IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic Post Reply
Dit topic is 39 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
Auteur:
Topic : Recepten, koken en eten topic Vorige pagina | Volgende pagina
stigma
awesome
Usericon van stigma
Posted 10-04-2011 1:47 by stigma Wijzig reactieProfiel van stigmaQuote dit bericht

quote:
Op 9 april 2011 16:25 schreef Silence het volgende:
Morgen hartige pannenkoeken eten, nu al zin in.



Subtiel kamerolifantje


SlowlyWeRot
Grind My Bitch Up
Usericon van SlowlyWeRot
Posted 10-04-2011 1:50 by SlowlyWeRot Wijzig reactieProfiel van SlowlyWeRotQuote dit bericht

quote:
Op 10 april 2011 1:37 schreef Bright_Eyes het volgende:
pannenkoeken met hartig erop ipv zoet?

Dank! misschien morgen eens proberen zoiets.


ROTT AND ROLL


Bright_Eyes
Omdat het kan.
Usericon van Bright_Eyes
Posted 10-04-2011 1:53 by Bright_Eyes Wijzig reactieProfiel van Bright_EyesQuote dit berichthttp://bright--eyes.hyves.nl/

quote:
Op 10 april 2011 1:42 schreef Mutilator het volgende:
Pannenkoeken met speculoos
hmm.. klinkt best goed . Al vind ik speculoos (je bedoelt toch die smeerbare speculaas he?) op de boterham te zoet.


quote:
Op 10 april 2011 1:50 schreef SlowlyWeRot het volgende:
Dank! misschien morgen eens proberen zoiets.
omelette du fromage!!


[/zachteG]


SlowlyWeRot
Grind My Bitch Up
Usericon van SlowlyWeRot
Posted 10-04-2011 2:09 by SlowlyWeRot Wijzig reactieProfiel van SlowlyWeRotQuote dit bericht

quote:
Op 10 april 2011 1:47 schreef stigma het volgende:

Zo'n pan wil ik ook, straks maar even bestellen.


ROTT AND ROLL


Bright_Eyes
Omdat het kan.
Usericon van Bright_Eyes
Posted 10-04-2011 2:20 by Bright_Eyes Wijzig reactieProfiel van Bright_EyesQuote dit berichthttp://bright--eyes.hyves.nl/

ik wilde heel graag deze pan:




becel gekocht, maar niet gewonnen



[/zachteG]


bokaj
Usericon van bokaj
Posted 10-04-2011 2:22 by bokaj Wijzig reactieProfiel van bokajQuote dit bericht

Wees blij. Scheelt weer in de energierekening. Oppervlakkige bullshit die hartjespannen en jullie trappen er allemaal in.


SlowlyWeRot
Grind My Bitch Up
Usericon van SlowlyWeRot
Posted 10-04-2011 2:23 by SlowlyWeRot Wijzig reactieProfiel van SlowlyWeRotQuote dit bericht

ook een mooie....ik denk dat ik meteen maar een compleet nieuwe pannen set aanschaf. hopelijk hebben ze ook dat soort borden...


ROTT AND ROLL


Bright_Eyes
Omdat het kan.
Usericon van Bright_Eyes
Posted 10-04-2011 2:25 by Bright_Eyes Wijzig reactieProfiel van Bright_EyesQuote dit berichthttp://bright--eyes.hyves.nl/

quote:
Op 10 april 2011 2:23 schreef SlowlyWeRot het volgende:
ook een mooie....ik denk dat ik meteen maar een compleet nieuwe pannen set aanschaf. hopelijk hebben ze ook dat soort borden...
Wat romantisch



quote:
Op 10 april 2011 2:22 schreef bokaj het volgende:
Wees blij. Scheelt weer in de energierekening. Oppervlakkige bullshit die hartjespannen en jullie trappen er allemaal in.
Energierekening?

Mwah valt wel mee hoor. Vloeibare botershit kopen moet ik sowieso en als ik dan kans maak op die vette pan, graag .



[/zachteG]


SlowlyWeRot
Grind My Bitch Up
Usericon van SlowlyWeRot
Posted 10-04-2011 2:28 by SlowlyWeRot Wijzig reactieProfiel van SlowlyWeRotQuote dit bericht

quote:
Op 10 april 2011 2:25 schreef Bright_Eyes het volgende:
Wat romantisch





Altijd.


ROTT AND ROLL


bokaj
Usericon van bokaj
Posted 10-04-2011 2:30 by bokaj Wijzig reactieProfiel van bokajQuote dit bericht

quote:
Op 10 april 2011 2:25 schreef Bright_Eyes het volgende:
Energierekening?
Waarom denk je dat de standaard pan rond is?

quote:
Mwah valt wel mee hoor. Vloeibare botershit kopen moet ik sowieso en als ik dan kans maak op die vette pan, graag .
Dat moet helemaal niet. Ik red het prima zonder.


Bright_Eyes
Omdat het kan.
Usericon van Bright_Eyes
Posted 10-04-2011 2:45 by Bright_Eyes Wijzig reactieProfiel van Bright_EyesQuote dit berichthttp://bright--eyes.hyves.nl/

quote:
Op 10 april 2011 2:30 schreef bokaj het volgende:
Waarom denk je dat de standaard pan rond is?
omdat het makkelijker roeren is? omdat eten er makkelijker in om te draaien is? omdat het makkelijker te maken is? omdat het goedkoper te maken is? omdat het makkelijker te stapelen is?



[/zachteG]


SlowlyWeRot
Grind My Bitch Up
Usericon van SlowlyWeRot
Posted 10-04-2011 2:45 by SlowlyWeRot Wijzig reactieProfiel van SlowlyWeRotQuote dit bericht

Zo dan!


ROTT AND ROLL


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 10-04-2011 2:49 by Mutilator (Moderator) Wijzig reactieProfiel van MutilatorQuote dit berichthttp://wp.livereviewer.com/

quote:
Op 10 april 2011 1:53 schreef Bright_Eyes het volgende:
hmm.. klinkt best goed . Al vind ik speculoos (je bedoelt toch die smeerbare speculaas he?) op de boterham te zoet.


Dat vind ik ook, net als ik schenkstroop op brood te zoet zou vinden. Volgens het pannekoekenhuis past er zelfs saté op een pannenkoek, maar dan nog liever ijs


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Bright_Eyes
Omdat het kan.
Usericon van Bright_Eyes
Posted 10-04-2011 2:56 by Bright_Eyes Wijzig reactieProfiel van Bright_EyesQuote dit berichthttp://bright--eyes.hyves.nl/

quote:
Op 10 april 2011 2:49 schreef Mutilator het volgende:
Dat vind ik ook, net als ik schenkstroop op brood te zoet zou vinden. Volgens het pannekoekenhuis past er zelfs saté op een pannenkoek, maar dan nog liever ijs

schenkstroop . En dat terwijl appelstroop zo heerlijk is .


Oeh, jaaa een grote pannekoek met vanille ijs + zelfgesmolten melkchocolade met wat room erdoor + een 2e pannenkoek on top + meer chocolade en slagroom



[/zachteG]


bokaj
Usericon van bokaj
Posted 10-04-2011 2:58 by bokaj Wijzig reactieProfiel van bokajQuote dit bericht

Butterscotch schenkstroop. Al heet het nu caramelstroop om een of andere rare reden.

Omdat dat energieefficienter is. Vuur is ook rond.


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 10-04-2011 2:59 by Mutilator (Moderator) Wijzig reactieProfiel van MutilatorQuote dit berichthttp://wp.livereviewer.com/

@BE: Hmm, je bent de zoveelste die over appelstroop begint (om een ander reden): toch maar halen dan. Long time no taste.

[Dit bericht is gewijzigd door Mutilator op 10-04-2011 3:00]


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Bright_Eyes
Omdat het kan.
Usericon van Bright_Eyes
Posted 10-04-2011 3:09 by Bright_Eyes Wijzig reactieProfiel van Bright_EyesQuote dit berichthttp://bright--eyes.hyves.nl/

quote:
Op 10 april 2011 2:56 schreef Bright_Eyes het volgende:
Oeh, jaaa een grote pannekoek met vanille ijs + zelfgesmolten melkchocolade met wat room erdoor + een 2e pannenkoek on top + meer chocolade en slagroom


als ik dit zo terug lees, begrijp ik zelf ook niet dat ik nog niet moddervet ben



[/zachteG]


Mutilator
SPILL YER GUTS !!!!!! (Extra gore mod)
Usericon van Mutilator
Posted 10-04-2011 3:18 by Mutilator (Moderator) Wijzig reactieProfiel van MutilatorQuote dit berichthttp://wp.livereviewer.com/

Dame blance met pannenkoek eromheen is idd gruwelijk lekker niet te vaak doen


The quality of our perceptions determines the quality of our judgement. Our judgement determines how we interact with the world. How we interact with the world changes the world. So, the quality of our perceptions changes the world.


Bright_Eyes
Omdat het kan.
Usericon van Bright_Eyes
Posted 10-04-2011 3:27 by Bright_Eyes Wijzig reactieProfiel van Bright_EyesQuote dit berichthttp://bright--eyes.hyves.nl/

quote:
Op 10 april 2011 3:18 schreef Mutilator het volgende:
Dame blance met pannenkoek eromheen is idd gruwelijk lekker niet te vaak doen

ach, gewoon naderhand ff uitkotsen, lekker ano styyyyle.



[/zachteG]


watery black
Usericon van watery black
Posted 10-04-2011 3:50 by watery black Wijzig reactieProfiel van watery blackQuote dit bericht

net lekker pasta aglio e olio gegeten. heerlijk en simpel.

1 pak fettuccini (tagliatelle kan ook maar fettuccini is dunner en laat de smaak beter uitkomen)
flinke scheut olie
1 bouillonblokje (kip)
+/- 6 tenen knoflook (das een beetje proberen en wat je lekker vindt.)
zout
rode peper schilfers
geraspte parmeggiano

Kook de pasta gaar in ruim water met zout.

Brokkel het soepblokje klein. (Ik gebruik een botermes en snij daar dunne laagjes mee, dan verkruimeld het vanzelf.) Pel de knoflooktenen en snij iedere teen doormidden. Haal het groene scheutje uit de teen. (Dat scheutje schijnt heel slecht te zijn voor je maag) Schenk een flinke scheut olie in een braadpan. (Niet bang zijn, je wil dat alle pasta een laagje olie heeft dus een klein beetje is niet genoeg...) Doe het verkruimelde soepblokje in de olie, doe daar wat peperschilfers naar smaak bij en pers de knoflook erbij. Doe 4 eetlepels van het kookvocht van de pasta in de olie en verhit de olie op middelmatig vuur. Goed roeren tot het soepblokje opgelost is. Pas op dat je de knoflook niet verbrandt! Knoflook wordt bitter als het donkerbruin wordt en dat is niet lekker.

Giet de pasta af, en voeg de olie toe. Als je wil kun je wat verse kruiden toevoegen (peterselie, oregano, vul maar in). Serveren met wat parmeggiano kaas.

erg lekker en klaar in +/- 10 minuten


"There will come a time when you'll have the chance to do something courageous, to do the right thing." "I love those moments. I like to wave at them as they pass by."


Bright_Eyes
Omdat het kan.
Usericon van Bright_Eyes
Posted 10-04-2011 4:11 by Bright_Eyes Wijzig reactieProfiel van Bright_EyesQuote dit berichthttp://bright--eyes.hyves.nl/

quote:
Op 10 april 2011 3:50 schreef watery black het volgende:
net lekker pasta aglio e olio gegeten. heerlijk en simpel.

1 pak fettuccini (tagliatelle kan ook maar fettuccini is dunner en laat de smaak beter uitkomen)
flinke scheut olie
1 bouillonblokje (kip)
+/- 6 tenen knoflook (das een beetje proberen en wat je lekker vindt.)
zout
rode peper schilfers
geraspte parmeggiano

Kook de pasta gaar in ruim water met zout.

erg lekker en klaar in +/- 10 minuten

Hey! Dat ga ik eens maken!


Kun je rode peper schilfers gewoon droog in de supermarkt krijgen in potjes? En kun je ook iets anders gebruiken ipv dat?
En is parmeggiano (een soort) parmezaanse kaas?


[/zachteG]


watery black
Usericon van watery black
Posted 10-04-2011 4:20 by watery black Wijzig reactieProfiel van watery blackQuote dit bericht

quote:
Op 10 april 2011 4:11 schreef Bright_Eyes het volgende:
Hey! Dat ga ik eens maken!


Kun je rode peper schilfers gewoon droog in de supermarkt krijgen in potjes? En kun je ook iets anders gebruiken ipv dat?
En is parmeggiano (een soort) parmezaanse kaas?



als je niet getrouwd bent met een italiaan is dat idd gewoon parmezaanse kaas. ik ben alleen helemaal aan zijn vocabulair gewend dus ik denk daar niet eens meer bij na.

en ik weet eigenlijk niet of ze dat daar in de supermarkt verkopen maar ik denk het wel... Je kan ook gewoon zwarte peper gebruiken maar ik vind dat peperschilfers een veel betere smaak geven. Een verse peper kan evt ook als je moedig genoeg bent. ik heb het nog nooit geprobeerd maar ik kan me wel voorstellen dat dat lekker is.


"There will come a time when you'll have the chance to do something courageous, to do the right thing." "I love those moments. I like to wave at them as they pass by."


SlowlyWeRot
Grind My Bitch Up
Usericon van SlowlyWeRot
Posted 10-04-2011 4:22 by SlowlyWeRot Wijzig reactieProfiel van SlowlyWeRotQuote dit bericht

10 min maaltijden zijn goed.


ROTT AND ROLL


Bright_Eyes
Omdat het kan.
Usericon van Bright_Eyes
Posted 10-04-2011 4:26 by Bright_Eyes Wijzig reactieProfiel van Bright_EyesQuote dit berichthttp://bright--eyes.hyves.nl/

quote:
Op 10 april 2011 4:20 schreef watery black het volgende:
als je niet getrouwd bent met een italiaan is dat idd gewoon parmezaanse kaas. ik ben alleen helemaal aan zijn vocabulair gewend dus ik denk daar niet eens meer bij na.

en ik weet eigenlijk niet of ze dat daar in de supermarkt verkopen maar ik denk het wel... Je kan ook gewoon zwarte peper gebruiken maar ik vind dat peperschilfers een veel betere smaak geven. Een verse peper kan evt ook als je moedig genoeg bent. ik heb het nog nooit geprobeerd maar ik kan me wel voorstellen dat dat lekker is.
Dan zal ik maar niks zeggen over mijn XL pot parmezaanse kaas poeder die zo'n 3 jaar houdbaar is ofzo.


Hmm.. dan wordt het waarschijnlijk gewoon peper. Zo'n held ben ik niet . Heb 4-seizoenen peper, die heeft ook wel wat smaakt .


[/zachteG]


watery black
Usericon van watery black
Posted 10-04-2011 4:32 by watery black Wijzig reactieProfiel van watery blackQuote dit bericht

quote:
Op 10 april 2011 4:26 schreef Bright_Eyes het volgende:
Dan zal ik maar niks zeggen over mijn XL pot parmezaanse kaas poeder die zo'n 3 jaar houdbaar is ofzo.



wij hebben hier ook eens zo'n potje gekocht. wij vonden t maar niks...


en kaas die drie jaar houdbaar is, ik word er zowiezo een beetje bang van...

[Dit bericht is gewijzigd door watery black op 10-04-2011 4:34]


"There will come a time when you'll have the chance to do something courageous, to do the right thing." "I love those moments. I like to wave at them as they pass by."


Dit topic is 39 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Post reply Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2017 Stichting ZwareMetalen