IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Waar Wim ontplofte kolencentrales bekijkt [Nieuwstopic] Vorige pagina | Volgende pagina
Ascendant Grotesque
Usericon van Ascendant Grotesque
Posted 15-08-2011 18:12 by Ascendant Grotesque (Speciaal lid) Profiel van Ascendant Grotesque

quote:
Op 15 augustus 2011 18:07 schreef Forever After het volgende:
Kun je het niet beter 6% verhuisboete noemen?

Als je in zielige politicitaal anno 2011 wil praten wel, ja.


Quis moderabat ipsos moderatores?


Kvelgeest
Binkelator ಠ_ರೃ
Usericon van Kvelgeest
Posted 16-08-2011 8:16 by Kvelgeest Profiel van Kvelgeesthttp://www.churchofeuthanasia.org/index.html

quote:
Op 15 augustus 2011 9:35 schreef bastianus het volgende:
Heeft er ook mee te maken. Maar de 'human interest'-factor en andere journalistieke methodes, alsmede het anders presenteren van cijfers en statistieken, sensationeler vooral, hebben er m.i. ook mee te maken. En wat mij opvalt is dat de doorgaans nuchtere bronnen als het NPS-journaal of de Azijnbode ook steeds meer hun nieuws op een dergelijke wijze brengem.
Gezeur dat als zo oud is als de media zelf. Cijfers oid die jouw beweringen onderbouwen? Volgens mij is dit nmlk echt niets anders dan gezeik omdat 'de media' in jouw optiek stom zijn.


If there’s one thing we’ve learned from the death of Dimebag it’s this, making shitty music can get you killed.


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 16-08-2011 15:54 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

In Duitsland heeft de politie een gruwelijke ontdekking gedaan in een woud bij Holdorf in de deelstaat Niedersachsen. Agenten troffen er drie lijken aan van tienermeisjes. Die hadden een luguber zelfmoordpact uitgevoerd: de jonge vrouwen van 16, 18 en 19 jaar hadden gelijktijdig in een tent een einde gemaakt aan hun leven met een brandende barbecuegrill. De drie lijken lagen onder een soort tentzeil dat met isoleertape en een deken hermetisch was afgesloten. Ze zijn wellicht gestikt door de rook van . De oudste van de drie was een vermiste psychiatrische patiënte. Wellicht heeft ze haar vriendinnen mee de dood ingesleurd. Een verpleegster van de instelling waar ze verbleef, had dit weekend al een afscheidsbrief gevonden en de politie verwittigd. Dat meldt Bild.
De drie jonge slachtoffers komen alledrie uit andere deelstaten. De 19-jarige jonge vrouw komt uit Jena in Thüringen, de 18-jarige uit Immenstadt in Beieren en het jongste slachtoffer (16) komt uit Emsland, de streek waar het drama zich afspeelde.

Zoekactie
Het 19-jarige slachtoffer was een psychiatrische patiënte die in een instelling verbleef. Dit weekend werd ze als vermist opgegeven. Aan de hand van haar gsm had de politie haar kunnen lokaliseren in het Emsland. Er werd een grote zoekactie opgestart, waarbij ook een helikopter werd ingezet, maar die bleef tot gisteren vruchteloos. Pas gisteravond deed de politie de gruwelijke ontdekking: in een afgelegen deel van een woud in de buurt van Holdorf vonden ze een tent met daarin drie lijken. Die waren afgedekt met een een deken dat met tape was vastgemaakt.

Gestikt
Verder ontdekten de agenten ook drie meeneembarbecues die voor bijvoorbeeld een picknick kunnen gebruikt worden en opgebrande houtskool. Wellicht stikten de drie jonge vrouwen door de rook van de meeneemgrills. De juiste doodsoorzaak moet nog vastgesteld worden.

Drie afscheidsbrieven
Er werden ook drie afsscheidsbrieven gevonden. Een verpleegster van de instelling waar het 19-jarige slachtoffer verbleef, vond dit weekend al een afscheidsbrief en alarmeerde meteen de politie. De twee andere afscheidsbrieven werden pas na het drama ontdekt. De politie heeft de gsm's en de computers van de slachtoffers in beslag genomen. Wellicht sloten ze via Facebook dit erg lugubere zelfmoordpact. (kh)


































signature


G.I.R.L.
Ride
Usericon van G.I.R.L.
Posted 16-08-2011 16:02 by G.I.R.L. Profiel van G.I.R.L.http://new.livestream.com/accounts/398160/events/1594566/player_pop_up

Dagelijkse kost in some asian country's.


Op 20 november 2012 14:13 schreef Schuurman het volgende: Bronvermelding vind je 2 berichten onder mijn bericht.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 16-08-2011 16:30 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 16 augustus 2011 8:16 schreef Kvelgeest het volgende:
Gezeur dat als zo oud is als de media zelf. Cijfers oid die jouw beweringen onderbouwen? Volgens mij is dit nmlk echt niets anders dan gezeik omdat 'de media' in jouw optiek stom zijn.
Ok, even een onderzoekje dan.
Stukje 1:
quote:
Veel agenten gewond bij Britse rassenrellen

De veldslag die zich zaterdagnacht heeft afgespeeld in de industriestad Bradford is een voorlopig dieptepunt in wat nu in Groot-Brittannië al 'de zomer van het racistisch geweld' heet....

De politie was naar eigen zeggen totaal verrast door het massale geweld. Onder een continue regen van flessen, stenen, hamers en benzinebommen restte de politie niet veel anders dan een lange terugtrekmanoeuvre.

De aanleiding tot de rellen was een verboden demonstratie van het Nationaal Front. Daarvoor waren zaterdag groepen rechts-extremistische jongeren naar Bradford gekomen, wat weer een tegendemonstratie van de zogenoemde Anti-Nazi Liga had uitgelokt. Vanuit een pub provoceerden de rechtse extremisten de tegendemonstranten.

Honderden Aziatische jongeren trachtten daarna het café te bestormen, maar stuitten op een kordon van politie. Ze keerden zich vervolgens tegen de agenten, die op dat moment veruit in de minderheid waren.

De stad veranderde in een slagveld. Auto's en panden werden in brand gestoken, winkelruiten vernield en winkels geplunderd. Pas zondagochtend keerde de rust terug.

Het massale geweld van zaterdagnacht staat niet op zichzelf. In april braken in Bradford ook al rassenrellen uit.

In mei en juni sloeg het geweld over naar andere noordelijke industriesteden als Oldham (een voorstad van Manchester), Leeds en Burnley. In al deze gevallen reageerden Aziatische jongeren (met name Pakistani's en Bengalezen) op provocaties van extreem-rechtse blanken.

De Britse minister van Binnenlandse Zaken, David Blunkett, sprak zondag van 'je reinste zinloos geweld'. 'De mensen vernietigen hiermee hun eigen toekomst', zei hij. De bewindsman hoopt verder geweld in de kiem te smoren met een grootscheepse inzet van politietroepen.

Stukje 2:
quote:
Politiek gevecht om Britse rellen: populistisch versus verstikkend

Bankiers en politici hebben met hun inhalige gedrag bijgedragen aan de recente onlusten in de Engelse steden. Dat stelde oppositieleider Ed Miliband maandag tijdens een toespraak. Op hetzelfde moment wees premier David Cameron eveneens met een beschuldigende vinger naar politici, maar vanuit een ander perspectief.


Volgens de premier is de morele crisis in delen van de samenleving mede te wijten aan de weigering van progressieve politici om te oordelen over goed en fout.

De wat ongemakkelijke consensus tussen de Conservatieven en Labour heeft nog geen week mogen duren. Terwijl ramenzetters, stukadoors en timmerlieden overuren maken bij het herstellen van geplunderde winkels en woningen, gaven de politieke leiders uiteenlopende visies op de achtergronden van het nihilistische gedrag en over de vraag hoe de gebroken samenleving moet worden gerepareerd. Miliband bracht daarvoor een bezoek aan zijn oude middelbare school in de Noord-Londense wijk Chalk Farm, terwijl de premier sprak ten overstaan van jongeren in zijn kiesdistrict op het platteland van Oxfordshire.

Miliband hekelde de bewering van Cameron dat de plunderingen, mishandelingen en brandstichtingen een vorm van massale criminaliteit waren. Volgens Miliband is uitgebreid onderzoek nodig naar de oorzaken. Daarbij moet vooral worden gekeken naar de ongelijkheid tussen rijk en arm in de Britse maatschappij, iets waar, zo gaf hij toe, zijn partij in het verleden te weinig aan gedaan heeft. De inderhaast voorgestelde maatregelen van de huidige Conservatief-liberale regering deed de Labour-leider af als 'simplistisch', 'populistisch' en 'voorspelbaar'.

Hebberigheid
Sprekend in de geest van zijn vader, de in 1994 overleden marxistisch socioloog Ralph, haalde Miliband uit naar de hebberigheid, het egoïsme en de onverantwoordelijkheid van bankiers, politici en de media. Hij wees daarbij op de bonussen in de City, het declaratieschandaal in Westminster en de afluisterpraktijken bij News of the World. Meer in het algemeen legde hij de schuld bij de 'eerst ik; pakken wat je kan'-cultuur waar uiteindelijk iedereen min of meer schuldig aan is. Volgens hem is het niet eerlijk de schuld louter bij de relschoppers en hun ouders te leggen.

Cameron gaf toe dat bankiers en politici niet bepaald het juiste voorbeeld hebben gegeven, maar hij richtte zich met name op het verbeteren van het openbaar onderwijs, hulp aan de naar schatting 120 duizend probleemgezinnen en het aanpakken van de criminele bendes in de binnensteden. Volgens de Conservatief kunnen de maatschappelijke problemen niet worden opgelost door er veel geld tegenaan te smijten. Hij ziet meer in een National Citizen Scheme voor 16-jarigen. Hierbij kunnen jongeren uit verschillende sociale klassen samen fietsen repareren, oude mensen helpen en avontuurlijke uitstapjes maken.

Cameron zei voorts dat obsessie van plaatselijke overheden, scholen en andere instellingen voor 'zorg en veiligheid' een verstikkend effect heeft op het gemeenschapsleven. Het komt geregeld voor dat burgers te horen krijgen dat ze vanwege de openbare veiligheid geen bloembakken mogen ophangen of plantsoentjes onderhouden. Uit angst voor ongelukjes en daarop volgende letselschadezaken krijgen jongeren steeds minder de gelegenheid te spelen op schoolpleinen of openbare veldjes.
Stukje 1 komt uit het Volkskrantarchief van tien jaar geleden, stukje 2 komt uit de Volkskrant van vandaag. Het zijn allebei stukjes uit het nieuwsgedeelte, en dus niet uit het opiniegedeelte. Even een illustratie van de verschillen tussen beide stukjes:

-In het eerste stukje wordt alleen een beschrijving gegeven van wat er heeft plaatsgevonden, met daar wat nieuwsachtergronden bij (wie zijn de betrokken rellers en wat is hun etnische of politieke achtergrond). Het tweede stukje begint meteen met een populistische oneliner: 'Bankiers en politici hebben met hun inhalige gedrag bijgedragen aan de recente onlusten in de Engelse steden.' Zo, de toon is gezet. Waar de woorden van minister Blunkett in het eerste artikel nog tussen aanhalingstekens staan, en zodoende onder het kopje 'mening' kunnen worden geschaard, zijn die leestekens op veel plekken weggelaten in het tweede stuk als er een mening wordt geciteerd. Een 'koppensneller' (iemand die alleen koppen en eerste zinnen van artikelen leest), kan nu al in een vooroordeel bevestigd zijn.

-Waar het eerste stukje alleen in chronologische volgorde aangeeft hoe de rellen ontstaan zijn, wie op wie reageerde en hoe de politie hiermee om gegaan is, is het tweede stukje alleen maar bezig om te doen alsof 'de schuld' ergens ligt. Volgens de oppositie dus bij het verwaarlozen van armoede, volgens Cameron bij de obsessie voor zorg veiligheid. Waar de taak van de krant tien jaar geleden nog blijkbaar informeren over het nieuws was, wordt er nu ineens voldaan aan de behoefte om ingewikkelde en genuanceerde problematiek simplistischer voor te stellen.

-Beide stukjes zijn door hun taalgebruik redelijk gekleurd, dat was tien jaar geleden blijkbaar ook al zo. Voorbeelden uit het eerste stuk: 'dieptepunt', 'zomer van het racistisch geweld', 'slagveld'. Voorbeelden uit het tweede stuk: 'inhalige gedrag', 'nihilistische gedrag', 'gebroken samenleving'. Het tweede stukje heeft echter nog een extra dimensie op dit vlak. Zo zit er een slinkse verwijzing in naar de vader van Miliband die 'marxistisch socioloog' wordt genoemd, en noemt men Cameron 'de Conservatief' (met hoofdletter nota bene!). Dus i.p.v. het nuanceren of duiden van de meningen worden de tegenstellingen door wat overbodige, niet ter zake doende, maar wel kenmerkende toevoegingen versterkt en benadrukt.


Samenvattend:
Beide stukjes komen van de internetpagina van de Volkskrant. De verstreken tijd tussen het eerste en het tweede stukje bedraagt slechts tien jaar. Ik heb ze zelf 'at random' opgezocht in de zoekpagina van de Volkskrant met als zoekwoord 'rellen'.

In het eerste stuk heeft de eerste zin nog betrekking op de inhoud van het gehele artikel, het tweede begint meteen met een mening, die nog niet eens tussen aanhalingstekens is gezet ook. Het eerste stuk doet, enigszins gekleurd door het gebruik van bepaalde bijvoeglijke naamwoorden, toch voornamelijk verslag van nieuwsfeiten. Terwijl het tweede stuk het meteen in een bepaalde gekleurde, politieke context plaatst. De lijn van gekleurde berichtgeving is dus wel degelijk doorgetrokken naar een nog extremere, populistischer context, waarin gepoogd wordt om van ingewikkelder problematiek een simpeler schuldvraagstuk te maken. Tot slot wordt er in het tweede stuk minder genuanceerd, door tegenstellingen te vergroten met niet ter zake doende maar wel politiek gekleurde achtergronden.

Conclusie: Zelfs in een redelijk gevestigd en tegenwoordig meer neutraal bekend staand medium als de Volkskrant zijn de nieuwsgaring en opinievorming meer door elkaar gaan lopen.



[Dit bericht is gewijzigd door bastianus op 16-08-2011 16:33]


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


nark
Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....
Usericon van nark
Posted 16-08-2011 19:53 by nark Profiel van nark

Christelijke politie wil verbod op The Darkness 2
16 aug. 2011, 10:09
De voorzitters van het Internationale Christelijke Politie Genootschap willen een verbod op de videogame The Darkness 2 van uitgever 2K Games. In een brief aan game-ontwikkelaars en politici spreken zij hun bezorgdheid uit over geweld in de media en met name in 2K’s horrorschietspel.

In The Darkness 2 speelt een maffiabaas met demonische krachten de hoofdrol. Onder andere voorzitters van de Zwitserse en Duitse christelijke politieagentschappen ondertekenden de brief, waarin ze hun zorg uitten over de invloed van het spel op jonge kinderen.

De groep is voornamelijk bang dat kinderen, door het spelen van de game, een “onredelijke haat” ontwikkelen voor politieagenten. Door het verbieden van de game hoopt de organisatie geweld tegen politieagenten te voorkomen.

De brief sluit af met de benadrukkende woorden “Dwaal niet: God laat niet met Zich spotten, want wat de mens zaait, zal hij ook oogsten” uit Galaten 6: 7.

2K Games, de ontwikkelaar van The Darkness 2, heeft in een officiële reactie laten weten dat er geen politieagenten in de game voorkomen.


Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....


Black Jew
Metallic Blond
Usericon van Black Jew
Posted 16-08-2011 20:08 by Black Jew Profiel van Black Jewhttp://050

lol die lui moeten bodycount gaan luisteren.


IMA LETCHU GET A SHOT BUT IMA GO FIRRS PUT IN REVERSE LEMME SEE YUH FOOTWORK


De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 16-08-2011 21:44 by De Tegenpartij Profiel van De Tegenpartijhttp://www.judgementday.nl

quote:
Op 16 augustus 2011 19:53 schreef nark het volgende:


2K Games, de ontwikkelaar van The Darkness 2, heeft in een officiële reactie laten weten dat er geen politieagenten in de game voorkomen.




En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 16-08-2011 22:19 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 16 augustus 2011 16:30 schreef bastianus het volgende:
Ok, even een onderzoekje dan.
[...]



Weet niet of dit ook zo duidelijk is met andere stukjes nieuws maar ik wil wel geloven dat het laatste tijd meer is.

Het eerste leest duidelijk en informatief. Het tweede is echt irritante stemmingmakerij met een veel onduidelijkere structuur.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 16-08-2011 23:35 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 16 augustus 2011 22:19 schreef ElitE het volgende:
Weet niet of dit ook zo duidelijk is met andere stukjes nieuws maar ik wil wel geloven dat het laatste tijd meer is.

Het eerste leest duidelijk en informatief. Het tweede is echt irritante stemmingmakerij met een veel onduidelijkere structuur.
Erg wetenschappelijk is het niet natuurlijk, kan ook een toevalstreffer zijn meteen. Maar in mijn lessen doe ik ook vaak dit soort onderzoeken met leerlingen, en negen van de tien keer stuiten we op soortgelijke ontwikkelingen. Verder zie je ook steeds meer stijl- en spelfouten in kranten, zelfs in het NRC, constateerde ik afgelopen jaar in mijn lessen. De 'serieuzere' journalistiek gaat volgens mij echt achteruit, zowel qua zorgvuldigheid in structuur en spelling als in objectiviteit.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 17-08-2011 18:53 by XXL Profiel van XXL

Neergeschoten Ajax-supporter overleden
Laatste update: 17 augustus 2011 17:43

AMSTERDAM – De prominente Ajax-supporter die vorige week vrijdag aan de Borgloonstraat in de Amsterdamse wijk Slotervaart is neergeschoten, is aan zijn verwondingen bezweken.

Dat bevestigt een bron dichtbij de familie woensdag aan de Telegraaf. Het slachtoffer, Sven Westendorp, is eigenaar van het ticketbureau Ticket Unlimited en het kledingmerk AFCA, dat onder supporters van Ajax grote populariteit geniet.

Hij zou vorige week voor zijn woonhuis zijn opgewacht door minimaal één dader, die er met een donkerkleurige motor of scooter vandoor is gegaan. Het slachtoffer zou onder meer kogels in zijn nek hebben gekregen.

Hij lag sindsdien in kritieke toestand in het ziekenhuis. Westendorp is 41 jaar geworden. De politie is nog op zoek naar de dader.



Kijk aan, da's een goeie stap in de strijd tegen die te dure tickets voor evenementen.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 17-08-2011 19:28 by bastianus Profiel van bastianus

Ik weet van niks.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


jelmer2
VUILIGHEID
Usericon van jelmer2
Posted 18-08-2011 0:50 by jelmer2 Profiel van jelmer2

quote:
Op 17 augustus 2011 18:53 schreef XXL het volgende:
Neergeschoten Ajax-supporter overleden
Laatste update: 17 augustus 2011 17:43

AMSTERDAM – De prominente Ajax-supporter die vorige week vrijdag aan de Borgloonstraat in de Amsterdamse wijk Slotervaart is neergeschoten, is aan zijn verwondingen bezweken.

Dat bevestigt een bron dichtbij de familie woensdag aan de Telegraaf. Het slachtoffer, Sven Westendorp, is eigenaar van het ticketbureau Ticket Unlimited en het kledingmerk AFCA, dat onder supporters van Ajax grote populariteit geniet.

Hij zou vorige week voor zijn woonhuis zijn opgewacht door minimaal één dader, die er met een donkerkleurige motor of scooter vandoor is gegaan. Het slachtoffer zou onder meer kogels in zijn nek hebben gekregen.

Hij lag sindsdien in kritieke toestand in het ziekenhuis. Westendorp is 41 jaar geworden. De politie is nog op zoek naar de dader.



Kijk aan, da's een goeie stap in de strijd tegen die te dure tickets voor evenementen.


Hopen dat het geen Feyenoorder is.


Wil je muilperen?


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 18-08-2011 12:28 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/





IN HAARLEM!@#$%^&


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Mark
Better to rule in Hell than to serve in Heaven.
Usericon van Mark
Posted 18-08-2011 13:04 by Mark Profiel van Mark

Is nep.


She went and she left me like litter. She took all future summers with her. I lost all my money cuz I tried to bribe her. Now I can only afford an amateur sniper.


Schuurman
MCDLXXXVIII
Usericon van Schuurman
Posted 18-08-2011 13:06 by Schuurman Profiel van Schuurman

quote:
Op 17 augustus 2011 18:53 schreef XXL het volgende:

Kijk aan, da's een goeie stap in de strijd tegen die te dure tickets voor evenementen.


Ja, is Keje al uit de EUSTA? Vast niet. Oplichter.


Zo niet, dan pakt meester jou bij je oortje en trekt je uit de zandbak zodat alle andere kindertjes weer fijn kunnen spelen zonder dat jouw geklier het plezier van iedereen bederft.


Daops
Usericon van Daops
Posted 18-08-2011 14:27 by Daops Profiel van Daops

quote:
Op 18 augustus 2011 13:04 schreef Mark het volgende:
Is nep.
Nope, werd gisteren door de weermevrouw op het journaal uitgelegd. Warme lucht stijgt, maar botst op nog warmere hoger gelegen lucht, met zo'n wolk als resultaat. Niks raars dus.


www.progpower.com "Ik woon zelf buitenaf maar van mensen uit plaatsen waar wel Moslims wonen proef je de angst. Sommigen durven geen karbonade of schnitzel op de BBQ te gooien uit angst voor ruzies."


Mark
Better to rule in Hell than to serve in Heaven.
Usericon van Mark
Posted 18-08-2011 16:05 by Mark Profiel van Mark

Oh, dacht dat het een fotoshop was. Nou ja.


She went and she left me like litter. She took all future summers with her. I lost all my money cuz I tried to bribe her. Now I can only afford an amateur sniper.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 18-08-2011 17:03 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 18 augustus 2011 13:04 schreef Mark het volgende:
Is nep.


Nee gewoon natuurverschijnsel


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 18-08-2011 17:04 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
Op 18 augustus 2011 14:27 schreef Daops het volgende:
Nope, werd gisteren door de weermevrouw op het journaal uitgelegd. Warme lucht stijgt, maar botst op nog warmere hoger gelegen lucht, met zo'n wolk als resultaat. Niks raars dus.


Nouja wel raar maar geen (atoom)bom die verzwegen is in het nieuws.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Ascendant Grotesque
Usericon van Ascendant Grotesque
Posted 18-08-2011 17:07 by Ascendant Grotesque (Speciaal lid) Profiel van Ascendant Grotesque

quote:
Op 18 augustus 2011 17:04 schreef ElitE het volgende:
Nouja wel raar maar geen (atoom)bom die verzwegen is in het nieuws.

Je zegt zelf net dat het gewoon is!
quote:
Op 18 augustus 2011 17:03 schreef ElitE het volgende:
Nee gewoon natuurverschijnsel



Quis moderabat ipsos moderatores?


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 18-08-2011 17:28 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Paus: weersta de oppervlakkigheid door geloof in Christus


Paus Benedictus XVI heeft de deelnemers aan de Wereldjongerendagen opgeroepen zich niet voor hun geloof te schamen en de verlokkingen van de wereld te weerstaan. Dat deed hij vanmiddag op de luchthaven Barajas-Madrid, waar hij even na twaalven was gearriveerd.

Koning
Op de luchthaven hield de Heilige Vader een toespraak, die hij allereerst richtte tot koning Juan Carlos I. Daarin dankt hij het Spaanse staatshoofd voor de verwelkoming in Spanje. Verder sprak de paus over de moeilijkheden in deze wereld, zoals oorlog en geweld, ongerechtigheid, zedenbederf en het gebrek aan respect voor de schepping. Hij zei dat het geloof in Christus hoop biedt op een overwinning van de vele moeilijkheden in de wereld.

Hedonisme
“De ontdekking van de levende God inspireert jongeren en opent hun ogen voor de uitdagingen van de wereld waarin zij leven, met haar mogelijkheden en beperkingen”, sprak de paus. “Zij zien de heersende oppervlakkigheid, het consumentisme en het hedonisme, de wijdverbreide banalisering van de seksualiteit, het gebrek van solidariteit, de corruptie.”

Christus aanwezig in de wereld
Benedictus benadrukte het belang van de Wereldjongerendagen. Dit geloofsfestijn helpt jonge mensen zich ervan bewust te worden dat Christus in de wereld aanwezig is. Ook leert het hen om samen met anderen te werken aan de opbouw van een betere samenleving, aldus de paus.

Verschillen overbruggen
“De Wereldjongerendag schept vriendschap, verlegt grenzen en maakt duidelijk dat het goed is om te geloven en met God op weg te gaan”, zei de paus. Het evenement moet er volgens hem toe bijdragen dat jongeren menselijke, culturele en religieuze verschillen leren overwinnen.

Discriminatie
De Heilige Vader herinnerde er ook aan dat een aanzienlijk aantal jonge WJD-deelnemers in eigen land wordt vernederd, gediscrimineerd of vervolgd wegens hun geloof in Christus.

Verstandige taal. Jammer dat de verkeerde persoon het erover heeft.

[Dit bericht is gewijzigd door bastianus op 18-08-2011 17:29]


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Metalenfan
Usericon van Metalenfan
Posted 18-08-2011 21:25 by Metalenfan Profiel van Metalenfan


Nieuws al gehoord over Pukkelpop?
Het heeft er gepukkeld. 2 mensen dood.


Nix
Usericon van Nix
Posted 18-08-2011 22:24 by Nix Profiel van Nix

3.


I generally avoid temptation...unless I can't resist it.


De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 18-08-2011 22:26 by De Tegenpartij Profiel van De Tegenpartijhttp://www.judgementday.nl

quote:
Op 18 augustus 2011 12:28 schreef ElitE het volgende:




IN HAARLEM!@#$%^&


Wow! *rilt*

Heftig, dat pukkelpop, zeg.


En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen