IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Koken met Kvelgeest (eten en /of koken 3) Vorige pagina | Volgende pagina
Silence
Usericon van Silence
Posted 12-03-2014 0:47 by Silence Profiel van Silencehttp://www.last.fm/user/LastSilence

Tijdsbesparing in de ochtend!

En een eiersalade met warme eieren maken is vies.

[Dit bericht is gewijzigd door Silence op 12-03-2014 0:48]


Sisyphos
Dionysos Akbar!
Usericon van Sisyphos
Posted 12-03-2014 0:49 by Sisyphos Profiel van Sisyphos

quote:
Op 12 maart 2014 0:47 schreef Silence het volgende:
Tijdsbesparing in de ochtend!

En een eiersalade met warme eieren maken is vies.




Hérésie
Usericon van Hérésie
Posted 12-03-2014 0:56 by Hérésie Profiel van Hérésiehttp://[url=http://www.last.fm/user/Willekeur]Last.fm[/url]

Amai, vooruitziend.


Willekeur en dictatuur!


Helvete
Usericon van Helvete
Posted 13-03-2014 9:49 by Helvete Profiel van Helvete

Gisteren voor het eerst hier thuis gebarbecued, op het dakterras. Het ging supergoed. De marinades waren ook goed gelukt. Met aardappelpartjes uit de oven en brownies na.


Helvete
Usericon van Helvete
Posted 16-03-2014 22:31 by Helvete Profiel van Helvete

De hele avond al bezig om 2kg ovenschotel naar binnen te werken.


Hypnos
BE AWESOME
Usericon van Hypnos
Posted 16-03-2014 22:40 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

nice


hier aardbeien



Ik, woordenaar


XXL
Gecensureerd!
Usericon van XXL
Posted 16-03-2014 22:45 by XXL Profiel van XXL

quote:
Op 16 maart 2014 22:40 schreef Hypnos het volgende:
nice


hier aardbeien





Je hand is op het internet uitgelekt.



Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


faalhaas
EINDBAAS
Usericon van faalhaas
Posted 01-05-2014 18:36 by faalhaas Profiel van faalhaas

Spaghetti met gehakt en olijvensaus van de Lidl


Op 16 november 2014 17:05 schreef Jan het volgende: Teringtief toch een eind op met je Jan.


Helvete
Usericon van Helvete
Posted 01-05-2014 18:42 by Helvete Profiel van Helvete

Ik heb deze week 40 loempia's gemaakt en bijna allemaal gegeten.


faalhaas
EINDBAAS
Usericon van faalhaas
Posted 01-05-2014 18:44 by faalhaas Profiel van faalhaas

Lekkah, frituur je ze of gooi je ze in de koekenpan? En wat voor ingredienten gebruik je?


Op 16 november 2014 17:05 schreef Jan het volgende: Teringtief toch een eind op met je Jan.


Helvete
Usericon van Helvete
Posted 01-05-2014 18:59 by Helvete Profiel van Helvete

Ik heb ze gefrituurd in een wok met zonnebloemolie. Ik heb de helft met rundergehakt en de andere helft met kip gemaakt. Verder wat knoflook, ui, fijngesneden wortel, spitskool, taugé, rode pepers, sambal, sojasaus, vissaus en sesamolie.



faalhaas
EINDBAAS
Usericon van faalhaas
Posted 01-05-2014 19:05 by faalhaas Profiel van faalhaas

Ok, ga ik eens maken denk ik. Nog erg gezond ook volgens mij.


Op 16 november 2014 17:05 schreef Jan het volgende: Teringtief toch een eind op met je Jan.


Onweerwolf
Born Again!
Usericon van Onweerwolf
Posted 01-05-2014 19:20 by Onweerwolf Profiel van Onweerwolf

quote:
Op 1 mei 2014 19:05 schreef faalhaas het volgende:
Nog erg gezond ook volgens mij.


Lol.



NC: kookdappeltjes, stoombroccoli, bakschnitzel


Op 24 november 2016 16:00 schreef F.Jacobse het volgende: Ik vind het veels te plat.


Helvete
Usericon van Helvete
Posted 01-05-2014 19:21 by Helvete Profiel van Helvete

Volgens mij kan je er in gooien wat je wil. Knapperige groenten zijn wel beter. Ik ga ze ook vaker maken! Het viel me wel mee hoe veel werk het is. Die dingen dichtplakken kan ook gewoon met ei(wit).
quote:
Op 1 mei 2014 19:20 schreef Onweerwolf het volgende:
Lol.
Ik denk ook wel dat het gezond is. Je kan ze ook in de oven bakken.

[Dit bericht is gewijzigd door Helvete op 01-05-2014 19:23]


faalhaas
EINDBAAS
Usericon van faalhaas
Posted 01-05-2014 19:25 by faalhaas Profiel van faalhaas

quote:
Op 1 mei 2014 19:20 schreef Onweerwolf het volgende:
Lol.




Ach gut. Meneer kan in het lultopic zijn gelijk niet halen, gaat ie me hier maar een beetje zitten uitlachen.


Op 16 november 2014 17:05 schreef Jan het volgende: Teringtief toch een eind op met je Jan.


Helvete
Usericon van Helvete
Posted 01-05-2014 19:31 by Helvete Profiel van Helvete

Ik heb eergisteren nog groene curry met Thaise aubergines gemaakt. Ik kende het niet. Zo zien ze er uit:



Ze zijn wel erg bitter, maar ik las dat ze minder bitter zijn als je de zaden verwijdert.


Onweerwolf
Born Again!
Usericon van Onweerwolf
Posted 01-05-2014 19:31 by Onweerwolf Profiel van Onweerwolf

quote:
Op 1 mei 2014 19:25 schreef faalhaas het volgende:
Ach gut. Meneer kan in het lultopic zijn gelijk niet halen, gaat ie me hier maar een beetje zitten uitlachen.


Jij bent zeker ook zo'n figuur die denkt dat als 'ie maar appelmoes over z'n patat flikkert de maaltijd ook wel gezond is, nietwaar?


Op 24 november 2016 16:00 schreef F.Jacobse het volgende: Ik vind het veels te plat.


faalhaas
EINDBAAS
Usericon van faalhaas
Posted 01-05-2014 20:19 by faalhaas Profiel van faalhaas

quote:
Op 1 mei 2014 19:31 schreef Helvete het volgende:
Ik heb eergisteren nog groene curry met Thaise aubergines gemaakt. Ik kende het niet. Zo zien ze er uit:



Ze zijn wel erg bitter, maar ik las dat ze minder bitter zijn als je de zaden verwijdert.


Ik ken ze ook niet. Waar haal je zoiets, speciale natuurwinkel?


Op 16 november 2014 17:05 schreef Jan het volgende: Teringtief toch een eind op met je Jan.


Helvete
Usericon van Helvete
Posted 01-05-2014 20:54 by Helvete Profiel van Helvete

quote:
Op 1 mei 2014 20:19 schreef faalhaas het volgende:
Ik ken ze ook niet. Waar haal je zoiets, speciale natuurwinkel?
Bij de toko!


faalhaas
EINDBAAS
Usericon van faalhaas
Posted 01-05-2014 20:55 by faalhaas Profiel van faalhaas

Ok zal eens kijken


Op 16 november 2014 17:05 schreef Jan het volgende: Teringtief toch een eind op met je Jan.


Helvete
Usericon van Helvete
Posted 09-05-2014 21:54 by Helvete Profiel van Helvete

Runderstoofvlees. Duurde zes uur, maar dan heb je ook wat (voor drie dagen).
Recept





[Dit bericht is gewijzigd door Helvete op 09-05-2014 22:19]


Hérésie
Usericon van Hérésie
Posted 09-05-2014 22:26 by Hérésie Profiel van Hérésiehttp://[url=http://www.last.fm/user/Willekeur]Last.fm[/url]

Fascinerend bord, maar… waar ligt het runderstoofvlees? :x

Is dat je eigen foto trouwens? Indien ja, dan wil ik mijn verzoek om bij mij in te trekken even herhalen.


Willekeur en dictatuur!


De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 09-05-2014 22:35 by De Tegenpartij Profiel van De Tegenpartijhttp://www.judgementday.nl

quote:
Op 9 mei 2014 22:26 schreef Hérésie het volgende:
Fascinerend bord, maar… waar ligt het runderstoofvlees? :x




Dacht ik ook al. Ik herken een boel, behalve die zwarte dingen op de voorgrond.




[Dit bericht is gewijzigd door De Tegenpartij op 09-05-2014 22:36]


En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


Masturbator
Usericon van Masturbator
Posted 09-05-2014 22:36 by Masturbator Profiel van Masturbator

Dat had ie al op.


We Are Satan's Generation And We Don't Give A Fuck!


Helvete
Usericon van Helvete
Posted 09-05-2014 22:40 by Helvete Profiel van Helvete

Dat zwarte is het vlees ja. Mag best zo donker bruin/zwart en droog, na een dag. Juist veel werk om het zo te krijgen, want je moet dat laatste vocht verdampen op een klein rotvuurtje en de boel blijven roeren. Het is niet aangebrand ofzo.

[Dit bericht is gewijzigd door Helvete op 09-05-2014 22:42]


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2017 Stichting ZwareMetalen