IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Koken ist Krieg! Vorige pagina | Volgende pagina
M.
Schwarzgerät
Usericon van M.
Posted 31-05-2004 16:33 by M. Profiel van M.

quote:
Op 31 mei 2004 16:30 schreef helmet het volgende:
Over boel werk gesproken, volgens jouw woorden laatst: mijn pizzadeeg staat momenteel te rijzen. Net in nog geen 10 minuten gemaakt.

Eerst eten, dan oordelen.


Fickt nicht mit dem Raketemensch!!


helmet
Smaad
Usericon van helmet
Posted 31-05-2004 16:34 by helmet Profiel van helmethttp://www.wovendarkness.com

quote:
Op 31 mei 2004 16:33 schreef M. het volgende:
Eerst eten, dan oordelen.
Goed punt.. zolang ik blijf schuiven met de hoeveelheden ingredienten weet ik nooit zeker of 't goed is Maar of ik nu dit deed of de basis aanhou, het blijft minder dan 10 minuten werk


I'm not being rude. You're just insignificant.


Vinay
Usericon van Vinay
Posted 31-05-2004 23:07 by Vinay Profiel van Vinayhttp://www.myspace.com/vinaysananda

quote:
Op 31 mei 2004 16:09 schreef The Grand Wazoo het volgende:
En wat eet ik vanavond? Aspergesoep en asperges bij t hoofdgerecht..!







The Grand Wazoo
Koekje :'D
Usericon van The Grand Wazoo
Posted 01-06-2004 18:21 by The Grand Wazoo Profiel van The Grand Wazoo

En vandaag..?
De asperges die gister zijn achtergehouden (grrrrrrrr)(maar goed), in een soepje

Mwhehehe
Leuk als je ouders een asperge-aanval krijgen..
De prijzen liggen btw echt zooo laag dit jaar, vaagheid

[Dit bericht is gewijzigd door The Grand Wazoo op 01-06-2004 18:23]


Masturbation is not the same.


The Grand Wazoo
Koekje :'D
Usericon van The Grand Wazoo
Posted 01-06-2004 18:22 by The Grand Wazoo Profiel van The Grand Wazoo

.

[Dit bericht is gewijzigd door The Grand Wazoo op 01-06-2004 18:22]


Masturbation is not the same.


Spuitpoep
Spreken is zilver, schreeuwen is hard
Usericon van Spuitpoep
Posted 01-06-2004 21:00 by Spuitpoep Profiel van Spuitpoep

gebakken reptiel met krekel saus
--------------------------------------------------------------------------------
Ingrediënten:
1 grote water/baard agaam(reptiel) 1 doosje krekels 1 doosje morio wormen 1 doosje buffalo wormen afval water uit de bak wat ontlasting van een hond
Bereidingswijze:
koop een water/baard agaam mest ze vet met de wormen houdt ze ongeveer 4 jaar op een temp van ongeveer 30 graden totdat ze lekker groot en vet zijn draai het dier zijn nek om en snij de ingewanden eruit laat het reptiel ongveer 10 min koken vul de koud geworden reptiel nu met de morio wormen ondertussen kunt u de krekels en drollen tot een grote korstige bobelige brei ontstaat stop dat vervolgens in het voorgekookte reptiel maak hem dicht met wat sate prikkers doe hem in een voorverwarmde oven van ongeveer 200 graden en laat een half uurtje braden pak nu de ingewanden van het beest en afvalwater kook dit samen met wat ochtendurine toot een heerlijk geurend sausje haal het gebakken reptiel eruit en gooi de saus voor het opdienen eroverheen dat wordt smullen



:p


Phaestus
In vino veritas
Usericon van Phaestus
Posted 06-06-2004 21:52 by Phaestus Profiel van Phaestus

quote:
Op 29 mei 2004 9:32 schreef M. het volgende:
Het is allemaal peasant-food, dat klopt. Die boeren hadden vroeger best goed te eten .
Maar ja, geconfijte eendeleverkrullen, inktvisterrine en lamsrug met citroengrasschuim beheers ik niet.

Voor risotto gebruik je tja, risottorijst! Dat hebben ze in dat achterlijke Wageningen natuurlijk niet... hier zit een italiaanse delicatessenzaak waar ze dat soort zaken verkopen.


Ik heb afgelopen zaterdag op de Rotterdamse markt een kraam gevonden waar ze arborio-rijst verkopen (=risottorijst) dus ergens deze week kan je de tegenzet wel verwachten, want de basis heb ik nu in huis


"Le coeur a ses raisons que la raison ne connaît point."


Phaestus
In vino veritas
Usericon van Phaestus
Posted 06-06-2004 21:54 by Phaestus Profiel van Phaestus

quote:
Op 1 juni 2004 18:21 schreef The Grand Wazoo het volgende:
En vandaag..?
De asperges die gister zijn achtergehouden (grrrrrrrr)(maar goed), in een soepje

Mwhehehe
Leuk als je ouders een asperge-aanval krijgen..
De prijzen liggen btw echt zooo laag dit jaar, vaagheid


De prijzen verschillen nogal van plaats tot plaats. Bij albert heijn kosten de asperges 6 euro/kilo. In wageningen op de markt gingen ze voor 4 euro/kilo weg en in rotterdam op de markt werden ze voor 1,50 per kilo verkocht. Dat is inderdaad wel extreem laag!
Gister dan ook genoten van de asperges.


"Le coeur a ses raisons que la raison ne connaît point."


Audiophile
ZM Dominee
Usericon van Audiophile
Posted 06-06-2004 21:55 by Audiophile Profiel van Audiophilehttp://www.last.fm/user/AudiophileXL

het schijnt dat je knakworsten kan klaarmaken in een waterkoker.



Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 06-06-2004 21:57 by Chelman Profiel van Chelman

De markt in Rotterdam is idd prima te doen. Ik koop mijn groente en fruit aldaar. Liever zou ik al mijn boodschappen bij de super doen maar ze hebben op de markt wat groente en fruit betreft nu eenmaal meer keus en een betere kwaliteit.

Apserges heerscht!


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


webblaster wim
Onzin-narrator
Usericon van webblaster wim
Posted 25-06-2004 18:10 by webblaster wim Profiel van webblaster wimhttp://www.judgementday.nl

Zo, nu gehaktballen draaien, aardappeltjes bakken en roerbakgoente roerbakken.

Waar kan je dat nou kopen? Hehe.


Oud Vuil.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 25-06-2004 18:11 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 6 juni 2004 21:55 schreef Audiophile het volgende:
het schijnt dat je knakworsten kan klaarmaken in een waterkoker.

hehe dat doe ik al jaren zo

en de rookworst maakte ik altijd klaar in zo'n koffiezetautomaat met warmwatertank, todat de rookworst een keertje lekte en de koffie apart smaakte


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 01-07-2004 22:04 by Schaep Profiel van Schaep

Gezellig hash aan het maken in het groote heerschhuysch.


Matthijz Filth
Boze Meneer
Usericon van Matthijz Filth
Posted 01-07-2004 23:04 by Matthijz Filth Profiel van Matthijz Filth

ok wie houdt er van de macdonals dan hier een lichtelijk kookboekje
quote:

BIG MAC™ Special Sauce

Ingredients:

1/4 cup KRAFT Miracle Whip
1/4 cup mayonnaise
2 Tablespoons,heaping, WISHBONE deluxe french salad dressing (the orange stuff)
1/2 Tablespoon HEINZ sweet relish
2 teaspooons, heaping, VLASIC dill pickle relish (Heinz dill relish also works)
1 teaspoon sugar
1 teaspoon dried, minced onion
1 teaspoon white vinegar
1 teaspoon ketchup
1/8 teaspoon salt

Mix everything very well in a small container. There better be no streaks! Microwave 25 seconds, and stir well again. Cover, and refrigerate at LEAST 1 hour before using.( to allow all of
the flavors to "meld". ) Makes nearly 1 cup...enough for about 8 Big Macs™.

Cooking your BIG MAC™

INGREDIENTS:

(this is a per sandwich recipe)

1 -regular sized sesame seed bun
1 -regular sized plain bun
2 -previously frozen regular beef patties
2 -tablespoons Big Mac sauce
2 -teaspoons reconstituted onions
1 -slice real American cheese
2 -hamburger pickle slices
1/4 Cup -shredded iceberg lettuce

COOKING:

Discard the crown half of the regular bun, retaining the heel. The cooking method for the Big Mac™ is basically the same as the regular burgers, only the bun toasting method is slightly
different. In the Big Mac's case you toast the bottom (heel) first. Do this along with the extra heel. (this will be your middle bun.)

Cook the two-all-beef-patties just like the regular burgers. After the bun parts are toasted, put 1 tablespoon of "Mac sauce" on each of the heels.(toasted side.) Then add 1/8 cup
shredded lettuce to each.On the true bottom bun, place one thin slice of American cheese on top of the lettuce. On the extra "heel", the middle bun, place two pickle slices on top of the
lettuce. Toast the "crown" (top) of the bun also. When the meat patties are done, place them one at a time on both prepared buns. Stack the middle bun on top of the bottom bun, and put
the crown on top.

For proper "aging", or "Q-ing", ...wrap the finished Big Mac® in a 12"x18" sheet of waxed paper as follows:

1...Center the burger, right side up, on the waxed paper. Fold the "long" ends of the paper up over the top. (It will resemble a tube with the burger in the center.)

2...Fold the two remaining ends underneath. Wrap snug, but don't squish it like the regular burgers.

3...Let sit 5-8 minutes, allowing the flavors to "meld".

4...Microwave, still wrapped, 15 seconds on high.

....Enjoy an AWESOME Big Mac® Sandwich!



quote:

McDonald's® ORIGINAL Milkshakes!

The milkshakes were changed in the early 80's to reduce the fat content and calories. These McDonald's shakes are how they tasted from the 50's
through the 70's. Back then the straw would sometimes collapse because the shakes were so thick. ENJOY!

McDonald's Milkshakes

SPECIAL TOOLS:
I suggest getting an Hamilton Beach DRINK-MASTER. It is a consumer version of the multi-mixer's Ray Kroc used to sell to the McDonald brothers.
(or... a blender works O.K.)

Vanilla Shake
2 cups vanilla ice cream
1 cup whole milk
1/4 cup half & half
3 tablespoons sugar
1/8 teaspoon vanilla extract


Chocolate Shake
2 cups vanilla ice cream
1 cup whole milk
1/4 cup half & half
2½ tablespoons chocolate flavor Nestle Quik Powder


Strawberry Shake
2 cups vanilla ice cream
1 cup whole milk
1/4 cup half & half
3 tablespoons strawberry flavor Nestle Quik Powder


Shamrock™ Shake
2 cups vanilla ice cream
1 cup milk
1/4 cup half and half
1/4 teaspoon MINT extract (not peppermint)
8 drops green food coloring


1. Combine half of the ingredients for the shake flavor of your choice in a the silver cup that comes in the DRINKMASTER, and mix on high speed until
smooth. Pour into a cup. Repeat for shake #2. Or use a blender and mix all ingredients on high speed until smooth. Stop blender, stir and blend again, if
necessary to combine ingredients.

2. Pour into two 12-ounce cups.
Serves 2.






quote:

McChicken® Ingredients

SPECIAL TOOLS: Deep fryer; meat mallet

INGREDIENTS:

vegetable oil (in fryer)
1 egg
1 cup water
2/3 cup all-purpose flour
1/3 cup tempura mix
(or 1/3 cup flour for a total of 1 cup if tempura mix is unavailable)
2 teaspoons salt
1 teaspoon onion powder
1/2 teaspoon Accent®
1/4 teaspoon pepper
1/8 teaspoon garlic powder
4 chicken breast filets
4 sesame seed hamburger buns
1 cup chopped iceberg lettuce

McChicken® sauce:

1/4 cup mayonnaise
1/16 teaspoon onion powder
Stir together well, refrigerate until needed.

Preparing your McChicken® Sandwich

1. Beat the egg and then combine it with 1 cup water in a small, shallow bowl. Stir.

2. Combine the flour, salt, pepper, Accent®, onion powder and garlic powder in a one gallon size zip lock bag.

3. Pound each of the breast filets with a mallet until about 1/4-inch thick. Trim each breast filet until it is round.

4. Coat each filet with the flour mixture by shaking in the zip lock bag.

5. Remove and dredge each filet in the egg mixture, coating well. Then return each filet to the flour/seasoning mixture. Shake to coat. Put filets, bag and all, in the freezer for at least an
hour. Cover and refrigerate remaining egg mixture.

6. After freezing, repeat the "coating" process.

7. Deep fry the chicken filets at 375° for 10-12 minutes or until light brown and crispy.

8. As the chicken is frying, toast the buns using the standard method described in cooking regular hamburgers.

9. On the crown side of the bun, apply 1 tablespoon of mayonnaise mixture, followed by 1/4 cup chopped iceberg lettuce. Then top with the cooked chicken patty, and the heel of the
bun.

10. Wrap tightly in a 12x16 piece of waxed paper, and let stand 6-8 minutes.

11. Microwave on high, individually, for 15 seconds and serve.

Personal suggestion: CHEESE IT! With real American cheese, one slice, between the patty and the heel.





quote:

McDonald's® Famous French Fries

Special Tools

Deep fryer
French Fry Cutter
(or patience for cutting potatoes)


Ingredients:

2 large Idaho russett potatoes
1/4 cup sugar
2 Tablespoons corn syrup
1½-2 cups hot water
6 cups Crisco® shortening
1/4 cup beef lard (or save the fat from previously cooked burgers)
salt

Preparing your french fries

Peel the potatoes. In a large mixing bowl, combine sugar, corn syrup, and hot water. Make sure the sugar is dissolved. Using a french fry slicer, cut the peeled
potatoes into shoestrings. The potatoes should be 1/4" x 1/4" in thickness, and about 4" to 6" long. (You can do this with a knife, but it is alot of work)

Place the shoestringed potatoes into the bowl of sugar-water, and refrigerate. Let them soak about 30 minutes.

While they're soaking, pack the shortening into the deep fryer. Crank up the temperature to "full". The shortening has to pre-heat for a very long time. It will
eventually liquify. After it has liquified and is at least 375°, drain the potatoes and dump them into the fryer. (be careful, it will be ferocious)

After 1 to 1½ minutes, remove the potatoes and place them on a paper towel lined plate. Let them cool 8 to 10 minutes in the refrigerator.

While they're cooling, add the lard or beef drippings to the hot Crisco®. Again, crank the temperature to full. Stir in the lard as it melts into the oil. It will blend in.

After the deep fryer is reheated to 375°-400°, add the potatoes and deep fry again. This time for 5-7 minutes until golden brown. Remove and place in a large bowl.

Sprinkle generously with salt, then "toss" the fries to mix the salt evenly. ( I suggest about 1 teaspoon of salt, maybe slightly more)

Serve hot, serve immediately, and enjoy! Depending upon the size of the potatoes, this recipe make about 2 medium sized fries.

Special Notes

Note¹***** If you want more fries, double the recipe---but DON'T double the cooking oil. Just cook them in shifts, adding about 1/4 cup more Crisco® and 1
tablespoon lard for the second batch.

Note²***** If cooking for a minute or so, removing, and returning the fries to the oil seems like a pain in the ass, that's because it is. But it is an important
"blanching" step required for that great taste.

Note³***** For an easier clone of McDonald's french fries, you can use the frozen, pre-cut Ore-Ida® shoestring potatoes. Just cook them in the same combo of
Crisco® and lard, skipping the "blanching" process. Cook them while still frozen for 6-10 minutes (depending upon the amount) until golden brown. They're good,
but not nearly as accurate in taste and texture as the fresh recipe.

[ Back to McMenu ]






quote:

McDONALD'S® "OLD-SCHOOL" CHEESEBURGER


Cook the burgers using the regular hamburger recipe and place one THIN slice of american cheese on the crown side before adding meat patty. Don't use Kraft
singles or Velveeta. (or anything termed as "American processed cheese FOOD) Use only real American cheese. That is KEY! Please Note****Most slices of
American cheese are too big for McDonald's® cheeseburgers. So take about 1/4" off two edges to make a smaller square.




McDonald's® Bacon Double-Cheeseburger

Ingredients:
2 prepared beef patties
1 prepared bun
2 American cheese slices
1 slice Oscar Mayer® Ready~Made™ bacon

Prepare the beef patties and buns as directed in the regular hamburger recipe. Dress the bun the same way.

Microwave the pre-cooked bacon for about 15-20 seconds, tear it in half, and lay the pieces side by side on the dressed crown. Follow that with one slice of
cheese. Put cooked beef patty #1 on top of the cheese, add another slice of cheese and then beef patty #2. Add the toasted heel and wrap in a 12"x16" sheet of
waxed paper. (see cooking regular hamburgers for wrapping directions)
Let sit for 5-7 minutes, then microwave (still wrapped) for 15 seconds until hot.

Enjoy a classic bacon double cheeseburger!




quote:

Quarter Pounder® INGREDIENTS:

INGREDIENTS:

1 -Topp's 1/4 lb frozen beef patty
1 -sesame seed bun
1 -Tablespoon fresh onion...diced
mustard, ketchup
2 -HEINZ hamburger slices (pickles)
2 -slices real American cheese (optional)
McDonald's Hamburger Seasoning

BEEF PATTY ALTERNATIVE: If you can't find Topps™ 1/4 pound patties, use one pound ground chuck, divide into 4 equal pieces, and form the patties about 5" diameter and 1/4"
thick. Do this on wax paper, and freeze until needed.

Cooking your Quarter Pounder™

Pre-heat an electric grill to 400 degrees. (If cooking more than one...also pre-heat an electric grill for toasting the sesame seed buns)Lay the beef frozen patty on the grill, and after about
20 seconds, "sear" it. Sear a little harder and a little longer than with regular hamburgers.You should apply heavy pressure for 6-8 seconds. Sprinkle liberally with McD's Hamburger
Seasoning.(see regular burgers to make that) About 2½-3 minutes after searing, turn. Be careful not to tear the sear you just created. Add another dash Seasoning. Lay the crown of the
bun facedown on an unused, clean portion of the grill. It will toast very quickly, so move it around in a circular motion to prevent burning. After about 30 seconds the bun will be toasted
enough. Remove to dress, and lay the heel facedown to the same spot on the grill. (If cooking more than one, follow the bun toasting instructions for the regular hamburger.)

DRESSING THE BUN: Put five "kisses" of mustard around the toasted crown about 1/2 inch from the edge, equally spaced. Then put five squirts of ketchup in the pattern of a five on
dice and the size of a nickle on the toasted bun. (Make the center one the size of a quarter.) Add about a tablespoon of freshly chopped white onion, and the two pickle slices, evenly
spaced.

If you're making a Quarter-Pounder with Cheese™, lay one slice of real American cheese on top of the condiments.Most cheese slices are slightly too big, so cut or tear off about 1/4
inch, making a slight rectangle.

By now...your meat should be done. (about 2½-3 more minutes after turning) Smash the beef patty with the spatula to "squeeze" out excess fat, then remove. Smash it again between the
spatula and your free hand to addtionally drain the fat. Lay it on top of your dressed crown and add the toasted heel. (If you're making a Quarter-Pounder with Cheese™, lay another slice
of real American cheese on top of the patty before adding the heel. Position the corners off alignment with the other cheese slice)

Wrap it in a pre-cut 12x12 sheet of waxed paper and either microwave it for 15 seconds, or allow it to be "warmed" in your pre-heated (lowest setting) oven for 8-10 minutes. (or use the
alternate "Q-ing" method) ENJOY!!!





hehe dit was mn langste bericht ooit



webblaster wim
Onzin-narrator
Usericon van webblaster wim
Posted 01-07-2004 23:20 by webblaster wim Profiel van webblaster wimhttp://www.judgementday.nl

Ongelofelijk gaaf. Zelf eggMcfuffin's maken lukt al aardig. Nu wat meer proberen, vooral de mayo.

Werk je daar ofzo?


Oud Vuil.


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 02-07-2004 1:28 by Schaep Profiel van Schaep

quote:
Op 1 juli 2004 22:04 schreef Schaep het volgende:
Gezellig hash aan het maken in het groote heerschhuysch.


Na 7,5 uur eindelijk klaar, het resultaat zal binnen enkele minuten duidelijk worden!

Het drugstopic moet terug.


stigma
awesome
Usericon van stigma
Posted 02-07-2004 1:33 by stigma Profiel van stigma

Volgende week waarschijnlijk een bepaalde Zm-er leren koken. Paprika's ontleden, uien villen...the works.


Subtiel kamerolifantje


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 02-07-2004 1:34 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

Ik kan al koken gvd
Ik ben allen wat gespecialiseerd in vleesch


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 02-07-2004 5:27 by Schaep Profiel van Schaep

quote:
Op 2 juli 2004 1:28 schreef Schaep het volgende:
Na 7,5 uur eindelijk klaar, het resultaat zal binnen enkele minuten duidelijk worden!

Het drugstopic moet terug.


Het is duidelijk.

En nu ga ik slapen, doei.


Phaestus
In vino veritas
Usericon van Phaestus
Posted 02-07-2004 8:40 by Phaestus Profiel van Phaestus

quote:
Op 2 juli 2004 1:34 schreef kwelgeest het volgende:
Ik kan al koken gvd
Ik ben allen wat gespecialiseerd in vleesch


Hamburgers bakken zeker?


"Le coeur a ses raisons que la raison ne connaît point."


Matthijz Filth
Boze Meneer
Usericon van Matthijz Filth
Posted 02-07-2004 9:30 by Matthijz Filth Profiel van Matthijz Filth

quote:
Op 1 juli 2004 23:20 schreef webblaster wim het volgende:
Ongelofelijk gaaf. Zelf eggMcfuffin's maken lukt al aardig. Nu wat meer proberen, vooral de mayo.

Werk je daar ofzo?


keb de meeste recepten wel keer in lamme bui allemaal vreemde boeken gedownload waaronder een boek met hele lading recepten van de mac dus verzoekjes



Manifest
Jus ad bellum, inshallah!
Usericon van Manifest
Posted 02-07-2004 10:21 by Manifest Profiel van Manifest

Tief toch op met je McDonalds..
Ik weet in ieder geval zeker als je het zelf maakt, veel lekkerder is.


F*ck hippies


Matthijz Filth
Boze Meneer
Usericon van Matthijz Filth
Posted 02-07-2004 10:29 by Matthijz Filth Profiel van Matthijz Filth

jesus ik zeg toch voor de ge-interesseerden ik ga zelf ook nooit naar de mac maar wat dan nog ga ergens anders lopen zeiken met je ochterdhumeur vuile internet-warrior



kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 02-07-2004 11:31 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 2 juli 2004 8:40 schreef Phaestus het volgende:
Hamburgers bakken zeker?
Nee bitterballen frituren.

Alleen maar omdat ik met mijn carnivoorische hoofd geen complexe vega schootels kan kan ik zeker niet koken; ttssss


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


madeline usher
The sow is mine!!
Usericon van madeline usher
Posted 03-07-2004 20:28 by madeline usher Profiel van madeline usher

Daarnet spaghetti op tafel gezet...blijft nix meer van over (veegt mond af)


Hello-hooray-let the show begin-I've been ready


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen