IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Koken ist Krieg! Vorige pagina | Volgende pagina
ghoulliette
Usericon van ghoulliette
Posted 02-08-2004 0:00 by ghoulliette Profiel van ghoulliette

quote:
Op 1 augustus 2004 23:58 schreef Unholy Mary het volgende:
Hahahaha en dan zeker in 1 keer doorslikker...

Ik bedoel maar te zeggen, wat je er ook mee doet, ze zijn vies...


weer zo'n slikken is vies hoor....


DMTR
Stik er maar in
Usericon van DMTR
Posted 02-08-2004 0:00 by DMTR Profiel van DMTRhttp://www.shadowsofdisgust.com

quote:
Op 1 augustus 2004 23:58 schreef Unholy Mary het volgende:
Hahahaha en dan zeker in 1 keer doorslikker...

Ik bedoel maar te zeggen, wat je er ook mee doet, ze zijn vies...



ik ben groot voorstander van slikken...dus het liefst wel..


You see what happens when you fuck a stranger in the ass?!!


ghoulliette
Usericon van ghoulliette
Posted 02-08-2004 0:01 by ghoulliette Profiel van ghoulliette

quote:
Op 1 augustus 2004 23:59 schreef Unholy Mary het volgende:
zo´n half afgebouwde...

euh... *nu te koop bij intertoys, het kuiken bouwpakket*


WMP
Usericon van WMP
Posted 02-08-2004 0:06 by WMP Profiel van WMP

Gefileerd kind in dillesaus

Benodigdheden:

- 1 middelgrote peuter
- drie liter Bourgogne
- 10 teentjes (knoflook)
- 7 bosuitjes
- peper, zout, gemberpoeder
- 15 laurierblaadjes
- 13 takjes verse dille
- een liter creme fraiche

Slacht het kind, vil het en ontdoe het van de ingewanden. Fileer het daarna zorgvuldig en snijd het vlees in dunne plakjes. Marineer de plakjes 24 uur lang in de Bourgogne en dep ze daarna zorgvuldig droog met wat keukenpapier. Smeer vervolgens het vlees in met een mengsel van peper, zout en gemberpoeder en laat dit even intrekken.

Snipper de knoflook en de bosuitjes zeer fijn en bak ze even aan in wat roomboter. Draai daarna het vuur laag, voeg het vlees en de laurierblaadjes toe en doe het deksel op de pan. Laat het geheel drie tot vier uur sudderen.

Verwarm de creme fraiche een kwartier voor het opdienen en snipper de dille er doorheen. Schenk dan de saus over de lapjes vlees.


ghoulliette
Usericon van ghoulliette
Posted 02-08-2004 0:07 by ghoulliette Profiel van ghoulliette

voor hoeveel personen is dit?

ps. creme fraiche verwarmen, je kookt zeker niet al te vaak.

[Dit bericht is gewijzigd door ghoulliette op 02-08-2004 0:09]


Unholy Mary
Anno domini MMXIII
Usericon van Unholy Mary
Posted 02-08-2004 0:08 by Unholy Mary Profiel van Unholy Mary

En waarom zitten er geen eieren bij...


Hatsjikidee!


ghoulliette
Usericon van ghoulliette
Posted 02-08-2004 0:09 by ghoulliette Profiel van ghoulliette

en kuikens!


WMP
Usericon van WMP
Posted 02-08-2004 0:10 by WMP Profiel van WMP

Het gerecht is natuurlijk aan te passen aan je specifieke wensen. Ik ben niet zo gek op eieren.


bas_bin_laden
WATCH ME ALL, in flames
Usericon van bas_bin_laden
Posted 03-08-2004 17:50 by bas_bin_laden Profiel van bas_bin_ladenhttp://www.thats-me.nl/metalhead

heeft er hier toevallig iemand een alternatief voor de steamer?
creme brulee moet je bouwen door het geheel nog 23 minuten in de steamer te doen, maar oven is geen steamer....


yo yo wassup nigga bitches in da house


ghoulliette
Usericon van ghoulliette
Posted 03-08-2004 18:36 by ghoulliette Profiel van ghoulliette

steamer? alsof de Franse mensjes een steamer gebruiken. Zoek brulee eens op in het woordenboek en dan weet je dat een oven ook voldoet.


Nar'Hyarmen
zonnetje
Usericon van Nar'Hyarmen
Posted 03-08-2004 19:13 by Nar'Hyarmen Profiel van Nar'Hyarmen

witlof met ham/kaassaus (spekjes voldoen ook) met gebakken aardappels




O'er the surging flood of sea my spirit flies...


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 03-08-2004 19:17 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

4 eieren
fikse hoeveelheid coburgerham
brood


LEKKKEr!


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 03-08-2004 19:25 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

net gefrituurt, maar ik ben zelfs daar niet goed in


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


bas_bin_laden
WATCH ME ALL, in flames
Usericon van bas_bin_laden
Posted 03-08-2004 19:29 by bas_bin_laden Profiel van bas_bin_ladenhttp://www.thats-me.nl/metalhead

quote:
Op 3 augustus 2004 18:36 schreef ghoulliette het volgende:
steamer? alsof de Franse mensjes een steamer gebruiken. Zoek brulee eens op in het woordenboek en dan weet je dat een oven ook voldoet.
en als je het in de oven doet wordtie flink verneukt... *ervaring*


yo yo wassup nigga bitches in da house


Nar'Hyarmen
zonnetje
Usericon van Nar'Hyarmen
Posted 03-08-2004 19:35 by Nar'Hyarmen Profiel van Nar'Hyarmen

quote:
Op 3 augustus 2004 19:29 schreef bas_bin_laden het volgende:
en als je het in de oven doet wordtie flink verneukt... *ervaring*



wat gebeurd er dan tijden steamen?


O'er the surging flood of sea my spirit flies...


Unholy Mary
Anno domini MMXIII
Usericon van Unholy Mary
Posted 03-08-2004 20:32 by Unholy Mary Profiel van Unholy Mary

quote:
Op 3 augustus 2004 19:35 schreef Nar'Hyarmen het volgende:
wat gebeurd er dan tijden steamen?


Ik zou zeggen: ga eens een paar uur in een sauna zitten...


Hatsjikidee!


Nar'Hyarmen
zonnetje
Usericon van Nar'Hyarmen
Posted 03-08-2004 20:46 by Nar'Hyarmen Profiel van Nar'Hyarmen

quote:
Op 3 augustus 2004 20:32 schreef Unholy Mary het volgende:
Ik zou zeggen: ga eens een paar uur in een sauna zitten...


ha ha ha



O'er the surging flood of sea my spirit flies...


bas_bin_laden
WATCH ME ALL, in flames
Usericon van bas_bin_laden
Posted 03-08-2004 22:07 by bas_bin_laden Profiel van bas_bin_ladenhttp://www.thats-me.nl/metalhead

quote:
Op 3 augustus 2004 19:35 schreef Nar'Hyarmen het volgende:
wat gebeurd er dan tijden steamen?
geen idee, maar toen ik t op mn werk in de ove deed ( ook op 100 graden ) ging het erg mis....


yo yo wassup nigga bitches in da house


Pink Floyd
The mountain king return
Usericon van Pink Floyd
Posted 03-08-2004 22:09 by Pink Floyd Profiel van Pink Floyd

quote:
Op 3 augustus 2004 22:07 schreef bas_bin_laden het volgende:
geen idee, maar toen ik t op mn werk in de ove deed ( ook op 100 graden ) ging het erg mis....
Probeer het eens te stomen (vergiet in een pan met kokend water, en een theedoek erover) moet hetzelfde effect hebben imho


Like Some Snow-white Marble Eyes


Nar'Hyarmen
zonnetje
Usericon van Nar'Hyarmen
Posted 03-08-2004 22:12 by Nar'Hyarmen Profiel van Nar'Hyarmen

quote:
Op 3 augustus 2004 22:09 schreef Pink Floyd het volgende:
Probeer het eens te stomen (vergiet in een pan met kokend water, en een theedoek erover) moet hetzelfde effect hebben imho


dat zei ik net ook al... pan met kokend water, zo stoom je de meeste dingen


O'er the surging flood of sea my spirit flies...


Nar'Hyarmen
zonnetje
Usericon van Nar'Hyarmen
Posted 03-08-2004 22:12 by Nar'Hyarmen Profiel van Nar'Hyarmen

pardon ik zei het niet, maar had het wel eerst geschreven maar dacht dat het een dom plan zou zijn


O'er the surging flood of sea my spirit flies...


Pink Floyd
The mountain king return
Usericon van Pink Floyd
Posted 03-08-2004 22:12 by Pink Floyd Profiel van Pink Floyd

quote:
Op 3 augustus 2004 22:12 schreef Nar'Hyarmen het volgende:
dat zei ik net ook al... pan met kokend water, zo stoom je de meeste dingen
Ja? Gaav! Dan eet ik morgen gestoomd ei!


Like Some Snow-white Marble Eyes


Nar'Hyarmen
zonnetje
Usericon van Nar'Hyarmen
Posted 03-08-2004 22:13 by Nar'Hyarmen Profiel van Nar'Hyarmen

quote:
Op 3 augustus 2004 22:12 schreef Pink Floyd het volgende:
Ja? Gaav! Dan eet ik morgen gestoomd ei!


nee niet IN het kokend water, erboven in de stoom dus

suffie


O'er the surging flood of sea my spirit flies...


Audiophile
ZM Dominee
Usericon van Audiophile
Posted 03-08-2004 22:14 by Audiophile Profiel van Audiophilehttp://www.last.fm/user/AudiophileXL

je schijnt ook knakworsten te kunnen bereiden in een waterkoker.



webblaster wim
Onzin-narrator
Usericon van webblaster wim
Posted 03-08-2004 22:16 by webblaster wim Profiel van webblaster wimhttp://www.judgementday.nl

Of vingers.

Wat kost een magnetron nou tegenwoordig.


Oud Vuil.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen