IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Concerten Nieuw Topic Post Reply
Dit topic is 32 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Auteur:
Topic : 16-01: Temnozor (Rus) + 2 bands @ De Azijnfabriek Vorige pagina | Volgende pagina
Regeer
! Metalized Blood !
Usericon van Regeer
Posted 05-01-2010 18:40 by Regeer Wijzig reactieProfiel van RegeerQuote dit berichthttp://www.myspace.com/regeer

quote:
Op 5 januari 2010 18:04 schreef Ingrimd het volgende:
Wat een ontzettend gezeik zeg.

Echt belachelijk dat het afgelast is.
Die band zal me persoonlijk echt een worst wezen en boeit me niet.
Maar waarom mogen mensen die het wél leuk vinden niet gewoon genieten van hun muziek.
Als het niet eens bent met eventuele standpunten van een band, of persoonlijke standpunten van één van de bandleden, dan ga je toch gewoon níet naar het concert... wat heb je er dan voor last van!!!

Die suffe Antifa bereikt volgens mij eerder het tegenovergestelde. Mensen die niet extreem rechts zijn of nationaal socialistisch, of wat dan ook, zullen dat nog bijna worden als reactie op dat domme gedrag van die organisatie!
Hier sluit ik me volkomen bij aan.
Waar is men bang voor? Dat er teksten van bands gerealiseerd gaan worden? Dan zouden alle Satanische bands ook moeten worden geweerd, want er zouden wel eens kinderen en maagden aan de Here Satan kunnen worden geofferd op afschuwelijke manieren...
En vergeet de gore teksten van Death/Grind bands niet.
Laten we teksten bij muziek maar helemaal verbieden, want er zou wel eens een gevaarlijke geheime boodschap kunnen zitten in de teksten van Frans Bouwer en Jan Smit. De meeste simpele liedjes zijn nog het gevaarlijkst!



Hub de Gallier
Usericon van Hub de Gallier
Posted 05-01-2010 19:23 by Hub de Gallier Wijzig reactieProfiel van Hub de GallierQuote dit bericht

Effe een korte reactie van mijn kant. Ik en Xander zijn vandaag platgebeld en hebben talloze interviews gedaan. Ik ben vanmiddag nog bij het hoofdkantoor van dagblad De Limburger geweest voor een uitgebreid interview. Hopelijk worden onze standpunten goed opgepikt.
Donderdag iig een artikel in weekblad Vrij Nederland.

Benieuwd hoe dit gaat aflopen allemaal. Het vervelende is dat Xander en ik met naam en toenaam nu naast SS'ers staan op de website van de Antifa, iets waar we veel schade aan zullen ondervinden en we gaan nog kijken hoe we dit kunnen oplossen en verhalen.


Hub de Gallier RIP 17-03-2013


Silence
Usericon van Silence
Posted 05-01-2010 19:27 by Silence Wijzig reactieProfiel van SilenceQuote dit bericht

Als je kijkt op de website van de Antifa, bij de vraag "wat is AFA" staat er alleen dat ze tegen extreem rechts, facisme enz. zijn. Maar wie zij zelf zijn, laten ze voor het gemak maar weg.

Vaag wereldje. Ik hoop dat jullie namen gezuiverd worden!


Vampire John
alias Lord Neithan
Usericon van Vampire John
Posted 05-01-2010 19:27 by Vampire John Wijzig reactieProfiel van Vampire JohnQuote dit berichthttp://www.lordsofmetal.nl; http://www.myspace.com/neithan_666; www.dynamo666.nl

quote:

Benieuwd hoe dit gaat aflopen allemaal. Het vervelende is dat Xander en ik met naam en toenaam nu naast SS'ers staan op de website van de Antifa, iets waar we veel schade aan zullen ondervinden en we gaan nog kijken hoe we dit kunnen oplossen en verhalen.


Mooi, dat ga ik zeker lezen: een vraag, geven de journalisten jullie wellicht de kans jullie naam te zuiveren of maken zij op zijn minst een opmerking over de onterechte vergelijking c.q. classificatie?

Overigens de site net even bekeken: leuke shirts, met "proletarians unite": een synoniem dat ook wordt gebruikt bij proletarisch winkelen: blijkbaar steunt men diefstal (naast het gebruiken van geweld).
En dan het "Queer as fuck shirt": doen ze wat tegen reggae en rap-bands die homofoob zijn?
Wellicht leidt dit tot een verscherpte aandacht voor de AFA vanuit justitie en kan eventuele subsidie naar organisaties met eenzelfde doel maar een aanpak die wel past in onze sociaal-democratische samenleving ;-)

[Dit bericht is gewijzigd door Vampire John op 05-01-2010 19:36]


Metal zonder gitaren is als een bordeel zonder hoeren, en dat is ook maar gewoon een huis...


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 05-01-2010 19:36 by Hypnos (Hoofdredacteur) Wijzig reactieProfiel van HypnosQuote dit bericht

quote:
Op 5 januari 2010 19:27 schreef Silence het volgende:
Als je kijkt op de website van de Antifa, bij de vraag "wat is AFA" staat er alleen dat ze tegen extreem rechts, facisme enz. zijn. Maar wie zij zelf zijn, laten ze voor het gemak maar weg.

Vaag wereldje. Ik hoop dat jullie namen gezuiverd worden!




http://www.antiantifa.net/index.php?Itemid=29&id=5&option=com_content&task=view


vraag me niet wie deze site gemaakt heeft , dat weet ik niet




alleszins : dit is een extreemlinkse rakker

Maurice Mandarin

[Dit bericht is gewijzigd door Hypnos op 05-01-2010 19:37]


signature


herske
Usericon van herske
Posted 05-01-2010 19:44 by herske Wijzig reactieProfiel van herskeQuote dit bericht

een kleine tip voort HdG: probeer ervoor te zorgen dat je het artikel in VN voor publicatie mag lezen, zodat er eventuele fouten die in het artikel staan verbeterd kunnen worden.


Svartekunst
Usericon van Svartekunst
Posted 05-01-2010 20:10 by Svartekunst Wijzig reactieProfiel van SvartekunstQuote dit bericht

.

[Dit bericht is gewijzigd door Svartekunst op 05-01-2010 20:28]


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 05-01-2010 20:20 by WhiteRider Wijzig reactieProfiel van WhiteRiderQuote dit bericht

quote:
Op 5 januari 2010 20:10 schreef Svartekunst het volgende:
Dat is echt belachelijk. Omdat jullie een concert organiseren van een zogenaamde "nazi-band" worden jullie naast SS'ers neergezet op hun website?

Die mensen hebben het sowieso niet bij het rechte eind. Als je een groep AFA's tegen zou komen, en jij zou een Mjölnir om je nek hebben, dan zouden ze je absoluut te grazen nemen. Als ze zich nou eens zouden verdiepen in de oud-heidense symbolen en de betekenis zouden negeren die de nazi's eraan gegeven hebben, dan zou dat echt een hoop schelen. Bovendien moeten ze niet iedereen over één kam scheren die ook maar een beetje nationalistische gevoelens heeft en trots is op zijn geschiedenis: dan zou je bands als Heidevolk, Forefather, Primordial en ga zo maar door ook nazi's kunnen noemen.


Wat een gelul allemaal, met je oud-heidense symbolen. Ik sta absoluut niet aan de Antifa-kant, maar het eeuwige 'ja maar een swastika bestaat al 100000 jaar'-argument gaat nou eenmaal niet op in deze wereld. Het UWV gebruikt toch ook de slogan 'Arbeid maakt vrij' niet?

Diezelfde geschiedenis als waar jij zo poepietrots op bent, is dezelfde geschiedenis op basis waarvan je het moreel niet kunt maken om met een oud-heidens hakenkruis door een bejaardentehuis te lopen, of met gestrekte rechterarm een Israëliër de weg te wijzen.


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 05-01-2010 20:21 by Hypnos (Hoofdredacteur) Wijzig reactieProfiel van HypnosQuote dit bericht

tja... Arkona wordt al zo aanzien (extreem-rechts), terwijl die nog hippiër zijn dan de meeste bloembladen


signature


Gemene Lepel
Usericon van Gemene Lepel
Posted 05-01-2010 20:24 by Gemene Lepel Wijzig reactieProfiel van Gemene LepelQuote dit bericht

quote:
Op 5 januari 2010 18:32 schreef Vampire John het volgende:
Ehm, even een kleine opmerking over het fascisme in Rusland: in het oude Sovjet-rijk was alles ten westen van Oost-Duitsland "officieel" fascistisch. Zowel Adolf H. als Stalin blonken niet uit in onpartijdige verslaggeving zal ik maar zeggen... Toen het Sovjet-regime omviel waren de meest onderdrukte politieke visies natuurlijk de eerste visies die opdoken (want alles zou beter zijn als het oude regime, zie je vaak bij machtswisselingen).
Niet dat ik het hiermee wil opnemen voor fascisme of een ander totalitair systeem (totaal niet), maar een besef komt veelal uit de informatie voort die je krijgt (ga het de mensen eens vragen in een land als China of Noord-Korea). Wat dat betreft kunnen ook degenen die W.O. II hebben meegemaakt (ga je grootouders maar eens vragen naar de verschillen in berichtgeving tussen de staatsradio en de vrije radio in Londen) wel iets vertellen over beeldvorming en regime: waarom denk je dat vrijheid van de pers sindsdien zo'n hot topic is?

Maar terug over Temnozor en Huldrefolk; jammer voor de bands, en een precedent is nu flink geschapen.


Ehm, ging over Nederland hoor, reactie op wat Emotie teksten, dus volgens mij heb je het verkeerd gelezen?


Grey over Kristalnacht: "Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen."


Rootbaert
Usericon van Rootbaert
Posted 05-01-2010 20:26 by Rootbaert Wijzig reactieProfiel van RootbaertQuote dit bericht

quote:
Op 5 januari 2010 19:44 schreef herske het volgende:
een kleine tip voort HdG: probeer ervoor te zorgen dat je het artikel in VN voor publicatie mag lezen, zodat er eventuele fouten die in het artikel staan verbeterd kunnen worden.


Goed advies! Doordat een journalist meestal geen expert is op het gebied kunnen er onbedoeld onjuistheden in sluipen. Daarnaast (misschien nog wel belangrijker) is een journalist natuurlijk vooral geinteresseerd in het schrijven van een lekker leesbaar stuk. Dat daarmee de waarheid niet altijd recht wordt aangedaan, lijkt van minder belang (wellicht onbedoeld).


Svartekunst
Usericon van Svartekunst
Posted 05-01-2010 20:27 by Svartekunst Wijzig reactieProfiel van SvartekunstQuote dit bericht

.

[Dit bericht is gewijzigd door Svartekunst op 05-01-2010 20:28]


Silence
Usericon van Silence
Posted 05-01-2010 20:29 by Silence Wijzig reactieProfiel van SilenceQuote dit bericht

quote:
Op 5 januari 2010 20:20 schreef WhiteRider het volgende:
Wat een gelul allemaal, met je oud-heidense symbolen. Ik sta absoluut niet aan de Antifa-kant, maar het eeuwige 'ja maar een swastika bestaat al 100000 jaar'-argument gaat nou eenmaal niet op in deze wereld. Het UWV gebruikt toch ook de slogan 'Arbeid maakt vrij' niet?

Diezelfde geschiedenis als waar jij zo poepietrots op bent, is dezelfde geschiedenis op basis waarvan je het moreel niet kunt maken om met een oud-heidens hakenkruis door een bejaardentehuis te lopen, of met gestrekte rechterarm een Israëliër de weg te wijzen.
Hoho, je noemt wel gelijk het bekendste symbool op. Er zijn ook zat andere symbolen waar om gemiept wordt (vraag me maar niet welke, trouwens).

Lui als bij de Antifa lijken wel elke mogelijkheid aan te grijpen om hun mening je strot door te willen duwen.


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 05-01-2010 20:33 by Hypnos (Hoofdredacteur) Wijzig reactieProfiel van HypnosQuote dit bericht

Links reageert vaak fascistisch op andersdenkenden
(...) Het is gewoon schrijnend hoe er in linkse kringen soms op een bijna fascistische manier gereageerd wordt op afwijkende meningen. Urbanus' weigering om 'als een blinde vink mee te kwelen in het allochtonendebat' wordt hem, en vele anderen, vaak zwaar aangerekend. Door die 'politiek correcte' houding lopen veel debatten die tot oplossingen kunnen leiden onherroepelijk vast. Mensen lopen vast in discussies over allochtonen en criminaliteit omdat ze niet weten hoe ze erover 'mogen' praten, zonder voor racist versleten te worden. (...) Het Vlaams Belang teert al jaren op die houding in linkse kringen. Zij, en alleen zij, profiteren ervan dat mensen heel snel "racist" genoemd worden.


signature


Svartekunst
Usericon van Svartekunst
Posted 05-01-2010 20:35 by Svartekunst Wijzig reactieProfiel van SvartekunstQuote dit bericht

quote:
Op 5 januari 2010 20:29 schreef Silence het volgende:
Hoho, je noemt wel gelijk het bekendste symbool op. Er zijn ook zat andere symbolen waar om gemiept wordt (vraag me maar niet welke, trouwens).

Lui als bij de Antifa lijken wel elke mogelijkheid aan te grijpen om hun mening je strot door te willen duwen.


Precies. Bovendien haalt niemand het in zijn hoofd om op die manier met mensen om te gaan, dus dat is gelul. Het gaat om het feit dat mensen die trots zijn op de historie van hun land en daar de bijbehorende (heidense) symbolen bij gebruiken gelijk als nazi's worden afgeschilderd. Heeft niks met een hitlergroet te maken o.i.d.


Hub de Gallier
Usericon van Hub de Gallier
Posted 05-01-2010 20:38 by Hub de Gallier Wijzig reactieProfiel van Hub de GallierQuote dit bericht

quote:
Op 5 januari 2010 19:44 schreef herske het volgende:
een kleine tip voort HdG: probeer ervoor te zorgen dat je het artikel in VN voor publicatie mag lezen, zodat er eventuele fouten die in het artikel staan verbeterd kunnen worden.
De deadline was vrij kort na het interview dus inzage heb ik niet meer.

Maar ik kan wel zeggen dat ZM door zowat alle media (radio, TV, kranten, dag- en weekbladen) van post tot post in dit topic gevolgd word momenteel en veel "informatie" word hiervandaan geplukt om artikelen te schrijven.

Bedankt aan iedereen die Xander en mij, alsook het bestuur van De Azijnfabriek volop steunen


Hub de Gallier RIP 17-03-2013


Gemene Lepel
Usericon van Gemene Lepel
Posted 05-01-2010 20:39 by Gemene Lepel Wijzig reactieProfiel van Gemene LepelQuote dit bericht

Succes ermee!

EDIT: kan iemand de bezoekersaantallen van ZM geven? Kijken we of er een trend is de afgelopen dagen.

[Dit bericht is gewijzigd door Gemene Lepel op 05-01-2010 20:40]


Grey over Kristalnacht: "Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen."


Alterprince
Deze zin is niet waar
Usericon van Alterprince
Posted 05-01-2010 20:48 by Alterprince (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van AlterprinceQuote dit berichthttp://www.facebook.com/profile.php?id=100002022707376

quote:
Op 5 januari 2010 20:39 schreef Gemene Lepel het volgende:
Succes ermee!

EDIT: kan iemand de bezoekersaantallen van ZM geven? Kijken we of er een trend is de afgelopen dagen.

Niks opvallends te zien, sorry


"Most people say that they are thinking while they are merely rearranging their prejudices"


Gemene Lepel
Usericon van Gemene Lepel
Posted 05-01-2010 20:53 by Gemene Lepel Wijzig reactieProfiel van Gemene LepelQuote dit bericht



Grey over Kristalnacht: "Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen."


Alterprince
Deze zin is niet waar
Usericon van Alterprince
Posted 05-01-2010 20:55 by Alterprince (Speciaal lid) Wijzig reactieProfiel van AlterprinceQuote dit berichthttp://www.facebook.com/profile.php?id=100002022707376

Misschien bekeken aan het eind van de maand, de site berekent niet per dag of week. Dit was dus even vluchtig uitgerekend, maar er is niks opmerkelijks te zien.


"Most people say that they are thinking while they are merely rearranging their prejudices"


Dentz
Usericon van Dentz
Posted 05-01-2010 21:02 by Dentz Wijzig reactieProfiel van DentzQuote dit bericht

quote:
Op 5 januari 2010 5:45 schreef Ziona het volgende:


Oh en John Cleese is ook een nazi, want die heeft ook de Hitlergroet gedaan.

"Shall I do the funny walk?".
Meesterlijk.


[Dit bericht is gewijzigd door Dentz op 05-01-2010 21:02]


... Ik houd niet zo van metal door mijn grindcore.


galspuug
Usericon van galspuug
Posted 05-01-2010 21:03 by galspuug Wijzig reactieProfiel van galspuugQuote dit bericht

Eigenlijk kan iedereen beter naar DANZIG luisteren.


Dentz
Usericon van Dentz
Posted 05-01-2010 21:07 by Dentz Wijzig reactieProfiel van DentzQuote dit bericht

Ik vind Temnozor niet zo boeiend eigenlijk.
Ben ik nu een linkse rakker?


... Ik houd niet zo van metal door mijn grindcore.


SQT
Usericon van SQT
Posted 05-01-2010 21:09 by SQT Wijzig reactieProfiel van SQTQuote dit berichthttp://basswinkels.blogspot.se/

Jij bent sowieso tuig.


Dentz
Usericon van Dentz
Posted 05-01-2010 21:10 by Dentz Wijzig reactieProfiel van DentzQuote dit bericht

Dank je.


... Ik houd niet zo van metal door mijn grindcore.


Dit topic is 32 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Index / Concerten Active topics Nieuw topic Post reply Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen