IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : "Rome bedekt naakte beelden voor bezoek Iraanse president Rouhani." Niet omdat hij dat zo erg vindt hoor, het is vooral om zijn 9-jarige bruid niet te choqueren. (Nieuwstopic, nu ook kritisch) Vorige pagina | Volgende pagina
Natural Disaster
The Dude
Usericon van Natural Disaster
Posted 25-03-2016 11:58 by Natural Disaster Profiel van Natural Disasterhttp://www.nu.nl

Lekker naief ook door te blijven denken dat je iets oplost als je ze met treinladingen tegelijk naar het Westen haalt, ongeacht of dat nou de goede of de kwade zijn.


Rule #6 | Op 13 augustus 2021 22:26 schreef Eindbaas het volgende: "Het stelletje dwazen dat klakkeloos alles overneemt uit boekjes en dan denken te weten hoe de wereld in elkaar zit."


Ascendant Grotesque
Usericon van Ascendant Grotesque
Posted 25-03-2016 12:04 by Ascendant Grotesque (Speciaal lid) Profiel van Ascendant Grotesque

quote:
Op 25 maart 2016 11:40 schreef Fusion het volgende:
Hoe weet ik dat zeker? Via t internet? Zonder verregaande privacy schendende internet bespionerende maatregelen?? Snap je mijn punt nu?

Jij hoeft dat helemaal niet te weten.
quote:
Mooi verhaal. Helemaal mee eens.vIk zou zeggen hou t tegen de islamitische rechters in EU landen die voor moslims bindende uitstpraken doen.

Ik zie het punt niet zo. Als mensen privaat onderling iets vastleggen wat volgens de wet prima is, is dat hun zaak. Als ze dingen kunnen vastleggen die wij onwenselijk vinden, moet dat dus onmogelijk gemaakt worden.
quote:
Wat valt er niet te snappen? Moet ik alleen uitgewerkte essays van 400 pagina's posten? Het ging over preventief aanpakken. En dat werd zonder verdere definitie geponeerd. En ik onderschreef dat zonder verdere definitie. Waarmee ik dus t sentiment wil onderschrijven dat veiligheid soms boven een aantal dingen gaat die we nu als vanzelfsprekend beschouwen mag gaan.

Ja, joh, prima. Maar je maakte je zoals gezegd wel erg druk over iets wat schijnbaar volledig hypothetisch/ongedefinieerd/abstract is Dat er gevallen zijn waarin privacy terecht geofferd zou kunnen worden voor extra veiligheid vind ik erg nietszeggend. Ik weet niet of dat zo is of niet. Vooralsnog heb ik niemand een voorstel zien doen waarbij privacy geofferd wordt, de veiligheid vooruitgaat, en ik het prima vind.

En in dit stadium van de discussie zijn er dus er geen concrete beperkingen voor opsporingsdiensten bekend waardoor we onveiliger zijn dan nodig (of gewenst).


I wish I was a butterfly


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 25-03-2016 13:25 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

quote:
Op 25 maart 2016 11:58 schreef Natural Disaster het volgende:
Lekker naief ook door te blijven denken dat je iets oplost als je ze met treinladingen tegelijk naar het Westen haalt, ongeacht of dat nou de goede of de kwade zijn.
we gaan ze allemaal es verlichting geven

I know, de EU is de enige echte retard.

[Dit bericht is gewijzigd door Hypnos op 25-03-2016 13:25]


signature


M.
Schwarzgerät
Usericon van M.
Posted 25-03-2016 14:34 by M. Profiel van M.

Voor zover ik een oplossing zie ligt die wat mij betreft in "meer Europa". Nationale veiligheidsdiensten die hun informatie delen en van elkaar leren. Grotere bevoegdheden voor een internationaal opsporingsapparaat. En aansturen op een aanpak op lokaal niveau, als in: teams die rondlopen in de wijk, de wijk kennen, de problemen kennen en daaraan werken. Diep triest dat er "parallelle samenlevingen" kunnen ontstaan à la Molenbeek of St Denis.

En uiteraard een goede democratische controle op dit alles. En ja... dat kost allemaal geld. Ik betaal er met liefde belastingen voor.

Die retoriek van "grenzen dicht", "oppakken en wegsturen" vind ik nietszeggend en soms inderdaad verwerpelijk. Het is een Europees probleem dat vraagt om een Europese oplossing.

Er valt heus wel een overtuigende aanpak op te zetten die lokale preventie combineert met internationale slagkracht. Waarbij onze individuele vrijheden zoveel mogelijk beschermd blijven. Nu nog een volksvertegenwoordiger die dat op overtuigende wijze weet te brengen, en die heeft mijn stem.


Fickt nicht mit dem Raketemensch!!


powertieke
Die by the Fjørd
Usericon van powertieke
Posted 25-03-2016 14:51 by powertieke Profiel van powertiekehttp://www.retribution.nl

Ik stem voor m.

Heb je ook nog wat zinnigs te vertellen over dat geenpeil ding? Een mening van een weldenkend mens zou mij helpen.


"I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." -- Retribution ( http://www.retribution.nl/ http://www.facebook.com/retributionmetal ) -- The Assault ( http://www.facebook.com/ourotherrideisyourmomma )


Fusion
The Dude? Meer De Forum Clown
Usericon van Fusion
Posted 25-03-2016 15:30 by Fusion Profiel van Fusionhttp://mystic.bandcamp.com/

quote:
Op 25 maart 2016 12:04 schreef Ascendant Grotesque het volgende:
Ik zie het punt niet zo. Als mensen privaat onderling iets vastleggen wat volgens de wet prima is, is dat hun zaak. Als ze dingen kunnen vastleggen die wij onwenselijk vinden, moet dat dus onmogelijk gemaakt worden.
Ja, das precies mijn punt.

quote:
Op 25 maart 2016 12:04 schreef Ascendant Grotesque het volgende:Ja, joh, prima. Maar je maakte je zoals gezegd wel erg druk over iets wat schijnbaar volledig hypothetisch/ongedefinieerd/abstract is Dat er gevallen zijn waarin privacy terecht geofferd zou kunnen worden voor extra veiligheid vind ik erg nietszeggend. Ik weet niet of dat zo is of niet. Vooralsnog heb ik niemand een voorstel zien doen waarbij privacy geofferd wordt, de veiligheid vooruitgaat, en ik het prima vind.
Ik maak me niet druk. En ik heb niet de illusie dat ik in staat ben om goed in te schatten wanneer de veiligheid vooruitgaat bij bepaalde maatregelen (en we blijven maar 'privacy' als enige voorbeeld hanteren). Noch heb ik de illusie dat jij dat kunt beoordelen. Alleen van de zaken waarbij volledig en transparant aan t publiek wordt meegedeeld wat die maatregelen waren en de positieve gevolgen ervan. Misschien kijk ik te veel Hollywood films, maar ik heb niet het idee dat Joe Public altijd weet wat er verijdeld wordt, hoe bepaalde publiekelijk aangekondige maatregelen dagelijks uitpakken bij zaken als geheime dienst, politie etc.

quote:
Op 25 maart 2016 12:04 schreef Ascendant Grotesque het volgende:En in dit stadium van de discussie zijn er dus er geen concrete beperkingen voor opsporingsdiensten bekend waardoor we onveiliger zijn dan nodig (of gewenst).
Niet dat ik specifiek weet nee. Is meer een indruk die ik krijg. Telefoon aftappen pas na rechterlijk toestemming, huiszoeking dito etc.... Geen idee hoe flexibel en snel die rechters zijn, maar ik kan me zo voorstellen dat er daardoor al heel wat vogels gevlogen zijn. Maar goed, zoals ik al aangaf. Het ging me om t sentiment, het principe.


When your people matter, menstrual health matters


De Vieze Man
Usericon van De Vieze Man
Posted 25-03-2016 16:38 by De Vieze Man Profiel van De Vieze Man

quote:
Op 25 maart 2016 14:34 schreef M. het volgende:
Voor zover ik een oplossing zie ligt die wat mij betreft in "meer Europa". Nationale veiligheidsdiensten die hun informatie delen en van elkaar leren.


Ik zie dat niet gebeuren, hoor. Niet dat het iig gaat werken. Die veiligheidsdiensten zijn nu nog steeds lekker bezig met elkaar af te luisteren. En dat moet gaan samenwerken, hmmm.




VIESPEUK!!!


williamblake
Usericon van williamblake
Posted 25-03-2016 17:37 by williamblake Profiel van williamblake

http://www.standaard.be/cnt/dmf20160325_02203715

Vermoedelijk zijn degenen die nu het zwaarst gechockeerd zijn, degenen die na de aanslag op Charlie Hebdo als eerste hun profielfoto hadden aangepast naar 'je suis Charlie'...



MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 25-03-2016 17:43 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 25 maart 2016 10:29 schreef Fusion het volgende:
De tweedeling is duidelijk, waarom je m stelt is mijn echter onduidelijk.

Precies. En jij gaat daar lustig op in, zonder dat we weten of we t over hetzelfde praten.

Precies het soort reactie die ik voorspelde met mijn zin die begon met 'extreem linkse...'.

Heerlijke cirkelredenatie van jouw kant. Snap je zelf nog wat je post?

[Dit bericht is gewijzigd door MR. N op 25-03-2016 17:44]


Boeiender


Fusion
The Dude? Meer De Forum Clown
Usericon van Fusion
Posted 25-03-2016 18:24 by Fusion Profiel van Fusionhttp://mystic.bandcamp.com/

Wat voor reactie verwacht je op n dergelijke post?


When your people matter, menstrual health matters


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 25-03-2016 19:55 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos



signature


Fusion
The Dude? Meer De Forum Clown
Usericon van Fusion
Posted 25-03-2016 20:01 by Fusion Profiel van Fusionhttp://mystic.bandcamp.com/

Kun je n vertalen voor me?


When your people matter, menstrual health matters


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 26-03-2016 1:08 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 25 maart 2016 18:24 schreef Fusion het volgende:
Wat voor reactie verwacht je op n dergelijke post?


Je breekt in ieder geval niet met de gewoontes om over van alles heen te lezen en de "schuld" van het niet begrijpen bij een ander neer te leggen. Je bent best kansloos qua communiceren.


Boeiender


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 26-03-2016 1:24 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos




laten we vooral vertrouwen hebben in een cultuur die honderden jaren achter komt en bloody violent is


signature


Fusion
The Dude? Meer De Forum Clown
Usericon van Fusion
Posted 26-03-2016 15:27 by Fusion Profiel van Fusionhttp://mystic.bandcamp.com/

quote:
Op 26 maart 2016 1:08 schreef MR. N het volgende:
Je breekt in ieder geval niet met de gewoontes om over van alles heen te lezen en de "schuld" van het niet begrijpen bij een ander neer te leggen. Je bent best kansloos qua communiceren.
De ironie. Jij presteert het continu om een matige 30% inhoud met 80% persoonlijk gericht geklaag te mengen. Heb je dat zelf door? Als je iets niet snapt, kun je t ook vragen ipv je gebruikelijke sneren. Dat werkt een stuk prettiger. Ik krijg bij jou dat t altijd meer om een soort van battle of the egos gaat, dan echt om n gewoon inhoudelijk gesprek, waarbij je er ook moeite in steekt elkaar te begrijpen.

Anyway... je zal je ongetwijfeld wel weer geroepen voelen om weer wat snedigs terug te posten, leef je uit, maar ik ben wederom weer klaar met je

[Dit bericht is gewijzigd door Fusion op 26-03-2016 15:29]


When your people matter, menstrual health matters


Fusion
The Dude? Meer De Forum Clown
Usericon van Fusion
Posted 26-03-2016 15:28 by Fusion Profiel van Fusionhttp://mystic.bandcamp.com/

@Hiep: kun je nog even vertalen voor me?


When your people matter, menstrual health matters


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 26-03-2016 16:15 by XXL Profiel van XXL

Jij


Nee jij.

Nee dan jij.

Nietus. Jij.
En dan heb ik het nog niet eens over je moeder.

Wat moet je met mijn moeder??


Is dat ongeveer de samenvatting van de laatste pagina's of moet ik het ook nog echt allemaal lezen??




Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Negatieveling
See You Next Tuesday!
Usericon van Negatieveling
Posted 26-03-2016 16:34 by Negatieveling Profiel van Negatieveling

quote:
Op 26 maart 2016 16:15 schreef XXL het volgende:
Jij


Nee jij.

Nee dan jij.

Nietus. Jij.
En dan heb ik het nog niet eens over je moeder.

Wat moet je met mijn moeder??


Is dat ongeveer de samenvatting van de laatste pagina's of moet ik het ook nog echt allemaal lezen??





Dan heb je het plaatje wel compleet. Sla die pagina's maar rustig over.



Natural Disaster
The Dude
Usericon van Natural Disaster
Posted 26-03-2016 16:37 by Natural Disaster Profiel van Natural Disasterhttp://www.nu.nl



Rule #6 | Op 13 augustus 2021 22:26 schreef Eindbaas het volgende: "Het stelletje dwazen dat klakkeloos alles overneemt uit boekjes en dan denken te weten hoe de wereld in elkaar zit."


bokkie666
Usericon van bokkie666
Posted 26-03-2016 17:40 by bokkie666 Profiel van bokkie666

quote:
Op 26 maart 2016 15:28 schreef Fusion het volgende:
@Hiep: kun je nog even vertalen voor me?
Klik maar op de link drie posts boven het plaatje.

Jij had toch een smartwatch ook? Kan die niet vertalen?


Natural Disaster
The Dude
Usericon van Natural Disaster
Posted 26-03-2016 17:44 by Natural Disaster Profiel van Natural Disasterhttp://www.nu.nl

Hij zal de Google Translate app toch wel hebben?
Die vertaalt on the fly.


Rule #6 | Op 13 augustus 2021 22:26 schreef Eindbaas het volgende: "Het stelletje dwazen dat klakkeloos alles overneemt uit boekjes en dan denken te weten hoe de wereld in elkaar zit."


WMP
Usericon van WMP
Posted 26-03-2016 18:16 by WMP Profiel van WMP

That translates aan de vlieg.


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 26-03-2016 18:36 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos



signature


Fusion
The Dude? Meer De Forum Clown
Usericon van Fusion
Posted 26-03-2016 20:35 by Fusion Profiel van Fusionhttp://mystic.bandcamp.com/

quote:
Op 26 maart 2016 17:40 schreef bokkie666 het volgende:
Klik maar op de link drie posts boven het plaatje.

Jij had toch een smartwatch ook? Kan die niet vertalen?
Thanks, gevonden. Jij dat kan ie, maar had m niet om


When your people matter, menstrual health matters


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 26-03-2016 21:12 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos



signature


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen