IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : nieuwstopic deel veel Vorige pagina | Volgende pagina
Argus
Our fate is written in the web. Woven by the Norns
Usericon van Argus
Posted 11-12-2006 13:44 by Argus Profiel van Argus

Rotterdam vreest Poolse hooligans
Door PETER GROENENDIJK

ROTTERDAM - Het Poolse Wisla is beruchter dan Feyenoord om zijn vandalen. Woensdag komen de fans uit Kraków naar de Kuip.


Wat een mietjes zijn die jongens toch


Born to bleed. Fighting to succeed. Build to endure what this world throws at me.. Mag ik u verder een boeketje haagsche bloemen aanbieden?


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 11-12-2006 13:50 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

arme chelman door de autochtone hooligans zal hij mogelijk in elkaar worden geslagen omdat hij een "pool" is en daarna door de poolse hooligans omdat hij een "feyenoorder" is.
maar serieus, zal mogelijk lastig zijn wie er moet winnen vanavond??

[Dit bericht is gewijzigd door attila_de_hun op 11-12-2006 13:53]


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 11-12-2006 13:54 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

En dan worden Chelmans centjes nog gebruikt om de ruiten van kraakpanden (die door de poolse cq feyuenoord hooligans ingekinkeld zijn) te fixen ook


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 11-12-2006 14:03 by Chelman Profiel van Chelman

Ik ben niet voor Wisla.

Ik heb nooit nationale voorkeuren gehad bij clubvoetbal. En dus kunnen alle NL clubs in europees verband behalve Feyenoord mij gestolen worden en kunnen alle Poolse clubs behalve Lechia Gdansk ook deaud.


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


Argus
Our fate is written in the web. Woven by the Norns
Usericon van Argus
Posted 11-12-2006 14:25 by Argus Profiel van Argus

quote:
Op 11 december 2006 13:34 schreef Lainedil het volgende:
Killed by death


Motorhead FTW


Born to bleed. Fighting to succeed. Build to endure what this world throws at me.. Mag ik u verder een boeketje haagsche bloemen aanbieden?


Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 11-12-2006 15:24 by Iskariot Profiel van Iskariot

IND mag asielzoeker vooralsnog niet uitzetten

Uitgegeven: 11 december 2006 15:09
Laatst gewijzigd: 11 december 2006 15:12
ZWOLLE - De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) mag een uitgeprocedeerde asielzoeker dinsdag niet uitzetten. Dat heeft de vreemdelingenkamer van de rechtbank in Zwolle maandag bepaald.

Volgens de rechter is het niet uitgesloten dat de man "onder de reikwijdte van de motie over het door de Tweede Kamer gewilde generaal pardon valt".

De Tweede Kamer debatteert dinsdagavond over een pardonregeling voor uitgeprocedeerde asielzoekers die voor april 2001 Nederland binnenkwamen. Minister Rita Verdonk (Vreemdelingenzaken) heeft als gebaar naar de Kamer beloofd dat er tot het debat geen mensen worden uitgezet die vallen onder het project Terugkeer.

Pardonregeling

De cliënt van Köse zit sinds 7 november in vreemdelingenbewaring om te worden uitgezet. Volgens de advocaat behoort de man tot de groep voor wie een Kamermeerderheid een pardonregeling wil. Toch kreeg Köse van de IND een schriftelijke bevestiging dat zijn cliënt dinsdagochtend op het vliegtuig zou worden gezegd.

Grote problemen

De man heeft sinds zijn aanvraag om toelating als vluchteling in november 2000 steeds in Nederland gewoond. "Hij is geen oorlogsmisdadiger en is ook niet veroordeeld voor een ernstig misdrijf", aldus Köse. Volgens de advocaat kan zijn cliënt in Turkije grote problemen verwachten, omdat hij zich destijds niet heeft gemeld voor militaire dienstplicht. Bij terugkeer wacht hem twee jaar celstraf en moet hij alsnog in het leger. "Daartegen heeft hij onoverkomelijke gewetensbezwaren", zei Köse.

Er zou maandagmiddag ook een procedure dienen voor de rechtbank in Den Haag, maar volgens Köse is dat kort geding door de uitspraak in Zwolle inmiddels van de baan.


Gaan we in Nederland ook al dienstplicht ontduikers opvangen???

[Dit bericht is gewijzigd door Iskariot op 11-12-2006 15:29]


BARABAS
CONTRACOINTELPRO
Usericon van BARABAS
Posted 11-12-2006 20:20 by BARABAS Profiel van BARABAS

Nu had ik al een pathologische haat jegens politie en justitie, dit bericht bracht daar weinig verandering in.

GRONINGEN - De recherche in Groningen heeft afgelopen voorjaar een ontkennende verklaring van een verdachte eigenhandig omgezet in een regelrechte bekentenis. De vervalste verklaring werd op papier gezet en aan de rechter gegeven als bewijsmiddel. De advocaat van de verdachte spreekt van ‘een schokkende zaak’.

De gemanipuleerde verklaring werd door justitie zelf ontdekt door video-opnamen te controleren die waren gemaakt van het verhoor. Op de band is te horen dat een verdachte een hem ten laste gelegde verkrachting telkens ontkent. Toch duikt er in zijn door de rechercheurs opgemaakte schriftelijke verklaring een duidelijke en meerdere malen uitgesproken bekentenis op, opgeschreven in de eerste persoon.
De recherche kreeg na de ontdekking de gelegenheid om te reageren. Zij stelt dat de gewraakte passage ’een samenvatting’ was van wat de verdachte allemaal tijdens de verhoren heeft gezegd. De rechtbank gaat volledig voorbij aan dit excuus en stelt in het vonnis bij de rechtszaak vast dat de verklaring van de verdachte ’niet juist’ is weergegeven. Eerder bood de voor het strafdossier verantwoordelijke officier van justitie al zijn excuses aan.

De rechtbank spreekt verder over ’een ernstige schending van een goede procesorde’, maar wil daar verder geen consequenties aan verbinden. Dit omdat uit de rest van het dossier ’niets blijkt van bewuste misleiding’ en omdat het verhoor op video is opgenomen ’en dus controleerbaar is’. De valse bekentenis wordt wel uit het dossier gehaald.
Het Openbaar Ministerie laat in een reactie weten dat er inmiddels een gesprek is geweest met de recherche over het dossier. Wat justitie betreft blijft het daarbij.
,,Dit is stuitend’’, zegt de advocaat van de man. ,,De verdachte heeft nooit iets gezegd wat ook maar in de verste verte op die bekentenis leek. Er is ineens een puntgave bekentenis die niet valt te destilleren uit welk verhoor dan ook. Een rechter gaat er in de regel blindelings vanuit dat een op ambtseed opgemaakt proces-verbaal klopt. Als dat al niet meer kan, dan leven we in een bananenrepubliek’’, aldus de advocaat, Greetje van der Zee. Van der Zee neemt de zaak hoog op en overlegt nog met collega’s of er verdere actie moet worden ondernomen.

Ondanks de fout in het dossier werd de verdachte wel voor een verkrachting en een poging tot verkrachting veroordeeld tot drie jaar cel en tbs met dwangverpleging.
Rechters gaan in de regel uit van door verbalisanten opgemaakte stukken. Iedere agent werkt onder een zogenaamde ambtseed en dient altijd de waarheid te dienen. Rechters maken er geen geheim van het woord van een agent boven dat van een getuige te plaatsen. Agenten kunnen worden vervolgd voor het schenden van de ambtseed.

Justice is lost
Justice is raped
Justice is gone
Pulling your strings
Justice is done
Seeking no truth
Winning is all
Find it so grim, so true, so real


Lijst van het spoor 1. "Afvlakken van emoties" Markeerde het begin van een grote stilistische verandering voor de Dood. De werkelijke geluid van het album is veel meer technisch volleerd en progressiever dan eerdere inspanningen van de Dood.


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 11-12-2006 20:36 by Chelman Profiel van Chelman

Heeft hij die vrouwen ongeacht deze fout van de recherche nu wel of niet verkracht? Zo ja: dan zit ie meer dan terecht achter de tralies.

Alleen schorem en mensen die iets te verbergen hebben lijden aan 'pathologische haat' jegens de politie. Normale mensen zijn kritisch maar hebben geen last van haat.


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


Oud Vuil
Usericon van Oud Vuil
Posted 11-12-2006 21:03 by Oud Vuil Profiel van Oud Vuilhttp://www.judgementday.nl

ST. LOUIS: Warm beer led to killing, police say

12/04/2006

A St. Louis man was shot to death Sunday night over a warm beer, police said.

St. Louis police say a woman shot her husband, who was about 70 years old, four to five times in the chest after he tried giving her a warm can of Stag beer.

Police said the wife admitted shooting him about 5:40 p.m. in the kitchen of their home in the 5100 block of Terry Avenue. Police said the home had no electricity at the time.

Homicide detectives would not identify the man. The woman, whom police also did not identify, was taken into custody.

http://www.stltoday.com/stltoday/news/stories.nsf/laworder/story/21A0F729496ED22D8625723A0015A7EB?OpenDocument


Warm bier, bah. Groot gelijk!



Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 11-12-2006 21:09 by Iskariot Profiel van Iskariot

Nee, dat zijn zeker geen dingen om grapjes over te maken!


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 11-12-2006 22:20 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

Kleuter geschorst wegens 'seksuele intimidatie'

Uitgegeven: 11 december 2006 19:59
Laatst gewijzigd: 11 december 2006 19:59

WASHINGTON - Een basisschool in het Amerikaanse Waco heeft een 4-jarige kleuter geschorst wegens "seksuele intimidatie". Hij had een onderwijsassistente omhelsd en daarbij haar borst geraakt.

De vader van de kleuter dacht dat "de wereld gek is" toen hij het bericht van de schorsing ontving. Zijn zoon begrijpt niet waarom hij geschorst is, aldus de man volgens de krant Waco Tribune-Herald.


Na een klacht bij de Texaanse onderwijsinspectie werd de reden voor de schorsing wel afgezwakt van "seksuele intimidatie" tot "ongepast lichamelijk contact". De school blijft erop hameren dat de kleuter "zijn hoofd tegen de borsten van een vrouwelijke medewerker heeft gewreven", maar heeft de schorsing inmiddels ingetrokken.



Geniaal!


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 11-12-2006 22:47 by Mutilator (Moderator) Profiel van Mutilatorhttp://wp.livereviewer.com/

Iemand nog toevallig een babyhoofdje gevonden?

Babylijkje zonder hoofd gevonden

Medewerkers van de Belgische gemeente Luik deden vanmorgen een gruwelijke vondst in een bos. In een zwarte sporttas vonden ze het lijkje van een baby zonder hoofd.

De onderzoeksrechter en politieagenten onderzoeken de vreselijke ontdekking. In de tas zat ook een zuigfles. De Luikse politie wil tot nu toe geen mededelingen over de zaak doen. De Belgische media vermoeden dat het babylijkje te maken heeft met een zaak in september 2005. Een Portugese vrouw deed toen aangifte van ontvoering van haar kind.

Haar Pakistaanse vriend zou de baby zonder te vragen meegenomen hebben. Die man verklaarde weer dat zijn vriendin de baby had gedood. Hij is zelf niet de vader van het vermiste kind. Vorig jaar voerde het parket al opgravingen uit in de buurt van Luik. Mogelijk is er nu een doorbraak.


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 12-12-2006 0:25 by Iskariot Profiel van Iskariot

quote:
Op 11 december 2006 22:20 schreef kwelgeest het volgende:
Kleuter geschorst wegens 'seksuele intimidatie'

Uitgegeven: 11 december 2006 19:59
Laatst gewijzigd: 11 december 2006 19:59

WASHINGTON - Een basisschool in het Amerikaanse Waco heeft een 4-jarige kleuter geschorst wegens "seksuele intimidatie". Hij had een onderwijsassistente omhelsd en daarbij haar borst geraakt.

De vader van de kleuter dacht dat "de wereld gek is" toen hij het bericht van de schorsing ontving. Zijn zoon begrijpt niet waarom hij geschorst is, aldus de man volgens de krant Waco Tribune-Herald.


Na een klacht bij de Texaanse onderwijsinspectie werd de reden voor de schorsing wel afgezwakt van "seksuele intimidatie" tot "ongepast lichamelijk contact". De school blijft erop hameren dat de kleuter "zijn hoofd tegen de borsten van een vrouwelijke medewerker heeft gewreven", maar heeft de schorsing inmiddels ingetrokken.



Geniaal!

De nieuwe Ron Jeremy zeg ik je


cataclysm child
Usericon van cataclysm child
Posted 12-12-2006 1:43 by cataclysm child Profiel van cataclysm child

Robert Long heeft kanker en heeft maar kort meer te leven.


Faustian Spirit of the Earth


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 12-12-2006 6:58 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Op 12 december 2006 1:43 schreef cataclysm child het volgende:
Robert Long heeft kanker en heeft maar kort meer te leven.


Opeens krijgt dit plaatje een dubbele lading.


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Slechtheid
Usericon van Slechtheid
Posted 12-12-2006 7:05 by Slechtheid Profiel van Slechtheid

Nederlandse ziekenhuizen hebben de afgelopen jaren zeker drie abortussen uitgevoerd omdat het vooruitzicht van een baby met een kleine en behandelbare afwijking voor de ouders onverdraaglijk was.

Het AMC in Amsterdam voerde twee keer een abortus uit vanwege een hazenlip. Ook het Academisch Medisch Centrum Maastricht aborteerde vanwege een kleine afwijking.

Dit meldt de EO vandaag in het Radio 1-programma ’De Ochtenden’. Katia Bilardo, gynaecoloog in het AMC, vertelt in de radio-uitzending over een paar dat zich bij haar meldde na een echo waaruit bleek dat het kind een hazenlip had. Hoewel het niet om een ernstige afwijking ging, konden de ouders niet accepteren dat het kind zou komen. De ouders bleven bij hun besluit, ook na gesprekken met maatschappelijk werksters, psychologen, een kinderchirurg en een plastisch chirurg. Bilardo: „Uiteindelijk hebben we in teamverband besloten dit verzoek te honoreren. Ik realiseer me dat zo’n kind geaccepteerd moet worden, en het feit dat bij zo’n waardevolle zwangerschap die acceptatie ontbrak, heb ik geïnterpreteerd als een goed overwogen beslissing.”

Bilardo begeleidde ook een tweede abortus, bij een vrouw die al een kind met een hazenlip had. Het kind dat zij verwachtte had weer een hazenlip. Ook in het Academisch Centrum in Maastricht is een abortus uitgevoerd, omdat de foetus een kleine afwijking had. Welke wil het ziekenhuis niet prijsgeven om privacy-redenen. Gynaecoloog Philip Stoutenberg van het Universitair Medisch Centrum Utrecht zegt jaarlijks twee tot drie abortusverzoeken te krijgen vanwege kleine afwijkingen. Dat ziekenhuis honoreert dergelijke verzoeken niet. Volgens Stoutenberg zijn de abortussen uiteindelijk uitgevoerd in abortusklinieken, „want tot 24 weken mag een zwangerschap worden afgebroken ook als er niets met het kind aan de hand is”.

Staatssecretaris Ross van volksgezondheid heeft in een reactie aan ’De Ochtenden’ laten weten dat de noodsituatie van de vrouw, niet de lichte of behandelbare afwijking op zich, reden kan zijn een zwangerschap af te breken. Ross gaat een werkgroep instellen om te onderzoeken of de formulieren voor abortusregistratie moeten worden aangepast. De reden is dat zwangere vrouwen tegenwoordig bij twintig weken vrijwel standaard een echo krijgen aangeboden. Ross wil weten of de toegenomen mogelijkheden voor prenatale diagnostiek leiden tot een groter aantal abortussen.

Nogal een dubieuze reden...

maandag 11 december 2006, 11:17 uur
Op de Prinses Beatrixlaan in Rijswijk is zondagavond door een onbekende een hond uit een rijdende auto gegooid. De hond bleef aan een riempje uit de auto hangen terwijl de chauffeur van de auto doorreed. Via de Sir Winston Churchilllaan reed de bestuurder naar de Schaapweg waar het beestje losraakte. De automobilist is hierna weggereden. Men heeft de hond moeten laten inslapen.

Een 44-jarige Hagenaar was getuige van de bizarre dierenmishandeling. De dierenambulance is gewaarschuwd en het personeel ontfermde zich over het zwaargewonde hondje. De medewerkers constateerden dat inslapen de enige mogelijkheid was.

Volgens de getuige werd het dier vanuit een groene Peugeot 205 gegooid. Het voertuig was voorzien van een Frans kenteken – 614 EEV 91. Een ieder die tips heeft over deze weerzinwekende daad kan bellen met 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Bron.

Dit is nogal grof. Ik hoop dat ze de dader snel pakken en rechtvaardig straffen.


Ohneschwanz
Usericon van Ohneschwanz
Posted 12-12-2006 10:38 by Ohneschwanz Profiel van Ohneschwanz

Texaanse parlementariër wil blinden laten jagen
AUSTIN - Een parlementariër in de Amerikaanse staat Texas heeft een wetsvoorstel ingediend die het voor blinden mogelijk maakt om te gaan jagen. Edmund Kuempel hoopt dat het in 2008 zover zal zijn. „Meer mensen krijgen hierdoor de kans om lol te beleven aan de jacht en ik denk dat dat geweldig is”, zei hij maandag.

In Texas zal de wet vermoedelijk op weinig verzet stuiten. De jacht is populair in deze staat. Volgens het voorstel van Kuempel moet een blinde jager altijd vergezeld gaan van een jager met gezichtsvermogen. Blinden zouden bij de jacht middelen mogen gaan gebruiken die nu nog verboden zijn bij de jacht zoals laserrichtapparatuur.




Verrassend triviaal


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 12-12-2006 10:40 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Amerikanen zijn dom, wederom bewijs


Ohneschwanz
Usericon van Ohneschwanz
Posted 12-12-2006 10:44 by Ohneschwanz Profiel van Ohneschwanz

Ben wel benieuwd hoeveel troep het geeft als je een blinde een geweer in handen drukt en door een willekeurig Texaans dorpje laat lopen


Verrassend triviaal


Murdering Monk
For a nihilist nothing is at least something...
Usericon van Murdering Monk
Posted 12-12-2006 10:45 by Murdering Monk Profiel van Murdering Monkhttp://www.myspace.com/murdering_monk

Gelukkig, roeien ze elkaar tenminste uit.


True as steel, fake as hell!! www.context-band.nl www.myspace.com/contextband


Argus
Our fate is written in the web. Woven by the Norns
Usericon van Argus
Posted 12-12-2006 11:36 by Argus Profiel van Argus

quote:
Op 12 december 2006 6:58 schreef Greycloak het volgende:


Opeens krijgt dit plaatje een dubbele lading.


Waarom denk je dat dat plaatje gemaakt was Grey....


Born to bleed. Fighting to succeed. Build to endure what this world throws at me.. Mag ik u verder een boeketje haagsche bloemen aanbieden?


Murdering Monk
For a nihilist nothing is at least something...
Usericon van Murdering Monk
Posted 12-12-2006 11:41 by Murdering Monk Profiel van Murdering Monkhttp://www.myspace.com/murdering_monk

Tering, nee, Grey, zeg me alsjeblieft dat je dat wel wiest...


True as steel, fake as hell!! www.context-band.nl www.myspace.com/contextband


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 12-12-2006 11:46 by Chelman Profiel van Chelman

quote:
Op 12 december 2006 6:58 schreef Greycloak het volgende:


Opeens krijgt dit plaatje een dubbele lading.


quote:



Lijkt me niet iets om mee te spotten


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 12-12-2006 11:48 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Nu wel!


BARABAS
CONTRACOINTELPRO
Usericon van BARABAS
Posted 12-12-2006 12:22 by BARABAS Profiel van BARABAS

quote:
Op 11 december 2006 20:36 schreef Chelman het volgende:
Heeft hij die vrouwen ongeacht deze fout van de recherche nu wel of niet verkracht? Zo ja: dan zit ie meer dan terecht achter de tralies.

Alleen schorem en mensen die iets te verbergen hebben lijden aan 'pathologische haat' jegens de politie. Normale mensen zijn kritisch maar hebben geen last van haat.
Oke, ik overdrijf wel wat natuurlijk (m.b.t. pathologische haat), maar ik ben wel meer dan kritisch aangezien zij mij daartoe aanleiding hebben gegeven. Het feit dat dit gebeurd zegt mij genoeg. Het gaat er nu niet om of die gast het gedaan heeft of niet.

[Dit bericht is gewijzigd door BARABAS op 12-12-2006 12:23]


Lijst van het spoor 1. "Afvlakken van emoties" Markeerde het begin van een grote stilistische verandering voor de Dood. De werkelijke geluid van het album is veel meer technisch volleerd en progressiever dan eerdere inspanningen van de Dood.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen