IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Motorbendes, liquidaties, Holleeder, ontvoeringen, afpersingen, intimidaties [nieuwstopic] Vorige pagina | Volgende pagina
ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 23-11-2012 13:15 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Maar je kunt alsnog wreken wat je wilt maar zonder criminelen voor te bereiden op introductie in de maatschappij is het dweilen met de kraan open. Als je dat niet wilt doen is levenslang de enige oplossing.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 24-11-2012 20:47 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/


Jongen (17) bezwijkt aan schotwond politie



De 17-jarige jongen die zaterdagochtend door de politie werd neergeschoten op station Den Haag Hollands Spoor, is bezweken aan zijn verwondingen. Dat meldt de politie zaterdagmiddag.

Het incident vond omstreeks 06.30 uur plaats. De politie had een melding binnengekregen dat op perron vier een man werd bedreigd met een vuurwapen door de uit Den Haag afkomstige jongen. Eenmaal ter plaatse 'ontstond een situatie waarbij een agent op de verdachte schoot', aldus de politie.

Of de jongen daadwerkelijk een vuurwapen bij zich had, kon een politiewoordvoerder eerder niet zeggen. Vanwege sporenonderzoek lag het treinverkeer bij Hollands Spoor enkele uren stil.

De Rijksrecherche onderzoekt het incident.



♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Dappere-Speerwerper
Stoethaspel
Usericon van Dappere-Speerwerper
Posted 26-11-2012 0:13 by Dappere-Speerwerper Profiel van Dappere-Speerwerperhttp://myspace.com/clemensk

Doodgeschoten jongen had geen wapen'

De 17-jarige jongen die zaterdagochtend werd neergeschoten door de politie op station Den Haag Hollands Spoor, droeg geen vuurwapen.


De jongen werd zaterdagochtend door de politie op perron 4 van het Haagse station neergeschoten, nadat er een melding was binnengekomen van een gewapende man op Hollands Spoor. Later bleek dat hij een man had bedreigd.
Toen de agenten hem jongen zijn handen boven het hoofd te houden, zou hij naar zijn middel hebben gegrepen. Vervolgens opende de politie het vuur. Het slachtoffer is overleden, vermoedelijk door een kogel in de nek volgens Omroep West.
De zaak wordt onderzocht door de Rijksrecherche. Het Openbaar Ministerie wil ontkennen noch bevestigen dat het nieuws van Omroep West klopt.
Stille tocht
Op zondagavond werd er om 19.00 uur een stille tocht gehouden voor de gedode jongen. 150 tot 200 deelnemers namen deel aan de stoet door de Haagse Spoorwijk. Op perron 4 werden kaarsen aangestoken en bloemen neergelegd ter nagedachtenis aan de jongen.





Psychonaut
Usericon van Psychonaut
Posted 26-11-2012 8:38 by Psychonaut Profiel van Psychonaut

Rishi had straatverbod

De 17-jarige Rishi Chandrikasing die zaterdagochtend vroeg op een perron op station Hollands Spoor in Den Haag door de politie werd doodgeschoten, had helemaal niet op straat mogen zijn.

Op last van de rechter moest de jongen in de weekeinden om 1:30 terug zijn bij de woongroep, waar hij verplicht verbleef.Volgens bronnen hoorde hij dan ook zeker niet op straat te zijn op het tijdstip van de schietpartij.

Deze voorwaarde kreeg hij opgelegd toen hij in september werd geschorst uit detentie. Hij zat in de cel voor een reeks inbraken. Ook moest hij na zijn vrijlating verplicht verblijven in een opvanghuis in Scheveningen en moest hij zich voor zijn problematisch alcoholgebruik laten behandelen.

Op de bevelen van de agenten luisterde de jonge Hagenaar niet. In plaats van zijn handen in de lucht te steken greep hij naar zijn broeksband. Een van de agenten lost een schot en raakt de jongen dodelijk in zijn nek. Pogingen om hem te reanimeren mislukken en kort daarna overlijdt hij.

Steekpartij
In 2011 was Rishi nog verdacht van een poging doodslag dan wel moord. Hij zou betrokken zijn geweest bij een steekpartij bij Zalencentrum Alians aan de Fruitweg in Den Haag, waar op dat moment twee hindoestaanse huwelijken plaatsvonden.


G.I.R.L.
Ride
Usericon van G.I.R.L.
Posted 26-11-2012 9:56 by G.I.R.L. Profiel van G.I.R.L.http://new.livestream.com/accounts/398160/events/1594566/player_pop_up

Nu al saai dit.


Op 20 november 2012 14:13 schreef Schuurman het volgende: Bronvermelding vind je 2 berichten onder mijn bericht.


nark
Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....
Usericon van nark
Posted 26-11-2012 10:31 by nark Profiel van nark

Echte liefde?.....

Echtgenoot ontdekt na 19 jaar huwelijk dat vrouw man was
26 nov. 2012, 09:24
Een Belg is er na bijna 20 jaar huwelijk achtergekomen dat zijn vrouw vroeger een man was. Hij probeert het huwelijk nu nietig te laten verklaren door een rechter.

De 64-jarige Jan uit Antwerpen trouwde in 1993 met de Indonesische schone Monica (48), zo tekent het Nieuwsblad op. Hij leerde haar begin jaren 90 kennen toen zij als au pair werkte bij zijn zus. Toen Jans tweede huwelijk enkele jaren daarna strandde  en hij de zorg over zijn twee jongen kinderen kreeg, besloot hij Monica zelf in dienst te nemen. Langzaam bloeide er iets mooi op tussen de twee en uiteindelijk trouwden ze.

Jan had al die jaren geen idee dat zijn echtgenote als man is geboren. “Ik vond haar een aantrekkelijke dame, op en top vrouw. Ze had helemaal geen mannelijke trekken', vertelt hij. “Toen we echt een relatie aangingen – zij was toen 27 jaar oud – heb ik haar wel gevraagd of ze kinderen wilde. Ze antwoordde dat ze geen kinderen wilde. Daar was ik eigenlijk wel blij om, want ik was al 44 en ik had al vier kinderen uit mijn twee eerste huwelijken. Ik heb me er nooit vragen bij gesteld. Ze heeft al die jaren trouwens de pil genomen, en ze deed ook altijd alsof ze menstrueerde. Ze gebruikte tampons en maandverband. Allemaal om de waarheid voor mij verborgen te houden. Ook tijdens het vrijen heb ik nooit iets gemerkt. Al begrijp ik nu wel waarom ze altijd glijmiddel gebruikte. Dat is blijkbaar typisch iets voor mannen die tot vrouw zijn omgebouwd.”

Toch waren er wel degelijk aanwijzingen dat er iets niet in de haak was. Zo had Jan de grootste moeite om Monica naar België te halen, omdat justitie twijfels had bij de echtheid van haar geboorteakte en identiteitspapieren. Ook bleek onder vrienden al jaren het gerucht te circuleren dat Monica een geslachtsoperatie heeft ondergaan. “Ik heb die vrienden gevraagd waarom ze mij nooit iets verteld hadden. Waarom mocht iedereen dat weten, behalve ik, de naïeve sukkel?”

Toen Jan zijn echtgenote op een avond confronteerde met de geruchten, biechtte zij alles op. Hij hoopt nu dat de rechter het huwelijk nietig verklaart. “Ik wil niets meer met haar te maken hebben. Wat ze mij en mijn gezin heeft aangedaan, is onvergeeflijk.”


Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....


PandroidJack
The Paranoid Android
Usericon van PandroidJack
Posted 26-11-2012 10:51 by PandroidJack Profiel van PandroidJack

Jan toch, liefde is liefde, mét of zonder ballen.


The man who comforts himself not with what he achieves, but with what he dreams of achieving.


G.I.R.L.
Ride
Usericon van G.I.R.L.
Posted 27-11-2012 5:29 by G.I.R.L. Profiel van G.I.R.L.http://new.livestream.com/accounts/398160/events/1594566/player_pop_up

Bedrijf wil nog dit jaar vuurwapens met 3d-printers gaan maken

De firma Defense Distributed wil nog dit jaar plastic vuurwapens met behulp van 3d-printers gaan fabriceren. Het Amerikaanse bedrijf, dat een aantal 3d-ontwerpen voor wapentuig op zijn website heeft staan, wacht naar eigen zeggen alleen nog op de benodigde vergunningen.

Dat laat Cody Wilson, woordvoerder van de start-up Defense Distributed, weten aan The Guardian. Het bedrijf is van plan om functionerende wapens te produceren van plastic op basis van aangedragen ontwerpen en 3d-printtechnologie. De start-up heeft echter te maken gehad met tal van aanloopproblemen. Aanvankelijk probeerde Defense Distributed geld in te zamelen via de crowd-funding-website Indiegogo, maar doordat er de nodige commotie ontstond over de plannen voor de ontwikkeling van wapens werd de aanbesteding van de site verwijderd. Toen Defense Distributed vervolgens een 3d-printer probeerde te huren nadat het Bitcoins had ingezameld, trok de achterliggende 3d-printerfabrikant October Stratasys zich terug.

Defense Distributed zegt inmiddels bedrijfsruimte te hebben gekregen van twee niet nader genoemde Texaanse bedrijven. Hier wil de start-up prototypes van de plastic wapens gaan printen en er ballistische tests mee uitvoeren. Ook zou de firma de benodigde 3d-printer in handen hebben. Defense Distributed zegt nu alleen nog te wachten op de benodigde vergunningen om het wapentuig te mogen produceren. Wilson verwacht deze binnen enkele weken te krijgen van de ATF.

De start-up heeft drie losse bedrijfsonderdelen laten registreren bij de Amerikaanse overheid omdat het naar eigen zeggen legaal wil opereren. Daarnaast heeft Defense Distributed een verzoek ingediend om in de toekomst ook zwaardere wapens te mogen printen, waaronder machinegeweren. De firma zegt echter voorlopig geen geld van investeerders meer te zullen accepteren totdat de eerste plastic wapens, gebaseerd op aangedragen ontwerpen, zijn geproduceerd en getest.



Bron.


Op 20 november 2012 14:13 schreef Schuurman het volgende: Bronvermelding vind je 2 berichten onder mijn bericht.


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 27-11-2012 8:15 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

Niet voor de militaire markt in ieder geval.

http://militarytimes.com/blogs/gearscout/2012/11/27/usmc-officially-bans-polymer-magazines/

Zou een beetje lame zijn, plastic wapen, metalen magazijnen.


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Rotzak
Usericon van Rotzak
Posted 28-11-2012 11:20 by Rotzak Profiel van Rotzakhttp://www.meatspin.com

Onze vaderlandse luchtvaartmaatschappij KLM is absoluut niet van plan om haar beleid voor te dikke mensen aan te passen.

Dat laat de luchtvaartmaatschappij weten als reactie op de ophef die is ontstaan over de weigering van een dikke passagier. De Amerikaanse vrouw van bijna 200 kilo paste niet in het vliegtuig. Zij probeerde van Hongarije naar haar thuisland terug te reizen, maar zowel KLM, Delta Airlines als Lufthansa slaagde er niet in om de vrouw aan boord te hijsen.

Kort tijd later zou zij zijn overleden omdat zij niet naar de Verenigde Staten kon voor medische zorg. De KLM reageert op de situatie door te stellen: "Er is echt alles aan gedaan om haar toch mee te nemen, maar na overleg met andere maatschappijen bleek het niet mogelijk. Dit is echter een heel uitzonderlijk geval."

De ruimte tussen de armleuningen van een stoel bedraagt bij KLM circa 43 centimeter in de economy class en 50 centimeter in de business class. "Wij bieden iedere passagier daarnaast de mogelijkheid om een tweede stoel te kopen tegen een gereduceerd tarief. Daarin verschillen wij niet van andere luchtvaartmaatschappijen'', aldus de zegsman.


En terecht!


Against God and Government


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 28-11-2012 11:30 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 28 november 2012 11:20 schreef Rotzak het volgende:
...maar zowel KLM, Delta Airlines als Lufthansa slaagde er niet in om de vrouw aan boord te hijsen.....


moet ik nu een of een smiley plaatsen.
die arme vrouw zal vast wel last hebben van een te trage schildklier of zo


Rotzak
Usericon van Rotzak
Posted 28-11-2012 11:32 by Rotzak Profiel van Rotzakhttp://www.meatspin.com

quote:
Op 28 november 2012 11:30 schreef attila_de_hun het volgende:
moet ik nu een of een smiley plaatsen.
die arme vrouw zal vast wel last hebben van een te trage schildklier of zo


Ja dat mooie excuus hoor ik bij 95% van mensen met (extreem) overgewicht. Gewoon minder vreten en met de benenwagen naar de supermarkt in plaats van met je scootmobiel.


Against God and Government


SQT
Usericon van SQT
Posted 28-11-2012 11:40 by SQT Profiel van SQThttp://basswinkels.blogspot.se/

Technische selectie in plaats van natuurlijke selectie. Moderne evolutie!

Ik heb verder ook nog geen argument voorbij zien komen dat tegen de beslissing van KLM spreekt. Maar waarom was die vrouw überhaupt in Hongarije, en hoe is ze daar gekomen?


PandroidJack
The Paranoid Android
Usericon van PandroidJack
Posted 28-11-2012 11:45 by PandroidJack Profiel van PandroidJack

Hoogstwaarschijnlijk op culinaire ontdekkingstocht.
Met de boot?


The man who comforts himself not with what he achieves, but with what he dreams of achieving.


CTTS
Usericon van CTTS
Posted 28-11-2012 12:13 by CTTS Profiel van CTTShttp://www.breathe-plastic.org

quote:
Op 28 november 2012 11:40 schreef SQT het volgende:
Technische selectie in plaats van natuurlijke selectie. Moderne evolutie!

Ik heb verder ook nog geen argument voorbij zien komen dat tegen de beslissing van KLM spreekt. Maar waarom was die vrouw überhaupt in Hongarije, en hoe is ze daar gekomen?


In een ander nieuwsbericht stond dat ze daar oorspronkelijk vandaan kwamen en elk jaar een paar weken naar Hongarije op vakantie gingen.



Oh, staat in het nieuwsbericht wel dat KLM en Delta haar naar Europa hadden gevlogen http://www.businessinsider.com/janos-soltesz-suing-for-wifes-death-2012-11

[Dit bericht is gewijzigd door CTTS op 28-11-2012 12:16]



attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 28-11-2012 12:33 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

Als je zo dik bent, dan moet je toch wel enorm van jezelf walgen? Dat kan toch niet anders?? (er vanuit gaande dat het niet door een ziekte komt)


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 28-11-2012 12:51 by bastianus Profiel van bastianus

Zulke vergaande obesitas wordt vaak als een psychische afwijking gezien. Maar goed, als jullie liever schelden op dikke mensen en eigen schuld dikke bult zeggen, dan is dat jullie keuze, natuurlijk.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 28-11-2012 12:55 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 28 november 2012 12:51 schreef bastianus het volgende:
Zulke vergaande obesitas wordt vaak als een psychische afwijking gezien. Maar goed, als jullie liever schelden op dikke mensen en eigen schuld dikke bult zeggen, dan is dat jullie keuze, natuurlijk.

schelde is te veel gezegd.. maar hoe weet men het verschil tussen een psychische stoornis en iemand die gewoon graag veel vreet(want in de laatste categorie zal je er ook wel enkele hebben)


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 28-11-2012 13:12 by bastianus Profiel van bastianus

Obesitas is gewoon erkend als een chronische ziekte. Wel één die aangepakt moet worden, overigens. Maar specialisten erkennen dat het meer is dan alleen een karakterzwakte.
Apart ook dat anorexia zeker als een ziekte wordt gezien, en niet als een zwakte van mensen die te weinig vreten.
(Even voor de duidelijkheid: obesitas is pas bij een BMI>30 in dit geval. De betreffende vrouw uit het bericht voldoet hier volgens mij ruimschoots aan.)


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 28-11-2012 13:14 by XXL Profiel van XXL

Ik heb al een BMI>30.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 28-11-2012 13:19 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 28 november 2012 13:14 schreef XXL het volgende:
Ik heb al een BMI>30.
Echt waar? Ik één van precies 30. Ach, heb er nog niet echt last van.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


SQT
Usericon van SQT
Posted 28-11-2012 13:19 by SQT Profiel van SQThttp://basswinkels.blogspot.se/

quote:
Op 28 november 2012 12:51 schreef bastianus het volgende:
Zulke vergaande obesitas wordt vaak als een psychische afwijking gezien. Maar goed, als jullie liever schelden op dikke mensen en eigen schuld dikke bult zeggen, dan is dat jullie keuze, natuurlijk.
Jemig Bastianus, doe niet zo verongelijkt politiek correct. Jij bent zelf een stuk venijniger dan megineen hier als het aankomt op mensen zonder bewijs veroordelen.

Dat gezegd hebbende: geen van ons kan over deze situatie een correct oordeel vellen zolang het hele verhaal niet verteld is. Was die vrouw daar ook met het vliegtuig naartoe gegaan? Zo ja, waarom nam ze dan niet dezelfde maatschappij terug? De speciale voorwaarden per maatschappij had ze (of haar begeleider) sowieso moeten weten gezien haar conditie. Wist ze dat ze in slechte medische conditie was en dat ze medicatie nodig had, en zo ja, nam ze dan niet sowieso een enorm risico door naar Europa te komen? En dan inderdaad: waarom is ze zo dik? Is het psychisch en/of fysiek, of heeft ze alleen last van Amerikaanse gewoonten á la 'ik bepaal zelf lekker wat ik doe en eet wat ik wil'? Dit weten we (nog) niet, dus niemand kan momenteel überhaupt een zinvolle mening hebben over deze kwestie.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 28-11-2012 13:19 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 28 november 2012 13:12 schreef bastianus het volgende:
Obesitas is gewoon erkend als een chronische ziekte. Wel één die aangepakt moet worden, overigens. Maar specialisten erkennen dat het meer is dan alleen een karakterzwakte.
A


maar is er dan in delen van de VS een epidemie aan de gang??? Ik bedoel dat niet lacherig of zo maar dat is dan wel een consequentie. Ik denk dus ook dat er ook gewoon mensen zijn die lekker (vet) eten veel te leuk en lekker vinden, zonder dat ze mentaal of fysiek ziek zijn.

[Dit bericht is gewijzigd door attila_de_hun op 28-11-2012 13:30]


Ascendant Grotesque
Usericon van Ascendant Grotesque
Posted 28-11-2012 13:20 by Ascendant Grotesque (Speciaal lid) Profiel van Ascendant Grotesque

quote:
Op 28 november 2012 13:12 schreef bastianus het volgende:
Obesitas is gewoon erkend als een chronische ziekte. Wel één die aangepakt moet worden, overigens. Maar specialisten erkennen dat het meer is dan alleen een karakterzwakte.

Ja, en nee.

Voor het grootste gedeelte van de mensen is het door hun gedrag gekomen dat ze een bepaald gewicht bereikt hebben. Of je nu omhoog of omlaag wil in gewicht, je lichaam gaat dat in eerste plaats tegenwerken omdat het graag in evenwicht blijft. Via allerlei truucjes probeert het dus kostte wat kost op gewicht te blijven.

In die zin wordt afvallen (of aankomen) dus moeilijker gemaakt door iets wat buiten jouw directe macht ligt en wat je niet aan karakterzwakte kan toeschrijven. Echter, het overwinnen van deze barrières is wel degelijk mogelijk. Dat kost overtuiging en doorzettingsvermogen, en het ontbreken van die twee dingen kun je best een karakterzwakte noemen.

Dus. Het is zeker niet makkelijk, en een uitspraak als "gewoon minder gaan eten en meer bewegen" is daarmee ook wat flauw, maar voor veel mensen geldt toch echt dat ze op karakter zouden moeten kunnen afvallen


I wish I was a butterfly


powertieke
Die by the Fjørd
Usericon van powertieke
Posted 28-11-2012 13:24 by powertieke Profiel van powertiekehttp://www.retribution.nl

Moet je wel eerst op karakter zijn.


"I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." -- Retribution ( http://www.retribution.nl/ http://www.facebook.com/retributionmetal ) -- The Assault ( http://www.facebook.com/ourotherrideisyourmomma )


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen