IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Eten/koken Vorige pagina | Volgende pagina
spectre
Usericon van spectre
Posted 04-06-2008 19:30 by spectre Profiel van spectre

quote:
Op 4 juni 2008 19:07 schreef WhiteRider het volgende:
10 minuten? Dan is het Sahara-zand man. Had je gewoon heilbotfilet? Dat wordt gortdroog als je het langer dan een minuut ofzo bakt.


Gewoon filet. Nee hoor sappig tot en met, ligt er ook aan hoe hoog je het vuur hebt natuurlijk. Misschien 5 of zo boeiend, time en space verdwijnen als je kookt.



Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat


MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 04-06-2008 19:31 by MMayo Profiel van MMayo

quote:
Op 4 juni 2008 19:09 schreef spectre het volgende:
Dan pleur jij er toch mayo op.


Dan liever met Dragon of peper en boullionpoeder of kruidenolie.


spectre
Usericon van spectre
Posted 04-06-2008 19:34 by spectre Profiel van spectre

Dat zeg ik.. peper.
Waarom de smaak verneuken met kruiden etc. Bij Heilbot, zalm etc vind ik dat zonde.


Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat


Julia
Nevermind Me
Usericon van Julia
Posted 04-06-2008 19:40 by Julia Profiel van Julia

beetje zout beetje dille en perrrfect is je grgrilde zalm!

magoe... ik ben nu hamkaaspannenkoeken aan het bakken


er zit wel een steekje/neurotransmittor los, maar ik ben niet gek! ;P


spectre
Usericon van spectre
Posted 04-06-2008 19:42 by spectre Profiel van spectre

oe, lekker


Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat


Julia
Nevermind Me
Usericon van Julia
Posted 06-06-2008 18:16 by Julia Profiel van Julia

Bak in een (soep)pan de chorizo in de olie op matig vuur knapperig. Schep de vleesblokjes uit de pan en fruit de ui in het resterende bakvet. Voeg de gegrilde paprikastukken, de tomatenblokjes en de bouillon toe en verwarm het geheel 10 minuten op matig vuur. Neem de pan van het vuur, pureer de soep met de staafmixer en voeg de gebakken chorizo en de snijbonen toe. Kook de soep op matig vuur circa 5 minuten tot de snijbonen in de soep beetgaar zijn. Breng de soep op smaak met zout en (versgemalen) peper en schep hem in 4 kommen. Strooi er wat peterselie over en eet met stokbrood




er zit wel een steekje/neurotransmittor los, maar ik ben niet gek! ;P


mental
Bro's before Ho's
Usericon van mental
Posted 06-06-2008 18:17 by mental Profiel van mental

waar woonde je ook weer ?


Fuck the world and fuck you


blonde rockgod
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van blonde rockgod
Posted 06-06-2008 18:26 by blonde rockgod Profiel van blonde rockgodhttp://www.departuremetal.com

Zooooooooo, *PING*



MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 06-06-2008 18:46 by MMayo Profiel van MMayo

Iemand recepten voor vis voor op de BBQ, wel iets smakelijks en niet te duur?


blonde rockgod
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van blonde rockgod
Posted 06-06-2008 18:47 by blonde rockgod Profiel van blonde rockgodhttp://www.departuremetal.com

quote:
Op 6 juni 2008 18:46 schreef MMayo het volgende:
Iemand recepten voor vis voor op de BBQ, wel iets smakelijks en niet te duur?


Zwaardvis was wel okay, prijs weet ik niet...



7th Fallen Angel
Oh RLY?
Usericon van 7th Fallen Angel
Posted 06-06-2008 18:49 by 7th Fallen Angel Profiel van 7th Fallen Angel

quote:
Op 6 juni 2008 18:26 schreef blonde rockgod het volgende:
Zooooooooo, *PING*


Gheghe BRG + Magnetron ---> Onafscheidbaar!



blonde rockgod
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van blonde rockgod
Posted 06-06-2008 18:54 by blonde rockgod Profiel van blonde rockgodhttp://www.departuremetal.com

quote:
Op 6 juni 2008 18:49 schreef 7th Fallen Angel het volgende:
Gheghe BRG + Magnetron ---> Onafscheidbaar!


Ai luv him.



MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 06-06-2008 18:58 by MMayo Profiel van MMayo

quote:
Op 6 juni 2008 18:47 schreef blonde rockgod het volgende:
Zwaardvis was wel okay, prijs weet ik niet...


Juah maar iets van recept?
Ik met mijn stomme georganiseer heb mezelf vast gelult op het werk, nu mag ik de personeels bbq organiseren en men wil graag vlees en vis. Maarja ik eet bijna geen vis, dus geen echt geweldige recepten voor op de bbq dus.


blonde rockgod
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van blonde rockgod
Posted 06-06-2008 19:08 by blonde rockgod Profiel van blonde rockgodhttp://www.departuremetal.com

quote:
Op 6 juni 2008 18:58 schreef MMayo het volgende:
Juah maar iets van recept?
Ik met mijn stomme georganiseer heb mezelf vast gelult op het werk, nu mag ik de personeels bbq organiseren en men wil graag vlees en vis. Maarja ik eet bijna geen vis, dus geen echt geweldige recepten voor op de bbq dus.


Google is ook jouw vriend Mmayo!

http://www.barbecuerecepten.nl/vis.htm

moeilijk hè



Jolijn
Usericon van Jolijn
Posted 06-06-2008 19:08 by Jolijn Profiel van Jolijn

tortellini met champignonsausje



MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 06-06-2008 19:28 by MMayo Profiel van MMayo

quote:
Op 6 juni 2008 19:08 schreef blonde rockgod het volgende:
Google is ook jouw vriend Mmayo!

http://www.barbecuerecepten.nl/vis.htm

moeilijk hè


Ik vertrouw uitsluitend zmers.


Faolan
Fight it back!!
Usericon van Faolan
Posted 07-06-2008 0:15 by Faolan Profiel van Faolanhttp://www.facebook.com/profile.php?id=759647949

Vandaag gegrilde dorade met een frisse salade! YUM!


Aaargh
Hel jawel!
Usericon van Aaargh
Posted 10-06-2008 14:33 by Aaargh Profiel van Aaarghhttp://www.zwangerschapspagina.nl

Hoera voor daytime television! Darling Jamie Oliver heeft me zojuist aan een briljante chocoladetaart geholpen. En er komt een hamer aan te pas, dat is altijd een leuk extraatje.

Springvorm invetten en de bodem met bakpapier bedekken. Oven voorverwarmen op 190 graden.

150 gr walnoten en 150 gr amandelen in de keukenmachine tot gruis malen. 200 gr chocolade er doorheen vergruizen.

250 gr boter en 100 gr suiker in een kom mixen. 6 eieren splitsen: Het eiwit in een vetvrije kom bewaren voor later, de eierdooiers één voor één door de boter mixen.

Noten-chocoladegruis door het boter-suiker-eiermengsel scheppen. Eiwitten met een snufje zout stijf slaan en vervolgens in twee of drie porties luchtig door het beslag scheppen.

Beslag in de springvorm scheppen. 100 gr chocola met een hamer tot kleine stukje slaan en de stukjes in het beslag drukken. Uurtje in de oven. Als je er mes in steekt en het komt er schoon uit, dan is de taart klaar.

Hoera!


“Be regular and orderly in your life so that you may be violent and original in your work.”


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 10-06-2008 14:36 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

.. heb jij niets beters te doen overdag?


Overigens wel goed dat je dan je tijd besteed aan 1 van de 3 basis behoeften van je man

[Dit bericht is gewijzigd door Jenje op 10-06-2008 14:36]


Kramy
Usericon van Kramy
Posted 10-06-2008 14:51 by Kramy Profiel van Kramyhttp://https://knekelputband.bandcamp.com/album/teloorgang

quote:
Op 10 juni 2008 14:36 schreef Jenje het volgende:
.. heb jij niets beters te doen overdag?


Overigens wel goed dat je dan je tijd besteed aan 1 van de 3 basis behoeften van je man


Sigaren, bier en voedsel?



Aaargh
Hel jawel!
Usericon van Aaargh
Posted 10-06-2008 15:07 by Aaargh Profiel van Aaarghhttp://www.zwangerschapspagina.nl

quote:
Op 10 juni 2008 14:36 schreef Jenje het volgende:
.. heb jij niets beters te doen overdag?


Keuzes, keuzes, keuzes... Ik vond dit een hele nuttige besteding van mijn tijd vandaag.

quote:
Op 10 juni 2008 14:36 schreef Jenje het volgende:
Overigens wel goed dat je dan je tijd besteed aan 1 van de 3 basis behoeften van je man


Oh, mijn man komt niets tekort.


“Be regular and orderly in your life so that you may be violent and original in your work.”


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 10-06-2008 15:20 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

quote:
Op 10 juni 2008 15:07 schreef Aaargh het volgende:
Oh, mijn man komt niets tekort.


Zo hoort dat, ongebreidelde en oneindige toewijding aan den man!


FRNK
Thin out the numbers!
Usericon van FRNK
Posted 10-06-2008 18:19 by FRNK Profiel van FRNKhttp://myspace.com/frnk

quote:
Op 6 juni 2008 18:58 schreef MMayo het volgende:
Juah maar iets van recept?
Ik met mijn stomme georganiseer heb mezelf vast gelult op het werk, nu mag ik de personeels bbq organiseren en men wil graag vlees en vis. Maarja ik eet bijna geen vis, dus geen echt geweldige recepten voor op de bbq dus.
flinke zalmmoten met wat limoen of dille en peper enzo in aluminimumfolie dr op bv


ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 10-06-2008 18:20 by ZelThoR Profiel van ZelThoR

Das in ieder geval fiks makkelijk en lekker, ja.

Vis op de BBQ is sowieso niet zo moeilijk, zonder kruiding is het vaak al lekker. Die dingen die FRNK noemt kun je ook op een willekeurige witte vis gooien.


Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


FRNK
Thin out the numbers!
Usericon van FRNK
Posted 10-06-2008 18:22 by FRNK Profiel van FRNKhttp://myspace.com/frnk

joa of wiet dr bij in gooien, kun je lachen


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen