IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Nieuwstopic. Vorige pagina | Volgende pagina
Zenial
Usericon van Zenial
Posted 17-05-2007 15:32 by Zenial Profiel van Zenialhttp://www.zenial.nl

quote:
Op 17 mei 2007 13:44 schreef XXL het volgende:
Enig idee hoe populair pedo's in de gevangenen wereld zijn?

Nee vertel, wat doe je daar allemaal met ze?


Zenial


Y Draig Goch
Vegetarian Progressive Grindcore
Usericon van Y Draig Goch
Posted 17-05-2007 15:36 by Y Draig Goch (Speciaal lid) Profiel van Y Draig Gochhttp://www.last.fm/user/Joris_/

quote:

Vijf mensen mogelijk besmet met E-coli-bacterie
Uitgegeven: 16 mei 2007 19:16
Laatst gewijzigd: 16 mei 2007 21:08

HAARLEM - Vijf mensen zijn dinsdag opgenomen in het Spaarneziekenhuis met verschijnselen die wijzen op besmetting met de E-coli-bacterie. Bij één patiënt is er twijfel over de besmetting.
Inertia Stock

Die persoon komt uit Heemstede en dat ligt buiten het verspreidingsgebied van waterleidingbedrijf PWN, dat met de bacterie kampt. Bij de overige vier is de relatie ook nog niet aangetoond.

Dit zei P. Köhne, regionaal geneeskundig functionaris, woensdag op een persconferentie in Haarlem over de besmetting van het drinkwater in het gebied rond Haarlem. Vier patiënten kampen in elk geval met diarree, van wie twee op de longafdeling liggen. Köhne zei ook dat momenteel het buikgriepvirus heerst.

Waterleidingbedrijf

Uit onderzoek naar de besmetting is inmiddels gebleken dat er zeer waarschijnlijk één besmettingsbron is. Dat is een van de zes opslagkelders van het waterleidingbedrijf in Hoofddorp, zei PWN-directeur Martien den Blanken. "In een van de zes kelders bleek een verhoogd aantal E-coli-bacteriën te zitten. De andere opslagkelders hadden nul E-coli-bacteriën. Die ene kelder is daarom zeer waarschijnlijk de bron van de besmetting", aldus Den Blanken. De kelder is afgesloten van het net. Van daaruit komt geen water meer, aldus Den Blanken.

PWN vermoedt dat er ergens een lek in het dak zit, waardoor na de regen van de afgelopen week vogelpoep in de kelder is gekomen. Het waterleidingbedrijf zal de besmette opslagkelder met 5000 kubieke meter water laten leeglopen om die vervolgens schoon te maken. Ook stelt PWN een onderzoek in naar de daadwerkelijke bron van besmetting.

PWN meldt verder zelf aan de uiteinden van het net water te spuien om het water zo snel mogelijk weg te krijgen. Volgens Den Blanken kan het gebeuren dat water wel twee tot drie dagen onderweg is naar de uiteinden van het net. Het water wordt geloosd op oppervlaktewater. Dit is geen probleem, aldus de directeur van PWN, aangezien in het water dat nu wordt gespuid waarschijnlijk minder E-coli-bacteriën zitten dan in het oppervlaktewater zelf.

Kookadvies

Het waterleidingbedrijf verwacht dat het drinkwater in de loop van maandag weer volledig betrouwbaar is. Tot en met maandag adviseert PWN de 180.000 huishoudens die zijn aangesloten op het net het drinkwater voor consumptie twee minuten te blijven koken. Douchen en wassen kan zonder problemen met het water. Maandag kijkt PWN wat te doen met het kookadvies.

Het gebied waarvoor het kookadvies geldt, is inmiddels uitgebreid met een straat in Heemstede. "We dachten dat Heemstede in het geheel niet tot ons voorzieningsgebied behoorde, maar bij één straat bleek dit wel het geval", aldus Den Blanken. De bewoners van de straat zijn inmiddels geïnformeerd.



...En nu begint het goed irritant te worden...


We had sex, drugs and rock 'n' roll. Now we have aids, crack and techno.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 17-05-2007 15:51 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

drink je zoveel water dan? je hoeft het maar 1 keer te koken en het komt niet terug hoor, voor koffie hoef je niet te koken van te voren want e.coli gaat dood bij zo'n 70 graden en vormt geen sporen.

kook anders gewoon paar liter in 1 keer en zet het in de koelkast.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


MetalJan
Speluh!!!
Usericon van MetalJan
Posted 18-05-2007 18:57 by MetalJan Profiel van MetalJan

Gewonden bij ontsnapping gorilla

ROTTERDAM - Tijdens de ontsnappingspoging van mannetjesgorilla Bokito in Diergaarde Blijdorp te Rotterdam zijn vier personen gewond geraakt.

Een vrouw is door de aap aangevallen of omver gelopen, maar zij is met bijtwonden aan haar hand naar het ziekenhuis overgebracht. Zij is niet in levensgevaar, aldus directeur Tom Dorrestein vrijdagmiddag.

Een andere vrouw raakte gewond toen zij viel. Evenals een man in een rolstoel die in de drukte gewond raakte. Ook een medewerker is gewond geraakt. Bij de aanblik van de imposante mensaap op zeer nabije afstand raakte de medewerker in shock, aldus de directeur.

Om 14.30 uur is Bokito over de gracht die om het verblijf ligt, gesprongen. Het is nog onbekend hoe, want zo verklaarde Dorrestein, gorilla's zijn bang voor water omdat ze kunnen verdrinken.

De aap kwam op het bezoekerspad terecht, waar hij volgens ooggetuigen de vrouw greep en meesleurde. Vervolgens ging Bokito naar een nabijgelegen en overvol restaurant waar hij de glazen deur stuksloeg. Nadat het restaurant ontruimd was, kon een dierenarts de ontsnapte aap verdoven.

Het dier zal niet worden afgemaakt, aldus de directeur. Bokito ligt nu in zijn hok en zal langzaam weer bij positieven worden gebracht. Het gorillaverblijf is de rest van de dag gesloten voor bezoekers.

Dorrestein vertelde dat Bokito met de hand door mensen is opgevoed. Het vermoeden bestaat dan ook bij de dierentuin dat het dier gepest werd en zich genoodzaakt voelde zijn vrouwtjes en twee jonge baby's te verdedigen. Nadat de aap uit het verblijf was, raakte het dier in paniek. Gorilla's kunnen er niet tegen als ze gescheiden zijn van familieleden.

De dierentuin denkt erover om het buitenverblijf aan te passen. Hoe is nog niet duidelijk. Wel komt de groep gorilla's niet meer terug op het eilandenverblijf waar het incident plaatshad.

Veel bezoekers zagen de ontsnapping gebeuren. Het was een zeer drukke dag in de dierentuin. Voor de bezoekers wil de dierentuin nog iets leuks organiseren. (ANP)








[Dit bericht is gewijzigd door MetalJan op 18-05-2007 18:57]


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 18-05-2007 19:40 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

Staat het al op YouTube?


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


skullfuck
smaakvervanger
Usericon van skullfuck
Posted 18-05-2007 19:51 by skullfuck Profiel van skullfuckhttp://

hahaha


Suck my piss


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 18-05-2007 20:09 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

hehe dat was ook het eerste wat ik dacht.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 18-05-2007 21:06 by Chelman Profiel van Chelman

quote:

Socialisten breken met Kouchner

De Franse socialisten zetten Bernard Kouchner uit de partij. De partijleiding zegt dat Kouchner zichzelf buiten heeft gesloten door zijn aansluiting bij de rechtse regering "die wij bestrijden".

Kouchner is de nieuwe Franse minister van Buitenlandse Zaken. Hij wil de mensenrechten prioriteit geven en de vriendschap met de VS herstellen. De socialisten zeggen dat Kouchner in het rechtse kabinet weinig zal uitrichten.

Kouchner (67) is medeoprichter van Artsen zonder Grenzen en was minister voor Humanitaire Actie. In 2003 was hij een van de weinige Fransen die begrip hadden voor de aanval op Irak.


De socialisten en hun liefde voor democratie, samenwerking en vooruitgang. Het blijft een lachertje.


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 18-05-2007 21:07 by Chelman Profiel van Chelman

quote:
Op 18 mei 2007 18:57 schreef MetalJan het volgende:
Gewonden bij ontsnapping gorilla

ROTTERDAM - Tijdens de ontsnappingspoging van mannetjesgorilla Bokito in Diergaarde Blijdorp te Rotterdam zijn vier personen gewond geraakt.



Hebben ze hem met heli's van de Nationale Nederlanden gebouw afgeschoten?


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 21-05-2007 7:53 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Bokito uitgelokt door steentjesgooiers en vrouw
Uitgegeven: 20 mei 2007 16:59
Laatst gewijzigd: 20 mei 2007 20:18

ROTTERDAM - De mannetjesgorilla Bokito, die vrijdag uit zijn verblijf in Diergaarde Blijdorp ontsnapte en een vrouw ernstig verwondde, werd geplaagd door steentjesgooiende kinderen.

Bekijk video

Ook het gedrag van de vrouw die hij aanviel, heeft vermoedelijk bijgedragen aan zijn uitbraak. Een woordvoerder van de dierentuin vermoedt dat de combinatie van deze gebeurtenissen Bokito agressief heeft gemaakt.


Bedreigend

De vrouw maakte met de mensaap oogcontact. De aap vond de vrouw hierdoor niet onderdanig genoeg en heeft het kijken vermoedelijk als zeer bedreigend ervaren, aldus de woordvoerder.

Bokito maakte een sprong van 3,5 meter, zo bleek uit het sporenonderzoek. Hij haalde de overkant van de gracht, die de apen van de mensen scheidt, met zijn voorpoten net en kon zich daardoor op de kant hijsen.

Ziekenhuis

De vrouw uit Zoetermeer, die ernstig werd verwond door Bokito, ligt nog steeds in het ziekenhuis. Afgeknapt op de aap is de frequente dierentuinbezoekster echter niet.

"Hij is en blijft mijn lieveling. Sinds hij in Blijdorp zit, maak ik contact met hem. Als ik mijn hand op het glas legde, deed hij hetzelfde. Als ik naar hem lachte, lachte hij terug", zegt de vrouw zondag in een interview met De Telegraaf.

Directeur van Blijdorp Ton Dorresteijn zegt in de krant dat het gedrag van de aap echter verkeerd wordt uitgelegd. "Vaste bezoekers, zoals zij, lachen naar de gorilla en zien hem teruglachen. Alleen lacht een gorilla nooit. Als hij zijn bovenlip optilt, dan is dat uit dreiging", aldus de directeur.
--

Argh, dom wijf, waarom gaat zo iemand niet dood ..


M.
Schwarzgerät
Usericon van M.
Posted 21-05-2007 7:58 by M. Profiel van M.

Onze genenpoel zou stukken beter af zijn zonder haar ja.

Filmpje van enkele bezoekers die "gezellig" met Bokito keuvelen. Op het irritante af.

*edit* ben benieuwd bij welke verzekeraar de letselschadeclaim gaat vallen

[Dit bericht is gewijzigd door M. op 21-05-2007 8:00]


Fickt nicht mit dem Raketemensch!!


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 21-05-2007 9:49 by XXL Profiel van XXL

quote:

Gaatie nou niet aanvallen ofsow?

Nee, hoor.





Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Digerdoden
Usericon van Digerdoden
Posted 21-05-2007 9:54 by Digerdoden Profiel van Digerdoden

quote:
Rutte: Gericht bevolkingsgroep onderzoeken moet kunnen

VVD-leider Mark Rutte vindt dat gemeenten gericht onderzoek naar fraude moeten kunnen doen onder bevolkingsgroepen. ''Blijkbaar is dat nu wettelijk gezien niet mogelijk. Het is hoog tijd om de wet te veranderen.''

Rutte zei dat vandaag in een reactie op een uitspraak van de rechtbank in Haarlem. De rechtbank oordeelde dat Rutte als staatssecretaris van Sociale Zaken aanzette tot rassendiscriminatie toen hij gemeenten in 2003 vroeg inwoners van Somalische afkomst extra te controleren op fraude met bijstand.

Rutte kwam met zijn advies na enkele fraudegevallen waarin Somaliërs die werk hadden gevonden in het Verenigd Koninkrijk, in Nederland nog ten onrechte een bijstandsuitkering ontvingen. De toenmalig staatssecretaris adviseerde de gemeenten de ongeveer 25.000 Somalische inwoners te traceren en op eventuele fraude te controleren.

Volgens de rechtbank in Haarlem was dat verzoek van Rutte aan de gemeenten discriminatoir en in strijd met de grondwet. De rechtbank spreekt van ''discriminatie naar ras, omdat het hier een groep mensen van Somalische afkomst betreft, ongeacht de nationaliteit van de betrokkenen''.

'Zo weer sturen'
Rutte zelf geeft aan dit een rare uitspraak te vinden en stelt dat zijn advies destijds niets te maken had met rassendiscriminatie, maar alles met fraudebestrijding. De VVD-leider zegt dat hij de bewuste brief zo weer zou sturen.

Als staatssecretaris adviseerde Rutte gemeenten hoe ze inwoners van Somalische afkomst konden achterhalen door te zoeken op de geboorteplaats van hun inwoners. Zaten deze mensen ook nog eens in de bijstand, dan werd de gemeente geadviseerd hen extra te controleren.



"Martyrdom is the only way a man can become famous without ability. " Arthur Schopenhauer


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 21-05-2007 10:55 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

quote:
Op 21 mei 2007 7:58 schreef M. het volgende:
Onze genenpoel zou stukken beter af zijn zonder haar ja.

Filmpje van enkele bezoekers die "gezellig" met Bokito keuvelen. Op het irritante af.

*edit* ben benieuwd bij welke verzekeraar de letselschadeclaim gaat vallen
Argh^2

Jammer dat dat wijf niet doormidden gebeten werd ...


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 21-05-2007 11:39 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 21 mei 2007 10:55 schreef Jenje het volgende:
Argh^2

Jammer dat dat wijf niet doormidden gebeten werd ...


dan hadden ze die gorilla waarschijnlijk omvergeknald(ten onrechte). dom wijf. eerst dat beest constant rechtsreeks trachten aan te kijken en er dan nog eens naar lachen. In apentaal is dat zoiest van: ik zal je eens in elkaar komen beuken sissy.
(plus dat die aap ng eesn werd getergd door "lollige" kinderen dei lekker effe steentjes naar dat beest wilden gooien).


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 21-05-2007 12:12 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

een aap snapt lachen idd niet, maar als mens ben je wel heel erg dom als je die gezichtsuitdrukking met tanden van die aap als lachen opvat


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 21-05-2007 12:22 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 21 mei 2007 12:12 schreef ElitE het volgende:
een aap snapt lachen idd niet, maar als mens ben je wel heel erg dom als je die gezichtsuitdrukking met tanden van die aap als lachen opvat


zulke domoren zijn er toch genoeg


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 21-05-2007 12:29 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Niet lullig bedoeld, maar was het bij moslims ook niet zo dat recht aankijken als beledigend ervaren word?


Staalman
Usericon van Staalman
Posted 21-05-2007 12:30 by Staalman Profiel van Staalman

quote:
Op 21 mei 2007 12:29 schreef Jenje het volgende:
Niet lullig bedoeld, maar was het bij moslims ook niet zo dat recht aankijken als beledigend ervaren word?


Klopt, maar ja..... dat zijn ook net apen.


"Life Is Much More Beautiful, When It Means Nothing At All"


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 21-05-2007 12:30 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

quote:
Op 21 mei 2007 12:30 schreef Staalman het volgende:
Klopt, maar ja..... dat zijn ook net apen.
Tja, wel beetje beledigend ... voor die apen ..


Staalman
Usericon van Staalman
Posted 21-05-2007 12:31 by Staalman Profiel van Staalman

quote:
Op 21 mei 2007 12:30 schreef Jenje het volgende:
Tja, wel beetje beledigend ... voor die apen ..


Daarom gebruikte ik het woord "net" ook... Lezen aap!


"Life Is Much More Beautiful, When It Means Nothing At All"


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 21-05-2007 12:37 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 21 mei 2007 12:29 schreef Jenje het volgende:
Niet lullig bedoeld, maar was het bij moslims ook niet zo dat recht aankijken als beledigend ervaren word?


het is haast onmogelijk om een moslim niet te beledigen. dus aankijken zal er ook wel bijhoren


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 21-05-2007 13:20 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

Die duivel is zomaar een gemeen mannetje (of vrouwtje) als hij onschuldige texanen zoiets laat doen!!!!!

Duivel gebiedt baby in magnetron te stoppen

Een televisiestation in de Amerikaanse staat Texas meldt dat een man zijn twee maanden oude dochter in een magnetron heeft gestopt. Dit zou hij volgens zijn vrouw hebben gedaan in opdracht van de duivel. De man zou de opdracht van de duivel gekregen hebben, omdat deze zich bedreigd voelde. De man zou namelijk de ambitie hebben om predikant te worden.

De negentienjarige man had de baby tussen de tien en de twintig seconden in de magnetron van een motelkamer gedaan. De baby liep ernstige brandwonden aan haar gezicht en hand op, maar heeft de actie van haar vader wel overleefd. Ze verblijft nog in het ziekenhuis.

Volgens de politie zou de man zelf gezegd hebben dat het door de stress kwam, maar de vrouw van de man ontkende dit. "Hij zou haar nooit iets aan kunnen doen. Hij houdt van haar." De vrouw wil weer herenigd worden met haar dochter, maar de Amerikaanse kinderbescherming lijkt het raadzamer haar de ouderlijke macht te ontnemen.


Iskariot
Vulgaris Magistralis
Usericon van Iskariot
Posted 21-05-2007 13:25 by Iskariot Profiel van Iskariot

De duivel heeft ook geen smaak, vlees moet je niet in de magnetron doen, dat moet je braden natuurlijk.


slome
Usericon van slome
Posted 21-05-2007 13:26 by slome Profiel van slome

Burn baby burn...

Geschifte bible belt lui weer.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen