IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Eten/koken Vorige pagina | Volgende pagina
FRNK
Thin out the numbers!
Usericon van FRNK
Posted 21-11-2007 19:49 by FRNK Profiel van FRNKhttp://myspace.com/frnk

BBQ CHICKEN
BBQ-saus i.p.v. tomatensaus, kaas, grilled chicken, paprika, ui en maïs.
Medium 25cm
1x



NEW YORK
Tomatensaus, kaas, ui, paprika, ham, champignons, rundergehakt, zwarte olijven, ananas, pepperoni (Amerikaanse salami) en extra kaas.
Medium 25cm
1x



Two-Bite Brownies

zak met 4 stuks
1x


Kom maar op


Pattie
Usericon van Pattie
Posted 22-11-2007 20:32 by Pattie Profiel van Pattie

Stap 1: Laat je ouders langskomen
Stap 2: Laat ze onverwachts eten meebrengen
Stap 3: Laat het heerlijke gehakt van de slager zijn
Stap 4: In combinatie met champignons, knoflook, bolognese saus, uien, paprika en macaroni
Stap 5: Zorg er voor dat de gehaktkruiden niet ontbreken
Stap 6: Weet zeker dat ze er zijn
Stap 7: Controleer het voor de zekerheid
Stap 8: Kook die shit
Stap 9: Geniet
Stap 10: Boer de smaak op en geniet na


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 23-11-2007 0:55 by Snaack Profiel van Snaack

Ik ga morgen weer flink loos in de keuken.

Als apetizers zelfgemaakte tomatentapenade, basilicum-knoflook boter en groene pesto om op stukken ciabatta te smeren.

Als hoofdgerecht:
Verse kaas-spinazie ravioli met rosé-roomsaus met kastanje champignons op een bedje van rucola, gegarneerd met geraspte pecorino en geroosterde pijnboompitten, daarbij met geitenkaas en cherry-tomaten gevulde paprika's.

Ik doe er salade caprese a la snaack bij: stokjes met daaraan een cherrytomaat, een mini bolletje mozzarella, een blaadje basilicum en een aardbei, besprenkeld met vers gemalen peper en een goede olijfolie.

Als nagerecht maak ik vanille aardbeien met een dip van pure chocolade.

Heb nu al zin om de keuken in te rennen!


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 23-11-2007 1:02 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com

Zaterdag zelf pizza maken.


http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 23-11-2007 1:06 by Schaep Profiel van Schaep

quote:
Op 22 november 2007 20:32 schreef Pattie het volgende:
Stap 1: Laat je ouders langskomen
Stap 2: Laat ze onverwachts eten meebrengen
Stap 3: Laat het heerlijke gehakt van de slager zijn
Stap 4: In combinatie met champignons, knoflook, bolognese saus, uien, paprika en macaroni
Stap 5: Zorg er voor dat de gehaktkruiden niet ontbreken
Stap 6: Weet zeker dat ze er zijn
Stap 7: Controleer het voor de zekerheid
Stap 8: Kook die shit
Stap 9: Geniet
Stap 10: Boer de smaak op en geniet na


+1


M.
Schwarzgerät
Usericon van M.
Posted 23-11-2007 1:14 by M. Profiel van M.

Hoe heb je die ravioli gemaakt, Snaack?


Fickt nicht mit dem Raketemensch!!


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 23-11-2007 1:24 by Snaack Profiel van Snaack

Die moet ik nog maken

Ga het vullen met ricotta/ en gemalen walnoot/ spinazie. En hopen dat het deeg dik genoeg blijft zodat de vulling er niet doorheen komt. Tips?


Wansmaak
Usericon van Wansmaak
Posted 24-11-2007 23:10 by Wansmaak Profiel van Wansmaakhttp://www,judgementday.nl

quote:
Op 23 november 2007 0:55 schreef Snaack het volgende:
Ik ga morgen weer flink loos in de keuken.

Als apetizers zelfgemaakte tomatentapenade, basilicum-knoflook boter en groene pesto om op stukken ciabatta te smeren.

Als hoofdgerecht:
Verse kaas-spinazie ravioli met rosé-roomsaus met kastanje champignons op een bedje van rucola, gegarneerd met geraspte pecorino en geroosterde pijnboompitten, daarbij met geitenkaas en cherry-tomaten gevulde paprika's.

Ik doe er salade caprese a la snaack bij: stokjes met daaraan een cherrytomaat, een mini bolletje mozzarella, een blaadje basilicum en een aardbei, besprenkeld met vers gemalen peper en een goede olijfolie.

Als nagerecht maak ik vanille aardbeien met een dip van pure chocolade.

Heb nu al zin om de keuken in te rennen!


Er komt een vrouw langs waar je indruk op wil maken?


Recept voor zwezerik, op muziek. Van spinvis, dat spreekt voor zich.

http://www.nederlandsemuziekdagen.nl/media/mp3/zwezerik.mp3


“Leef met vlag en wimpel, maar houd het simpel’


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 25-11-2007 2:45 by Snaack Profiel van Snaack

quote:
Op 24 november 2007 23:10 schreef Wansmaak het volgende:
Er komt een vrouw langs waar je indruk op wil maken?



Is het zo obvious hahahahaha

Je hebt helemaal gelijk namelijk


Plokmaestro
jewetug a mattie
Usericon van Plokmaestro
Posted 25-11-2007 11:46 by Plokmaestro Profiel van Plokmaestro

Hamburger di Plokko,

Men neme een pak (of twee) van 4 AH hamburgers, witte bolletjes met sesamzaad, cheddarkaas (bij voorkeur van die voorverpakte plakjes voor de authentieke smaak), een tomaat, een ui, kropsla, mayonaise en ketchup.

1. Bak de hamburgers, ik grill ze zelf op de grillplaat van mijn tosti ijzer. Niet te lang want dan worden ze hard en dat moeten we niet hebben.
2. Placeer de hamburgers met zorg en liefde in de broodjes, laat vervolgens een plakje cheddarkaas op de burger vallen.
3. Snijd de ui en de tomaat en voeg naar smaak toe.
4. Drapeer naar gelieve de mayonaise en de ketchup over het overheerlijke stukje rundvlees en sluit vervolgens de burger.
5. Geniet van de weldaad die enkel verse ingredienten u kunnen bieden.

Bon appetito! ,
Il chef


FRNK
Thin out the numbers!
Usericon van FRNK
Posted 25-11-2007 11:50 by FRNK Profiel van FRNKhttp://myspace.com/frnk

Haha dat lijkt op de hamburger di FRNKo, maar dan deed FRNKo dat de laatste tijd wel es met lidl-mangetroncheeseburgers + rode ui + zoete puntpaprika + tomaat + jalapenos + saus. Nog makkelijker.

[Dit bericht is gewijzigd door FRNK op 25-11-2007 11:50]


Plokmaestro
jewetug a mattie
Usericon van Plokmaestro
Posted 25-11-2007 11:59 by Plokmaestro Profiel van Plokmaestro

Hah, klinkt ook niet bepaald slecht! (hoewel, die magnetronburgers)


FRNK
Thin out the numbers!
Usericon van FRNK
Posted 25-11-2007 12:01 by FRNK Profiel van FRNKhttp://myspace.com/frnk

quote:
Op 25 november 2007 11:59 schreef Plokmaestro het volgende:
(hoewel, die magnetronburgers)
hehe ja idd. Gemakzucht, voor als ik 's avonds laat nog honger krijg


Wansmaak
Usericon van Wansmaak
Posted 25-11-2007 14:51 by Wansmaak Profiel van Wansmaakhttp://www,judgementday.nl

quote:
Op 25 november 2007 2:45 schreef Snaack het volgende:
Is het zo obvious hahahahaha

Je hebt helemaal gelijk namelijk




Dat dacht ik al, ja.

En?


“Leef met vlag en wimpel, maar houd het simpel’


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 25-11-2007 18:04 by Snaack Profiel van Snaack

quote:
Op 25 november 2007 14:51 schreef Wansmaak het volgende:


Dat dacht ik al, ja.

En?


Ik zal het er op houden dat het erg geslaagd was


mental
Bro's before Ho's
Usericon van mental
Posted 25-11-2007 18:04 by mental Profiel van mental

Die lui bij domino's zijn nu voor me aan t werk.


Fuck the world and fuck you


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 25-11-2007 18:07 by Schaep Profiel van Schaep

Stokbrood met allemaal dingetjes, eigenlijk moest er nog soep bij, maar ja...


eclipse
no brain, no headache
Usericon van eclipse
Posted 25-11-2007 18:16 by eclipse Profiel van eclipse

Krijg wel honger van alle gerechten die genoemd worden, ga denk maar eens aan de slag met hamburger a la di plokko lekker simpel


@$^!R#^&%@&!.....vind je ook niet?


Kimmey
Usericon van Kimmey
Posted 25-11-2007 18:48 by Kimmey Profiel van Kimmey

Net broccoli, gekookte aardappels en gehaktbal op


Het is de lichtinval ;')


Wansmaak
Usericon van Wansmaak
Posted 25-11-2007 19:13 by Wansmaak Profiel van Wansmaakhttp://www,judgementday.nl

quote:
Op 25 november 2007 18:04 schreef Snaack het volgende:
Ik zal het er op houden dat het erg geslaagd was



Hehe, heel goed.

Ik zou gaan koken, maar de snackbar heeft gewonnen.

Gelukkig ben ik al getrouwd.


“Leef met vlag en wimpel, maar houd het simpel’


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 25-11-2007 19:13 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

zo, dat waren 36 bonbons (wel wat hulp gehad van visite )

nu nog koken hehe


Je moeder.


Cadaveria
Curver!
Usericon van Cadaveria
Posted 25-11-2007 19:19 by Cadaveria Profiel van Cadaveria

quote:
Op 10 november 2007 20:13 schreef MMayo het volgende:
Simpel kan soms best lekker zijn hoor. Alleen zou ik inderdaad ook meer kruiden gebruiken, oa knoflook want dat is lekker! Ook lekker is gevulde varkenshaas met roombrie uit de oven, beetje vers gemalen zwarte peper erover..


Op 9 december 2008 16:54 schreef Illusione het volgende: Lies, Verwoester van Edele Porseleinen Tronen!


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 25-11-2007 19:41 by Snaack Profiel van Snaack

Ik heb mijn recept voor tomatentapenade al eens gepost, maar dat topic is dood. Vind het erg geslaagd dus wil het jullie niet onthouden!

Gooi in een schaal:
* Flink zongedroogde tomaat + wat van de olie uit het potje
* Een handje pijnboompitten
* Flink basilicum
* Naar smaak een stuk verse Parmezaanse kaas, in blokjes (makkelijk voor de blender)
* Naar smaak een aantal tenen knoflook
* Een klein rood pepertje

De blender er doorheen rossen, als het te droog is olijfolie toevoegen tot de pasta lekker smeuïg is.

Ingrediënten naar smaak. Let alleen wel op dat het zilte van de Parmezaanse kaas de scherpte van de knoflook versterkt. Je tomatentapenade moet wel naar tomaat smaken dus gooi er niet teveel knoflook en Parmezaanse kaas in.

Ja, die fout heb ik wel eens gemaakt, geen nood, gewoon extra zongedroogde tomaat erbij gedaan tot de balans was zoals ik het lekker vind.

Ik vind hem lekker als hij kruidig en wat zoetig is.


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 25-11-2007 19:44 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

wie gooit er nu "het grote tomatentapenadetopic" dicht

maar serieus, het lijkt me wel erg lekker


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 27-11-2007 10:09 by varanus (Speciaal lid) Profiel van varanus

Zo lekker fantasieloos aardappels koken. Met een salade van pittige veldsla, koude champignons en croutons. Slavinkje derbij en klaar is Gurb. Hollandsche kost heerscht!


spelfout weggehaald...


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen