IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : 'Jenje de Hoofdredacteur' kan niet spellen! [ (Oud) Nieuws ] Vorige pagina | Volgende pagina
bastianus
Usericon van bastianus
Posted 31-01-2010 21:08 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 30 januari 2010 14:59 schreef ElitE het volgende:
statistiek is waar zo'n beetje alles in de wetenschap op steunt


quote:
Een statisticus waadde vol vertrouwen door een rivier die gemiddeld één meter diep was. Hij verdronk.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 31-01-2010 21:15 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

quote:
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 31-01-2010 21:38 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 30 januari 2010 10:21 schreef kwelgeest het volgende:
Diep in zijn hart denk ik eigenlijk van wel. De SP is nouw verbonden met Hamas. Eigenlijk gewoon een zusterpartij en wat heeft Hamas ook alweer in haar handvest staan:

"De jongste dag zal niet komen voordat de moslims tegen de Joden strijden (en de Joden doden) en de Jood zich achter stenen en bomen verstopt. De stenen en bomen zullen zeggen: O moslim, een Jood verstopt zich achter mij, kom en dood hem”.]

Ik weer ervan ja. Eerlijk gezegd ben ik ook niet zo kapot van het geknuffel met de Palestijnen en hun dubieuze organisaties.
Weleens die website gezien van de SP waar Anja Meulenbelt, die een Palestijns neukertje heeft, tegenwoordig in dezelfde simplistische bewoordingen als vroeger, toen ze als feministe alle mannen die porno keken als verkrachters neerzette, het Israël-Palestinaconflict probeert uit te leggen? En daar loopt dan zo'n hele partij blind achteraan. Of die heks van Duisenberg, zo'n verveeld rijkeluisvrouwtje dat zeehondjes beschermen of de Rotary niet voldoende vindt, en zich dan maar over die "zielige" Palestijntjes gaat ontfermen? Mijn volk is het ook niet.
Neemt niet weg dat ze mogen zeggen wat ze willen, hoe dom ook. Anders wordt het pas als ze daadwerkelijk geweld gaan plegen of hier een actieve rol in spelen. Maar wat ze zeggen is voor hun rekening, en kan in debatvorm aangepakt worden.

quote:
Het punt van proefballonnetje is dat ze niet geheel realistisch, hoeven te, zijn. Iedere partij laat ze wel eens op. Waarom zou de PVV dat niet mogen?

Met zo'n proefballonnetje vestig je die aandacht van het debat op iets waar jij aandacht voor wil genereren. En ik denk dat het de PVV bij beide gelukt is. Andere partijen, van links tot rechts, weten eigenlijk niet goed wat ze met de hoofddoek aanmoeten omdat verschillende ideologische lijnen met elkaar botsen wanneer dat ding ter sprake komt. De PVV schudde het debat weer wakker, heeft mensen aan het denken gezet. Niets mis mee volgens mij.
Nogmaals: het precedent om de koran te verbieden ligt bij de Nederlandse staat. Het boekverbieden is niet door de heer W. bedacht en kan derhalve niet op zijn conto geschreven worden.
Klopt.
quote:

En het uitzetten van criminelen met een bepaalde nationaliteit is volgens mij al mogelijk. Men wil de mogelijkheid daartoe echter verder oprekken en daar is een zeer ruime kamermeerderheid voor te vinden. In andere landen zijn ze hierin al veel verder dan wij. Ik zie niet in hoe dit zo onrealistisch is dat het zou gaan grenzen aan haatzaaien of erger.
Het feit dat andere landen dit doen of hier verder in zijn wil niet zeggen dat het goed is.


[Dit bericht is gewijzigd door bastianus op 31-01-2010 21:43]


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 01-02-2010 0:28 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

De geruchten over een eventuele relatie tussen Lady Gaga een Angelina Jolie worden opnieuw aangewakkerd.

Iedereen vraagt zich af of er ook maar enige waarheid zit in de geruchten als zouden Lady Gaga en Angelina voor elkaar zijn gevallen.

Geheime nacht samen
Ian Halperin, de auteur van het boek 'The Untold Story of Brad Pitt and Angelina Jolie', is het die de geruchten in eerste instantie de wereld in hielp. Hij beweert dat Angelina en Gaga in het grootste geheim een nacht hebben doorgebracht in het Beverly Wilshire Hotel, melden verschillende Amerikaanse media. Angelina zou door de opvallende zangeres zijn geobsedeerd.

Nu is er nog een bron die in verscheidene media uitlatingen doet over de twee vrouwen.

Lady Gaga zou het al tijden over niemand anders dan Angelina hebben. De twee zouden zelfs een date hebben na de uitreiking van de Grammy Awards vanavond. Gaga zou voor duizenden dollars nieuwe lingerie hebben gekocht, om indruk te maken op "een zeer speciaal iemand". Volgens die bron doelt de zangeres daarmee op de vriendin van Brad Pitt.

Affaire met dialectcoach
Het is niet de eerste keer dat Angelina, die weleens heeft gezegd te geloven in open relaties, wordt beschuldigd van vreemdgaan. Volgens één van de schoonmaaksters van de ster beleefde ze ook hete momenten met een dialectcoach die met de actrice samenwerkte tijdens de opnames voor de film 'Salt'.


signature


Helvete
Usericon van Helvete
Posted 01-02-2010 0:38 by Helvete Profiel van Helvete

Interessant nieuws.


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 01-02-2010 11:56 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Politie durft Brusselse wijken niet in

Criminele jongeren dreigen enkele wijken in Brussel over te nemen. De politie durft zich nog amper te vertonen in wijken zoals Anderlecht, waar jongeren met kalasjnikovs op agenten schieten. Zaterdag kreeg een agent nog drie kogels in zijn been.

Vorige week besloot een middelbare school om uit de wijk te vluchten, omdat de scholieren steeds werden beroofd en bedreigd.

De situatie is zo uit de hand gelopen dat de politie, justitie en burgemeester van Anderlecht in spoedoverleg bijeen komen over een hardere aanpak en actievere vervolging. Woensdag beslist de Belgische regering over meer geld en middelen voor de onveilige wijken in de hoofdstad.

Meerdere politici pleiten voor een avondklok in de wijk. Vakbonden van de politie hebben een staking aangekondigd omdat ze de omstandigheden in de wijken te onveilig vinden.

(SN)

Kalashnikovs. Op straat. Tegen agenten.

O_o


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 01-02-2010 12:02 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

Bizarre shit. Sowieso een bizarre stad, lees Brussel Eurabia maar eens.


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 01-02-2010 16:21 by XXL Profiel van XXL

Er is al een grey-approved foto uitgelekt van de vermoedelijke daders:



Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Dappere-Speerwerper
Stoethaspel
Usericon van Dappere-Speerwerper
Posted 01-02-2010 17:11 by Dappere-Speerwerper Profiel van Dappere-Speerwerperhttp://myspace.com/clemensk

Celstraffen voor Groningse 'knuppelbende'

GRONINGEN - De rechtbank in Groningen heeft maandag celstraffen van acht maanden tot 2,5 jaar waarvan tien maanden voorwaardelijk opgelegd aan vijf leden van de zogeheten knuppelbende uit Oost-Groningen.

Eind vorig jaar mishandelde en bedreigde deze bende zeker vijftien willekeurige voorbijgangers met honkbalknuppels. Het gaat om mannen van tussen de 18 en 23 jaar oud.

Ze gingen onder invloed van drank en drugs met hun knuppels de straat op en sloegen in september vorig jaar vooral minderjarige jongeren in elkaar.

Bloedsporen

De wapens werden ingetaped om bloedsporen gemakkelijker te kunnen verwijderen en de mannen droegen bivakmutsen om niet te worden herkend.

De mishandelingen gebeurden onder meer in Musselkanaal, Stadskanaal en Meeden. De 23-jarige Ferdinand van der T. wordt door het Openbaar Ministerie (OM) gezien als de leider van de bende. Hij kreeg dan ook de zwaarste straf.

Rechtsextremistisch

De vijf zijn allemaal onder reclasseringstoezicht gesteld. Wat hun motief voor het geweld is geweest, is niet helemaal duidelijk. Volgens het OM zouden ze bekend zijn met rechts-extremistische ideeën. Een aantal leden gaf aan uit verveling en voor de kick mee te hebben gedaan.ï;?


Om het in Psychonautstijl uit de drukken: "hier laat rechts z'n ware gezicht weer eens zien."



Psychonaut
Usericon van Psychonaut
Posted 01-02-2010 17:32 by Psychonaut Profiel van Psychonaut

Nou ja, ik denk dat 't komt omdat ze geen gesubsidieerd buurthuis, straatcoaches, jongerenwerkers en taalcoaches tot beschikking hadden.

Met een beetje meer begeleiding en zorg waren dit vast brave burgers geworden. Nu zie je maar weer wat er van komt.


Lionheart
|"| |''| |"| >')
Usericon van Lionheart
Posted 01-02-2010 19:05 by Lionheart Profiel van Lionheart

Het zijn toch geen allochtonen? Nou ja, ze komen wel uit Groningen.


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 01-02-2010 19:06 by Forever After Profiel van Forever After

Als ze daar blijven zijn het inderdaad geen allochtonen.


 


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 02-02-2010 11:43 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 31 januari 2010 21:38 schreef bastianus het volgende:
Neemt niet weg dat ze mogen zeggen wat ze willen, hoe dom ook. Anders wordt het pas als ze daadwerkelijk geweld gaan plegen of hier een actieve rol in spelen. Maar wat ze zeggen is voor hun rekening, en kan in debatvorm aangepakt worden.
Als van Bommel nou zou betogen dat Israelisch zich gedragen als SSers en kampbewaarders tegenover de Palestijnen, dan waren we terug onder het uiten van een mening en moest hij in 'het debat' bestreden worden. Het gillen van 'Intifada!' is niet het uiten van een mening.


quote:
Het feit dat andere landen dit doen of hier verder in zijn wil niet zeggen dat het goed is.

Wat is er mis mee dan? Het zit niet in het takenpakket van een staat om de burgers van een andere staat te voorzien in hun levensbehoeften. Daar wordt belasting niet voor betaald.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 02-02-2010 11:46 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 1 februari 2010 17:11 schreef Dappere-Speerwerper het volgende:
...

Om het in Psychonautstijl uit de drukken: "hier laat rechts z'n ware gezicht weer eens zien."

Ja, ik hap. Ik betwijfel het dat deze jongeren rechts waren. Hadden ze T-shirts van de BurkeJugend aan, posters van Smit in hun kamer hangen? Denk het niet. Zullen we pseudo-neo-nazi's geweest zijn en nationaalsocialisme heeft bar weinig met 'rechts' te maken. Grote, sterke overheid, hoge belastingen, geleide economie, nivellering, oftewel links.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Dappere-Speerwerper
Stoethaspel
Usericon van Dappere-Speerwerper
Posted 02-02-2010 14:44 by Dappere-Speerwerper Profiel van Dappere-Speerwerperhttp://myspace.com/clemensk

Nederlanders zijn zeer tevreden


BRUSSEL - Nederlanders behoren tot de meest tevreden Europeanen. Alleen de Zweden en Denen zijn nog meer tevreden, zo blijkt uit een onderzoek dat de Europese Commissie dinsdag heeft gepresenteerd.

© NU.nl/Gera NielandDe Nederlanders zijn vooral gelukkig met hun persoonlijke situatie, het huis, hun werk, levenskosten, zorg en uitkeringen.

Alleen als gevraagd wordt naar integratie met andere culturen en religies behoort Nederland tot de drie meest ontevreden EU-landen. Van de 27 EU-landen zijn alleen Oostenrijkers en Hongaren nog negatiever over het samenleven met andere culturen en geloven.


De Europese Commissie geeft geen verklaring voor de verschillen tussen de landen. In het algemeen blijkt wel dat landen in noordwest-Europa tevredener zijn dan in het zuidoosten. De grootste ontevredenheid heerst in Griekenland.

Het onderzoek is vorig voorjaar uitgevoerd. In Nederland ondervroeg TNS 1079 Nederlanders.

Economie

Gemiddeld zijn Europeanen ontevreden over de algemene situatie in Europa, met name de economie, de overheid en de sociale zekerheid. Ook zijn ze niet gelukkig met de manier waarop armoede en ongelijkheid worden aangepakt.

Wat betreft de persoonlijke situatie zijn de Europeanen minder tevreden dan vijf jaar geleden. Vooral in Hongarije, Bulgarije en Portugal is de onvrede toegenomen.



Gemene Lepel
Usericon van Gemene Lepel
Posted 02-02-2010 14:50 by Gemene Lepel Profiel van Gemene Lepel

quote:
Op 2 februari 2010 11:46 schreef kwelgeest het volgende:
Hurpdurpdurp rechts = liberaal







Grey over Kristalnacht: "Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen."


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 02-02-2010 14:52 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

Volgens mij niet helemaal wat er staat.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Gemene Lepel
Usericon van Gemene Lepel
Posted 02-02-2010 14:57 by Gemene Lepel Profiel van Gemene Lepel

Politiek is meer dan economie .


Grey over Kristalnacht: "Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen."


kwelgeest
en de ladyboys
Usericon van kwelgeest
Posted 02-02-2010 15:06 by kwelgeest Profiel van kwelgeest

quote:
Op 2 februari 2010 14:57 schreef Gemene Lepel het volgende:
Politiek is meer dan economie .
Maakt niet uit. De sociaaleconomische componenten zijn bij nationaalsocialisme zo sterk aanwezig en zo links dat je die ideologie nooit meer over de missenlijn heen krijgt. Daarbij zijn xenofobie, anti-semitisme en/of absolutisme/autoriteit geen begrippen die verbonden zijn aan 'rechts'. Zij komen net zo goed bij links voor.


Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie


Hexegot
Usericon van Hexegot
Posted 02-02-2010 16:59 by Hexegot Profiel van Hexegot

Seks met dieren wordt echt verboden

AMSTERDAM - Seks met dieren wordt definitief verboden. De Eerste Kamer stemde dinsdag met een kleine meerderheid in met een wetsvoorstel dat dit moet regelen.

Ook porno met dieren is straks illegaal.

Seks met dieren is nu alleen aan te pakken als het dier er aantoonbaar schade door leidt.

De nieuwe wet, opgesteld door PvdA-Kamerlid Harm Evert Waalkens, verbiedt het in alle gevallen, ook als er geen sprake is van 'pijn, letsel of benadeling van de gezondheid of welzijn van het dier'.

Symboolpolitiek

De Tweede Kamer stemde in 2008 al in met het plan. In de Eerste Kamer leefden veel bezwaren. Verschillende partijen vonden het vooral symboolpolitiek.

Uiteindelijk stemden alleen CDA en VVD tegen, waardoor de wet met 39 stemmen voor en 35 tegen werd aangenomen.




ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 02-02-2010 17:42 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

is het nu ook tussen 2 andere soorten verboden?


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


De Ulk
Ulkamania!
Usericon van De Ulk
Posted 02-02-2010 17:48 by De Ulk Profiel van De Ulk

quote:
Op 2 februari 2010 17:42 schreef ElitE het volgende:
is het nu ook tussen 2 andere soorten verboden?


Ja! Dus als een geil konijn achterop een kip of een eend zit te rijden, mag je 'm eraf schieten.


Bareuh...


Ethereal
Rawr.
Usericon van Ethereal
Posted 02-02-2010 18:06 by Ethereal Profiel van Etherealhttp://www.captainalbatross.nl

quote:
Op 2 februari 2010 16:59 schreef Hexegot het volgende:
Seks met dieren wordt echt verboden

AMSTERDAM - Seks met dieren wordt definitief verboden. De Eerste Kamer stemde dinsdag met een kleine meerderheid in met een wetsvoorstel dat dit moet regelen.

Ook porno met dieren is straks illegaal.

Seks met dieren is nu alleen aan te pakken als het dier er aantoonbaar schade door leidt.

De nieuwe wet, opgesteld door PvdA-Kamerlid Harm Evert Waalkens, verbiedt het in alle gevallen, ook als er geen sprake is van 'pijn, letsel of benadeling van de gezondheid of welzijn van het dier'.

Symboolpolitiek

De Tweede Kamer stemde in 2008 al in met het plan. In de Eerste Kamer leefden veel bezwaren. Verschillende partijen vonden het vooral symboolpolitiek.

Uiteindelijk stemden alleen CDA en VVD tegen, waardoor de wet met 39 stemmen voor en 35 tegen werd aangenomen.





Apart dat ze deze wet er wel laten doorkomen, terwijl je nog gewoon varkens onverdoofd mag castreren en couperen. Bio-industrie is ook doodnormaal, evenals onverdoofd de keel doorsnijden, want Halal. Maar nee, dit moet verboden worden, want dit is niet normaal.

Dierenporno is in mijn ogen te ranzig voor woorden, maar ik kan me niet voorstellen dat een hond zijn vrouwtje bespringt zonder dat hij daar zin in heeft. Of dat het pijpen van een paard dierenmishandeling is, terwijl je er wel rustig als 200kilo wegend persoon op mag gaan zitten voor een rit van 100 kilometer.

Maargoed, zal wel weer aan mij liggen.


Hi! I'm a signature virus. Please copy me into your sig to help me spread.


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 02-02-2010 18:09 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Biggen mogen niet onverdoofd gecastreerd worden ..

Daarnaast zijn er ook regels tegen couperen. Zou ook goed van je zijn om in te lezen waarom men lammeren en biggen coupeert.

Maar jij wilt dus graag verdovingsmiddel in je vlees merk ik.

Je stemt Pvdd zeker?

[Dit bericht is gewijzigd door Jenje op 02-02-2010 18:10]


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 02-02-2010 18:12 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

onverdoofd castreren mag toch niet meer?


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen