IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Nieuwstopic. Vorige pagina | Volgende pagina
blonde rockgod
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van blonde rockgod
Posted 02-06-2008 10:35 by blonde rockgod Profiel van blonde rockgodhttp://www.departuremetal.com

quote:
Op 2 juni 2008 10:29 schreef XXL het volgende:
Ik zie het probleem niet zo.
Je mag wel terreuraanslagen plegen en onschuldige slachtoffers maken maar als de plek waar je dan wordt vastgezet niet luxe genoeg is of je eens een paar klappen krijgt is gaan lopen janken het enige wat in je opkomt?

Bezint eer ge begint.



Het gaat er om dat je dus niet kan zeggen dat iemand een aanslag heeft uitgevoerd zonder dat dat bewezen is. En 26.000 mensen die "terreurverdacht" zijn? Wat is de criteria daarvan? Ik vind het nog steeds schokkend dat een land dat zogenaamde vrijheid hoog in het vaandel heeft dit soort dingen doet, het is nu net zo erg als het vroegere communisme.



Dappere-Speerwerper
Stoethaspel
Usericon van Dappere-Speerwerper
Posted 02-06-2008 10:56 by Dappere-Speerwerper Profiel van Dappere-Speerwerperhttp://myspace.com/clemensk

quote:
Op 2 juni 2008 10:29 schreef XXL het volgende:
Je mag wel terreuraanslagen plegen en onschuldige slachtoffers maken maar als de plek waar je dan wordt vastgezet niet luxe genoeg is of je eens een paar klappen krijgt is gaan lopen janken het enige wat in je opkomt?



Nee dat mag niet.....



kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 02-06-2008 12:46 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 1 juni 2008 15:38 schreef MetalJan het volgende:
Cabaretier Theo Maassen heeft gisteravond tijdens het Comedy Festival in Amsterdam met opzet de camera van een journaliste op het podium kapot gegooid.

Maassen had de organisatie vooraf laten weten dat er tijdens zijn optreden geen foto's gemaakt mochten worden.

Maar de organisatie had dat niet doorgegeven aan de fotojournaliste Ilvy Njiokiktjien (hoe zegt u?).

Njiokiktjien: "Hij zei: 'wie is hier aan het fotograferen?' en kwam op mij af en zei: 'geef die camera maar hier'. Ik weet ook niet wat me bezielde, maar hij kwam dreigend op me af, dus ik gaf hem. Ik had het idee dat hij er een grap mee uit zou halen." Toen vroeg Maassen, volgens de fotografe, aan het publiek: 'Wie wil dat deze camera kapot gegooid wordt, moet nu klappen'.

Njiokitjien: "Iedereen ging klappen. Echt klapvee. Toen zag ik mijn camera twintig meter door de lucht vliegen en totaal kapot klappen. Toen was ik echt in shock." Omdat zes weken geleden ook al apparatuur van Njiokitjien gestolen werd, kan ze nu niet werken. "Het is een zware klap voor mij."








Niet cabaretier Theo Maassen, maar de organisatie van het Comedy Festival is schuldig aan het camera-incident. In een officiële persverklaring beklemtoont Maassen dat hij contractueel heeft vastgelegd dat er alleen gefotografeerd zou worden na schriftelijke toestemming van de artiest. "Die toestemming heb ik niet gegeven, omdat ik fotograferen tijdens het optreden, al of niet met flits, als buitengewoon storend ervaar."

"Vlak vóór mijn optreden heeft een vertegenwoordiger van de organisatie mij verzekerd dat de fotograferende pers was ingelicht dat er niet gefotografeerd mocht worden", aldus Maassen. "Toen dat vervolgens toch gebeurde, leek het voor mij of iemand mijn optreden moedwillig saboteerde, zowel voor mij als voor het publiek."

"Wat er vervolgens gebeurde, betreur ik zeer, helemaal nu ik weet dat de fotografe niet duidelijk geïnstrueerd is. Samen met de organisatie zullen we de camera aan de fotografe vergoeden", besluit Maassen.




Tja, ik vond het altijd al een mongeaul, nu mongeual^2.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Aaaarco
Usericon van Aaaarco
Posted 02-06-2008 12:47 by Aaaarco Profiel van Aaaarco

geweldige vent...

als er afspraken zijn gemaakt dienen die nagekomen te worden, ik zou als ik hem was wel volgende keer ook contractueel vast laten leggen dat de fototoestellen gesloopt zullen worden...


In black metal maakt men grapjes over religie... aldus pindakaasruud


Daops
Usericon van Daops
Posted 02-06-2008 12:53 by Daops Profiel van Daops

quote:
Op 2 juni 2008 12:47 schreef Aaaarco het volgende:
geweldige vent...

als er afspraken zijn gemaakt dienen die nagekomen te worden, ik zou als ik hem was wel volgende keer ook contractueel vast laten leggen dat de fototoestellen gesloopt zullen worden...
+1, lullig voor de fotografe.. slecht van de organisatie.


www.progpower.com "Ik woon zelf buitenaf maar van mensen uit plaatsen waar wel Moslims wonen proef je de angst. Sommigen durven geen karbonade of schnitzel op de BBQ te gooien uit angst voor ruzies."


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 02-06-2008 12:53 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos



signature


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 02-06-2008 12:58 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

Wereldnieuws uit lesboland! Lindsay Lohan (21) heeft aangekondigd dat ze wil trouwen met haar vriendin, dj Samantha Ronson (30). Volgens bronnen in de Britse pers houden de twee in juli een 'huwelijksceremonie' in het pretpark van Dolly Parton, Dollywood. Dolletjes!

Verloofd
Op het feest van Dolce & Gabanna in Cannes het voorbije weekend droeg Lindsay een ring en aan haar voormalige vriendje, het Britse model Calum Best, verklapte ze dat zij en Samantha verloofd zijn.

Lindsay Ronson
Lindsay en Samantha werden door paparazzi betrapt terwijl ze elkaar uitbundig kusten op het jacht van rapper P. Diddy. Lindsay noemt zich sinds kort consequent Lindsay Ronson.

Samenhokken
Het gerucht dat mannenverslindster Lindsay Lohan ook lesbische relaties heeft, doet al langer de ronde. Onlangs lekte een email van Lindsay aan Samantha, waarin ze schrijft: "Schat, als ik jou niet had, zou ik nog het liefst sterven. Ik wil met je trouwen". Sinds de twee terug in de VS zijn, is Lindsay naar verluidt ingetrokken bij Samantha in Los Angeles. Samantha is de zus van Mark Ronson, muzikant en producer van Amy Winehouse


signature


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 02-06-2008 12:58 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 2 juni 2008 10:35 schreef blonde rockgod het volgende:
Het gaat er om dat je dus niet kan zeggen dat iemand een aanslag heeft uitgevoerd zonder dat dat bewezen is. En 26.000 mensen die "terreurverdacht" zijn? Wat is de criteria daarvan? Ik vind het nog steeds schokkend dat een land dat zogenaamde vrijheid hoog in het vaandel heeft dit soort dingen doet, het is nu net zo erg als het vroegere communisme.


+1

daarnaast hebben ze een hele zooi behandelingen die ze enorm gevoelig maken voor suggestieve verhoren. De meeste mensen zijn volgens mij geen echte terroristen. De VS gebruikt ze gek genoeg alleen om hun eigen gedachten geprojecteerd te krijgen.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 02-06-2008 13:01 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

50 Cent wordt ervan beschuldigd zijn ex-vriendin en hun zoon levend te hebben willen verbranden. Shaniqua Tompkins, de moeder van de tien jaar oude zoon van de rapper, Marquise, beweert dat de brand die het huis van de rapper vrijdag in de as legde, werd aangestoken met een molotovcocktail. Op dat moment waren Shaniqua en Marquise samen met nog vier andere mensen aanwezig in het huis in de staat New York. De zes liepen lichte verwondingen op, maar mochten inmiddels het ziekenhuis verlaten. Het huis van twee miljoen euro ging in de vlammen op.

Ruzie over huis
Shaniqua: "Hij wilde mij en zijn eigen kind vermoorden. Ik weet dat dit het werk van 50 Cent is, ik weet dat hij dit deed". Enkele dagen voor de brand hadden 50 Cent en zijn ex vlammende ruzie gehad. Curtis Jackson, zo heet 50 Cent, probeerde toen zijn ex uit het huis te zetten, maar zij weigerde op te stappen.

"Niets mee te maken"
Jackson was in Louisiana voor de opnames van de film 'Streets of Blood' toen de brand uitbrak. Hij ontkent dat hij iets met de brandstichting zou te maken hebben. De brandweer noemt de brand "zeker verdacht" en is een onderzoek gestart.


tssss... daar gaat de verkoop weer de hoogte in


je bent als rapper echt niet "in" als je niet x aantal jaar in jail zat,

wel niet origineel... je gezin uitmoorden

lol


signature


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 02-06-2008 16:03 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

En ik stuitte op een columnpje:

Cabaretiers beginnen zich steeds meer als misdadiger te profileren. Het aardige hiervan is dat ze geen grimeur meer nodig hebben erop te lijken.




Veel te lang door het VARA-mecenaat als politieke troetelkinderen gebruikt, wanen ze zich als de denkbeeldige God in Frankrijk. In werkelijkheid zijn ze de nieuwe demagogen, die zich met het schuim op de bek en gefinancierd door de VARA, verworden zijn tot de Max Blokzijls van nu. De ethische benadering van de mens waarop het socialisme het monopolie denkt te bezitten, wordt in de bejegening waarmee de cabaretier de mens in een wurggreep neemt, met voeten getreden. Waar cabaretiers in niet aflatende tirades met het vertrappen van mensenrechten hun geldbuidel vullen, schoppen ze in hun eigen harde praktijk de mens alsof het beesten zijn. Zij mogen hun banksaldo genereren over de ruggen van de hongerenden en geketenden, ter meerdere ere en glorie van het socialisme, en vooral voor zichzelf.

Nee, niet de in weelde levende socialist Marcel Parcival Arthur van Dam is hun doelwit, maar bij voorkeur de medemens die door de islam met de dood wordt bedreigd.

Cabaretiers zijn de handlangers van het nieuwe linkse establishment, de naar-de-mond-praters van de machthebbers, de narren die de grappen maken waar hun vorsten van houden.

Grootgemaakt door de VARA, hebben ze de verachtelijke gewoonte zich als een Gaddafi te gedragen, en daaraan inherent fysiek geweld niet te schuwen. Opmerkingen als “zwarte moslimteef” voor Ayaan Hirsi Ali, waar Geert Wilders, en zelfs Hans Janmaat, zich nooit schuldig aan gemaakt hebben, mogen daarom bij de VARA.

Waar Gregorius Nekschot door tien man uit huis gesleept wordt, mogen cabaretiers iedere minderheid op een Julius Streicher-achtige wijze tot karikatuur deformeren. Ze worden er riant voor beloond en trekken er volle zalen mee. Wordt er eentje wegens schaamteloos leedvermaak op de vingers getikt, dan zijn ze solidair met elkaar.



Dankzij Theo Maassen krijgt Cesare Lombroso toch nog een beetje gelijk. Met het uiterlijk van een TBS-ganger, de verbaliteit van een patatbakker en de motoriek van een proleet in de lorum, maakt hij uit dat er niet gefotografeerd mag worden. Zo autoritair zijn cabaretiers tegenwoordig. Wie zich niet aan dit bevel houdt krijgt een lading geweld over zich heen.

Eigen richting van de ergste soort, wanneer je moet constateren dat een fotografe haar kostbare camera vernield zag, en dit afgedaan wordt als een misverstand.

Maassen betreurt ondertussen de gang van zaken, En je kunt er een smerig soort vergif op innemen dat er geen tien man op zijn deur staan te rammen om hem een dertigtal uurtjes op te sluiten.



Het feit blijft dat er sprake was van geweldpleging. Zelfs ingeval de fotografe onrechtmatig fotografeerde, dan nog restte Maassen slechts civielrechtelijke stappen.

De macht van de VARA en het linkse conglomeraat zal dit incident wel weer onder een hoopje overgewaaid siroccozand bedelven, want wie tegenwoordig iets artistieks doet is daarvan afhankelijk, ook al komen de centen linea recta uit de zakken van de belastingbetaler. Het linkse conglomeraat beheert dat geld, en de kunsten gaan er graag voor op de knieën.



Wie denkt dat de linksen, die zwijgzaam de razzia op Gregorius Nekschot accepteerden, het oeuvre van Theo Maassen net zo smakeloos vinden als ze over de tekeningen van Gregorius Nekschot hun gramschap uitten, komt zeer bedrogen uit. Goede smaak is bij links aan een oog blind. Het begrip voor de moord op Theo van Gogh is daar van eenzelfde kwaliteit als de zwijgende instemming met de razzia op Gregorius Nekschot.



Met het vernietigen van de camera van Ilvy Njiokiktjien is weer een beetje vrijheid van meningsuiting aan gruzelementen geslagen. Ook al krijgt de fotografe de camera vergoed, en doet ze er het zwijgen toe, het is weer een stapje verder richting onvrijheid.



Let ondertussen op de kenmerken die Cesare Lombroso ons naliet: ze staan op bühne u op te wachten, of vullen het beeldscherm om over u heen te kotsen van uw eigen centen.





Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Gemene Lepel
Usericon van Gemene Lepel
Posted 02-06-2008 16:58 by Gemene Lepel Profiel van Gemene Lepel

Het "nieuwe linkse establishment" is duidelijk de nieuwe ZOG .

[Dit bericht is gewijzigd door Gemene Lepel op 02-06-2008 16:58]


Grey over Kristalnacht: "Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen."


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 02-06-2008 17:01 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Ik vind het verband links en cabaretiers een beetje ver gezocht. De dingen die cabaretiers aankaarten zou je natuurlijk wat aan kunnen doen, maar sommigen dingen (zoals ongelijkheid) zijn er eigenlijk voor om geaccepteerd te worden.

En sowieso is links en rechts gebruiken is al 100 jaar over de datum en in het verkeerde land.

@ gemene lepel: hehe jah! we kunnen ons nog verzetten!

[Dit bericht is gewijzigd door ElitE op 02-06-2008 17:02]


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 02-06-2008 17:26 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

Dat links rechts 'over de datum' is, is simpelweg niet zo.

Dat het een lekker ongenuanceerde column is ga ik zeker niet ontkennen. Zelfs ik vind 'm wwat ver gaan, maar staan een paar grappige opmerkingen in, kon 'm jullie niet onthouden.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 02-06-2008 17:34 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 2 juni 2008 17:26 schreef kwelgeest het volgende:
Dat links rechts 'over de datum' is, is simpelweg niet zo.

Dat het een lekker ongenuanceerde column is ga ik zeker niet ontkennen. Zelfs ik vind 'm wwat ver gaan, maar staan een paar grappige opmerkingen in, kon 'm jullie niet onthouden.


Nouja ik neem aan dat je zelf ook wel ziet dat het eigenlijk teveel generaliseren is om de politiek in 1 dimensie in te delen. Je hebt punten zoals vrijheid, economie, kapitalisme, gelijkheid, enz. En dan heb je dat ook nog eens verdeeld over verschillende issues.

Dat je een eindje komt door rechts met tegen buitenlanders en voor kapitalisme te zetten klopt nog aardig. Maar er is teveel diversiteit in dit soort punten.

Links rechts komt uit Engeland van voor 1900 waarbij de ene partij links zat en de andere rechts.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 02-06-2008 17:40 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

Het politiekspectrum is een soort cirkel, bevat vier punten.

http://www.meervrijheid.nl/files/kleinstequiz.pdf


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 02-06-2008 17:41 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 2 juni 2008 17:34 schreef ElitE het volgende:

Links rechts komt uit Engeland van voor 1900 waarbij de ene partij links zat en de andere rechts.
Volgens mij komt het uit Frankrijk.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 02-06-2008 18:07 by ZelThoR Profiel van ZelThoR

quote:
Op 2 juni 2008 12:47 schreef Aaaarco het volgende:
geweldige vent...

als er afspraken zijn gemaakt dienen die nagekomen te worden, ik zou als ik hem was wel volgende keer ook contractueel vast laten leggen dat de fototoestellen gesloopt zullen worden...

Veel succes met zo'n contract opstellen en dat voor de rechter stand laten houden

Hij heeft daarbij op geen enkele manier recht om iets van een ander te slopen, of dat nou terecht (omdat het irritant is, of omdat er afspraken over waren) is of niet.

Daarnaast ben je echt heel dom als je een camera van 15.000 euro stuk gooit. Dat zie je toch aan zo'n ding dat het geen huis-tuin-en-keuken-apparaat is?


Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 02-06-2008 18:12 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 2 juni 2008 17:40 schreef kwelgeest het volgende:
Het politiekspectrum is een soort cirkel, bevat vier punten.

http://www.meervrijheid.nl/files/kleinstequiz.pdf


jah dit is al stukken duidelijker, maar nog steeds sterk gegeneraliseerd. Want een partij kan per issue op hele verschillende vlakken uitkomen. En het is ook nog een beetje en tijdsloos model. Want ideologie is wel leuk, maar in praktijk zul je met veel dingen toch (tijdelijk) moeten afwijken.


edit: ohja de indeling komt toch uit Frankrijk.

[Dit bericht is gewijzigd door ElitE op 02-06-2008 18:14]


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 02-06-2008 18:15 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 2 juni 2008 18:07 schreef ZelThoR het volgende:
Veel succes met zo'n contract opstellen en dat voor de rechter stand laten houden

Hij heeft daarbij op geen enkele manier recht om iets van een ander te slopen, of dat nou terecht (omdat het irritant is, of omdat er afspraken over waren) is of niet.

Daarnaast ben je echt heel dom als je een camera van 15.000 euro stuk gooit. Dat zie je toch aan zo'n ding dat het geen huis-tuin-en-keuken-apparaat is?


recht recht, dat is zoooo relatief.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 02-06-2008 18:17 by Schaep Profiel van Schaep

In ieder geval zal hij tijdens zijn shows nog weinig last hebben van mensen met camera's.


Gemene Lepel
Usericon van Gemene Lepel
Posted 02-06-2008 18:19 by Gemene Lepel Profiel van Gemene Lepel

Hey, er zijn ook nog centrumpartijen hoor .


Grey over Kristalnacht: "Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen."


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 02-06-2008 18:20 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 2 juni 2008 18:17 schreef Schaep het volgende:
In ieder geval zal hij tijdens zijn shows nog weinig last hebben van mensen met camera's.


of mensen weten eindelijk wat ze met hun oude camera moeten doen.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 02-06-2008 18:25 by Schaep Profiel van Schaep

Haha, zo is het ook!

Leven op Mars
Uitgegeven: 2 juni 2008 16:03
Laatst gewijzigd: 2 juni 2008 16:47

BARMY - Leven op Mars? Het kan! Engelsman Keith Sorrell is daarvoor het levende bewijs; hij at 17 jaar lang niets anders dan de welbekende chocoladereep.

Gedurende een dag gaan er dan ook minimaal 12 Marsen doorheen, dat zijn er ruim 4000 per jaar. "Als het etenstijd is voor anderen," vertelt Sorrell (37) aan The Sun. "Eet ik normaalgesproken twee of drie Marsen, en op het werk heb ik er altijd één bij de hand."

De liefde ontstond op school. "Tussen de maaltijden door nam ik er één, soms twee. Al mijn zakgeld ging eraan op en ineens viel het kwartje: ik kan niet zonder. Ik ben compleet verslaafd."

Genieten

Zorgen over zijn gezondheid heeft hij niet. "Ik drink veel jus d'orange." Ook slikt Sorrell de nodige vitaminepillen.

Een woordvoerder van Mars laat weten dat het bedrijf mensen aanmoedigt van de chocoladerepen te genieten, zij het in een gebalanceerd dieet.

(c) NU.nl/Pauline van Lintel


Chelman
Krijg de bloemetjes
Usericon van Chelman
Posted 02-06-2008 18:27 by Chelman Profiel van Chelman

quote:
Op 2 juni 2008 17:34 schreef ElitE het volgende:
Links rechts komt uit Engeland van voor 1900 waarbij de ene partij links zat en de andere rechts.


Frankrijk niet Engeland en niet voor 1900 maar al van voor 1800.


KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA !


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 02-06-2008 18:30 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 2 juni 2008 18:27 schreef Chelman het volgende:
Frankrijk niet Engeland en niet voor 1900 maar al van voor 1800.

jah ik had het al gezien jah, maar dat het Fransen zijn maakt het alleen maar erger!


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen