|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
quote:Nou niet echt. Heb echt in goede zaken gegeten ook in sterrenzaken. Maar vindt die Frans-Nederlandse keuken gewoon geen reet aan. Vakmanschap? Zeker. Zeker als je weet wat ze doen in de keuken. Maar lekker? Mwoa... heb 't er mee gehad. Zie t als Dream Theater. Technisch perfect, maar de lol is er nu wel weer van af. En er de hele tijd over lullen, om de parallel met muziek door te trekken, roept n beetje t gevoel op wat recensenten bij me oproepen: niet lullen maar luisteren, oftewel niet lullen maar vreten. Verder snap ik prima dat anderen wél van haute cuisine en de, je moet t toegeven, ambiance die er omheen hangt, houden. Niets mis mee. Ieder zijn ding. When your people matter, menstrual health matters |
|
quote: Kijk dat bedoelde ik eigenlijk. Soms worden dingen zo verfijnd en netjes dat alle spanning er vanaf is. Ik hou meer van wat rauwer en geloof niet zo in verkrijgen van perfectie. ♂ <o((((>< <o((((>< <o((((>< ♀<o(((>< <o(((>< |
|
quote:Verhip ze bestaan allemaal nog! Geen idee of ze nog net zo goed zijn, maar dat laat ik aan jou over: De Bolhoed Betty's De Waaghals Golden Temple En dan is er nog recentelijk Mister Hummus. Zelf nog niet geweest maar wordt aangeraden. Verder hebben Indiase en Lebanese tenten vaak erg lekkere vega recepten. En is er natuurlijk de falafel van Maoz When your people matter, menstrual health matters |
|
quote: 3 sterren cavia. slastig... "Nederland gaat in looppas naar de ratsmodee. Als wij niet uitkijken. Wat is het daarom goed dat er nog één partij niet te schijterig is voor wel uit te kijken!" |
|
quote: Haha, juist. quote: Gruwelijk vet!! quote: Dat had ik al in de taxi vanaf JFK haha. Hele vreemde gewaarwording om zo'n bekende skyline op te zien duiken terwijl je er nog nooit geweest bent. quote: Voor ons ook. NYC is een hele dure stad, ook qua overnachtingen. Zelfs via Airbnb waar wij alles geboekt hadden hebben wij niet onder de 200 dollar betaald per nacht. Maar goed, wij wilden dan ook niet op een luchtbed in een trapkast slapen. Zeker in zo'n drukke stad is het wel fijn om in een rustig appartement bij te kunnen komen na een dag stad-safari. quote: LOL, dat loopt aardig in de papieren daar. Zelfs bij Degustation (geen sterren) waren wij voor het tasting menu + wijnarrangement al ongeveer 450 dollar kwijt. quote: Sergio heeft het charisma van een baksteen ja, maar koken kan hij wel. Ik heb even met de vrouw overlegd en wij gaan binnenkort Inter Scaldes uitproberen. De arrangementen inclusief overnachting vallen mij alleszins mee qua kosten. Bedankt voor de tip! quote: Yes, dat is herkenbaar [Dit bericht is gewijzigd door Snaack op 02-02-2017 16:46] |
|
quote: Daar valt niets aan af te dingen, maar daar ageerde ik ook niet tegen. Het is simpelweg onterecht te stellen dat alle sterrenrestaurants "stijf" zijn, dat het eten pretentieus is, et cetera. De diversiteit daarin is net zo groot als, laat ik zeggen, binnen de metal, en je kiest iets dat je aanspreekt en bij je past. Fred (**) in Rotterdam bijvoorbeeld vind ik briljant, lekker down to earth: quote: En dat merk je in het restaurant. Intimiderend goed eten, maar de sfeer is heel erg relaxed en down to earth. Of FG (**): quote: Het zijn geen loze woorden gebleken, in beide gevallen. |
|
quote: Verhuizen naar Gent. We worden hier best verwend op vlak van vegetarisch voedsel. Nu ook geen ontopic haute cuisine, maar je hebt bijna keuze in overvloed. |
|
quote: Wat een stereotypen zeg. quote: Ik voel mij niet aangesproken edoch ben een regelmatig bezoeker van sterrenrestaurants, daar gaat je aanname quote: Wat jij en anderen maar niet lijken te begrijpen is dat er een enorm verschil is tussen eten om jezelf te voeden en een culinaire ervaring ondergaan in een sterrenrestaurant. Soms heb ik zin om in een duister hol naar een brak bandje te gaan kijken met slecht geluid en een gebrekkige lichtshow, soms heb ik zin om naar een wereldshow met alle toeters en bellen van een topact te gaan kijken. Het één is niet beter dan het andere, het zijn wezenlijk andere ervaringen. Kortom, appels, peren. Je kunt dit niet over dezelfde kam scheren. Edit: volgens mij was je gewoon een beetje hangry, Elite [Dit bericht is gewijzigd door Snaack op 02-02-2017 17:57] |
|
quote: Haha, dit ja, heel hard. "Bowling- en Partycentrum De Gekontvingerde Schandknaap te Kutkamperveen" |
|
quote: Vet, laat je hier nog even een recensie achter? Niet voor mij natuurlijk, maar voor Natural Disaster en TUFKAM. Ik hou Fred in gedachten voor een zeker verjaardagsetentje. Nog even over denken... Fickt nicht mit dem Raketemensch!! |
|
quote: De cultuur rond craftbeer kan net zo snobistisch zijn als die rond bepaalde wijnhandels, en vice versa. Ik heb weleens 10 euro per flesje bier afgerekend voor een bijzondere porter die met kopi luwak is gebrouwen. Vreselijk, dat elitaire sfeertje rond craftbeer. quote: Je kunt de bereiding van zeg een biefstukje patat niet vergelijken met de totstandkoming van een gerecht op de kaart van een toprestaurant. Daar gaan maanden research en uitproberen aan vooraf, soms nog wel langer. De ingrediënten zijn enorm duur (een steak van een tientje de kilo van de C1000 kun je toch ook niet vergelijken met een stuk wagyu van 250E de kilo?) De bereiding is enorm arbeidsintensief. Daar betaal je allemaal voor. |
|
quote: Ik ben ontzettend actief in de zogenaamde craftbeerwereld en kan je hier alleen maar volledig in gelijk geven. Ik ken grotere snobs die binnen de craftbeerwereld rondlopen dan bijvoorbeeld binnen de wijnwereld. Van die zielenpoten die hun eigen bier meenemen naar feestjes van anderen of meenemen op vakantie omdat ze anders maar slecht bier te drinken krijgen. FFS, je wordt ergens uitgenodigd en wees blij dat je tenminste nog bier krijgt Wat dan nog als dat alleen maar pils is. |
|
quote: Uiteraard! Ik verwacht dat wij in april/ mei die kan op gaan. quote: Vanzelfsprekend, inclusief uitgebreide fotorapportage van ons bezoek aan de MacDrive na afloop. quote: Doen!! Al is het alleen al voor de kaaskar (verkozen tot beste kaaskar van Nederland door topkoks!) |
|
quote: Haha, te kansloos. Kortom, snobs en losers vind je overal. |
|
Cheers @ Fusion, Betty's ziet er wel tof uit, ik zal 'm onthouden. De Bolhoed ken ik wel, was ik niet erg enthousiast over. Leuke tentjes allemaal hoor, maar daar reis ik niet het land voor door. Hier ook volop dergelijke eetgelegenheden. |
|
Hou die foto's van dat uitje maar voor jezelf. totaal niet benieuwd naar dat dikke gedoe. ik ga morgen weer een lekker burgertje happen in de stad.. en nee, niet naar de mac of de burger king. die tripjes zijn voor op de zondag. TUFKAM |
|
quote: Waar ga je heen? Ik vind in Rotterdam Pickles, Ter Marsch en de Burgerclub niet te versmaden. Ik vond de burgers van Ellis ook zeer puik maar het lijkt er op dat ze recent de receptuur aan hebben gepast (andere broodjes en kleinere patties?). Viel erg tegen de laatste keer dat ik daar was. Maar goed, ik heb vorig jaar mijn burgers geperfectioneerd dus ik ben redelijk verwend [Dit bericht is gewijzigd door Snaack op 02-02-2017 21:48] |
|
wordt waarschijnlijk weer Ter Marsch. ik zal wel een pic posten van die burger haha. Daarna wat grind bandjes kijken LOL. TUFKAM |
|
quote: Dat ding zou er bij mij ook wel ingaan. TUFKAM |
|
Dit lijkt me ook wel een goeie bij die Ter Marsch: Broodje Gegrild Buikspek Buikspek, kimchi, yuzu-jus, zoetzure rettich, wortel, koriander en crunchy boekweit. Verkrijgbaar tot 18 uur. Rule #6 | Op 13 augustus 2021 22:26 schreef Eindbaas het volgende: "Het stelletje dwazen dat klakkeloos alles overneemt uit boekjes en dan denken te weten hoe de wereld in elkaar zit." |
|
Die buikspek is geweldig lekker ja ! TUFKAM |
|
Deze zou ik ook wel wegkrijgen btw: Pulled Pork Berkshire Duke BBQ, geserveerd op flute Met spitskool, releche-pickle en mierikswortelsaus. Hebben ze de prijzen er bewust niet bijgezet? Rule #6 | Op 13 augustus 2021 22:26 schreef Eindbaas het volgende: "Het stelletje dwazen dat klakkeloos alles overneemt uit boekjes en dan denken te weten hoe de wereld in elkaar zit." |
|
quote: NICE. De beste burgers van de stad als je het mij vraagt. Geniet er van! quote: Ik begrijp het! Ik krijg spontaan trek met al dat gelul over hamburgers! Deze zijn redelijk veel werk om te maken. Ik maak ook zelf de broodjes en dat is echt $^$%^%$ veel werk. Eén keer in de zoveel tijd maak ik daarvan een grote batch (>20 stuks) zodat ik een voorraad in kan vriezen. Deze waren getopt met baby spinazie, bacon, zelfgemaakte compote van rode ui en gorgonzola, meen ik. Goed binnen te houden! |
|
Geen idee... Maar zo duur is het allemaal niet bij Ter Marsch. prima te betalen. TUFKAM |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |