IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Waar Wim ontplofte kolencentrales bekijkt [Nieuwstopic] Vorige pagina | Volgende pagina
Metalenfan
Usericon van Metalenfan
Posted 18-08-2011 22:33 by Metalenfan Profiel van Metalenfan


Werd Pukkelpop in Harlem gehouden dan?


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 19-08-2011 16:11 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

'Bulletproof Human Skin' Made From Spider Silk

Published August 17, 2011


Jalila Essaïdi

A bulletproof human skin successfully stopped low-velocity bullets, but was still pierced by regular velocity bullets such as this one.

Take a pinch of Spider-Man's webbing, add some human skin cells, and you just may end up with skin worthy of Superman.

A Dutch team created a piece of "bulletproof" skin from special, U.S.-made spider silk and human skin cells and found that it indeed can repel bullets -- as long as they're not traveling too fast.

The bulletproof skin showed its superiority over normal human skin by stopping a bullet fired at a reduced speed. But it fell short of surviving a shot at normal speed from a .22 caliber rifle, the benchmark for protection for a Type 1 bulletproof vest.

The result did not discourage Jalila Essaidi, the Dutch artist who, along with the Forensic Genomics Consortium Netherlands, created the skin. She just wanted an art project demonstrating the relative concept of safety.

"Even with the 'bulletproof' skin being pierced by the faster bullet, the experiment is, in my view, still a success," Essaidi said. "The art project is based on and leads to a debate on the question, 'Which forms of safety are socially important?'"

The special brand of spider silk came from genetically modified goats and worms at Utah State University in Logan. U.S. researchers have spent years harvesting the spider silk protein from the goat milk to try to make new types of super-strong fibers.

Essaidi combined the spider silk with human skin cells from Leiden University Medical Center in the Netherlands.

Such skin is still a long way from adding practical protection to humans, but it gives a glimpse of what future soldiers or would-be superheroes might expect. After all, the U.S. military and other armed forces have continually sought new ways to bulletproof their warriors on the battlefield, and also have shown interest in discovering the ultimate warrior genes.

For now, anyone can check out the bulletproof skin in Leiden, Netherlands; it's on display at the National Natural History Museum Naturalis until Jan. 8, 2012.

Read more: http://www.foxnews.com/scitech/2011/08/17/breakthrough-bulletproof-human-skin-made-from-spider-silk/#ixzz1VU3zuifC



Dat is een vriendin van me, en ik was gevraagd om te helpen bij dat project, maar door omstandigheden is dat toch niet gelukt


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Mark
Better to rule in Hell than to serve in Heaven.
Usericon van Mark
Posted 19-08-2011 16:43 by Mark Profiel van Mark

Kijk, daarom haalt zij nou het internationale nieuws en opereer jij nog altijd in de marge. Je had de kunstacademie moeten gaan doen, blijkt maar weer. Zit veel meer inhoud in dan een of andere life science studie.


She went and she left me like litter. She took all future summers with her. I lost all my money cuz I tried to bribe her. Now I can only afford an amateur sniper.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 19-08-2011 18:17 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Ze heeft een prijs gewonnen waardoor ze dit idee kon uitwerken. Met een budget van 25.000 en een goed idee en een PR machine bereik je idd wat sneller het wereld nieuws.
Dit is trouwens ook wel een erg goed idee. Het brandwonden centrum heeft interesse getoond omdat de matrix van spinnenrag erg goed aangeslagen is. Normaal gebruiken ze andere materialen om de huidcellen op te laten groeien maar spinnenrag heeft natuurlijk wel zn voordelen.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 19-08-2011 20:00 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 19 augustus 2011 18:17 schreef ElitE het volgende:
Ze heeft een prijs gewonnen waardoor ze dit idee kon uitwerken. Met een budget van 25.000 en een goed idee en een PR machine bereik je idd wat sneller het wereld nieuws.
Dit is trouwens ook wel een erg goed idee. Het brandwonden centrum heeft interesse getoond omdat de matrix van spinnenrag erg goed aangeslagen is. Normaal gebruiken ze andere materialen om de huidcellen op te laten groeien maar spinnenrag heeft natuurlijk wel zn voordelen.
Heeft het geen bijwerkingen als trek in insecten ofzo? Kun je meteen wat aan het voedselprobleem doen.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 19-08-2011 22:19 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

hehe je moet daarvoor mensen gewoon vroeg genoeg leren dat het lekker is, of gewoon honger laten lijden met insecten in de buurt. Na een weekje gaan de meesten wel eten.


Hamburgermythe ontmaskerd
Laatste update: 15 augustus 2011 09:19 info
BAARN - Verschillende websites maakten er afgelopen tijd melding van: hamburgers van McDonald’s zouden niet beschimmelen. Dit kon alleen maar veroorzaakt worden door de ongezonde aard van de burgers, zo meenden de websites.
Foto: Gezondheidsnet

De redactie van een populair-wetenschappelijk tijdschrift nam de proef op de som. De New Yorkse fotografe Sally Davies maakte gedurende 137 dagen elke dag een foto van een McDonald’s hamburger (met friet) en plaatste deze online.

Op de foto’s is te zien dat de hamburger wel uitdroogde maar niet beschimmelde of verrotte.

De resultaten werden doorgestuurd via sociale netwerken. Dat de hamburgers niet beschimmelden moest volgens veel bloggers betekenen dat ze erg ongezond zijn.

De hamburgers zouden volgens de bloggers niet bederven door de toegevoegde chemische conserveringsmiddelen of zout, die rijkelijk in de hamburger te vinden zouden zijn.

Zelf op onderzoek

Een medewerker van Weet Magazine ging op onderzoek uit en kocht twee burgers. Eén standaard hamburger en één zonder uitjes, saus en augurk.

Daarnaast werd er nog een hamburger met eigen ingrediënten in eigen keuken bereid. Hij bewaarde de hamburgers onder een papiertje in de keuken. Vervolgens nam hij er elke dag foto’s van.

Op de foto’s bleek dat de eerste dagen weinig bijzondere veranderingen zichtbaar waren. Daarna begonnen de hamburgers te schimmelen op het vlees en het broodje. Ook waren de burgers na een paar weken ontzettend uitgedroogd. Dat was zowel het geval bij de zelfbereide als de gekochte burgers.

Conclusie

McDonald’s hamburgers beschimmelen dus wel degelijk, net als alle andere burgers. Bijzonder is dat de schimmel na een paar weken niet groter werd; bij geen enkele burger. De laatste vier weken van het onderzoek veranderden de burgers nauwelijks.

Er is maar één reden te bedenken waarom het bederf niet verder ging: uitdroging. Zoals eerder gezegd waren de broodjes en het vlees na een paar weken keihard. Schimmels hebben een vochtige omgeving nodig om te kunnen groeien.

Waarschijnlijk zullen hamburgers die in een vochtigere omgeving worden bewaard meer schimmel vertonen. Het tegenovergestelde is ook aannemelijk: in een extreem droge omgeving is de schimmelconcentratie veel kleiner.

Echt gezond zijn de hamburgers van fastfoodketens natuurlijk niet; dat geldt ook voor een zelfgemaakte burger. Maar wanneer je verder gezond eet, is een hamburger op zijn tijd niet erg.


God heeft zijn broodjes wel beschermt!

Als mensen nu eens nagingen wat uitdrogen doet met eten, en dat verschillende omgevingen voor verschillende mate van uitdroging zorgen...


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 21-08-2011 16:04 by XXL Profiel van XXL

'Burgerdoden door Turks bombardement'
Laatste update: 21 augustus 2011 15:24

ARBIL - Een Turkse luchtaanval op een dorp in Noord-Irak heeft zondag het leven geëist van zeven burgers. Dat heeft een burgemeester in het gebied laten weten.


''Zeven mensen, onder wie vrouwen en kinderen, zijn gedood door een Turkse luchtaanval op een personenauto in het dorp Kortek", aldus de burgemeester.

Een zegsman van de opstandige Koerdische beweging PKK meldde eerder dat Turkije voor de vijfde dag op rij bombardementen uitvoert op PKK-doelen in Irak. Daarvoor worden vliegtuigen en artillerie gebruikt.

De woordvoerder zei ook dat het Turkse leger zich voorbereidt op een inval in het noorden van Irak. Daar zou het de strijd willen aanbinden met strijders van de PKK.

De aanvallen in Irak begonnen woensdag na een aanslag van de PKK in het zuidoosten van Turkije, waardoor een aantal Turkse militairen om het leven kwam.



Ik zie het nog wel gebeuren dat de pleuris daar, door toedoen van de Turken en de Koerden, weer volledig uitbreekt.

Wellicht is het een goed plan om volledig lidmaatschap van de E.U. nog een paarhonderd jaar uit te stellen zodat wij niet aan die onzinnigheden gelinkt worden en ze er in alle rust aan kunnen werken hun middeleeuwen achter zich te laten en zich te ontwikkelen tot beschaafde levensvormen.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 21-08-2011 16:20 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 21 augustus 2011 16:04 schreef XXL het volgende:
'Burgerdoden door Turks bombardement'
Laatste update: 21 augustus 2011 15:24

ARBIL - Een Turkse luchtaanval op een dorp in Noord-Irak heeft zondag het leven geëist van zeven burgers. Dat heeft een burgemeester in het gebied laten weten.


''Zeven mensen, onder wie vrouwen en kinderen, zijn gedood door een Turkse luchtaanval op een personenauto in het dorp Kortek", aldus de burgemeester.

Een zegsman van de opstandige Koerdische beweging PKK meldde eerder dat Turkije voor de vijfde dag op rij bombardementen uitvoert op PKK-doelen in Irak. Daarvoor worden vliegtuigen en artillerie gebruikt.

De woordvoerder zei ook dat het Turkse leger zich voorbereidt op een inval in het noorden van Irak. Daar zou het de strijd willen aanbinden met strijders van de PKK.

De aanvallen in Irak begonnen woensdag na een aanslag van de PKK in het zuidoosten van Turkije, waardoor een aantal Turkse militairen om het leven kwam.



Ik zie het nog wel gebeuren dat de pleuris daar, door toedoen van de Turken en de Koerden, weer volledig uitbreekt.

Wellicht is het een goed plan om volledig lidmaatschap van de E.U. nog een paarhonderd jaar uit te stellen zodat wij niet aan die onzinnigheden gelinkt worden en ze er in alle rust aan kunnen werken hun middeleeuwen achter zich te laten en zich te ontwikkelen tot beschaafde levensvormen.
De oorlogen waar Nederland heeft geassisteerd zijn wel beschaafd dan?


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 21-08-2011 16:33 by XXL Profiel van XXL

Geen enkele oorlog is beschaafd.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Black Jew
Metallic Blond
Usericon van Black Jew
Posted 21-08-2011 16:33 by Black Jew Profiel van Black Jewhttp://050

een blok kaas is beschaaft


IMA LETCHU GET A SHOT BUT IMA GO FIRRS PUT IN REVERSE LEMME SEE YUH FOOTWORK


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 21-08-2011 16:38 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

KOFSCHIP!!!


signature


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 21-08-2011 16:38 by bastianus Profiel van bastianus

Misschien naief, maar ik denk dat Turkije minder geradicaliseerd zou zijn, en richting Arabische bondgenoten zou zijn getrokken, als ze meer belangen binnen Europa hadden gehad. Het gevoel door Europa in de steek gelaten te zijn is daar een goede voedingsbodem voor geweest.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 21-08-2011 16:39 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 21 augustus 2011 16:38 schreef Hypnos het volgende:
KOFSCHIP!!!
Ex-fokschaapshit.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 21-08-2011 16:52 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

quote:
Op 21 augustus 2011 16:38 schreef bastianus het volgende:
Misschien naief, maar ik denk dat Turkije minder geradicaliseerd zou zijn, en richting Arabische bondgenoten zou zijn getrokken, als ze meer belangen binnen Europa hadden gehad. Het gevoel door Europa in de steek gelaten te zijn is daar een goede voedingsbodem voor geweest.



Turkije is Amerika
daarom wil Amerika Turkije bij Europa


signature


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 21-08-2011 16:52 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

quote:
Op 21 augustus 2011 16:39 schreef bastianus het volgende:
Ex-fokschaapshit.


waar is die eigenlijk?


signature


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 21-08-2011 16:56 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 21 augustus 2011 16:52 schreef Hypnos het volgende:
Turkije is Amerika
daarom wil Amerika Turkije bij Europa
Strategisch gezien ook wel logisch.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


nark
Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....
Usericon van nark
Posted 22-08-2011 13:44 by nark Profiel van nark

'Kaddafi's tijd is voorbij'

Laatst gewijzigd: 22-08-11 12:10


DEN HAAG - Minister Uri Rosenthal van Buitenlandse Zaken vindt dat Kaddafi de strijd nu moet staken.

''Zijn tijd is voorbij'', aldus de bewindsman.

''De roep om vrijheid en democratie van de bevolking zelf, en geduld en volharding, hebben het regime van Kaddafi op de knieën gekregen. Het is nu zaak de democratische transitie zorgvuldig vorm te geven'', aldus Rosenthal.

Kaddafi moet de strijd staken en daarmee verder bloedvergieten voorkomen, vindt de minister. Leden van Kaddafi's regime die verantwoordelijk zijn voor de misdaden tegen de menselijkheid, moeten zich verantwoorden voor het Internationale Strafhof, stelt de Nederlandse bewindsman.

Rosenthal verwelkomt daarom de arrestatie van Saif Al Islam, een zoon van Kaddafi ''Het arrestatiebevel van het Internationale Strafhof wordt hiermee ingevuld. Het recht moet nu zijn loop krijgen.''

China

China respecteert de keuze van het Libische volk. Dat heeft het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken maandag laten weten, nadat Libische opstandelingen de hoofdstad Tripoli waren binnengetrokken.

''China hoopt dat de situatie snel stabiliseert en dat de mensen hun normale leven weer kunnen oppakken'', stelde het ministerie van Buitenlandse Zaken. Een woordvoerder van het ministerie zei dat Peking een bijdrage wil leveren aan de wederopbouw van Libië.

Damascus

Ook de Libische ambassade in de Syrische hoofdstad Damascus staat achter de revolutie die momenteel in Libië plaatsvindt. Dat heeft de ambassade maandag in een verklaring laten weten.

Ballingschap

Volgens de Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken, Franco Frattini, hebben militairen die loyaal zijn aan de Libische leider Kaddafi nog maar 10 tot 15 procent van Tripoli in handen.

Frattini zei dat er niet meer kan worden onderhandeld over een mogelijke ballingschap voor Kaddafi. Frattini stelde net als Rosenthal dat Kaddafi terecht moet staan voor het Internationaal Strafhof in Den Haag.

EU-buitenlandchef Catherine Ashton zei dat Kaddafi onmiddellijk de macht moet afstaan om nog meer bloedvergieten te voorkomen.

Lees de berichten over de onrust in het Midden-Oosten in ons nieuwsdossier

© ANP


Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....


Hexegot
Usericon van Hexegot
Posted 22-08-2011 13:46 by Hexegot Profiel van Hexegot

Fijn dat onze minister van BuZa zulke krachtige taal bezigt. Dat zal flink wat stof doen opwaaien in Libië.


Black Jew
Metallic Blond
Usericon van Black Jew
Posted 22-08-2011 23:06 by Black Jew Profiel van Black Jewhttp://050

http://www.bnd.com/2011/08/21/1829184/sc-preacher-accused-of-raping.html

Preacher accused of raping women behind church
By BRUCE SMITH - Associated Press


LADSON, S.C. -- Dale Richardson was saved at a tent revival 32 years ago, was called to preach the Lord's word in 2006 and, for the past year, had served as pastor at Freedom Free Will Baptist Church, a modest red brick structure on a South Carolina side road running along a railroad track.
Now he's in jail, charged with kidnapping and raping three women at gunpoint - two of them in a trailer behind the church - and kidnapping a fourth who was not sexually assaulted.
According to an incident report, about noon on a Saturday last month, Richardson picked up a woman and gave her a ride. When the 20-year-old tried to get out of the car, Richardson allegedly pulled a gun, bound her hands, covered her head and took her to the gray-blue trailer home behind the church.

In a Thursday, Aug. 18, 2011 photo, pastor Dale Richardson awaits a bond hearing in Summerville, S.C. Richardson is charged with sexually assaulting three women. A magistrate denied bond Thursday for Richardson. - AP Photo
CLICK FOR MORE PHOTOS

The report said he later dropped the woman in a wooded area, threatening to shoot her if she turned around. Police said the woman was able to identify Richardson from his picture on the church website, which also displays a short biography detailing how he became a Christian and then a pastor.
Richardson has since been charged with two other similar sexual assaults, both of which occurred last year. He is accused of bringing one of those women to the church trailer. The third woman claims she was raped in a wooded area outside nearby Summerville, a bedroom community about 20 miles northwest of Charleston. He is also charged with kidnapping a fourth woman.
Richardson said little last week when, dressed in a gray and white striped prison jump suit with his ankles and wrists shackled, he appeared before a Dorchester County magistrate on the latest charges. He said he understood the charges against him and was denied bond when the magistrate said he was a danger to society.
Richardson's public defender said it's too soon to comment on the case. During his initial bond hearing when he was first arrested, Richardson said he has a spotless record and will put up a strong defense.
Maj. John Garrison of the Dorchester County Sheriff's Office said serial rape cases are unusual in the area. He said this case is drawing particular interest because the suspect is a preacher.
Garrison, then at the Charleston County Sheriff's Department, helped investigate the so-called Lowcountry serial rapist that attracted national headlines two decades ago. Authorities believe Duncan Proctor, who was convicted of two rapes and burglaries and sentenced to life in prison, may have raped as many as 30 women between March 1990 and June 1992.
Most neighbors on the quiet cul-de-sac where Richardson lived in a neat yellow house refused to talk last week. But Mary Milligan, who lives two doors away, came to Richardson's defense.
"I don't believe any of this. I have never had a problem with him. He's kind. He's a member of this community. He mows the neighbors' lawns. I am just blown away by all these accusations," she said.
There was no one home at the Richardson residence, where a paving stone beside the walkway is inscribed "Believe in God. Believe also in me. John 14:1."
The church website says Richardson became pastor of the church on June 9, 2010. It says he graduated from Liberty University in Lynchburg, Va. - the college founded by evangelical preacher Jerry Falwell - and has a wife and two grown daughters.
But his name has now been removed from the sign outside the church that has a congregation of about 50 people. Those attending last Wednesday night's service who were willing to be interviewed did not condemn Richardson.
"He's always been a real sweet person. He's always taught God's word," said Virginia Davis, who has been attending the church about a year. "He's been honest with me since Day 1. I'd let him look me right in the face and tell me he did it, because I don't believe he did it."
The Rev. Dean Mandrell, who has been helping by preaching at one of the church's three weekly services, said the congregation has drawn closer.
"Nobody is leaving, they are staying right here. They are just worshipping God. They are not condemning. They are not tearing down or poor-mouthing or bad-mouthing him," he said.
Mandrell's Wednesday sermon was about judging others, based on Matthew's biblical account of the Sermon on the Mount in which Jesus says people with a log in their own eye should not be concerned about the speck in another's eye.
The South Carolina Free Will Baptist State Association has suspended Richardson's preaching credentials pending the outcome of the investigations because "the misconduct alleged against him is forbidden by God." The Rev. Todd Smith, executive director of the statewide association numbering almost 120 churches, said in a statement the association would cooperate with investigators.
"Our prayers are with all involved," he said.


Read more: http://www.bnd.com/2011/08/21/1829184/sc-preacher-accused-of-raping.html#ixzz1VnIJLKVr


IMA LETCHU GET A SHOT BUT IMA GO FIRRS PUT IN REVERSE LEMME SEE YUH FOOTWORK


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 22-08-2011 23:08 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Het was ACHTER de kerk, dan boeit het toch niet


nark
Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....
Usericon van nark
Posted 23-08-2011 10:39 by nark Profiel van nark

According to The Pulse Of Radio, the "West Memphis Three" were freed on Friday (August 19) after 18 years behind bars by a Jonesboro, Arkansas circuit court judge. The three men — Damien Echols, Jason Baldwin and Jessie Misskelley, Jr. — were convicted as teenagers in 1993 of the murder of three eight-year-old boys in West Memphis, Arkansas. But the case was controversial from the start, with accusations that the prosecution coerced a confession from one of the men, ignored evidence in their favor and won their convictions largely on circumstantial evidence, panic in the Bible Belt region over alleged Satanic cult practices, and suspicion of the three teens, who liked to wear black and listen to METALLICA.

The case drew national attention as legal challenges were mounted against the prosecution's case. Two of the teens were sentenced to life in prison, while Echols was given the death penalty. The three men won the support of numerous musicians and celebrities, including PEARL JAM singer Eddie Vedder, NINE INCH NAILS' Trent Reznor, METALLICA's James Hetfield, DISTURBED, Henry Rollins, Johnny Depp and director Peter Jackson, who reportedly helped fund the men's legal defense for years.

The men were released on Friday after concluding a deal with prosecutors in which they had to employ an odd legal maneuver of pleading guilty while maintaining their innocence — all so that they would not sue the state of Arkansas.

A hearing was scheduled for December to see if new evidence in the case warranted a retrial. Attorneys said a hair recovered from the crime scene and shoelaces from one of the slain boys had DNA not belonging to Echols, Misskelley or Baldwin. The items were not tested in the original trial.

Eddie Vedder, Johnny Depp and the DIXIE CHICKS' Natalie Maines were among those on hand to watch the proceedings on Friday as the men were freed.

The case also inspired the 1996 documentary "Paradise Lost: The Child Murders at Robin Hood Hills", and a 2000 follow-up, "Paradise Lost 2: Revelations". A third film, "Paradise Lost 3: Purgatory", is due to premiere at the Toronto International Film Festival in September.

METALLICA gave the filmmakers, Joe Berlinger and Bruce Sinofsky, permission to use its music in the documentaries, which ultimately led to Berlinger and Sinofsky making the METALLICA documentary "Some Kind Of Monster".

Berlinger said in a statement, "We started this journey to document the terrible murders of three innocent boys and the subsequent circus that followed the arrests and convictions of Baldwin, Echols and Misskelly. To see our work culminate in the righting of this tragic miscarriage of justice is more than a filmmaker could ask for."

METALLICA frontman James Hetfield showed his support for the West Memphis Three, calling their release an "amazing" outcome. "The way you dress, the things you listen to..." he said. "I can basically speak for myself, growing up, that that was just a sign of wanting to be creative and different."



Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....


Black Jew
Metallic Blond
Usericon van Black Jew
Posted 23-08-2011 11:23 by Black Jew Profiel van Black Jewhttp://050

land of the free


IMA LETCHU GET A SHOT BUT IMA GO FIRRS PUT IN REVERSE LEMME SEE YUH FOOTWORK


G.I.R.L.
Ride
Usericon van G.I.R.L.
Posted 23-08-2011 11:24 by G.I.R.L. Profiel van G.I.R.L.http://new.livestream.com/accounts/398160/events/1594566/player_pop_up

Psychonaut kom er maar in.


Op 20 november 2012 14:13 schreef Schuurman het volgende: Bronvermelding vind je 2 berichten onder mijn bericht.


nark
Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....
Usericon van nark
Posted 23-08-2011 12:36 by nark Profiel van nark

Kindermishandeling voor Dr. Phil
23 aug. 2011, 11:14
De Amerikaanse vrouw die haar 7-jarige adoptiezoontje voor straf hete saus in zijn keel schonk, heeft dat gedaan omdat ze op televisie wilde komen. De 36-jarige Jessica Beagley besloot tot de mishandeling omdat de redactie van de Dr. Phil show tegen haar zou hebben gezegd dat ze met schelden alleen het programma niet zou halen.

De beelden zijn getoond tijdens de talkshow van Dr. Phil, waarop veel verontwaardigde kijkers de politie belden om de vrouw aan te geven.

Nu blijkt dat Beagley de mishandeling in scène heeft gezet, omdat ze graag op tv wilde komen. Ze had al eerder geprobeerd in een aflevering over 'boze moeders' te komen. Een jaar later belde de redactie haar terug, of ze nog steeds een boze moeder was. Maar schelden alleen zou niet genoeg zijn om in de uitzending te komen. De vrouw besloot daarop pikante saus in de mond van haar kind te gieten, terwijl haar dochtertje van tien alles moest filmen. De jongen moest ook onder een koude douche staan.

De moeder beweert dat de jongen niet luistert en dat ze wanhopig was om een advies van Dr. Phil te krijgen.


Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....


nark
Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....
Usericon van nark
Posted 23-08-2011 12:42 by nark Profiel van nark

Escortdame wil nu zelf klacht indienen
23 aug. 2011, 09:43
De vrouw die voetbalfans tijdens de voetbalwedstrijd STVV-Lokeren het hoofd op hol bracht, zegt dat ze geen idee had dat iedereen haar in vol ornaat kon zien.

De Belgische Alicia ‘Tenderness’, bekend van erotische televisieprogramma’s als Callcats en Sexpression, stond zaterdag achter de ramen van een hotel, pal naast de tribune. Ze ontdeed zich deels van haar kleren en vermaakte zich met een man.

Tegen de website vandaag.be laat ze weten dat ze zich er niet bewust van was dat iedereen haar kon zien. Ze dacht dat de ramen geblindeerd waren. De betreffende man was haar vriend, die net onder de douche vandaan kwam.

De directie van STVV en het hotel willen een klacht wegens schennispleging tegen de vrouw indienen. "Belachelijk", zegt ze tegen het Belgische medium. "Ik dien ook een klacht in wegens schending van mijn privacy".





Nieuwe spellin, aude spelling, coronaspelling....


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen