IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : (on)Zinnig Nieuws Deel V Vorige pagina | Volgende pagina
Pink Floyd
The mountain king return
Usericon van Pink Floyd
Posted 03-08-2004 21:44 by Pink Floyd Profiel van Pink Floyd

Arogante kwasten zijn het, die Fransen...met dat priegeltaaltje van ze..


Like Some Snow-white Marble Eyes


webblaster wim
Onzin-narrator
Usericon van webblaster wim
Posted 03-08-2004 22:41 by webblaster wim Profiel van webblaster wimhttp://www.judgementday.nl

BLANTYRE, Malawi (Reuters) - A Malawian court convicted a Catholic priest and a nun of disorderly conduct Thursday after they were caught engaged in a sexual act in a parked car with tinted windows.
The Malawian priest, 43, and the 26-year-old nun from neighboring Zambia spent the night in police cells after being caught in the act Wednesday, police said.

A court in the capital Lilongwe handed down suspended jail sentences of six months with hard labor after the pair pleaded guilty to charges of idleness and disorderly conduct.

"These people were caught in a sex act," Assistant Superintendent Kelvin Maigwa told Reuters.

Officials in the Roman Catholic Church, whose priests are barred from sex or marriage, declined to comment.

Passers by alerted police at Lilongwe International Airport after the parked Toyota Corolla, which had tinted windows, began shaking in what police described as "a funny manner."


http://www.reuters.com/newsArticle.jhtml;jsessionid=KLUA0D2RYISMACRBAE0CFFA?type=oddlyEnoughNews&storyID=5857963


Nuns have no fun, yeah, right.


Oud Vuil.


helmet
Smaad
Usericon van helmet
Posted 04-08-2004 11:10 by helmet Profiel van helmethttp://www.wovendarkness.com

Rondvaartboot ramt Groninger Museum

GRONINGEN - Een rondvaartboot met veertig passagiers aan boord heeft dinsdagavond in het Verbindingskanaal in Groningen het Groninger Museum geramd. Niemand raakte gewond, zei een politiewoordvoerder woensdag. Zowel de boot als het museum liep schade op.

De botsing gebeurde tijdens het aanmeren en was het gevolg van een technisch mankement. Hierdoor raakte het vaartuig onbestuurbaar. Behalve het museum ramde de boot ook een al aangemeerde rondvaartboot.

Bron: Nu.nl

Suffe noorderlingen


I'm not being rude. You're just insignificant.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 04-08-2004 11:12 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Zat vast een Fris achter het roer


ghoulliette
Usericon van ghoulliette
Posted 04-08-2004 12:28 by ghoulliette Profiel van ghoulliette

quote:
Op 4 augustus 2004 11:10 schreef helmet het volgende:
Rondvaartboot ramt Groninger Museum

GRONINGEN - Een rondvaartboot met veertig passagiers aan boord heeft dinsdagavond in het Verbindingskanaal in Groningen het Groninger Museum geramd. Niemand raakte gewond, zei een politiewoordvoerder woensdag. Zowel de boot als het museum liep schade op.

De botsing gebeurde tijdens het aanmeren en was het gevolg van een technisch mankement. Hierdoor raakte het vaartuig onbestuurbaar. Behalve het museum ramde de boot ook een al aangemeerde rondvaartboot.

Bron: Nu.nl

Suffe noorderlingen

wat een piemel


Sludge
100% real
Usericon van Sludge
Posted 04-08-2004 15:07 by Sludge Profiel van Sludgehttp://www.metalsludge.com

AMSTERDAM - Tv-klusjesman Nico Zwinkels is vaker beschuldigd van seksuele intimiteiten tegen vrouwelijke collega's. Dat bleek dinsdag tijdens een kort geding dat hij tegen het weekblad Privé had aangespannen.

Dat blad publiceerde enkele weken geleden een verhaal van een styliste van Nico's programma Eigen Huis & Tuin (RTL4). Zij beschuldigt hem van aanranding, tien jaar geleden tijdens een barbecue in Scheveningen.


Tijdens de rechtszaak bleek dat Zwinkels op 1 maart een brief heeft gekregen van zijn eigen manager, een hoge RTL-functionaris en de producent van Eigen Huis & Tuin. Daarin stond dat hem de wacht werd aangezegd als hij zich op de tv-set niet netter zou gaan gedragen. Speciaal voor Nico ontwikkelden de programmamakers een gedragscode waar de klusjesman zich aan moest houden.

bron: www.nu.nl


Slechtheid
Usericon van Slechtheid
Posted 04-08-2004 15:09 by Slechtheid Profiel van Slechtheid

Dude, lees je de tabloids nooit?


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 04-08-2004 15:24 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

ach, laat ik eens wat (standaard?)allochtonennieuws neerzetten (het is zo rustig in dit gebied de laatste tijd ). alles komt van FOK!.

Marokkaanse keuringsarts hekelt Nederlanders

Het tv-programma NOVA zendt vanavond het eerste deel uit van de vijfdelige serie 'Retourtje Rif' die de komende weken in NOVA te zien zal zijn. Meteen vanavond al komt een Marokkaanse arts aan het woord die namens het Uitvoering Werknemersverzekeringen (UWV) in Marokko geremigreerde WAO-ers herkeurt. In Marokko zelf regent het klachten over de arts. Vooral oudere arbeidsongeschikten, die al tientallen jaren in hun thuisland WAO krijgen, raken door zijn beoordeling hun uitkering kwijt.

Omdat geremigreerde WAO-ers die hun uitkering verliezen ook geen recht hebben op een bijstandsuitkering, komen ze zonder geld te zitten. Ze mogen namelijk ook niet terugkeren naar Nederland en zijn aangewezen op de Marokkaanse arbeidsmarkt.

Er is kritiek op de handelswijze van het UWV, omdat doordat de arts voor hun werkzaam is, iedere vergelijking ontbreekt. ''Zo iemand doet niets anders dan keuringen voor een Nederlands orgaan, de schijn ontstaat dan dat hij zich zal voegen naar het UWV'', aldus een criticaster.

Het UWV zegt juist blij te zijn met de arts omdat hij gunstige resultaten boekt. Vorig jaar werd na herkeuringen door de arts bijna 30% van de uitkeringen verlaagd of stopgezet.

Joden
Overigens doet de arts een merkwaardige uitspraak in het tv-programma. Hij noemt Nederlanders geen heiligen maar joden.

''Nederlanders lachen de Marokkanen uit, ze hebben iedereen teruggestuurd naar Marokko. En ze doen net alsof wij de uitkeringen stopzetten voor de mensen. Ze maken misbruik van ons, dat de beslissingen worden genomen, dat de uitkeringen worden gestopt. Nederlanders beschouwen zich als heiligen, maar het zijn joden. Het doel van Nederland is dat ze de uitkeringen allemaal intrekken van de mensen omdat ze geen geld meer hebben."

-
Uitzending NOVA, Nederland 3 om 22:15. Herhaling 's nachts. Zie ook de site van NOVA.

en...

Marokkaanse reljeugd belaagt strandpaviljoen

Op het strand van Bloemendaal aan Zee heeft de politie gisteren een groep van zeven Marokkaanse relschoppers opgepakt. De jeugdige Marokkanen hielden huis in strandpaviljoen Bloomingdale.

De jongeren vielen eerst de kok van het strandpaviljoen lastig. Hierop ontstond een vechtpartij tussen twee Marokkaanse bezoekers en de bedrijfsleider. Na dit handgemeen kwamen de jongens terug met een tiental vrienden en brak een grote vechtpartij uit. Een medewerker van de strandtent werd een hersenschudding geslagen met een integraalhelm. Ook richtten de Marokkanen een ravage aan in de keuken.

De gewaarschuwde politie was snel ter plekke. Zij kon er zes aanhouden. De rest wist via de duinen te ontkomen. Eén ervan wist men te achterhalen maar hij dook de prikkelbosjes in. Een politiehond werd erop afgestuurd die de jonge Marokkaan in zijn knie beet. Gillend van de pijn kon de jongen toen worden aangehouden.

Alle verdachten komen waarschijnlijk uit Amsterdam. Vorig jaar sloten de politie en de gemeente een convenant met de strandpaviljoenhouders om hard op te treden bij overlast van reljeugd. Dit nadat rellende Marokkanen er in met name Zandvoort geregeld een zooitje van maakten..


en last but not least een bericht uit mijn eigen roosendaal..


Fel protest tegen komst moskee R'daal

De mogelijke komst van een Turkse moskee heeft geleid tot felle reacties bij de bewoners van de Wouwseweg in Roosendaal. Tijdens het wielerevenement de Draai van Kaai hingen bewoners diverse pamfletten met leuzen op tegen hun woningen. Sindsdien worden ze bedreigd door Turkse jongeren.

De in het oog springende pamfletten met teksten als 'Moskee nee' en 'Moskee hier? Ieder zijn plek maar niet hier' werden bewust op de dag van het evenement geplaatst, om op deze wijze zoveel mogelijk bezoekers van de wielerwedstrijd ermee te confronteren. "Dat was precies de bedoeling. Zodat veel mensen kunnen zien wat hier aan de hand is. Wat de gemeente ons aandoet", zegt Toine Koevoets, woordvoerder namens de buurt.

De protestacties van de bewoners hebben geleid tot confrontaties met Turkse jongeren. Koevoets: "Toen we vorige week hoorden dat die moskee hierheen zou komen, hebben we met de buurt meteen besloten om actie te gaan voeren en om die pamfletten op te hangen met het oog op de Draai van de Kaai. Terwijl sommige mensen daar afgelopen zondag mee bezig waren, kwamen er Turkse jongeren langs en die trokken de pamfletten weer van de muren. Dat leidde tot gescheld over en weer en daarbij zijn sommige buurtbewoners bedreigd.

Woordvoerder Yunüs Yardinci van het Turkse moskeebestuur zegt niets te weten van de heibel tussen Turkse jongeren en bewoners van de Wouwseweg. "Dat zou heel spijtig zijn. Wij zitten nu nog in een periode van praten over de verhuizing. Het zou niet goed zijn als alles nu al uit de hand loopt. We moeten eigenlijk toch zien dat we met zijn allen bij elkaar komen."


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 04-08-2004 15:28 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Altijd leuk om te lezen hoe die jeugd zich gedraagd en hoe weinig de ouders daarvan weten en hoe weinig het ze boeit.

Een trend die jammergenoeg ook naar autochtone ouders verspreid....


helmet
Smaad
Usericon van helmet
Posted 04-08-2004 15:30 by helmet Profiel van helmethttp://www.wovendarkness.com

quote:
Op 4 augustus 2004 15:24 schreef attila_de_hun het volgende:
alles komt van FOK!.
Duh, natuurlijk.. en alles is gepost door R@b ongetwijfeld


I'm not being rude. You're just insignificant.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 04-08-2004 15:31 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 4 augustus 2004 15:28 schreef Jenje het volgende:
Altijd leuk om te lezen hoe die jeugd zich gedraagd en hoe weinig de ouders daarvan weten en hoe weinig het ze boeit.

Een trend die jammergenoeg ook naar autochtone ouders verspreid....


ja, dat tweede berichtje is niet typische allochtonen moet ik erbij zeggen. Ik mijd in de zomer de toeristencentra van Spanje etc omdat onze autochtone landgenoten zich daar gedragen als de Tokkies in het kwadraat. Hoogstend worden ze geëvenaard door de engelsen.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 04-08-2004 15:32 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Ik ga nooi naar toeristenplekjes, daar zijn namelijk twee vreselijk groepen mensen: bewoners en bezoekers.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 04-08-2004 15:33 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 4 augustus 2004 15:30 schreef helmet het volgende:
Duh, natuurlijk.. en alles is gepost door R@b ongetwijfeld


eeu nee. het laatse bericht is in ieder geval gepost door ene bart. is die r@b dan daar in gespecialiseerd ofzo?

overigens; we hebben al twee of drie moskeeen in Roosendaal en dat lijkt me wel genoeg.

[Dit bericht is gewijzigd door attila_de_hun op 04-08-2004 15:33]


helmet
Smaad
Usericon van helmet
Posted 04-08-2004 15:33 by helmet Profiel van helmethttp://www.wovendarkness.com

quote:
Op 4 augustus 2004 15:32 schreef Jenje het volgende:
Ik ga nooit naar toeristenplekjes, daar zijn namelijk twee vreselijk groepen mensen: bewoners en bezoekers.


quote:
Op 4 augustus 2004 15:33 schreef attila_de_hun het volgende:
eeu nee. het laatse bericht is in ieder geval gepost door ene bart. is die r@b dan daar in gespecialiseerd ofzo?
Eh die indruk krijg ik wel. Ik vermoed dat als 't aan die R@b ligt er alleen maar nieuwsfeitjes waar allochtonen bij betrokken zijn op Fok staan.

[Dit bericht is gewijzigd door helmet op 04-08-2004 15:34]


I'm not being rude. You're just insignificant.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 04-08-2004 15:36 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 4 augustus 2004 15:33 schreef helmet het volgende:


Eh die indruk krijg ik wel. Ik vermoed dat als 't aan die R@b ligt er alleen maar nieuwsfeitjes waar allochtonen bij betrokken zijn op Fok staan.


o. ik hang niet zoveel rond op FOK. de nieuwsberichten lees ik altijd wel en op het forum het gedeelte over Films. daar kom ik die R@b nooit tegen.


RrroooaaarrR
as "The Chief"
Usericon van RrroooaaarrR
Posted 04-08-2004 16:10 by RrroooaaarrR Profiel van RrroooaaarrR

quote:
Op 4 augustus 2004 15:24 schreef attila_de_hun het volgende:
ach, laat ik eens wat (standaard?)allochtonennieuws neerzetten (het is zo rustig in dit gebied de laatste tijd ). alles komt van FOK!.


Je vergat het door "Rob" geposte bericht te melden: Twentse dierenbeul mogelijk opgepakt
Ook iemand van buitenlandse afkomst...
http://frontpage.fok.nl/nieuws/44871


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 04-08-2004 16:48 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 4 augustus 2004 16:10 schreef RrroooaaarrR het volgende:
Je vergat het door "Rob" geposte bericht te melden: Twentse dierenbeul mogelijk opgepakt
Ook iemand van buitenlandse afkomst...
http://frontpage.fok.nl/nieuws/44871


berichten over dierenbeulen lees ik niet meer. dat is te slecht voor mijn hart. alle dierenbeulen, ongeacht afkomst, geslacht, geloof, mogen ze van mij in de diepste oceaantrog dumpen


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 04-08-2004 16:59 by Chelman Profiel van Chelman

quote:
Op 4 augustus 2004 16:48 schreef attila_de_hun het volgende:
berichten over dierenbeulen lees ik niet meer. dat is te slecht voor mijn hart. alle dierenbeulen, ongeacht afkomst, geslacht, geloof, mogen ze van mij in de diepste oceaantrog dumpen


Als ze eerst fatsoenlijke straffen gaan opleggen voor het mishandelen/verkrachten/moorden van mensen DAN PAS mogen ze van mij aan straffen voor dierenbeulen gaan toepassen.


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 04-08-2004 17:04 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

quote:
Op 4 augustus 2004 16:59 schreef Chelman het volgende:
Als ze eerst fatsoenlijke straffen gaan opleggen voor het mishandelen/verkrachten/moorden van mensen DAN PAS mogen ze van mij aan straffen voor dierenbeulen gaan toepassen.
Hoezo? Van mensen zijn er teveel ... van dieren niet ..


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 04-08-2004 17:14 by varanus (Speciaal lid) Profiel van varanus

quote:
Op 4 augustus 2004 17:04 schreef Jenje het volgende:
Hoezo? Van mensen zijn er teveel ... van dieren niet ..



Ben ik wel met je eens.Ik heb over het algemeen ook meer op met dieren dan met mensen.Dieren zijn niet schijnheilig.Ze mogen je of mogen je niet.Bij mensen is dat vaak onduidelijk.


spelfout weggehaald...


Faust
Annoying.
Usericon van Faust
Posted 04-08-2004 17:37 by Faust Profiel van Faust

quote:
Op 4 augustus 2004 12:28 schreef ghoulliette het volgende:
wat een piemel


WAT heeft ghoulliette een piemel

En ze zei nog dat een kutje paars van binnen was


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 04-08-2004 17:38 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

quote:
Op 4 augustus 2004 17:14 schreef varanus het volgende:
Ben ik wel met je eens.Ik heb over het algemeen ook meer op met dieren dan met mensen.Dieren zijn niet schijnheilig.Ze mogen je of mogen je niet.Bij mensen is dat vaak onduidelijk.
Dieren zijn ook weerloos tegen iemand met een knuppel of mes ...


Faust
Annoying.
Usericon van Faust
Posted 04-08-2004 17:40 by Faust Profiel van Faust

quote:
Op 4 augustus 2004 17:38 schreef Jenje het volgende:
Dieren zijn ook weerloos tegen iemand met een knuppel of mes ...


Dat ben jij ook imo


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 04-08-2004 17:40 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

quote:
Op 4 augustus 2004 17:40 schreef Faust het volgende:
Dat ben jij ook imo
Nee hoor


Spirit In Black
Usericon van Spirit In Black
Posted 04-08-2004 17:46 by Spirit In Black Profiel van Spirit In Black



Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen