IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : "There is always time for a last minute" [filmtopic] Vorige pagina | Volgende pagina
PandroidJack
The Paranoid Android
Usericon van PandroidJack
Posted 03-08-2021 9:19 by PandroidJack Profiel van PandroidJack

Deze gisteren met mijn zonen in de cinema gaan zien. Verrassend aangenaam en ideale familiefilm (uiteraard, gezien Disney). Elk plaatje ziet er natuurlijk perfect uit en alle "jungle-cliché's" worden van stal gehaald (lijkt me dat deze film, net als "Pirates of the Caribean", gebaseerd is op één van de attracties uit een Disney-park?), maar als je er een beetje voor openstelt neemt het verhaal je mee op een heerlijke trip (naar je eigen jeugd zeg maar, toen je nog met volle verwondering in een film kon worden gezogen). Emily Blunt zet een zeer goed "Indiana Jones"-figuur neer en ook The Rock komt zeer charmant en zelfs geslaagd grappig over.The man who comforts himself not with what he achieves, but with what he dreams of achieving.


Fusion
The Dude? Meer De Forum Clown
Usericon van Fusion
Posted 03-08-2021 9:49 by Fusion Profiel van Fusionhttp://mystic.bandcamp.com/

Ik vind bijna alle films met The Rock heerlijke Hollywood pulp, erg goed te pruimen.zodiac lung
Usericon van zodiac lung
Posted 03-08-2021 10:08 by zodiac lung Profiel van zodiac lunghttp://https://www.last.fm/user/Panzerke

Ik niet bepaald, maar hij was fantastisch in Southland Tales van Richard Kelly. Wat een briljante film is dat toch. Direct zin om 'm nog eens te kijken.

Gisteren genoten van The Happiest Day in the Life of Olli Mäki. Waargebeurd verhaal over de Finse bokser. Prachtig gedaan. Ik las later dat dit de debuutfilm van Juho Kuosmanen is. Zeer benieuwd nu naar zijn nieuwe, Compartment No. 6.One chord is fine. Two chords is pushing it. Three chords and you're into jazz.


Mark Z
Doomsower
Usericon van Mark Z
Posted 03-08-2021 12:24 by Mark Z Profiel van Mark Z

Ben ook meteen nieuwsgierig geworden, omdat jij een film met een IMDB rating van 5,4 'briljant' noemt. Ik weet ook wel dat die ratings niet zaligmakend zijn, maar toch is het voor mij vaak een filter om sommige films over te slaan. 'Southland Tales' is helaas alleen nergens te streamen, zie ik.


LastFM | Untappd | Twitter | Doom what thou wilt shall be the whole of the law


Fusion
The Dude? Meer De Forum Clown
Usericon van Fusion
Posted 03-08-2021 12:55 by Fusion Profiel van Fusionhttp://mystic.bandcamp.com/

Ik vond de premise en de trailer en t feit dat the Rock meespeelt voor mij genoeg om m op de lijst nog te zien te zettenzodiac lung
Usericon van zodiac lung
Posted 03-08-2021 12:57 by zodiac lung Profiel van zodiac lunghttp://https://www.last.fm/user/Panzerke

Ik begrijp de rating wel, het is nogal een chaotische puinhoop van een film. Ook financieel trouwens: de film is gemaakt met een enorm budget en daarvan is maar een fractie terugverdiend.

Lange zit met een onnavolgbaar plot dat volgens mij de acteurs zelf ook niet begrepen, verwarrende gesprekken, al dan niet opzettelijk superslecht acteerwerk, iets met een complot in een postapocalyptisch L.A., neo-Marxistische terroristen, The Rock met geheugenverlies, Sarah Michelle Gellar als pornoster annex talkshowhost, een soundtrack door Moby, etc, etc.

"Scientists are saying that the future is going to be far more futuristic than they originally predicted"

[Dit bericht is gewijzigd door zodiac lung op 03-08-2021 13:00]


One chord is fine. Two chords is pushing it. Three chords and you're into jazz.


Ascendant Grotesque
Usericon van Ascendant Grotesque
Posted 03-08-2021 21:19 by Ascendant Grotesque (Speciaal lid) Profiel van Ascendant Grotesque

quote:
Op 3 augustus 2021 12:57 schreef zodiac lung het volgende:
Ik begrijp de rating wel, het is nogal een chaotische puinhoop van een film. Ook financieel trouwens: de film is gemaakt met een enorm budget en daarvan is maar een fractie terugverdiend.

Volgens Wikipedia:

Budget $17 million
Box office $374,743Begon al benieuwd te raken door jouw omschrijving, maar hierdoor des te meer


Quis moderabat ipsos moderatores?


Dirge for november
Ik zeg: Doom!
Usericon van Dirge for november
Posted 04-08-2021 12:55 by Dirge for november (Redacteur) Profiel van Dirge for november

.

[Dit bericht is gewijzigd door Dirge for november op 04-08-2021 12:56]PandroidJack
The Paranoid Android
Usericon van PandroidJack
Posted 06-08-2021 11:08 by PandroidJack Profiel van PandroidJackThe man who comforts himself not with what he achieves, but with what he dreams of achieving.


Ascendant Grotesque
Usericon van Ascendant Grotesque
Posted 06-08-2021 11:25 by Ascendant Grotesque (Speciaal lid) Profiel van Ascendant Grotesque

quote:
Op 6 augustus 2021 11:08 schreef PandroidJack het volgende:
Voor fans van Dune:

https://daily.bandcamp.com/lists/dune-inspired-metal-list

Beter dan weer een LotR-band, maar ik ga ik er niet per se een band sneller (of minder snel) om luisteren. Toch even spieken

Herbert had het niks gevonden.

"To Tame a Land" was meant to be entitled "Dune" after the novel, but after seeking permission from Frank Herbert's agents, the band received a message which stated, "Frank Herbert doesn't like rock bands, particularly heavy rock bands, and especially bands like Iron Maiden" and were forced to change the name.


Quis moderabat ipsos moderatores?


PandroidJack
The Paranoid Android
Usericon van PandroidJack
Posted 06-08-2021 19:24 by PandroidJack Profiel van PandroidJack

Deze zonet gezien. Een zeer bevreemdende en absurde film van Julia Ducournau, die je zou kunnen kennen van haar vorige prent, "Grave" (die mij ook zeer kon bekoren). Deze "Titane" is minder gruwelijk maar ook een stuk minder rechtlijnig. Het gaat over een vrouwelijke seriemoordenaar die op de vlucht is, en meer vertellen zou de lol verpesten. Want entertainend is 'ie zeker en vooral erg origineel. De gelijkenis met David Cronenberg kan nog wel getrokken worden, maar Ducornau heeft duidelijk een eigen(zinnige) filmtaal. Komt warm aanbevolen.[Dit bericht is gewijzigd door PandroidJack op 06-08-2021 19:32]


The man who comforts himself not with what he achieves, but with what he dreams of achieving.


zodiac lung
Usericon van zodiac lung
Posted 07-08-2021 17:03 by zodiac lung Profiel van zodiac lunghttp://https://www.last.fm/user/Panzerke

Ma Vie de Courgette, van Claude Barras en Céline Sciamma. Traantje weggepinkt. Super-, supermooi. En heavy. En lief.One chord is fine. Two chords is pushing it. Three chords and you're into jazz.


PandroidJack
The Paranoid Android
Usericon van PandroidJack
Posted 10-08-2021 10:41 by PandroidJack Profiel van PandroidJack

Erg mooie, sfeervolle film dit. Elk beeld is bijna een schilderij (vergelijkbaar met Peter Greenaways "The Cook, The Thief, His wife and Her lover", alhoewel die nog een heel stuk mooier is). Enkel het verhaal is flinterdun en dat zorgt toch wel voor een serieuze anticlimax als de film abrupt stopt.The man who comforts himself not with what he achieves, but with what he dreams of achieving.


Sater
Usericon van Sater
Posted 10-08-2021 11:26 by Sater Profiel van Sater

The Green Knight gisteren gezien. Inderdaad een prachtige film om te zien, maar ik zou het verhaal niet flinterdun noemen denk ik. Er zijn inderdaad weinig dialogen en plottwisten, maar het is wel gelaagd qua thema's en het verhaal wordt ook door middel van beeld verteld. Film van het jaar tot nu wat mij betreft.


one who puts salt in the sugarbowl is a misantrophe


Ethereal
Rawr.
Usericon van Ethereal
Posted 22-08-2021 22:32 by Ethereal Profiel van Etherealhttp://www.captainalbatross.nl

Op vakantie naar Zeeland geweest, deltawerken bezocht, indrukwekkend, dus maar eens een filmpje aan gewijd. De Storm, stond op Netflix dus niet nadenken en aanklikken. Ach, wat zullen we er eens van zeggen... Niet superkut, en de beelden van een ondergelopen Zeeland zijn best indrukwekkend, maar het verhaal is flinterdun, het einde kut en de acteerprestaties zijn nou ook niet om over naar huis te schrijven. Had beter voor een documentaire kunnen gaan.

Vanmiddag met dochterlief ongepland The Secret Life of Pets meegekeken, die vond ik dan wél weer boven verwachting leuk.


Hi! I'm a signature virus. Please copy me into your sig to help me spread.


Mark Z
Doomsower
Usericon van Mark Z
Posted 23-08-2021 9:16 by Mark Z Profiel van Mark Z

Afgelopen weekend de Italiaanse film Dogman gezien, deze werd vorige week op Canvas uitgezonden.LastFM | Untappd | Twitter | Doom what thou wilt shall be the whole of the law


Hypnos
Leve mij!
Usericon van Hypnos
Posted 23-08-2021 11:46 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

Das Leben der Anderen nog eens bekeken.


Nare sfeer. Love it.


Vul je eigen gat.


powertieke
Die by the Fjørd
Usericon van powertieke
Posted 23-08-2021 13:49 by powertieke Profiel van powertiekehttp://www.retribution.nl

quote:
Op 3 augustus 2021 9:19 schreef PandroidJack het volgende:
Deze gisteren met mijn zonen in de cinema gaan zien. Verrassend aangenaam en ideale familiefilm (uiteraard, gezien Disney). Elk plaatje ziet er natuurlijk perfect uit en alle "jungle-cliché's" worden van stal gehaald (lijkt me dat deze film, net als "Pirates of the Caribean", gebaseerd is op één van de attracties uit een Disney-park?), maar als je er een beetje voor openstelt neemt het verhaal je mee op een heerlijke trip (naar je eigen jeugd zeg maar, toen je nog met volle verwondering in een film kon worden gezogen). Emily Blunt zet een zeer goed "Indiana Jones"-figuur neer en ook The Rock komt zeer charmant en zelfs geslaagd grappig over.
Was zeker vermakelijk!


"I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." -- Retribution ( http://www.retribution.nl/ http://www.facebook.com/retributionmetal ) -- The Assault ( http://www.facebook.com/ourotherrideisyourmomma )


Fusion
The Dude? Meer De Forum Clown
Usericon van Fusion
Posted 24-08-2021 8:52 by Fusion Profiel van Fusionhttp://mystic.bandcamp.com/
bazzio
opa lives!
Usericon van bazzio
Posted 24-08-2021 11:03 by bazzio Profiel van bazzio

Waarom ik hem zo lang links heb laten liggen weet ik niet, maar gisteren dus Prisoners gezien... 4,5 uit 5 voor mij!


Bazzio Attacks!!!


iPim
rijdt Negatieveling approved
Usericon van iPim
Posted 24-08-2021 14:55 by iPim (Administrator) Profiel van iPim

quote:
Op 23 augustus 2021 9:16 schreef Mark Z het volgende:
Afgelopen weekend de Italiaanse film Dogman gezien, deze werd vorige week op Canvas uitgezonden.


Mooie prent, inderdaad!


Vladimir: That passed the time. Estragon: It would have passed in any case.


Tool-fan
Usericon van Tool-fan
Posted 24-08-2021 18:52 by Tool-fan Profiel van Tool-fan

Bekeek deze vandaag ook. Erg goede film inderdaad.


PandroidJack
The Paranoid Android
Usericon van PandroidJack
Posted 25-08-2021 8:07 by PandroidJack Profiel van PandroidJack

"Dogman" heb ik indertijd in de cinema gezien, al een tijdje terug, en voor zover ik me kan herinneren vond ik het ook wel een mooie film maar kon ik maar weinig sympathie opbrengen voor de protagonist, omdat hij zo laf was of toch zo weinig voor zichzelf opkwam.


The man who comforts himself not with what he achieves, but with what he dreams of achieving.


Mark Z
Doomsower
Usericon van Mark Z
Posted 25-08-2021 8:27 by Mark Z Profiel van Mark Z

quote:
Op 25 augustus 2021 8:07 schreef PandroidJack het volgende:
maar weinig sympathie opbrengen voor de protagonist, omdat hij zo laf was of toch zo weinig voor zichzelf opkwam.
LastFM | Untappd | Twitter | Doom what thou wilt shall be the whole of the law


Slegthyd
Usericon van Slegthyd
Posted 29-08-2021 8:03 by Slegthyd Profiel van Slegthyd

Snatch en Tenet.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2023 Stichting ZwareMetalen