|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
nu, heden, een dikke aardbei/slagroomtaart aan het maken voor mn vandaag jarige zusje. |
|
jammer dat ie niet voor mezelf is |
|
quote: Was al bang dat het woord 'magnetron' niet voorkwam. |
|
vandaag van die shoarma a la minuut gekocht @ jumbo, wat een tegenvaller Je moeder. |
|
Duurde langer dan een minuut? |
|
quote: Het klinkt dan ook al goor. Gewoon zelf runderreepjes halen en kruiden of gewoon naar de echte shoarmaboer gaan. Ik zag laatst kebab in de vriezer liggen bij de plaatselijke "allochtone" supermarkt liggen, je weet wel, van die dunne schijfjes vlees. Maar ja, is het wat? Mekka foods, hallal dus. Ik bedoel, bij de kebab zaak kost een mega stuk brood met kebab, groente en sauzen maar 4,50. En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik. |
|
quote:heel goed |
|
Ja.. ik bedoel, 1 stap te gelijk dude! Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat |
|
quote: yeah, dit was zelf opbakken, vlees zalf was niet eens zó slecht alleen die kruiden gingen nergens over en iets teveel harde vetstukjes volgende keer weer gewoon reepjesvlees en zelf kruiden Je moeder. |
|
'vlees zalf' bah Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat |
|
haha vleeszalf idd? wtf! Against God and Government |
|
Gister met ER erg lekkere carpaccio gemaakt, 5 personen. Er was helaas geen ossenhaas meer bij de slagert, maar rosbief kon ook, zei hij. 5 * 75 gram aan plakjes genomen. Verder nog rucola (in dit geval een zak mixsla, maar er zat rucola bij, heel belangrijk), feta (in blokjes), olijven (in plakjes), balsamicodressing (of in dit geval een hele goede olijfolie met balsamico) en cherrytomaatjes. Plakjes goed op het bord leggen, en besprenkelen met zout. Liefst niet te zuinig. Naar wens garneren met de olijven, feta en tomaatjes. In het midden een hoopje sla/rucola. Ter versiering uiteraard een tomaatje bovenop, en anders een krakeling van Parmezaanse kaas, maar dat konden we niet vinden. Rijk besprenkelen met de dressing/olie. Heerlijk! |
|
hm, het klinkt meer als plakjes rosbief met wat random ingrediënten buh, heb op aanraden van een collega een pizza gekocht met kaas in de rand. leuk idee maar voor de rest niet te vreten ook al heb ik zelf nog extra spul op gedaan Je moeder. |
|
Je had het moeten zien. |
|
Gisteren iets te overmoedig geweest bij de shoarmatent, gelukkig kwam een vriendin op het geniale idee het overtollige voedsel te laten inpakken. Dat kan ik nu dus mooi de magnetron in schuiven Teloorgang! --> https://youtu.be/fDebPivKw00 |
|
quote: Shoarma uit de magnetron? |
|
Studenten... |
|
Ravioli(Maggi) uit blik Jum Jum |
|
kipburrito's met de hele hatsaflats erop en eraan creme fraiche kaas chilisaus mexican burritosaus paprika sla er zit wel een steekje/neurotransmittor los, maar ik ben niet gek! ;P |
|
oehlala mexicaans = altijd goed! |
|
quote: Hehe, dat is de pizzahut in de us een optie, erg lekker, maar ja, dan is de rest van de pizza dus ook gewoon erg lekker. En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik. |
|
quote: lol vanavond kipburgers gebakken. en er ook nog zelf saus bij gedaan. [Dit bericht is gewijzigd door FRNK op 07-07-2008 21:10] |
|
Gisteren spaghetti bolognese gemaakt voor drie tot vier personen met een dubbele hoeveelheid vlees, dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Misschien moet ik toch maar weer gewoon porties voor anderhalf tot twee personen gaan eten. |
|
Zo effe een partij kipfilet snijden en in de marinade pleuren. Groente en troep derbij, bult champignons, handjevol cashewnoten derdoor, knoflook woksaus, pakkie rijst en klaar..... spelfout weggehaald... |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |