IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Nieuw nieuws omdat oud niet nieuw is... [nieuwstopic] Vorige pagina | Volgende pagina
Ascendant Grotesque
Usericon van Ascendant Grotesque
Posted 29-11-2010 9:23 by Ascendant Grotesque (Speciaal lid) Profiel van Ascendant Grotesque

Omdat je onzin uitkraamt.


Quis moderabat ipsos moderatores?


helmet
Smaad
Usericon van helmet
Posted 29-11-2010 11:42 by helmet Profiel van helmethttp://www.wovendarkness.com

Ik zie er wel een punt in. Naast de rottigheid dat straattuig sowieso veroorzaakt is onder de groep 'criminelen' typisch genoeg hetzelfde als op de normale arbeidsmarkt... het komt niet vaak voor dat je een 'allochtoon' ergens in de top terugvindt.

De straatschoffies zijn precies de kruimeldieven, maar aan de top zitten de oerhollandsche Bruinsma's, Holleeders en Kleppers. Daar begint wel langzaamaan verandering in te komen, maar typisch genoeg is ook dat net als op de normale arbeidsmarkt.


I'm not being rude. You're just insignificant.


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 29-11-2010 13:24 by XXL Profiel van XXL

Wikileaks bevestigt kernwapens in Nederland
Uitgegeven: 29 november 2010 12:44

DEN HAAG - In de Wikileaks-documenten bevestigt een Amerikaanse diplomaat de aanwezigheid van kernwapens in Nederland.

In een bericht van november 2009 van de Amerikaanse ambassade in Duitsland is sprake van kernwapens van de VS in Duitsland, België en Turkije.

Het Nederlands kabinet heeft de aanwezigheid van Amerikaanse kernwapens in Nederland nooit bevestigd.

Het bericht van de ambassade aan het ministerie van Buitenlandse Zaken in Washington gaat over een driegesprek van de Amerikaanse ambassadeur in Berlijn Philip Murphy, de Amerikaanse diplomaat Phil Gordon en de Duitse nationale veiligheidsadviseur van bondskanselier Angela Merkel, Christop Heusgen.

Die laatste zegt dat Duitsland er niet veel voor voelt om ''de twintig'' nucleaire wapens in Duitsland weg te laten halen als Rusland er nog steeds duizenden overhoudt.

Consequenties

De diplomaat, Phil Gordon, merkt dan op dat het belangrijk is om eerst alle potentiële consequenties van het Duitse voorstel na te gaan.

''Bijvoorbeeld, het terugtrekken van nucleaire wapens uit Duitsland en misschien uit België en Nederland kan het voor Turkije politiek heel moeilijk maken om de eigen voorraad aan te houden, zelfs als het overtuigd is van de noodzaak dat wel te doen.''

Dat er Amerikaanse kernwapens liggen op de vliegbasis Volkel is weliswaar nooit formeel bevestigd, maar wordt al jaren vermoed. Oud-minister van Buitenlandse Zaken Jozias van Aartsen sprak er twaalf jaar geleden in de Eerste Kamer al impliciet over.

© ANP



goh. Wat ben ik verbaasd.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 29-11-2010 13:31 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Ach daar heeft alleen Bastianus echt last van


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 29-11-2010 18:40 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 29 november 2010 13:31 schreef ElitE het volgende:
Ach daar heeft alleen Bastianus echt last van
Ik mag hier niks over zeggen. Maar ik weet wel teen en tander.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 29-11-2010 19:03 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

ik weet wel darm.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 30-11-2010 18:18 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

NASA onthult donderdag buitenaards leven'

NASA zal overmorgen een belangrijke persconferentie houden. Hierin zullen zij waarschijnlijk de ontdekking van buitenaards leven bekendmaken.

Volgens kenners heeft de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie aliens ontdekt op Titan, een van de vele manen van Saturnus. Tijdens de persconferentie zullen diverse wetenschappers aan het woord komen. Gezien de aard van de sprekers is de kans groot dat men een soort bacterie heeft ontdekt op Titan.

Het is echter nog onbekend wat er zoal wordt besproken tijdens de persconferentie. Wel wordt er op media als Twitter al volop gespeculeerd over de aankondiging van buitenaards leven. De persconferentie is donderdagavond vanaf acht uur live te volgen via NASA Television.

Beter wel, weg met dat terracentrisme. Al zal het hooguit een duidelijke aanwijzing zijn voor leven. Zolang er daar geen karretjes rijden is het nog niet echt hard te maken.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 30-11-2010 18:20 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

kut fok!

NASA kondigt bevinding over buitenaards leven aan
Uitgegeven: 30 november 2010 14:35
Laatst gewijzigd: 30 november 2010 16:24
AMSTERDAM – De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA beweert een bevinding te hebben gedaan die van belang is voor de zoektocht naar buitenaards leven. Waarschijnlijk gaat het echter niet om de ontdekking van een levensvorm op een andere planeet.
© NASA

De nieuwe bevindingen op het gebied van astrobiologie worden donderdag gepresenteerd op een persconferentie die plaatsvindt rond 20.00 uur Nederlandse tijd.

De ontdekking zal volgens de NASA grote impact hebben op de zoektocht naar bewijzen voor het bestaan van buitenaards leven. De persconferentie zal live te volgens zijn via het online televisiestation van de NASA op http://www.nasa.gov/ntv.

Mars

Bij de presentatie zullen onder meer bioloog Steven Benner, oceanograaf Felisa Wolfe-Simon en geobioloog Pamela Conrad een verklaring afleggen.

De aanwezigheid van de laatste wetenschapper voedt de speculaties dat het om een ontdekking op Mars gaat, omdat ze in het verleden onderzoek deed naar leven op de rode planeet.

Twitter

Op microblogdienst Twitter wordt al druk gespeculeerd over de mogelijke vondst van buitenaards leven. Volgens goed ingevoerde bronnen gaat de persconferentie echter niet over een vondst op een andere planeet, maar over een ontdekking op aarde die van invloed is op de huidige theorieën over buitenaards leven.

De NASA zal tot donderdag geen verdere details bekend maken over de bevindingen.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


spectre
Usericon van spectre
Posted 30-11-2010 18:22 by spectre Profiel van spectre



Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 30-11-2010 18:44 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

'Hulp aan illegaal moet niet strafbaar zijn'
Uitgegeven: 30 november 2010 17:59
Laatst gewijzigd: 30 november 2010 17:59
DEN HAAG - Mensen die illegalen helpen, moeten daar niet voor gestraft worden. Kerken, artsen en andere burgers mogen niet de dupe worden van het strafbaar stellen van illegaal verblijf in Nederland.
© ANP

Dat vindt een meerderheid in de Tweede Kamer, bleek dinsdag tijdens een debat met minister Gerd Leers voor Immigratie en Asiel over zijn begroting.

Het kabinet van VVD en CDA heeft in het regeerakkoord opgenomen dat illegaliteit strafbaar wordt. Zo kunnen criminelen en illegalen die overlast veroorzaken beter het land uitgezet worden.

Medeplichtig

Maar hulpverleners zou dan ook straf boven het hoofd hangen, omdat ze medeplichtig worden aan een strafbaar feit.

CDA'er Raymond Knops vroeg minister Leers om strafuitsluiting te regelen voor mensen die illegalen om humanitaire redenen helpen. De regeringspartij sloot zich hiermee aan bij het pleidooi van veel oppositiepartijen.
© ANP

__________

Afstraffen die handel!


Je moeder.


rotor
Usericon van rotor
Posted 30-11-2010 18:55 by rotor Profiel van rotor

quote:
Op 30 november 2010 18:20 schreef ElitE het volgende:
kut fok!

NASA kondigt bevinding over buitenaards leven aan

Hier aan de uni wordt sindskort een vak gegeven "marketing for scientists".
Amerikanen zijn daar duidelijk bedrevener in.


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 01-12-2010 21:26 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

'NASA ontdekt 'buitenaardse' bacterie op aarde'


Volgens verschillende Britse kranten is dat het onderwerp van de geheimzinnige persconferentie die de ruimtevaartorganisatie heeft aangekondigd.

Wetenschappers van de NASA zullen donderdagavond waarschijnlijk de ontdekking bekend maken van een bijzondere microbe die gedijt op arsenicum.

Nog nooit eerder werd er een levensvorm gevonden met DNA dat is gebaseerd op deze giftige stof. De bacterie is ontdekt in Mono Lake, nabij het Yosemite National Park.

Verbod

De NASA wil de bevinding eigenlijk pas morgen bekend maken, maar de Britse kranten The Sun en The Daily Mail hebben het verbod op publicatie van het nieuws geschonden.

De ontdekking van de bacterie is belangrijk voor de zoektocht naar buitenaards leven, omdat tot nu toe werd aangenomen dat primitieve levensvormen alleen zouden kunnen ontstaan op basis van fosfor.

Fosfor

De ontdekking van de microbe in Californië zou suggereren dat leven ook kan zijn ontstaan op planeten waar geen fosfor in de dampkring aanwezig is. De nieuw ontdekte bacterie zou geen op fosfor gebaseerde nucleïnezuren hebben, maar leven van arsenicum.

“Dit is een spannende ontdekking”, verklaart astrobioloog Lewis Dartnell in The Sun. “Als deze organismen arsenicum gebruiken bij hun metabolisme, is dat een bewijs dat er andere vormen van leven bestaan dan de levensvormen die we nu kennen.”

Mysterieus

De NASA heeft officieel nog niets gemeld over de ontdekking. Gisteren kondigde de ruimtevaartorganisatie alleen een bevinding aan die grote gevolgen zou hebben voor de zoektocht naar buitenaards leven.

Door het mysterieuze persbericht vermoedden veel mensen dat het zou gaan om de ontdekking van een levensvorm op een andere planeet. De officiële persconferentie zal donderdagavond om acht uur Nederlandse tijd plaatsvinden en is live te volgen via NASA TV.


Wow inderdaad wel groot nieuws.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


BerserkerWoman
:)
Usericon van BerserkerWoman
Posted 01-12-2010 21:48 by BerserkerWoman Profiel van BerserkerWomanhttp://zathuracs.tumblr.com

Goede doelen en charitatieve vermogensfondsen doen nog veel te geheimzinnig over hun duurzaam beleggingsbeleid. Dat vindt de Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling (VBDO). De VBDO deed onderzoek naar de beleggingen van charitatieve organisaties. Het onderzoek ligt vooral gevoelig omdat het televisieprogramma Zembla in 2007 al onthulde dat een aantal goede doelen ‘foute’ beleggingen deed. Er blijkt niet veel veranderd.

Het Reumafonds, Jantje Beton en de Nederlandse Hartstichting beleggen onder meer in wapens, milieuvervuilende industrie en tabak, zo meldt VARA’s ‘Uitgesproken!’ in haar uitzending van gisteravond. Ook het actualiteitenprogramma deed onderzoek naar de beleggingen van goede doelen.

De journalisten kregen iets meer reactie los van de onderzochte organisaties dan de VBDO. Toch was de respons ook daar teleurstellend laag, zo vonden de onderzoekers. Van de 52 goede doelen wilde maar liefst een derde helemaal geen antwoord geven op de vragen van de journalisten. De VBDO kreeg nog veel vaker de deksel op de neus. Ze onderzocht 38 organisaties. Slechts een kwart van de ondervraagde goede doelen gaven de vereniging inzage in hun beleggingen. Onder de organisaties die stijf de lippen op elkaar houden zitten onder meer grote namen als het Rode Kruis, KWF Kankerbestrijding, het Astmafonds en Plan Nederland.

VBDO reageert erg teleurgesteld op de uitkomsten van het onderzoek. Ze vindt het jammer en zorgwekkend dat het al bij de transparantie over de beleggingen misgaat. Ook is ze kritisch over het feit dat er in de drie jaar na de onthullingen van actualiteitenrubriek Zembla nog weinig is veranderd.

De Vereniging van Fondsenwervende Instellingen (VFI) reageert tegenover ‘Uitgesproken!’ terughoudend op de suggestie om beleggingen van goede doelen bij wet te regelen. Ook Helma Neppérus, woordvoerder voor de VVD op het terrein van financiën en belastingzaken, lijkt geen voorstander van maatregelen in die richting. Ze geeft er de voorkeur aan om de goede doelen nogmaals een kans te geven hun beleggingsbeleid binnen de eigen bedrijfstak te regelen.

http://www.wereldburgers.tv/2010/11/29/goede-doelen-geheimzinnig-over-beleggingen/

http://uitgesproken.vara.nl/Uitzending-Gemist.7700.0.html



[Dit bericht is gewijzigd door BerserkerWoman op 01-12-2010 21:49]


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 01-12-2010 21:51 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/



Laat weer goed zien hoe krom "goede" doelen zijn, hopelijk kom ik binnenkort weer een werver tegen.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 02-12-2010 1:26 by XXL Profiel van XXL

Ik ben geneigd te denken dat je, als je toch al wilt beleggen, in iets belegd waarvan je weet dat het geld oplevert.

Wapens en tabak bijvoorbeeld lijkt mij dan niets mis mee.

Als ik zelf zou beleggen zou ik ook proberen dat in wapens te doen.



Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 02-12-2010 1:34 by XXL Profiel van XXL

Grazers nog deze winter afgeschoten


Nog deze winter worden er grote grazers op de Oostvaardersplassen afgeschoten. Staatssecretaris Bleker van Landbouw volgt daarmee de commissie-Gabor.

Die adviseerde om een deel van de edelherten, heckrunderen en konik-paarden af te schieten om het voedselprobleem op te lossen.

In de Oostvaardersplassen leven tussen de 2000 en 3000 grote grazers. Vorig jaar stierven er veel dieren, doordat er vanwege de kou niet genoeg voedsel was.

Staatsbosbeheer heeft berekend dat ruim een kwart van de populatie moet worden afgeschoten om genoeg voedsel over te houden voor de andere grazers.
Uitbreiding leefgebied

Bleker overwoog ook om het leefgebied van de grote grazers uit te breiden, maar daar voelden VVD, PVV en CDA niets voor.

Deze partijen willen dat een deel van de grazers wordt afgeschoten. Het experiment om de grote grazers op een natuurlijke manier te laten leven is mislukt, vinden ze.

Het natuurgebied Oostvaardersplassen ligt tussen Almere en Lelystad. Er leven zo'n 250 heckrunderen, 900 konikspaarden en 1500 edelherten in het wild.




Goede oplossing. Als we dat nou ook even doen met inwoners van 3e wereldlanden.
Als daar op die manier voedseltekorten kunnen worden opgelost hoeft er ook niet zoveel geld naartoe te stromen.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


F.E.S.
Usericon van F.E.S.
Posted 02-12-2010 1:36 by F.E.S. Profiel van F.E.S.

ben goed benieuwd naar de persconferentie van NASA morgen

[Dit bericht is gewijzigd door F.E.S. op 02-12-2010 1:36]


Ingrimd
Usericon van Ingrimd
Posted 02-12-2010 5:20 by Ingrimd Profiel van Ingrimdhttp://www.metal-exposure.com

Jeeeej vanaf maart mogen we eindelijk legaal 130 km/u op sommige snelwegen!



quote:

Vanaf maart 2011 kan op een paar snelwegen de maximumsnelheid worden verhoogd naar 130 kilometer per uur. VVD en PVV hebben deze week voorgesteld de limiet in januari al te verhogen.


'Ik ga gedegen maar voortvarend aan de slag,' zei Schultz. De hogere limiet wil ze op de betreffende wegdelen duidelijk maken door experimenten met het aangeven van de snelheden op de matrixborden boven de weg.

Wegen
De VVD-minister heeft nog niet gezegd voor welke wegen de nieuwe maximum snelheid kan gelden. Schultz zei goed te kijken naar aspecten van geluidsoverlast en milieuvraagstukken.

'Een hogere snelheid levert een kortere reistijd op, tot maximaal 8 procent,' aldus Schultz. De verhoging van de snelheidslimiet gaat de minister echter om iets anders: de frustratie van het tempo terwijl er vier banen zijn. 'Temeer daar in veel landen om ons heen, zoals Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk, Denemarken, harder gereden mag worden dan hier,' aldus Schultz.

Tolbrug
De minister noemde de plannen die Kamerleden eerder deze week aandroegen om een tolbrug aan te leggen tussen Amsterdam en Almere interessant. Onder meer pensioenfondsen hebben aangegeven er belangstelling voor te hebben, zei Schultz.

Wel wil zij in eerste instantie kijken of zo'n brug via een gewone constructie, dus zonder tol, kan worden gerealiseerd. Ook zei ze dat de opties die er nu liggen zeer kostbaar zijn.

Een tolweg door het Groene Hart, de A3 (Amsterdam-Rotterdam), sloot ze niet uit. Ze wil eerst kijken naar de verkeerskundige meerwaarde ervan.







Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 02-12-2010 6:27 by Forever After Profiel van Forever After

quote:
Op 2 december 2010 1:34 schreef XXL het volgende:
Afschietverhaal


Goede oplossing. Als we dat nou ook even doen met inwoners van 3e wereldlanden.
Als daar op die manier voedseltekorten kunnen worden opgelost hoeft er ook niet zoveel geld naartoe te stromen.



Kom kom, niet zo bescheiden.
Je weet vast wel meer potentiele doelgroepen.


 


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 02-12-2010 6:31 by Forever After Profiel van Forever After

quote:
Op 2 december 2010 5:20 schreef Ingrimd het volgende:
Jeeeej vanaf maart mogen we eindelijk legaal 130 km/u op sommige snelwegen!



Heb jij al een snelweg gevonden waar je doordeweeks 130 kan dan?





 


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 02-12-2010 7:53 by XXL Profiel van XXL

quote:
Op 2 december 2010 6:27 schreef Forever After het volgende:
Kom kom, niet zo bescheiden.
Je weet vast wel meer potentiele doelgroepen.


Griekenland?
Ierland?



Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 02-12-2010 7:53 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Op 2 december 2010 6:31 schreef Forever After het volgende:
Heb jij al een snelweg gevonden waar je doordeweeks 130 kan dan?




A28, A7, A6.



[Dit bericht is gewijzigd door Greycloak op 02-12-2010 7:54]


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 02-12-2010 8:48 by XXL Profiel van XXL

Daar heb je het geluk dat er niet de hele dag vrachtwagens inhalen waardoor je niet harder dan 80 kunt?


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


MR. N
Envy is the ulcer of the soul.
Usericon van MR. N
Posted 02-12-2010 8:51 by MR. N Profiel van MR. Nhttp://www.herrierecordsinc,com

quote:
Op 2 december 2010 8:48 schreef XXL het volgende:
Daar heb je het geluk dat er niet de hele dag vrachtwagens inhalen waardoor je niet harder dan 80 kunt?


Inderdaad. Men had als populistische maatregel beter een algeheel inhaalverbod voor vrachtwagens kunnen instellen, 130 reed iedereen toch al indien mogelijk.


Boeiender


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 02-12-2010 8:53 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Of 3 baanswegen, waarbij vrachtwagens, aanhangers niet op de 3e baan mogen.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen