plekken mijn naam voorkomen in een verband welke mijlenver van de werkelijkheid is. Sterker nog, wat een totale tegenstelling is van wie ik ben.


Hub de Gallier RIP 17-03-2013


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 05-01-2010 0:22 by Hypnos (Hoofdredacteur) Wijzig reactieProfiel van HypnosQuote dit bericht

quote:
Op 5 januari 2010 0:03 schreef Hub de Gallier het volgende:

Roermond biedt podium voor extreem rechtse bands



Zaterdag 16 januari aanstaande zal in poppodium De Azijnfabriek in Roermond een tweetal neonazistische bands spelen. Het gaat hier om het Russische Temnozor en het Vlaamse Huldrefolk. Van beide bands is de neonazistische achtergrond niet bekend bij het grote publiek maar de feiten liegen er niet om.


feiten bij Huldrefolk?

quote:

Burgemeester Van Beers van Roermond heeft inmiddels de AIVD verzocht om een onderzoek naar beide bands, waarbij je echter de vraag kan stellen of zij in zulk kort tijdbestek in staat zullen zijn volledige en juiste informatie te verstrekken. De Antifascistische Actie (AFA) heeft deze informatie echter wel voor handen.

Zaterdag 16 januari aanstaande zal in poppodium De Azijnfabriek in Roermond een tweetal neonazistische bands spelen. Het gaat hier om het Russische Temnozor en het Vlaamse Huldrefolk. Van beide bands is de neonazistische achtergrond niet bekend bij het grote publiek maar de feiten liegen er niet om. Burgemeester Van Beers van Roermond heeft inmiddels de AIVD verzocht om een onderzoek naar beide bands, waarbij je echter de vraag kan stellen of zij in zulk kort tijdbestek in staat zullen zijn volledige en juiste informatie te verstrekken. De Antifascistische Actie (AFA) heeft deze informatie echter wel voor handen.

Beide bands zijn afkomstig uit de nationaal-socialistische black metal (NSBM) hoek. Zoals de naam al zegt staat in dit genre het nationaal-socialisme van Hitler centraal


klopt niet,

van Hitler is nooit 1 woord gerept.


quote:
en wordt door middel van Black Metal getracht dit racistische gedachtegoed uit te dragen en mensen te werven voor de rassenstrijd. NSBM-bands spelen met grote regelmaat ook op neonazistische concerten, vaak georganiseerd door het internationale neonazistische netwerk Blood and Honour.


ja, en sommige mensen die kaas eten, drinken ook alcohol... wat heeft Blood & Honour daar nu mee te maken?


quote:
Het Russische Temnozor behoort tot een van de leidende bands van The Pagan Front, een neonazistisch netwerk



generalisatie, typisch...

quote:
van zichzelf noemende heidenen dat NSBM bands promoot. Volgens een officiële verklaring van de organisatie op de verzamel cd “The Night and The Fog part 3” is The Pagan Front “pro-Aryan, trotse nationaal-socialisten, tegen elke vorm van judeo-christelijke invloed, …. voegt bands en activisten samen onder het symbool van de swastika…”. Op de cd 'Sorcery of Fragments’ uitgegeven door Hakenkreuz Productions, staan behalve diverse hakenkruizen ook de tekst:”Temnozor music is for our racial comrades worldwide only. Every submen buying or distributing this record does contribute to his future annihilation. 14/88” . Hierbij verwijst de cijfercombinatie '14' naar de “14 words” ('We must secure the existence of our people and a future for white children'). Neonazi's gebruiken deze '14 words' als een leidraad voor hun leven om zodoende alles in het werk te stellen om het voortbestaan van het blanke ras veilig te stellen. Daarnaast worden cd's van Temnozor, en verzamel cd's waarop zij vertegenwoordigt zijn, uitgebracht door labels met namen als 'Totenkopf Propaganda', 'Hakenkreuz Productions' en 'Unholy Records', een label dat behoort tot de National Alliance, een van de grootste neonazistische organisaties in de Verenigde Staten. Meer dan eens sieren hakenkruisvlaggen en beelden uit de tweede Wereldoorlog de cd-hoesjes. Ook de bandleden spreken zich duidelijk uit. Er wordt in diverse andere NSBM-bands gespeelt, men staat afgebeeld op cd-hoesjes terwijl men de hitlergroet brengt en zanger Gorruth, alias Ilia Babin, is bovendien eigenaar van het nazistische Black Metal-label Stellar Winter Records waarbij in het logo een hakenkruis wordt gebruikt. Als de band in een interview ruimte krijgt voor enkele laatste opmerkingen sluit het af met 'Also I’d like to advise the VAE SOLIS readers to think about the future of our Land, our Race and our nation. […] Praise Russia! Hail the White Race! Support the forthcoming War! ' (zie voor volledige interview http://www.rusmetal.ru/vae_solis/Temnozor.htm)




ja, en de Paus is opgegroeid bij de Hitlerjugend... eeens debiel altijd debiel? leuke denkwijze... die mannen

quote:
Het Vlaamse Huldrefolk profileert zich wellicht minder als nationaalsocialistisch maar ook zij kunnen tot het NSBM-genre gerekend worden. Op 7 juni 2008 spelen zij dan ook op een concert dat georganiseerd werd door de Vlaamse tak van de neonazistische groepering Blood and Honour. Hierbij wordt samen gespeeld met één van de bekendste en grootste NSBM-bands van dit moment; Absurd uit Duitsland. Ook de Griekse antisemitische en neonazistische ‘Der Sturmer’, vernoemd naar het lijfblad van Julius Streicher, Hitlers antisemitische propagandist, speelde op dit concert. Daarnaast deelde het in het verleden meermaals het podium met NSBM-bands, zoals Kataxu en Sunwheel. Ook zijn er foto's waarop de drummer van Huldrefolk, Ignace Verstraete, samen op staat met voormalig leider van de Klux Klux Klan; David Duke. In een televisiereportage ontkent Huldrefolk elke aantijging van rechtsextremisme, maar op de achtergrond in hun oefenruimte hangt duidelijk zichtbaar een vlag van het Nieuw Solidaristisch Alternatief (N-SA), een jonge en nieuwe extreemrechtse organisatie uit Vlaanderen bestaande uit diverse neonazistische en extreemrechtse personen.


ja, en als Eddy Wally nu optreedt voor het Vlaams Belang, is hij dan een racist?

trouwens, als Charles Manson over straat loopt wil ik ook wel met hem op de foto


quote:
Dat De Azijnfabriek niks wist over de achtergrond van in ieder geval Temnozor valt overigens te bezien. Twee van vrijwilligers betrokken bij de organisatie, te weten Marcel Banzinger en Xander Dohmen, probeerde in 2008 namelijk ook al via een eigen boekingsbureau Temnozor naar Nederland te halen, samen met de extreemrechtse band Arkona. Ook toen al wisten ze van de controverse omtrent deze band.


ARKONA extreemrechts???? het zijn verdomme grotere hippies dan die ANtifa's!!!!!!!!!!!

quote:
Hoewel Vlaanderen nog steeds de grootste vrijhaven voor extreemrechtse concerten is wordt er door steeds groter wordende repressie vanuit Vlaamse kant de zuidelijke provincies van Nederland steeds meer gebruikt als uitvalsbasis voor dergelijke neonazistische concerten. Dit werd in november 2009 nog eens onderstreept toen in het west-brabantse Kruisland een extreemrechts concert doorgang had. Gezien de ligging van Roermond in het grensgebied van zowel Duitsland als Vlaanderen zou het door laten gaan van een concert als deze dan ook een zeer verkeerd signaal zijn. Het moge duidelijk zijn dat de AntiFascistische Actie het schandalig vindt dat extreemrechtse band als Tremnozor en Huldrefolk de ruimte krijgen haar verwerpelijke en haatzaaiende gedachtegoed uit te dragen. Daarnaast is het ook zeer waarschijnlijk dat deze band extreemrechtse personen aan zal trekken, die zulke avonden onder meer gebruiken om contacten te leggen met andere extreemrechtse personen. Als De Azijnfabriek en de gemeente Roermond ondanks deze voor zichzelf sprekende feiten er voor kiezen het concert door te laten gaan kiezen zij er bewust voor een neonazistisch concert te faciliteren, met alle gevolgen van dien.


Maandag 14 december, AK Kein Vergessen




klein kinders


signature


Gemene Lepel
Usericon van Gemene Lepel
Posted 05-01-2010 0:23 by Gemene Lepel Wijzig reactieProfiel van Gemene LepelQuote dit bericht

Extreem-rechtse Arkona. Het wordt steeds gekker, hopelijk geen gezeik bij toekomstige Arkona shows (013, melkweg, Roermond (?)).


Grey over Kristalnacht: "Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen."


Metalhead22
Usericon van Metalhead22
Posted 05-01-2010 0:27 by Metalhead22 Wijzig reactieProfiel van Metalhead22Quote dit berichthttp://www.last.fm/user/kledur

Ben ik de enige die rechts (in verschillende mates) los ziet van "nazisme"?


...the thin texture between wrong and right, mostly broken by those who saw the light...


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 05-01-2010 0:28 by Mutilator (Moderator) Wijzig reactieProfiel van MutilatorQuote dit berichthttp://wp.livereviewer.com/

Gezeik in de toekomst kun je op rekenen zolang de antifa zijn zin krijgt en als er geen tegenaanval komt dan zeker.


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 05-01-2010 0:28 by Hypnos (Hoofdredacteur) Wijzig reactieProfiel van HypnosQuote dit bericht

quote:
Op 5 januari 2010 0:27 schreef Metalhead22 het volgende:
Ben ik de enige die rechts (in verschillende mates) los ziet van "nazisme"?





nee, extreem rechts is niet automatisch nazisme, hoe stom en achterlijk ze soms ook doen


maja, het is verschrikkelijk "fout" om zo te denken


signature


Gemene Lepel
Usericon van Gemene Lepel
Posted 05-01-2010 0:29 by Gemene Lepel Wijzig reactieProfiel van Gemene LepelQuote dit bericht

Nee, nazisme wordt ook weleens als een linkse politieke stroming benaderd (nationaal-socialistisch, etc.).


Grey over Kristalnacht: "Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen."


valfar
Usericon van valfar
Posted 05-01-2010 0:30 by valfar Wijzig reactieProfiel van valfarQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/knevelaer

quote:
Op 4 januari 2010 20:20 schreef Marchosias 666 het volgende:
Mr. Cuntreaper,

dan moeten we met onze eigen bands ook echt gaan oppassen...!!! Ik heb vroeger wel eens voetbalplaatjes van het Duitse elftal verzameld...




Pas maar op, straks lezen ze die tekst nog eens goed van "declaration of our neverending war"

Misschien toch maar eens gehoor gaan geven aan dat bericht van Kroda om dit soort lui terug te pakken, het zij via de media, het zij via geweld, maar deze lui hebben bij mij nu echt de spreekwoordelijke emmer doen overlopen. Deze lui zijn gewoon de grootste nazi's die er rondlopen, waarom is hier nog nooit een fatsoenlijke publiekelijke discussie over geweest die dit soort lui eens flink in de spotlight zet.

[Dit bericht is gewijzigd door valfar op 05-01-2010 0:30]



Metalhead22
Usericon van Metalhead22
Posted 05-01-2010 0:30 by Metalhead22 Wijzig reactieProfiel van Metalhead22Quote dit berichthttp://www.last.fm/user/kledur

quote:
Op 5 januari 2010 0:28 schreef Hypnos het volgende:
nee, extreem rechts is niet automatisch nazisme, hoe stom en achterlijk ze soms ook doen


maja, het is verschrikkelijk "fout" om zo te denken


Nouja, "fout" is ook maar relatief.


...the thin texture between wrong and right, mostly broken by those who saw the light...


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 05-01-2010 0:32 by MR. N Wijzig reactieProfiel van MR. NQuote dit berichthttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 5 januari 2010 0:30 schreef valfar het volgende:
Pas maar op, straks lezen ze die tekst nog eens goed van "declaration of our neverending war"

Misschien toch maar eens gehoor gaan geven aan dat bericht van Kroda om dit soort lui terug te pakken, het zij via de media, het zij via geweld,


:')
quote:

maar deze lui hebben bij mij nu echt de spreekwoordelijke emmer doen overlopen. Deze lui zijn gewoon de grootste nazi's die er rondlopen, waarom is hier nog nooit een fatsoenlijke publiekelijke discussie over geweest die dit soort lui eens flink in de spotlight zet.


Ga je gang, dit is een uitgelezen kans om ze in de spotlight te zetten.


Boeiender


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 05-01-2010 0:34 by MR. N Wijzig reactieProfiel van MR. NQuote dit berichthttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 5 januari 2010 0:30 schreef Metalhead22 het volgende:
Nouja, "fout" is ook maar relatief.


Zodra je nazisme verheerlijkt, de holocaust verheerlijkt en ongefundeerd bepaalde groepen mensen haat ben je wel redelijk fout bezig. Dom bezig in ieder geval.


Boeiender


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 05-01-2010 0:36 by Hypnos (Hoofdredacteur) Wijzig reactieProfiel van HypnosQuote dit bericht

quote:
Op 5 januari 2010 0:34 schreef MR. N het volgende:
Zodra je nazisme verheerlijkt, de holocaust verheerlijkt en ongefundeerd bepaalde groepen mensen haat ben je wel redelijk fout bezig. Dom bezig in ieder geval.



haat is ALTIJD gefundeerd


maar als je zegt dat Hitler een eikel was, de holocaust verfoeilijk en die buiterlanders naar huis moeten, dan ben je toch extreem rechts, maar geen nazi?


signature


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 05-01-2010 0:38 by MR. N Wijzig reactieProfiel van MR. NQuote dit berichthttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 5 januari 2010 0:36 schreef Hypnos het volgende:
haat is ALTIJD gefundeerd


Juist niet, hehe.
quote:

maar als je zegt dat Hitler een eikel was, de holocaust verfoeilijk en die buiterlanders naar huis moeten, dan ben je toch extreem rechts, maar geen nazi?

Psies.

[Dit bericht is gewijzigd door MR. N op 05-01-2010 0:38]


Boeiender


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 05-01-2010 0:39 by Mutilator (Moderator) Wijzig reactieProfiel van MutilatorQuote dit berichthttp://wp.livereviewer.com/

quote:
Op 5 januari 2010 0:21 schreef Hub de Gallier het volgende:
...Twee van vrijwilligers betrokken bij de organisatie, te weten Marcel Banzinger en Xander Dohmen, probeerde in 2008 namelijk ook al via een eigen boekingsbureau Temnozor naar Nederland te halen, samen met de extreemrechtse band Arkona. Ook toen al wisten ze van de controverse omtrent deze band."...


Hier worden jullie namen duidelijk door het slijk gehaald: is het niet een idee om openlijk met ze in debat te gaan voor de radio of televisie hierover? Dan kan je meteen de muzieksoort verduidelijken en vermindert de hetze tegen -deze vorm van- metal misschien eindelijk eens.


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Hub de Gallier
Usericon van Hub de Gallier
Posted 05-01-2010 0:42 by Hub de Gallier Wijzig reactieProfiel van Hub de GallierQuote dit bericht

quote:
Op 5 januari 2010 0:39 schreef Mutilator het volgende:
Hier worden jullie namen duidelijk door het slijk gehaald: is het niet een idee om openlijk met ze in debat te gaan voor de radio of televisie hierover? Dan kan je meteen de muzieksoort verduidelijken en vermindert de hetze tegen -deze vorm van- metal misschien eindelijk eens.
We hebben beiden een nog duidelijker persbericht geeist. Zo niet overwegen wij bij de politie langs te gaan omdat onze namen teveel vervuild worden in de media.


Hub de Gallier RIP 17-03-2013


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 05-01-2010 0:43 by Hypnos (Hoofdredacteur) Wijzig reactieProfiel van HypnosQuote dit bericht

quote:
Op 5 januari 2010 0:42 schreef Hub de Gallier het volgende:
We hebben beiden een nog duidelijker persbericht geeist. Zo niet overwegen wij bij de politie langs te gaan omdat onze namen teveel vervuild worden in de media.


heb ik ook gedaan toen ze me afficheerden op één of andere site, na dat interview


signature


Gemene Lepel
Usericon van Gemene Lepel
Posted 05-01-2010 0:43 by Gemene Lepel Wijzig reactieProfiel van Gemene LepelQuote dit bericht

Straks is Heidevolk trouwens ook nog een doelwit. Meegewerkt aan de nieuwe Arkona cd en allebei ingeschreven bij Napalm Records :').


Grey over Kristalnacht: "Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen."


HEUY
Die Födzenjäger
Usericon van HEUY
Posted 05-01-2010 0:45 by HEUY Wijzig reactieProfiel van HEUYQuote dit bericht

Als reactie op verschillende sites waar wij nu als fout worden bestempeld en in een hoek worden gedreven waar wij geen voorstander van zijn, wil ik nogmaals aangeven dat wij niks met iedere vorm van extremisme te maken willen hebben. We programmeren de muziek en geen politieke manifestaties. Dat onze namen nu besmet zijn neem ik zeer kwalijk en is het laatste woord nog niet gezegd

Dat iemand zoiets over ons zegt en schrijft zegt meer over deze personen, dan over ons...


Dit topic is 32 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Index / Concerten Active topics Nieuw topic Post reply Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen