|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
Zeer zin in morgen! Eerst met goed gevulde portemonnee langs Plato, Boudisque en Plaatboef. Lijstje al opgesteld, haha! Hoe laat waar? If there’s one thing we’ve learned from the death of Dimebag it’s this, making shitty music can get you killed. |
|
Euhm, uurtje of 5 / half 6 afspreken, rond centraal ofzo. Kunnen we bij Jan Primus pilsje pakken (is om de hoek v. W'park). Zo niet, dan pakt meester jou bij je oortje en trekt je uit de zandbak zodat alle andere kindertjes weer fijn kunnen spelen zonder dat jouw geklier het plezier van iedereen bederft. |
|
Een tip: geen bouillabaisse tussen de nougat van eendenlever en chocola en de boerenkip. If there’s one thing we’ve learned from the death of Dimebag it’s this, making shitty music can get you killed. |
|
Klinkt goed mannen, heeft het gemaakt? Vandeweek weer een keer spare ribs gegeten bij de Beren, ditmaal in Scheveningen bij Binky Beer. Als je goeie en betaalbare spareribs, sate of vis wil eten moet je zeker eens 1 van hun restaurants bezoeken. Vegtarische gerechten staan ook op de kaart Op bepaalde dagen ken je ook onbeperkt spare ribs eten, das ook nog eens goedkoper dan een sparerib menu bestellen http://www.beren.nl/ [Dit bericht is gewijzigd door Sgeiterdt op 11-08-2011 13:01] 5 Euro's? Op je muil!! |
|
voor vanavond King Crab gekocht, een mousseline van tuingroenten (zijn er dan andere ), verse garnalen en gegratineerde oesters signature |
|
quote: Klinkt goed Bart, alleen oesters zijn niet aan mij besteed maar de rest wel! Vanavond ben ik over geleverd aan de capriolen van de centrale keuken van de stichting waar ik werk, geen idee wat er op het menu staat maar het zal wel weer niet veel zijn 5 Euro's? Op je muil!! |
|
signature |
|
Vorige week een ragout van noordzeekrab en mosselen gemaakt. Wat een werk! If there’s one thing we’ve learned from the death of Dimebag it’s this, making shitty music can get you killed. |
|
Iemand wel eens in The Trafalgar Pub in Eindhoven geweest? Zo ja, hoe is het eten daar? |
|
Recensie van een simpel Grieks restaurantje waar ik gister even wat heb gegeten: "ik raad de mensen het niet aan om daar te eten ik was met mijn familie bij de griek me tante ging naar het toilet en het stonk daar en het wc papier was op zei me tante , en wij hadden allemaal ons eten (dat duurde heel lang) en me oom die kreeg het pas toen wij het al op hadden. wij hadden eten besteld ik had griekse gehaktballetjes en aardappel uit de oven met knoflook saus en ik kreeg een platte hamburger met patat met rijst en sla. ik vind het een slecht restaurant me tante zei tegen die vrouw die daar werkte:mevrouw hij heeft patat gekregen en hij zou aardappel krijgen. de vrouw zei: ja de aardappelen zijn al op maar wij zaten er al vanaf het begin toen zei de mevrouw die daar werkte: wat moet ik doen dan sorry zeggen dat was heel asosiaal." Haha, goed verhaal man! Op 26 mei 2011 23:34 schreef Pit Beast het volgende: "Sonic titan kan hier wel steeds de held uithangen maar ook voor hem is er ooit een gevalletje wrong time wrong place." |
|
De Mandarijn in Zwolle. Leuk piepklein restaurantje |
|
Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. |
|
Het eten op zich was indd niet veel mis mee, maar treurige aankleding, amateuristische bediening en schandalige hoeveelheden rijst onder het vlees waardoor je bord gevuld lijkt. Eens maar nooit meer. If there’s one thing we’ve learned from the death of Dimebag it’s this, making shitty music can get you killed. |
|
En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik. |
|
quote: Die aankleding spreekt mij wel aan. Ik houd niet zo van dat hele sjieke. Bediening? Ach, gewoon iemand die mijn eten brengt. Zo lang ze vriendelijk zijn vind ik het al snel goed. Die rijst zou inderdaad wat minder mogen. Eerder ging ik altijd naar Ozan maar dat is helaas niet meer. Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. |
|
quote:Die Rembrandt die er nu inzit is geen aanrader. Prijs/kwaliteit een 6,5 ofzo. Voor hety geld kan je beter naar Chez Antoinette of Moskou. Persoonlijk vind ik Sirtaki niet onaardig. Serveert gewoon wat het pretendeert: 'Grieks'. Paar aardige minder gewone gerechten op de kaart. If there’s one thing we’ve learned from the death of Dimebag it’s this, making shitty music can get you killed. |
|
http://www.merlet.nl/nl-NL/26/grand-cafe.html Hier heb ik nu 3 keer het maandmenu gegeten. Het normale restaurant gedeelte van dit restaurant/hotel heeft een Michelin ster, maar het eten in het Grand Café wordt bereid door dezelfde koks en is subliem te noemen. Geen al te aparte dingen op de wisselende kaart, wel allemaal enorm lekker, met zorg bereid, goede bediening, ruim voldoende (zelfs meneer Mottigh met zn stomach of holding zit na zo'n menu vol) prima prijs, goede sfeer, mooie aangepaste wijnkaart. Vorige week tijdens de Franse maand had ik Entrée: -Steak Tartare van ossenhaas (voor mij ZONDER luchtige eidooier omdat ik daar allergisch voor ben) -Rilette de porc met mosterd en cornichons (= idioot kleine augurkjes) -Salade van rivierkreeftjes met cognac cocktailsaus Main: Tamme eendenborst, bitterbal van de bout en eigen jus (+ aardappel gratin en een zeer briljante venkelpuree) Desert: -Crème Brûlée van lavendel -Mousse van rosé champagne met aardbeien -Chocolade parfait met mokka caramel (goddelijk, eerlijk waar!) En omdat Meneer Mottigh jarig was kregen we er ook nog Pêche Melba bij. Het Michelin gedeelte wil ik ooit ook nog eens proberen, maar dan mag ik sowieso een kruiwagen met geld mee nemen, en waarschijnlijk na afloop van een 7 gangen menu nog een tosti gaan maken als ik mijn vader moet geloven die daar eens gegeten heeft. Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off. |
|
quote: Oude post, maarre, epic! Op 26 mei 2011 23:34 schreef Pit Beast het volgende: "Sonic titan kan hier wel steeds de held uithangen maar ook voor hem is er ooit een gevalletje wrong time wrong place." |
|
Zaterdag voor de zoveelste keer gegeten bij Hofstede De Blaak (Tilburg). Een Michelin-ster is een kwestie van tijd http://knoopjelos.nl/recensies/hofstede-de-blaak/661/ www.progpower.com "Ik woon zelf buitenaf maar van mensen uit plaatsen waar wel Moslims wonen proef je de angst. Sommigen durven geen karbonade of schnitzel op de BBQ te gooien uit angst voor ruzies." |
|
Ik weet niet of het al eens eerder is geopperd, maar ik vind dat je bij Humphrey's goed en betaalbaar kan eten. Je betaald een vast bedrag voor een 3 gangen diner. Je kan uit meerdere voor-, hoofd- en nagerechten kiezen om je eigen menu samen te stellen http://www.humphreys.nl/ Ze zitten door heel Nederland en zijn zeker een bezoekje waard 5 Euro's? Op je muil!! |
|
quote:Zijn die borden nou zo groot? |
|
Weinig op je bord houdt geloof ik in dat het eten heel erg goed is en iets duurder mag zijn, Jenje. Na afloop trek ik dan vaak nog een balletje uit de muur tegen de honger. :') Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. |
|
Op 20 november 2012 14:13 schreef Schuurman het volgende: Bronvermelding vind je 2 berichten onder mijn bericht. |
|
quote:Pff, wat een afgezaagde opmerkingen weer Maar je gaat zelf dus toch regelmatig eten bij dit soort gelegenheden Marcel? Raar.. Anyway, de prijzen zijn zeer betaalbaar: 4 gangen voor 28 euro, 5 voor 35. Ik ben zelf ook geen kleine eter, maar ben er nooit met honger weggegaan. Daarbij zijn het tilbo's die het runnen, dus geen elitair gelul maar lekker slap ouwehoeren aan tafel. www.progpower.com "Ik woon zelf buitenaf maar van mensen uit plaatsen waar wel Moslims wonen proef je de angst. Sommigen durven geen karbonade of schnitzel op de BBQ te gooien uit angst voor ruzies." |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |