IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Koken met Kvelgeest (eten en /of koken 3) Vorige pagina | Volgende pagina
Natural Disaster
Rule #6
Usericon van Natural Disaster
Posted 27-12-2015 20:10 by Natural Disaster Profiel van Natural Disaster

Nee, één keer geprobeerd maar ik vond het niet voor herhaling vatbaar.

Ik denk dat een goede saucijs met los daarbij cheddar en jalapeno's toegevoegd waarschijnlijk beter scoort, maar dat heb ik (nog) niet geprobeerd.


Op 12 augustus 2016 15:14 schreef Onweerwolf het volgende: Blijft mooi, dit soort Internethelden die denken alles wel even te weten naar aanleiding van een paar posts op een forum. :')


XXL
Gecensureerd!
Usericon van XXL
Posted 27-12-2015 20:13 by XXL Profiel van XXL

Is dat nou ook nog echt pittig / scherp?

Ik vraag dat omdat de meeste nederlanders al snel het idee hebben dat iets scherp is.

Daarom word ik al ik uit eten ga denk ik ook altijd gewaarschuwd als ik iets bestel met een afbeelding van 2 of 3 pepertjes achter de naam.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


De Vieze Man
Usericon van De Vieze Man
Posted 27-12-2015 20:14 by De Vieze Man Profiel van De Vieze Man

Ja, daar is natuurlijk wat voor te zeggen, ja.

En dan op een puntje of een bolletje.




VIESPEUK!!!


Natural Disaster
Rule #6
Usericon van Natural Disaster
Posted 27-12-2015 20:15 by Natural Disaster Profiel van Natural Disaster

@XXL

Van wat ik me kan herinneren was het niet pittig nee.
En dat van die pepertjes herken ik.
Recent eens chilisaus gekocht, eerste was mild want daar was niet anders. Later in een andere winkel van hetzelfde merk de 'hot' versie. Geen enkel verschil, beide even slappe zooi.


@Wim

Zoiets ja.

[Dit bericht is gewijzigd door Natural Disaster op 27-12-2015 20:18]


Op 12 augustus 2016 15:14 schreef Onweerwolf het volgende: Blijft mooi, dit soort Internethelden die denken alles wel even te weten naar aanleiding van een paar posts op een forum. :')


De Vieze Man
Usericon van De Vieze Man
Posted 27-12-2015 20:16 by De Vieze Man Profiel van De Vieze Man

quote:
Op 27 december 2015 20:13 schreef XXL het volgende:
Is dat nou ook nog echt pittig / scherp?

Ik vraag dat omdat de meeste nederlanders al snel het idee hebben dat iets scherp is.

Daarom word ik al ik uit eten ga denk ik ook altijd gewaarschuwd als ik iets bestel met een afbeelding van 2 of 3 pepertjes achter de naam.


Nee, helemaal niet pittig en niet scherp. Misschien als je nog nooit jalapeno gegeten hebt, dan misschien wel. Maar ik hou wel van heet en dat was dit dus helemaal niet. Zijn ze veel te schijterig voor. Ook omdat de meeste Nederlanders niets kunnen hebben qua scherp, heb ik het idee.

Al die dingen met pittig op de verpakking, het valt altijd tegen.




VIESPEUK!!!


Ethereal
Rawr.
Usericon van Ethereal
Posted 28-12-2015 0:35 by Ethereal Profiel van Etherealhttp://www.captainalbatross.nl

Dat dacht ik ook, totdat ik bij de Jumbo een doosje Habenero's kocht. Gisteren een zo'n pepertje in een gerecht versneden, uiteraard met zaadjes en al, en holy fuckballs. Die dingen packen een punch, zegmaar. Was blij dat ik er niet twee in heb gedaan.. Dit was nog goed te doen, maar twee zou denkik voor mij teveel zijn. In Thailand ook al eens de fout gemaakt door een gerecht (just a little spicy, rrrrright) te bestellen en de rijst achterwege te laten. Tranen in m'n ogen, het zweet gutste van m'n knalrode kop.. En maar doorvreten want godverdomme wat lekker. Continu naar de serveerster aan het zwaaien voor nóg een grote fles bier, hehe..

Fijne tip trouwens, dat gister in elkaar gedraaide gerecht:
Cupcake-bakvorm invetten, elk bakje bekleden met een plak bladerdeeg, daar een plak bacon indrukken en daarna vullen met random gesneden spul. In mijn geval een habanero, rode ui, geitenkaas, spekjes, knoflook, gemengde paddenstoelen en wat zout en peper. Hele handel mengen met twee eitjes, in de bladerdeegbaconkuipjes scheppen en een kwartiertje op 200 graden de oven in. Simpel, snel te maken en jummie in je tummy.


Hi! I'm a signature virus. Please copy me into your sig to help me spread.


De Vieze Man
Usericon van De Vieze Man
Posted 29-12-2015 16:21 by De Vieze Man Profiel van De Vieze Man

Ik doelde op gerechten waar het al in zit. Dan zit er dus niet zoveel in.

Vanavond deze maken.

http://www.okokorecepten.nl/recept/chefs/jamie-oliver/jamie-oliver-tikka-masala-kip

Alleen de amandelen niet. En naast de rode peper nog een verse loeier van een jalapeno. Benieuwd.




VIESPEUK!!!


Ethereal
Rawr.
Usericon van Ethereal
Posted 29-12-2015 19:19 by Ethereal Profiel van Etherealhttp://www.captainalbatross.nl

quote:
Op 29 december 2015 16:21 schreef De Vieze Man het volgende:
Ik doelde op gerechten waar het al in zit. Dan zit er dus niet zoveel in.




Ah, true idd.. Had nog niet zover teruggelezen Al schijnen die Doritos Russian Roulette wel knap heftig te zijn. Zelf nog niet geprobeerd overigens.


Hi! I'm a signature virus. Please copy me into your sig to help me spread.


Fusion
Chuck plays technical deathmetal while he sleeps
Usericon van Fusion
Posted 29-12-2015 19:28 by Fusion Profiel van Fusionhttp://mystic.bandcamp.com/

quote:
Op 27 december 2015 20:16 schreef De Vieze Man het volgende:
NOok omdat de meeste Nederlanders niets kunnen hebben qua scherp, heb ik het idee

Valt volgens mij best mee. Maar fabrikanten nemen gewoom geen risico daarmee.



De Vieze Man
Usericon van De Vieze Man
Posted 29-12-2015 19:36 by De Vieze Man Profiel van De Vieze Man

Waar. Bakken zout erin? Geen probleem. Wat scherper. Ja, natuurlijk (niet echt).




VIESPEUK!!!


Fusion
Chuck plays technical deathmetal while he sleeps
Usericon van Fusion
Posted 29-12-2015 19:59 by Fusion Profiel van Fusionhttp://mystic.bandcamp.com/

Zoiets ja.



De Vieze Man
Usericon van De Vieze Man
Posted 29-12-2015 22:23 by De Vieze Man Profiel van De Vieze Man

quote:
Op 29 december 2015 16:21 schreef De Vieze Man het volgende:


Vanavond deze maken.

http://www.okokorecepten.nl/recept/chefs/jamie-oliver/jamie-oliver-tikka-masala-kip

Alleen de amandelen niet. En naast de rode peper nog een verse loeier van een jalapeno. Benieuwd.





Ja, was zeer geslaagd. Die korianderblaadjes, van mij en eega hoefde het niet. En iets minder water erbij mag ook wel. Maar de smaak was iig erg goed, recept beetje aanpassen en hup. Weer één erbij.




VIESPEUK!!!


XXL
Gecensureerd!
Usericon van XXL
Posted 29-12-2015 22:36 by XXL Profiel van XXL

Psssst, Wim:

quote:

Controleer de curry regelmatig om te kijken of hij niet te droog wordt en doe er als het nodig is nog wat extra water bij.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


De Vieze Man
Usericon van De Vieze Man
Posted 29-12-2015 22:40 by De Vieze Man Profiel van De Vieze Man

Jajaja. Ik en iets precies doen, dat zit wel goed. Hier ging het fout, imo.

" Voeg de tomaten en de kokosmelk toe. Vul een van de lege blikjes met water, giet het in de pan en roer nog even. "

Dat extra blikje water, dat vond ik dus al teveel, ik heb er niet nog meer water in gedaan, hehe.




VIESPEUK!!!


XXL
Gecensureerd!
Usericon van XXL
Posted 29-12-2015 22:45 by XXL Profiel van XXL

Dat water is puur om te verdunnen. Ik zou met die eerste portie al terughoudend zijn.
En dat met die blaadjes ken ik. Da's zo'n dingetje. Veel mensen vinden ze naar zeep smaken er verkiezen de zaadjes boven de blaadjes. Ikzelf heb er geen probleem mee en gebruik ze vaak.

[Dit bericht is gewijzigd door XXL op 29-12-2015 22:46]


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


De Vieze Man
Usericon van De Vieze Man
Posted 29-12-2015 22:56 by De Vieze Man Profiel van De Vieze Man

Ja, het moest meer indikken, lijkt me. Iets minder water, volgende keer.

Ik dacht al dat die blaadjes een jamie oliver dingetje was, maar niet dus. Ik gebruik het wel vaker, maar dan fijngehakt. En iet rauw er overheen.




[Dit bericht is gewijzigd door De Vieze Man op 29-12-2015 22:56]


VIESPEUK!!!


XXL
Gecensureerd!
Usericon van XXL
Posted 29-12-2015 22:58 by XXL Profiel van XXL

Ah, rauw gebruik ik ze nooit dus die smaak ken ik niet.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


De Vieze Man
Usericon van De Vieze Man
Posted 29-12-2015 23:00 by De Vieze Man Profiel van De Vieze Man

Erg overheersend, imo.




VIESPEUK!!!


XXL
Gecensureerd!
Usericon van XXL
Posted 29-12-2015 23:01 by XXL Profiel van XXL

Lastige keus trouwens. Is iets te waterig? Mwah, ff wat langer door laten pruttelen. Gevolg: Je ingredianten koken mogelijk tot snot.


Ai. wat is wijsheid.

[Dit bericht is gewijzigd door XXL op 29-12-2015 23:01]


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


De Vieze Man
Usericon van De Vieze Man
Posted 29-12-2015 23:08 by De Vieze Man Profiel van De Vieze Man

Idd, ik heb dan ook wel wat vocht eruit gehaald. Weer iets minder smaak, in mijn visie. Maar ja...




VIESPEUK!!!


Fusion
Chuck plays technical deathmetal while he sleeps
Usericon van Fusion
Posted 30-12-2015 0:51 by Fusion Profiel van Fusionhttp://mystic.bandcamp.com/

quote:
Op 29 december 2015 23:01 schreef XXL het volgende:
Lastige keus trouwens. Is iets te waterig? Mwah, ff wat langer door laten pruttelen. Gevolg: Je ingredianten koken mogelijk tot snot.


Ai. wat is wijsheid.
Mwoa bij n curry waarbij je rauw vlees of vis laat gaarkoken heb je wel even de tijd meestal om eea in te schatten



De Vieze Man
Usericon van De Vieze Man
Posted 13-01-2016 21:21 by De Vieze Man Profiel van De Vieze Man

mja. ik had de kip van tevoren gebakken. vond rauw er in een beetje eng.

http://www.chocokebab.nl/

en waarom ook niet.




VIESPEUK!!!


Natural Disaster
Rule #6
Usericon van Natural Disaster
Posted 23-01-2016 21:12 by Natural Disaster Profiel van Natural Disaster

Wim, de pulled pork van de Aldi al eens geprobeerd?

Volgens mij hetzelfde principe als die van de AH.
Klont vlees op de BBQ of in de oven, daarna pullen en schranzen.


Op 12 augustus 2016 15:14 schreef Onweerwolf het volgende: Blijft mooi, dit soort Internethelden die denken alles wel even te weten naar aanleiding van een paar posts op een forum. :')


De Vieze Man
Usericon van De Vieze Man
Posted 23-01-2016 21:54 by De Vieze Man Profiel van De Vieze Man

Durf ik niet.

Volgens mij heb ik het al een keer eerder geblaat, maar ik vertrouw de aldi niet met alles. Ik heb wel eens dingen gekocht die ontzettend tegen vielen qua smaak of hoe het product er uiteindelijk zonder verpakking uitzag of...

Koop jij het eerst maar.




VIESPEUK!!!


Natural Disaster
Rule #6
Usericon van Natural Disaster
Posted 23-01-2016 22:05 by Natural Disaster Profiel van Natural Disaster



Zal ik doen.

Btw, niet alles van de Aldi is aan te bevelen. Ooit eens een pot stoofvlees gekocht. Man wat ranzig.


Ik koop het er nooit maar in de kennissenkring zijn ze goed te spreken over de vleeswaren.
De snackgehaktballetjes zijn goed te doen. De knakworst ook.
Da's tenminste varkensvlees en geen runderknack waar kippenbottenschraapsel in zit. Zijn ooit ook als beste getest bij Kassa.
De chilisaus is ook pittiger dan dat van wat ik bij andere supermarkten ken.


Op 12 augustus 2016 15:14 schreef Onweerwolf het volgende: Blijft mooi, dit soort Internethelden die denken alles wel even te weten naar aanleiding van een paar posts op een forum. :')


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2017 Stichting ZwareMetalen