IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Spiritualiteit, filosofie, levensbeschouwing en mystiek Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : "Homo-haat op Zware Metalen" - een Goed Gesprek (tm) met Schaep. Vorige pagina | Volgende pagina
Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 31-10-2010 12:42 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

Brammen rammen en rimmen en ondertussen ZM'en


signature


De Ulk
Ulkamania!
Usericon van De Ulk
Posted 31-10-2010 13:26 by De Ulk Profiel van De Ulk

quote:
Op 31 oktober 2010 12:11 schreef Schaep het volgende:
Sowieso eer aan De Ulk voor toch tenminste een deel van het idee!


Huh?

quote:
Op 31 oktober 2010 12:39 schreef ElitE het volgende:
Met de Ulk komen we op 3 Brammen toch?


Alsof ik mijn Bram meeneem naar een plek waar jij ook bent.


Bareuh...


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 31-10-2010 13:31 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Ik ben meestal wel rustig als ik goed gegeten heb, anders kun je me ook een tijdje in de koelkast bewaren, daar wordt ik erg traag van.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 31-10-2010 14:34 by bastianus Profiel van bastianus

Voorwaar geen gek idee. A.s. za-of zondag maar eens een vergadering met Ulkie beleggen.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Yirroth
Usericon van Yirroth
Posted 31-10-2010 14:55 by Yirroth Profiel van Yirroth

Is die trol een incarnatie van een bestaande user of heeft een nieuwe üntermensch een weg hierheen gevonden?


"Of course they're alive! You can't make music by hitting dead creatures!"


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 31-10-2010 14:57 by bastianus Profiel van bastianus

Ik vind het er erg op lijken dat Orlando een tijdje moet brommen. Maar goed, misschien zijn er meerdere Orlando-achtigen onder de zon. Vooral in de bak lijkt me dat niet verbazingwekkend.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 01-12-2010 23:33 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Homofiel door milieuvervuiling
Methylkwik verandert paargedrag van ibissen

Ook in het dierenrijk onderhouden mannen soms seksuele relaties met elkaar. Maar dat is niet altijd natuurlijk, bewijst onderzoek aan witte ibissen in Florida. Kwikvervuiling veroorzaakt bij deze vogels homoseksueel gedrag.

Zo veel methylkwik was het helemaal niet, wat ecoloog Peter Frederick en zijn promovendus Nilmini Jayasena door hun vogelvoer mengden. Want: ‘De methylkwik-concentraties waaraan we ibissen in dit onderzoek hebben blootgesteld, weerspiegelen de waarden die in het midden van de jaren negentig zijn waargenomen in hun prooien in de Everglades’, schrijven ze in Proceedings of the Royal Society B. De vogels bleven er ogenschijnlijk gezond bij, maar op hun seksleven had het gif grote effecten.

De proef begon met het roven van nesten. De twee biologen verzamelden in april 2005 160 jonge witte ibissen uit broedkolonies in het zuiden van Florida en stopten ze in een ronde volière van 1200 vierkante meter. Die was met gaas verdeeld in vier vakken. In ieder vak kwamen 20 vrouwtjes en 20 mannetjes terecht. De groepen bleven jarenlang zo verdeeld.

Gifvrije jeugd
Om te beginnen mochten ze allemaal drie maanden gifvrij opgroeien, maar vanaf augustus 2005 tot eind 2008 werd nul, 0,05 ppm, 0,1 ppm of 0,3 ppm methylkwik door het voer van de verschillende groepen gemengd. Een ppm is een deel per miljoen, wat per kilo voer neerkomt op een duizendste gram gif. Onzichtbaar weinig dus. Niemand die met de vogels werkte, wist trouwens welke groep welk voer kreeg; dat werd pas aan het eind van het onderzoek bekendgemaakt.

Het kwik hoopte zich op in de veren van de ibissen, bleek uit metingen, tot een maximum concentratie van ruim 50 ppm bij de groep die het sterkst vervuilde voer had gekregen. Ook in het bloed steeg de concentratie met die in het voer. Maar waar het in dit onderzoek vooral om draaide: wat deed het kwik met het broedsucces?

Dat ging achteruit. Voor een deel kwam dat doordat vrouwtjes die kwik in hun voer hadden, iets minder eieren legden dan dames die gifvrij voedsel kregen. Maar het kwam met name doordat de mannetjes in de met methylkwik behandelde groepen veel vaker homoseksuele paartjes vormden.

Zulke homostellen zijn niet helemaal ongewoon in het dierenrijk, en dat bleek in de gifvrije groep. Daar waren het eerste jaar twee mannenkoppels, in het tweede jaar eentje en in het derde jaar geen een meer. In de meeste andere groepen daalde het percentage ook met de jaren. Alleen begon het veel hoger.

Meer homo's dan hetero's
De mannetjes in de groep met het meeste kwik waren zelfs iets vaker verwikkeld in een homoseksuele affaire dan in een heterorelatie, dat eerste jaar. In jaar twee was het bij alle vergiftigde groepen rond de 40 procent en in het laatste jaar zo’n 20 procent. Uiteraard ging dat ten kosten van de voortplanting, want zo bleven veel vrouwtjes zonder man. Al waren er in de volière gemiddeld vier kansen per jaar, zodat vrijwel ieder vrouwtje een keer aan de beurt kwam, giftig voer of niet.

Het homobevorderende effect van methylkwik was nooit eerder gezien, want bij de proeven die tot nu toe gedaan werden, werden de vogels vooraf altijd ingedeeld in – heteroseksuele – paartjes, die verplicht samenwoonden.

Hoe kan zo’n klein beetje gif zo veel veranderen? Waarschijnlijk is dat te wijten aan de hormoonverstorende werking van methylkwik. Jayasena heeft de hormoonconcentraties van de ibissen ook onderzocht, en schrijft in haar proefschrift dat de mannetjes in de gifgroepen een minder mannelijk hormoonprofiel hadden, vooral in de periode dat de paarvorming plaatsvond.

Buigingen
Witte ibissen bevestigen de band met hun partner voortdurend met kopbewegingen en buigingen. Met kwik in het voer nam dit baltsgedrag zienderogen af. Bij de homostellen kwam het helemaal weinig voor. Vrouwtjes hadden dan ook nauwelijks oog voor deze mannen.

Een verband leggen tussen vervuiling en homoseksualiteit, het ligt natuurlijk gevoelig. Aan een discussie over de vraag of iets dergelijks bij mensen een rol zou kunnen spelen, wagen de onderzoekers zich niet. Terecht, want daar zegt dit onderzoek niets over.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Yirroth
Usericon van Yirroth
Posted 02-12-2010 7:58 by Yirroth Profiel van Yirroth

Er zal vast wel een of andere (amerikaanse) gristelijke organisatie nu met het idee komen om homo's te "ontkwikken".


"Of course they're alive! You can't make music by hitting dead creatures!"


spectre
Usericon van spectre
Posted 02-12-2010 8:12 by spectre Profiel van spectre

De naam 'Freddie Mercury' gaat opeens ergens op slaan


Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat


Count Steel
Haatgospeltrol
Usericon van Count Steel
Posted 02-12-2010 9:23 by Count Steel Profiel van Count Steel



Op 16 juli 2016 14:36 schreef Diktor het volgende: Edit: ik zie ook oprecht niet in wat jouw of mijn fysiek met welke zaak dan ook vandoen heeft.


Ascendant Grotesque
Usericon van Ascendant Grotesque
Posted 02-12-2010 10:31 by Ascendant Grotesque (Speciaal lid) Profiel van Ascendant Grotesque

quote:
Op 2 december 2010 8:12 schreef spectre het volgende:
De naam 'Freddie Mercury' gaat opeens ergens op slaan

!!!



I wish I was a butterfly


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 02-12-2010 12:15 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/



♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 09-12-2010 20:28 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos

De Europese Unie heeft felle kritiek geuit aan het adres van Tsjechië wegens de peniscontroles die de autoriteiten uitvoeren bij homoseksuele asielzoekers. De asielzoekers krijgen heteroseksuele porno te zien terwijl ze aangesloten zijn aan een machine die de bloedtoevoer naar hun penis meet.

Zo willen de autoriteiten er een duidelijk "zicht" op krijgen of de asielzoekers, die een vervolging wegens homoseksualiteit in hun thuisland als argument naar voren schuiven, wel echt de Griekse beginselen toegedaan zijn.

Fallometrische tests
Een woordvoerder van het Tsjechische ministerie van Binnenlandse Zaken zei vandaag dat de zogenaamde "fallometrische tests" sinds begin dit jaar niet meer worden uitgevoerd. Binnenlandminister Radek John staat echter nog altijd onverkort achter de tests. De asielzoekers moesten met "overtuigende" bewijzen komen dat ze homoseksueel zijn, zegt hij, anders maakten ze geen aanspraak op asiel.

"Dan maar elders asiel vragen"
En konden ze zich niet in die procedure vinden, dan moesten ze maar "naar een land gaan waar de tests niet uitgevoerd worden en daar asiel aanvragen", aldus John. De betrokken asielzoekers hadden luidens het ministerie van Binnenlandse Zaken trouwens zelf om de tests gevraagd of er minstens mee ingestemd.

Vernederend
Het Europese Agentschap voor de Grondrechten vindt de Tsjechische praktijken "vernederend" en acht ze hoogstwaarschijnlijk in strijd met het Europese Handvest van de Grondrechten.

De praktijk kwam aan het licht omdat een rechtbank in het Duitse Schleswig-Holstein geweigerd had om een Iraanse asielzoeker naar Tsjechië terug te sturen. Argument was dat de Iraniër in Tsjechië blootgesteld zou worden aan de "fallometrische tests".


ik dacht... Wuuut?


signature


Onweerwolf
Born Again!
Usericon van Onweerwolf
Posted 10-12-2010 0:53 by Onweerwolf Profiel van Onweerwolf

:')


Op 24 november 2016 16:00 schreef F.Jacobse het volgende: Ik vind het veels te plat.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 10-12-2010 0:56 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Jij zou met vlag en wimpel voor die test slagen met je avatar

[Dit bericht is gewijzigd door ElitE op 10-12-2010 0:56]


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Onweerwolf
Born Again!
Usericon van Onweerwolf
Posted 10-12-2010 0:59 by Onweerwolf Profiel van Onweerwolf

quote:
Op 10 december 2010 0:56 schreef ElitE het volgende:
Jij zou met vlag en wimpel voor die test slagen met je avatar


Hij is leuk he!


Op 24 november 2016 16:00 schreef F.Jacobse het volgende: Ik vind het veels te plat.


bokaj
Usericon van bokaj
Posted 10-12-2010 1:02 by bokaj Profiel van bokaj

Gay is het juiste woord, niet leuk.

En meten is weten. Is er nog geen wetenschappelijke homo-test, ElitE?

Zoniet, dan zou het eens tijd worden. Denk je als land netjes een homo asiel te geven en voor je het weet haalt hij een importbruid plus familie over.

[Dit bericht is gewijzigd door bokaj op 10-12-2010 1:13]


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 10-12-2010 1:21 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Haha zat er ook aan te denken, de meest betrouwbare manier is een persoon een enkel aantal jaren in het vrije leven los te laten en kijken of deze persoon zijn voortplantingsbehoeften probeert te botvieren op leden van hetzelfde geslacht, het kan mogelijk zijn om meerdere decennia deze persoon te moeten volgen. om een goede uitspraak te doen. Let wel dit moet in volledige vrijheid en bijbehorende privacy gebeuren.

Deze methode blijkt echter nog niet goed praktisch inzetbaar.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Sjon
Usericon van Sjon
Posted 10-12-2010 7:05 by Sjon Profiel van Sjon

Neeman.


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 10-12-2010 7:14 by Schaep Profiel van Schaep

In principe had hij gelijk maar soms niet.


Onweerwolf
Born Again!
Usericon van Onweerwolf
Posted 15-04-2011 14:15 by Onweerwolf Profiel van Onweerwolf

Ik ben vandaag gewoon al weer een jaar uit de kast!


Op 24 november 2016 16:00 schreef F.Jacobse het volgende: Ik vind het veels te plat.


Silence
Usericon van Silence
Posted 15-04-2011 14:19 by Silence Profiel van Silence



Onweerwolf
Born Again!
Usericon van Onweerwolf
Posted 15-04-2011 14:21 by Onweerwolf Profiel van Onweerwolf

quote:
Op 15 april 2011 14:19 schreef Silence het volgende:





Op 24 november 2016 16:00 schreef F.Jacobse het volgende: Ik vind het veels te plat.


De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 15-04-2011 14:21 by De Tegenpartij Profiel van De Tegenpartijhttp://www.judgementday.nl

Sjeezzz...


En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


Onweerwolf
Born Again!
Usericon van Onweerwolf
Posted 15-04-2011 14:22 by Onweerwolf Profiel van Onweerwolf



Op 24 november 2016 16:00 schreef F.Jacobse het volgende: Ik vind het veels te plat.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Spiritualiteit, filosofie, levensbeschouwing en mystiek Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen