IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Eten/koken Vorige pagina | Volgende pagina
De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 28-07-2008 17:24 by De Tegenpartij Profiel van De Tegenpartijhttp://www.judgementday.nl

Wat een rare naam voor een broodje, turkse humor oid?


En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 29-07-2008 21:17 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

Vandaag op de huid gebakken dorade gemaakt/gegeten.

Damn, dat is misschien wel de lekkerste vis die ik ooit gegeten heb.


mental
Bro's before Ho's
Usericon van mental
Posted 29-07-2008 21:21 by mental Profiel van mental

Een scholletje was weer niet goed genoeg ?


Fuck the world and fuck you


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 29-07-2008 21:30 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

Is ook erg lekker.


Lionheart
|"| |''| |"| >')
Usericon van Lionheart
Posted 29-07-2008 21:33 by Lionheart Profiel van Lionheart

Mijn favoriet, naast de vissticks.


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 29-07-2008 21:40 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

Dorade of schol?


Lionheart
|"| |''| |"| >')
Usericon van Lionheart
Posted 29-07-2008 21:52 by Lionheart Profiel van Lionheart

Schol mijn waarde.


De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 29-07-2008 21:53 by De Tegenpartij Profiel van De Tegenpartijhttp://www.judgementday.nl

quote:
Op 29 juli 2008 21:17 schreef WhiteRider het volgende:
Vandaag op de huid gebakken dorade gemaakt/gegeten.




Op de huid gebakken? Dat klinkt... apart...

Wasda?


En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


Lionheart
|"| |''| |"| >')
Usericon van Lionheart
Posted 29-07-2008 21:56 by Lionheart Profiel van Lionheart

quote:
Op 29 juli 2008 21:53 schreef De Tegenpartij het volgende:
Op de huid gebakken? Dat klinkt... apart...

Wasda?


Automutilatie.


De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 29-07-2008 21:57 by De Tegenpartij Profiel van De Tegenpartijhttp://www.judgementday.nl

Zonde van de lak dan.


En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 29-07-2008 22:33 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

quote:
Op 29 juli 2008 21:53 schreef De Tegenpartij het volgende:
Op de huid gebakken? Dat klinkt... apart...

Wasda?


Dan zit de huid van de vis er nog omheen, waarop je 'm bakt. Vervolgens kun je de huid ook opeten. Nadeel van op de huid bakken is dat het iets moeilijker is, als je niet uitkijkt bakt het aan en trek je de vis in delen de pan uit. Als je het goed doet is het heerlijk.

EDIT:
Je hoeft de huid overigens niet op te eten, veel mensen eten 'm van de huid. Ik vind de huid erg lekker in ieder geval.

[Dit bericht is gewijzigd door WhiteRider op 29-07-2008 22:35]


Pandora
munch time
Usericon van Pandora
Posted 30-07-2008 15:31 by Pandora Profiel van Pandora

Aardappelsalade, fruitsalade, gehaktballen, kruidenboter gemaakt en broodjes gekocht voor heenreis naar wacken.


Helnorsk
burn black
Usericon van Helnorsk
Posted 30-07-2008 17:45 by Helnorsk Profiel van Helnorsk

quote:
Op 30 juli 2008 15:31 schreef Pandora het volgende:
Aardappelsalade, fruitsalade, gehaktballen, kruidenboter gemaakt en broodjes gekocht voor heenreis naar wacken.


bang dat je verhongert? das wel erg uitgebreid eten zeg..
ik neem krentebollen, chips en bier mee.

vriendjelief kookt nu ff maaltje voor we zo vertrekken, gebakken aardappels, sla en gehaktballetjes in pindasaus. yummm

[Dit bericht is gewijzigd door Helnorsk op 30-07-2008 17:46]


FRNK
Thin out the numbers!
Usericon van FRNK
Posted 30-07-2008 23:57 by FRNK Profiel van FRNKhttp://myspace.com/frnk

quote:
Op 29 juli 2008 21:57 schreef De Tegenpartij het volgende:
Zonde van de lak dan.



FRNK
Thin out the numbers!
Usericon van FRNK
Posted 02-08-2008 13:57 by FRNK Profiel van FRNKhttp://myspace.com/frnk

gister wat olijfolie in de wok, 2 geperste teentjes knoflook dr bij, in reepjes gesneden (biologische) b(i)eflapjes met wat zout + peper, italiaanse groentemix (broccoli, courgette, paprika, ui, gele wortel, zoiets) er bij en dat dan uiteindelijk in met provençaalse roomkaas(met knoflook/kruiden) + sambal ingesmeerde herbs+garlic-tortilla's gewrapt (natas had er nog wat cheddarkaas bij in gedaan) in alu-folie gerold zo'n 10min/kwartier in de oven, en smullen maar


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 02-08-2008 15:01 by Snaack Profiel van Snaack

Gister weer eens wat geëxperimenteerd en dit beviel erg goed:

* Kipfilet marineren met goede olijfolie en grof gesneden knoflook (hoe langer hoe beter)
* Kipfilet op middelhoogvuur rondom aanbraden tot de filet mooi bruin is
* In de dikte halveren, zorg er voor dat de helften aan elkaar blijven zitten
* Bedek een helft met verse basilicum, zongedroogde tomaat, wat olie + de knoflook van de marinade en kaas (ik heb grana padano gebruikt)
* Klap de helften op elkaar, bestrooi de filet rijkelijk met Italiaanse tuinkruiden (ik heb een heel handig potje met molen waar salie, rozemarijn, laurier, majoraan en nog wat zooi inzit)
* Verpak het ding in alufolie en mik het ong een kwartier in een op 200 graden voorverwarmde oven.

Mik er als het klaar is wat pijnboompitjes overheen.

Ik heb er verse pasta, gemarineerde olijven en een tomatensalade bijgedaan.


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 02-08-2008 15:24 by Chelman Profiel van Chelman

Goeie shit!

On another note.

Ik heb een hekel aan gepanneerd vlees. Maar een lekker variant is om wat sezamzaadjes te kopen en die door een eitje roeren en hiermee bijvoorbeeld een kipfilet paneren.


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


Vikingblood
Farðu í rassgat andskotans auminginn þinn!
Usericon van Vikingblood
Posted 02-08-2008 15:27 by Vikingblood Profiel van Vikingbloodhttp://www.fireburners.nl

quote:
Op 2 augustus 2008 15:24 schreef Chelman het volgende:
Goeie shit!

On another note.

Ik heb een hekel aan gepanneerd vlees. Maar een lekker variant is om wat sezamzaadjes te kopen en die door een eitje roeren en hiermee bijvoorbeeld een kipfilet paneren.


Probeer eens vermaalde cornflakes.
of amandelschaafsel..


Some people are like clouds! It will be a glorious day when they fuck off.


Vikingblood
Farðu í rassgat andskotans auminginn þinn!
Usericon van Vikingblood
Posted 02-08-2008 15:27 by Vikingblood Profiel van Vikingbloodhttp://www.fireburners.nl

quote:
Op 2 augustus 2008 15:01 schreef Snaack het volgende:
Gister weer eens wat geëxperimenteerd en dit beviel erg goed:

* Kipfilet marineren met goede olijfolie en grof gesneden knoflook (hoe langer hoe beter)
* Kipfilet op middelhoogvuur rondom aanbraden tot de filet mooi bruin is
* In de dikte halveren, zorg er voor dat de helften aan elkaar blijven zitten
* Bedek een helft met verse basilicum, zongedroogde tomaat, wat olie + de knoflook van de marinade en kaas (ik heb grana padano gebruikt)
* Klap de helften op elkaar, bestrooi de filet rijkelijk met Italiaanse tuinkruiden (ik heb een heel handig potje met molen waar salie, rozemarijn, laurier, majoraan en nog wat zooi inzit)
* Verpak het ding in alufolie en mik het ong een kwartier in een op 200 graden voorverwarmde oven.

Mik er als het klaar is wat pijnboompitjes overheen.

Ik heb er verse pasta, gemarineerde olijven en een tomatensalade bijgedaan.


Kan me nu perfect inbeelden hoe Snaacks keuken er nu uit ziet


Some people are like clouds! It will be a glorious day when they fuck off.


Lionheart
|"| |''| |"| >')
Usericon van Lionheart
Posted 02-08-2008 15:32 by Lionheart Profiel van Lionheart

quote:
Op 2 augustus 2008 13:57 schreef FRNK het volgende:
gister wat olijfolie in de wok, 2 geperste teentjes knoflook dr bij, in reepjes gesneden (biologische) b(i)eflapjes met wat zout + peper, italiaanse groentemix (broccoli, courgette, paprika, ui, gele wortel, zoiets) er bij en dat dan uiteindelijk in met provençaalse roomkaas(met knoflook/kruiden) + sambal ingesmeerde herbs+garlic-tortilla's gewrapt (natas had er nog wat cheddarkaas bij in gedaan) in alu-folie gerold zo'n 10min/kwartier in de oven, en smullen maar


In twee stappen van de magnetron afgestapt?


FRNK
Thin out the numbers!
Usericon van FRNK
Posted 02-08-2008 15:38 by FRNK Profiel van FRNKhttp://myspace.com/frnk

quote:
Op 2 augustus 2008 15:32 schreef Lionheart het volgende:
In twee stappen van de magnetron afgestapt?

dat imago is het resultaat van zelfspot met wat luiheid ik kan het wel


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 02-08-2008 16:19 by Snaack Profiel van Snaack

quote:
Op 2 augustus 2008 15:24 schreef Chelman het volgende:
Goeie shit!


Zeker de moeite van het proberen waard.

quote:

On another note. Ik heb een hekel aan gepanneerd vlees.


How come? Vind je het niet lekker?

quote:
Op 2 augustus 2008 15:27 schreef Vikingblood het volgende:
Kan me nu perfect inbeelden hoe Snaacks keuken er nu uit ziet


Keurig schoon dus. Ik kan niet lekker werken als het een bende is, dus ik ruim tijdens het koken altijd al alles dat ik niet meer nodig heb op, was tussentijds af enzo..

Ik ben geen stereotype "kokende man" die eigenlijk alleen maar zuipt, het eten aan laat branden, een slagveld van de keuken maakt en vervolgens dan toch maar weer pizza's laat bezorgen namelijk

@Aaaaaaaaaargh, ik ga zo die chocotaart bakken. Ben benieuwd.


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 02-08-2008 16:22 by Chelman Profiel van Chelman

quote:
Op 2 augustus 2008 16:19 schreef Snaack het volgende:
How come? Vind je het niet lekker?



Inderdaad. In plats van vlees proef ik te veel broodkruimels en ei. Af en toe kan ik een gepaneerde gehaktbal wegkrijgen maar wienerschnitzels e.d. zijn niet aan mij besteed.


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 02-08-2008 16:28 by Snaack Profiel van Snaack

quote:
Op 2 augustus 2008 16:22 schreef Chelman het volgende:
Inderdaad. In plats van vlees proef ik te veel broodkruimels en ei. Af en toe kan ik een gepaneerde gehaktbal wegkrijgen maar wienerschnitzels e.d. zijn niet aan mij besteed.


Ik had mijn bril niet op, heb je helemaal verkeerd gelezen. Gepaneerd spul is ook niet mijn favoriet.

Maar, waar haal je uit dat het gerecht dat ik gepost heb gepaneerd is?


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 02-08-2008 16:35 by Chelman Profiel van Chelman

quote:
Op 2 augustus 2008 16:28 schreef Snaack het volgende:
Maar, waar haal je uit dat het gerecht dat ik gepost heb gepaneerd is?


Nergens. Vandaar: On another note.



KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen