IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Motorbendes, liquidaties, Holleeder, ontvoeringen, afpersingen, intimidaties [nieuwstopic] Vorige pagina | Volgende pagina
Valorian
Wat kan er nou gebeuren?
Usericon van Valorian
Posted 08-11-2012 21:19 by Valorian (Redacteur) Profiel van Valorian

Probleem is ook dat ze er gewoon mee weg komen omdat er geen 'vvd 2' is. Als ze na vier jaar (als dat haalbaar is) heel hard gaan roepen dat dit de enige oplossing was en het ze werd opgedrongen door die socialisten dan stemt vervolgens het grootste deel van hun voormalige electoraat gewoon weer op ze, immers waar moet je ánders op stemmen als gemiddelde VVD stemmer? Natuurlijk zijn er de rafelrandjes die overstappen naar D66, 50Plus, etc., maar in general is er eigenlijk gewoon enorm veel behoeft aan een partij met de uitgangspunten zoals VVD die voorheen had.

In de NRC van volgens mij afgelopen weekend stond een opiniestuk waarin de auteur dit de republikeinse methode noemde; de middenklasse voeden met onvrede om ze vervolgens elke keer weer op je te laten stemmen.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 08-11-2012 21:42 by bastianus Profiel van bastianus

Ik denk dat de politieke partijen intern ook verdeeld zijn, stuk voor stuk. Rutte is b.v. veel meegaander dan een Bolkestein of Wiegel. Maar in de PvdA geldt dat ook, gematigde figuren als Bos en ik denk ook Samsom versus een arbeideristisch figuur als Spekman met zijn 'gewone' truien (die stiekem toch 600 euro p. st. kosten).
Het CDA is helemaal op sterven na dood, na erin geluisd te zijn door Verhaegen met de PVV. Die Buma lijkt op een verongelijkt kakjongetje, dat continu pruilt omdat hij niet met de grote jongens mee mag doen.

Met dergelijke onstabiele partijen vallen er natuurlijk ook geen fatsoenlijke akkoorden te sluiten. Dat blijkt ook uit het regeerakkoord, het is vlees noch visch. Zogenaamd nivelleren, maar de echte topinkomens over het hoofd zien.
De hypotheekrenteaftrek verminderen, maar niet echt aanpakken. Ondertussen wel de huurmarkt aanpakken, waardoor wederom de (hogere) middeninkomens de klos zijn. Immers, ze worden gedwongen om particulier te gaan huren (met minstens dubbele huurprijzen), maar als ze willen gaan kopen wordt dit ook middels allerlei maatregelen moeilijker gemaakt.

Ik zou me ook een onmundig stomme lul voelen trouwens, als ik 'strategisch' had gestemd voor PvdA of VVD.

[Dit bericht is gewijzigd door bastianus op 08-11-2012 21:43]


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 08-11-2012 21:51 by De Tegenpartij Profiel van De Tegenpartijhttp://www.judgementday.nl

FF tussendoor, zanger rinus is kwijt. Doet mij vrij weinig, maar sommigen hier zien hem als een half-god oid. Dus vandaar.




En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 08-11-2012 22:00 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

Motorbende? Liquidatie? Ontvoering? Afpersing? Intimidatie?


Boeiender


De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 08-11-2012 22:03 by De Tegenpartij Profiel van De Tegenpartijhttp://www.judgementday.nl

Ik gok op iets met scooters en/of rare dikke vrouwen handel.

scheit scheit scheit scheit scheit zanger rinus is kwijt


En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


Dappere-Speerwerper
Stoethaspel
Usericon van Dappere-Speerwerper
Posted 08-11-2012 23:46 by Dappere-Speerwerper Profiel van Dappere-Speerwerperhttp://myspace.com/clemensk

quote:
Op 8 november 2012 21:19 schreef Valorian het volgende:
In de NRC van volgens mij afgelopen weekend stond een opiniestuk waarin de auteur dit de republikeinse methode noemde; de middenklasse voeden met onvrede om ze vervolgens elke keer weer op je te laten stemmen.


Gewoon zeggen dat hardwerkend Nederland belastingverlaging verdient..... werkt altijd.
Ik moet opeens denken aan een sociologisch artikel van Alexis de Tocqueville dat ik jaren terug eens gelezen had. Hij stelde dat het de middenklasse was die voor verandering zorgt omdat deze klasse altijd ontevreden is: zowel proberen hogerop te komen als behoud van verworven bezit/recht.



Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 09-11-2012 10:43 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

SINT-NIKLAAS - Bij een ongezien geval van verkeersagressie in Sint-Niklaas heeft een tuinbouwer gisteren met een bosmaaier ingehakt in het been van een andere bestuurder. Na een discussie met de man op een rotonde ging Tim d.B. plots compleet door het lint. Zijn slachtoffer liep zware verwondingen op. Tim d.B. werd kort nadien opgepakt.

De discussie ontstond in de vooravond aan de drukke rotonde aan het zwembad van Sint-Niklaas. Tuinbouwer Tim d.B. uit Verrebroek was samen met zijn collega in de bestelwagen van hun bedrijf op weg naar huis via de E17.

Maar net voor ze Sint-Niklaas zouden binnenrijden, kregen de twee het ter hoogte van de rotonde aan de stok met de bestuurder van een andere wagen. Die zou plots bruusk geremd hebben, waardoor Tim d.B. en zijn collega de andere wagen niet meer konden ontwijken. Iedereen stapte uit en wat volgde was een hevige ruzie. ‘Ook Tim was uitgestapt’, vertelt zijn werkmakker. ‘Hij had gedronken en haalde plots de bosmaaier uit de laadbak tevoorschijn. Zonder aarzelen trok hij de motor aan en stapte hij op de andere bestuurder af. Daarna ging hij gewoon met het mes door zijn been.’

Dat de dolgedraaide Tim d.B. zijn slachtoffer zwaar toetakelde, bevestigen ook getuigen. ‘Die man zag er echt ernstig gewond uit aan zijn been’, zegt Walther De Cauwer, die van de collega hoorde dat Tim d.B. er zijn bosmaaier had ingezet omdat de discussie zijn keel uithing.

Het slachtoffer, een man uit Bornem, werd met zware verwondingen naar het universitair ziekenhuis in Antwerpen overgebracht. De man verkeerde gisteravond niet meer in levensgevaar en kon al verhoord worden door de politie.

Kort na de feiten werd Tim d.B. in de boeien geslagen. Hij zou gisteravond ook al voorgeleid zijn bij de onderzoeksrechter die over zijn verdere aanhouding moest beslissen. Zijn collega was in shock en werd opgevangen door slachtofferhulp.

Tim d.B., die zichzelf op Facebook omschrijft als ‘te zot voor woorden’, werkt al geruime tijd als tuinbouwer voor de firma Soga in Verrebroek. ‘Maar nooit eerder hebben wij hem agressief weten doen’, zegt technisch directeur Kris Van Miegem. ‘Natuurlijk zijn wij zelf ook enorm geschrokken van dit voorval. Wij distantiëren ons daar helemaal van. Het spreekt voor zich dat hij bij ons nooit meer aan de slag kan.’



Plots haalde Tim d.B. de bosmaaier uit de laadbak tevoorschijn.

Dader Tim d.B. beschrijft zichzelf op Facebook als ‘te zot voor woorden’.



signature


PandroidJack
The Paranoid Android
Usericon van PandroidJack
Posted 09-11-2012 11:56 by PandroidJack Profiel van PandroidJack

Ook te zot voor z'n job te behouden blijkbaar


The man who comforts himself not with what he achieves, but with what he dreams of achieving.


Blueprint
Usericon van Blueprint
Posted 09-11-2012 12:42 by Blueprint Profiel van Blueprint

quote:
Op 8 november 2012 21:42 schreef bastianus het volgende:
Ik denk dat de politieke partijen intern ook verdeeld zijn, stuk voor stuk. Rutte is b.v. veel meegaander dan een Bolkestein of Wiegel. Maar in de PvdA geldt dat ook, gematigde figuren als Bos en ik denk ook Samsom versus een arbeideristisch figuur als Spekman met zijn 'gewone' truien (die stiekem toch 600 euro p. st. kosten).


Vergis je niet hoeveel rechtser de samenleving en politiek de afgelopen 10-15 jaar zijn geworden. Bolkestein is op sociaal-economisch gebied een stuk linkser dan de huidige VVD...


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 09-11-2012 15:10 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/


Hartfalen door gezamenlijke Friese voorouder


Een gen van een gezamenlijke Friese voorouder is de oorzaak van een genetische afwijking bij zo'n tien tot vijftien procent van de Nederlandse hartpatiënten. Dat blijkt uit onderzoek van het Universitair Medisch Centrum Groningen, het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam en het Universitair Medisch Centrum Utrecht.

Onderzoekers vonden bij meer dan honderd families in Nederland een identieke erfelijke aanleg voor hartspierziekten. De oorsprong daarvan ligt bij een voorouder die zes tot acht eeuwen geleden in het oosten van Friesland leefde. Het gen kan leiden tot verschillende vormen van hartfalen.

De afwijking komt nu vooral in de noordelijke provincies en Noord-Holland voor. De onderzoekers schatten dat ongeveer een op de veertienhonderd bewoners uit deze provincies de erfelijke aanleg heeft.

Door de ontdekking kunnen familieleden meteen worden geïnformeerd als een patiënt het bewuste gen heeft. Daardoor kunnen ze regelmatig worden gecontroleerd en is de kans op overlijden minder groot.

Dit is natuurlijk pas het begin...


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Daops
Usericon van Daops
Posted 09-11-2012 15:25 by Daops Profiel van Daops

quote:
Op 8 november 2012 21:51 schreef De Tegenpartij het volgende:
FF tussendoor, zanger rinus is kwijt. Doet mij vrij weinig, maar sommigen hier zien hem als een half-god oid. Dus vandaar.

Niet waar, ging om een andere Rinus uit Heemskerk


www.progpower.com "Ik woon zelf buitenaf maar van mensen uit plaatsen waar wel Moslims wonen proef je de angst. Sommigen durven geen karbonade of schnitzel op de BBQ te gooien uit angst voor ruzies."


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 09-11-2012 16:25 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 8 november 2012 21:42 schreef bastianus het volgende:
..met zijn 'gewone' truien (die stiekem toch 600 euro p. st. kosten).



jaja, dat zal wel....


De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 09-11-2012 16:59 by De Tegenpartij Profiel van De Tegenpartijhttp://www.judgementday.nl

quote:
Op 9 november 2012 15:25 schreef Daops het volgende:
Niet waar, ging om een andere Rinus uit Heemskerk


Die zingt niet? Dan is het wel erg.




En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


bokkie666
Usericon van bokkie666
Posted 09-11-2012 17:04 by bokkie666 Profiel van bokkie666

quote:
Op 9 november 2012 15:25 schreef Daops het volgende:
Niet waar, ging om een andere Rinus uit Heemskerk
Beter, is die al weer terecht?


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 09-11-2012 18:55 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

quote:
Op 9 november 2012 11:56 schreef PandroidJack het volgende:
Ook te zot voor z'n job te behouden blijkbaar


die ook

http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/1531372/2012/11/09/Slachtoffer-verkeersagressie-is-been-kwijt.dhtml


signature


Daops
Usericon van Daops
Posted 09-11-2012 19:41 by Daops Profiel van Daops

quote:
Op 9 november 2012 16:59 schreef De Tegenpartij het volgende:
Die zingt niet? Dan is het wel erg.

Geen idee eigenlijk. Misschien zullen we het wel nooit weten


www.progpower.com "Ik woon zelf buitenaf maar van mensen uit plaatsen waar wel Moslims wonen proef je de angst. Sommigen durven geen karbonade of schnitzel op de BBQ te gooien uit angst voor ruzies."


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 09-11-2012 20:54 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 9 november 2012 16:25 schreef attila_de_hun het volgende:
jaja, dat zal wel....
Het zijn in elk geval geen echte arbeiderstruien..


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 10-11-2012 13:19 by De Tegenpartij Profiel van De Tegenpartijhttp://www.judgementday.nl

Afgelopen woensdag werd de politie in Brugge gebeld door een vrouw met een opmerkelijke mededeling. Ze wilde aangifte doen van de diefstal van de rechter zijruit van haar wagen. De uitgerukte agenten stelden vast dat het raam van het desbetreffende portier inderdaad niet op haar plaats zat.

In eerste instantie hadden de agenten het vermoeden dat het om een "verborgen camera"-grap ging. Eén van de agenten merkte scherp op dat de vrouw wellicht voor de zekerheid het elektrische knopje voor haar rechterruit kon proberen.

Hierop kwam plots het "gestolen" raam opnieuw tevoorschijn, zo meldt het Nieuwsblad.

http://www.powned.tv/nieuws/raar/2012/11/belg_denkt_dat_autoruit_gestol.html






En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 10-11-2012 13:35 by XXL Profiel van XXL

'Grote fraude bij gala tegen kinderkanker'
10/11/12, 08:19 − bron: ANP


UPDATE Een voormalig bestuurslid van een gala tegen kinderkanker heeft ongeveer 600.000 euro aan donaties in eigen zak gestoken. De man is weggestuurd. 'Het is een schande dat dit mannetje met z'n vingers aan het geld voor zieke kinderen heeft gezeten', verklaart een woordvoerder in De Telegraaf.

De stichting heeft aangifte gedaan tegen het bestuurslid. De man zou geld van de stichting hebben weggesluisd naar de bedrijven van hemzelf en zijn vrouw. Advocaat Menno Jansen van Quality of Life zei op Radio 1 dat het bestuurslid een rekening opende op naam van de stichting, en het geld dat daarop binnenkwam overmaakte naar zijn eigen rekening. Het meeste geld zou inmiddels terug zijn bij de stichting.

De fraude kwam eind vorig jaar aan het licht. De bestuurder werd direct na de ontdekking afgezet. Ook de penningmeester van Quality of Life, die zou hebben geholpen bij de verduistering, moest vertrekken.

Het Openbaar Ministerie bevestigt dat er een onderzoek loopt naar mogelijke malversaties bij het goede doel. Het Quality of Life Gala en de beschuldigde bestuurder waren zaterdagochtend niet bereikbaar voor commentaar.



'Max Havelaarboeren ontvangen geen extraatje'
AMSTERDAM - Cacaoboeren in Afrika die zijn aangesloten bij de stichting Max Havelaar schieten daar niets mee op.

Van het extra geld dat de consument betaalt voor de chocolade, gaat tweederde naar de stichting. Het overige geld bereikt de boer vaak niet.

Dat meldt het Nederlands Dagblad op basis van eigen onderzoek in samenwerking met Afrikaanse journalisten.

Voor het onderzoek werd gesproken met meer dan zeventig cacaoproducenten in onder meer Ivoorkust, Ghana, Kameroen en Nigeria. Ook werden de financiën van verschillende coöperaties en Max Havelaar onderzocht.

Fairtrade

Veel boeren bleken niet eens bewust te zijn dat hun oogst als 'fairtrade-cacao' wordt verkocht en dat het lidmaatschap aan coöperaties hen geld kost. Vaak hebben ze niet eerder gehoord van het begrip fairtrade, zelfs al zijn ze aangesloten bij Max Havelaar.

Bij de besteding van de zogenaamde fairtrade-premie kwamen talrijke gebreken aan het licht. Boeren ontvangen soms een kleine individuele bonus, maar dat is eerder uitzondering dan regel, zeggen de onderzoekers.

Max Havelaar erkent in een reactie in de krant dat boeren te weinig krijgen voor hun producten, maar ontkent beloften te breken. "Wij doen zaken met de coöperatie, niet met de individuele boer. Van de prijs die wij betalen gaan nog allerlei kosten af, daar hebben wij geen grip op."
Door: Novum



Goh.

En nu maar weer allemaal doneren en Fair Trade kopen.



Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Valorian
Wat kan er nou gebeuren?
Usericon van Valorian
Posted 10-11-2012 21:14 by Valorian (Redacteur) Profiel van Valorian

Zwaargewonde na wilde achtervolging over grens
SELFKANT - Een 25-jarige man uit Helmond is vrijdagmiddag zwaargewond geraakt tijdens een achtervolging door de politie over de Duitse grens heen. Dat maakte de Duitse politie zaterdag bekend.
Foto: NU.nl/Gino Press

Volgens de Nederlandse politie was de man en een 24-jarige medeverdachte uit Sittard betrapt bij een diefstal uit een woning in Ohé en Laak.

In Sittard kwam een patrouille de auto met de verdachten op het spoor en begon een achtervolging.

Daarbij kwam het tot een botsing tussen de politieauto en de auto van de verdachten, die vervolgens doorreden.

Grens

De verdachten vluchtten de grens over en hun auto botste bij Tüddern opnieuw op de politieauto. Daarbij verloor de bestuurder van de vluchtauto de macht over het stuur. De auto sloeg enkele malen over de kop en belandde ondersteboven in een akker.

Daarbij raakte de Helmondenaar volgens de Duitse politie zwaar gewond. De hulpdiensten zetten een traumahelikopter in, die de zwaargewonde naar het academisch ziekenhuis in Maastricht vloog.

De 24-jarige bijrijder uit Sittard raakte licht gewond. Hij werd naar het Orbis-ziekenhuis in Sittard gebracht.

Meevallen

De Nederlandse politie had zaterdag een iets andere lezing. Volgens een woordvoerster vielen de verwondingen van beide inzittenden wel mee. Een van de verdachten is inmiddels uit het ziekenhuis weggelopen en sindsdien spoorloos. Om welke verdachte en om welk ziekenhuis het daarbij gaat, kon zij niet zeggen.

--

Eh, wtf is dit voor stompzinnigs.. rij je eerst iemand het ziekenhuis in en laat je hem vervolgens alsnog ontsnappen..


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 11-11-2012 15:43 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

wellicht is de titel ietwat overtrokken maar een gunstige ontwikkeling is het zeker niet...

Israël oorlog Syrië ingetrokken
Het Israëlische leger heeft zondag een raket op Syrië afgevuurd. Het is de eerste keer dat Israël betrokken is bij de oorlog in buurland Syrië. De raket werd afgevuurd als waarschuwingsschot nadat een verdwaalde mortiergranaat uit Syrië een militaire post op de Golan-hoogten had geraakt, aldus het leger. Er zijn in Israël geen meldingen van gewonden of schade.

Israël veroverde de Golan-hoogten op Syrië in de Zesdaagse Oorlog in 1967. Syrië gebruikte de hoogvlakte om van daar Israëlische dorpen te bestoken. In 1981 annexeerde Israël het gebied, hoewel deze strategische zet nooit internationale erkenning kreeg.

Al meerdere mortiergranaten zijn tijdens de Syrische burgeroorlog op de Golan-hoogten beland. Israël gaat er vanuit dat dat niet opzettelijk is gebeurd, maar heeft desondanks gewaarschuwd dat het Syrië verantwoordelijk houdt.


De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 11-11-2012 21:03 by De Tegenpartij Profiel van De Tegenpartijhttp://www.judgementday.nl



In het Brabantse Veghel zijn vanavond drie mensen zwaargewond geraakt door een schietpartij op een kickboksgala. Dat meldde de politie vanavond.

Er is een traumahelikopter gestuurd naar het gala. Het gala genaamd The Battle of Zijtaart vond voor de derde keer plaats. Het gala was rond twee uur in de middag begonnen.

Volgens het Brabants Dagblad zou er aan de schietpartij een opstootje vooraf zijn gegaan. Twee mensen kregen ruzie, waarbij er stoelen door de lucht vlogen. Vervolgens trok een man een pistool.

Terwijl de gewonden achterbleven zocht iedereen een veilig heenkomen. Veel kinderen verstopten zich onder de boksring en wachtten er gespannen af wat komen ging.

De politie maakt nog een balans op van de gebeurtenissen.

http://www.powned.tv/nieuws/sport/2012/11/schietpartij_bij_kickboksgala.html




En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


Onweerwolf
Born Again!
Usericon van Onweerwolf
Posted 11-11-2012 21:30 by Onweerwolf Profiel van Onweerwolf

quote:
Op 11 november 2012 21:03 schreef De Tegenpartij het volgende:
kickboksgala.


Alleen het woord al. :')


Op 24 november 2016 16:00 schreef F.Jacobse het volgende: Ik vind het veels te plat.


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 11-11-2012 21:34 by XXL Profiel van XXL

Dancing With Hari.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 11-11-2012 21:34 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Heb je daar ook speciale jurken voor?


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen