IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Nieuwstopic Vorige pagina | Volgende pagina
Gemene Lepel
Usericon van Gemene Lepel
Posted 07-11-2008 9:19 by Gemene Lepel Profiel van Gemene Lepel

'Van der Sloot handelt in Thaise prostituees'
Uitgegeven: 7 november 2008 06:27
Laatst gewijzigd: 7 november 2008 09:10

AMSTERDAM - Joran van der Sloot heeft zich in Thailand toegelegd op de handel in jonge vrouwen. Dat blijkt uit een nieuwe undercoveroperatie van Peter R. de Vries, zo meldt De Telegraaf vrijdag.
Novum2

Van der Sloot, die werd verdacht van betrokkenheid bij de verdwijning van Natalee Holloway op Aruba, biedt volgens De Vries nu Thaise vrouwen te koop aan voor de Nederlandse prostitutiemarkt.

De Nederlandse misdaadjournalist komt aan zijn informatie via een infiltrant, die zich tegenover Van der Sloot voordeed als een Nederlandse ondernemer in de seksindustrie die geïnteresseerd was in zijn handel.

Weinig respect

De Vries liet de gesprekken via een geheime camera opnemen. In de ochtendkrant zegt hij: "De beelden geven aan hoe weinig respect deze 21-jarige toont voor het leven van anderen. Dat je na de verdwijning van Natalee in de vrouwenhandel gaat, tekent hem."

"Het voorbereiden van mensensmokkel is strafbaar", vervolgt hij. "Dit kan hem in Thailand in grote problemen brengen."

Webcam

In een reactie tegenover BNR Nieuwsradio zegt De Vries dat hij zeker weet dat het om Van der Sloot gaat. "We hebben met hem gecommuniceerd via een chatprogramma. Hij had zijn webcam aanstaan, dus wisten wij het zeker."

Volgens De Vries woont de 21-jarige Joran in Thailand in een kapitale villa die hij heeft bekostigd met het geld dat hij verdient aan de prostituees.

Volgens De Vries is Joran 'het zat dat ik achter hem aan zit'. Van der Sloot zou vanuit Thailand iemand naar Nederland willen sturen om De Vries aan te pakken.

De verslaggever wijdt zondagavond een tv-programma aan de nieuwe ontwikkelingen omtrent Van der Sloot.

http://www.nu.nl/news/1827797/24/rss/%27Van_der_Sloot_handelt_in_Thaise_prostituees%27.html


Grey over Kristalnacht: "Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen."


Rotzak
Usericon van Rotzak
Posted 07-11-2008 9:29 by Rotzak Profiel van Rotzakhttp://www.meatspin.com

quote:
Op 7 november 2008 2:09 schreef Ktulu het volgende:
Heb jij enig idee wat het inhoudt om 5 jaar in de gevangenis te zitten? Looks like ya don't. De knul is 16 jaar op het moment van de feiten. En toerekeningsvatbaar verklaard. Maar denk je nu echt dat je hem als een volwassene een feit kunt aanrekenen wat een straf veel zwaarder dan 5 jaar in de gevangenis (wederom: weet je waar het hier om gaat?) makkelijk rechtvaardigt?




Inderdaad die 5 jaar.. Ze hadden die pauper standrechtelijk moeten executeren op de markt in dat dorp. Man trieste sukkel dat je bent..


Against God and Government


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 07-11-2008 11:38 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Op 7 november 2008 9:29 schreef Rotzak het volgende:
Inderdaad die 5 jaar.. Ze hadden die pauper standrechtelijk moeten executeren op de markt in dat dorp. Man trieste sukkel dat je bent..
Executie +1
Trieste sukkel +1


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 07-11-2008 12:43 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Straatrovers dreigen peuter te ontvoeren

DEN HAAG - Twee mannen hebben donderdag in Den Haag gedreigd een 2-jarige kind te ontvoeren als de moeder van de peuter haar pincode niet zou afgeven.

Dat gebeurde tijdens een straatroof op klaarlichte dag.

Nadat de twee mannen de pincode hadden gekregen gooiden ze de kinderwagen omver waardoor het kindje op straat viel. Dat maakte de politie vrijdag bekend.

Belaagd

De 21-jarige Haagse liep 's middags vanuit de Venestraat winkelgebied De Haagse Bluf in. Op dat moment werd zij belaagd door twee mannen die haar portemonnee wilden hebben.

Ze weigerde aanvankelijk, waarop een van de twee overvallers een mes op haar keel zette en zij alsnog de portemonnee gaf. Daarna eiste het duo haar pincode met de dreiging haar dochtertje te ontvoeren.

Ze noemde de code. De mannen gingen er vandoor maar niet nadat ze eerst de kinderwagen hadden omgeduwd.

Politie

De politie spreekt van een "weerzinwekkende straatroof". Ze beschikt wel over een duidelijk signalement.



Volgens andere sites zijn het dus .. verrassend: Marokanen!

Nekschot!


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 07-11-2008 12:44 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

Thee en een vermanend gesprek.Zo doen we dat al jaren in Nederland en er zijn geen aanwijzingen dat dit niet voor iedereen het beste is.


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Leviathanica
Usericon van Leviathanica
Posted 07-11-2008 15:00 by Leviathanica Profiel van Leviathanicahttp://www.youtube.com/user/Craptavaganza

Kinderen bekogeld door Marokkaanse jongeren

De toch al zwaarbewaakte lampionnenoptocht die gisteren door de Haagse Transvaalbuurt liep, is door een groep Marokkaanse jongeren volledig verziekt. De jongeren gooiden eieren naar de kinderen die met hun vrolijk gekleurde lampionnen achter een muziekband aanliepen, treiterden een vrouw die met haar hondje stond te kijken en wilden haar hondje schoppen.

De agenten die in actie wilden komen werden door de jongeren bekogeld. Eén van de jongens kon na een flinke achtervolging in de kraag worden gevat.

De vereniging die de lampionnenoptocht organiseert, Haagjes Hopjes, is de pesterijen van de groep meer dan zat. "Ze krijgen hier van de gemeente steeds een aai over hun bol. Maar ze moeten allemaal worden opgepakt en mét hun ouders naar een opvoedingskamp worden gestuurd", aldus een woordvoerster van de organisatie.

Zwaarbewaakt

De groep van zeker twintig pubers met een Marokkaanse achtergrond begon al meteen bij het verzamelen van de tochtlopers te pesten. Terwijl de kleintjes een kop chocolademelk kregen in het buurthuis, wilden de jongeren hier binnenstormen. "Het is al te erg dat we door ervaring weten dat we tientallen agenten, bewakers en toezichthouders bij een lampionnentocht moeten hebben. Die konden de meeste jongens nog net tegenhouden. Maar buiten gingen ze alsnog los."

T-shirts gejat

In de buurt wordt wel vaker iets georganiseerd. Zo was er afgelopen weekend voor de oudere jongeren een straatvoetbaltoernooitje georganiseerd. Het toernooitje verliep heel gezellig, volgens de woordvoerster, maar toen ze na afloop aan alle deelnemers een t-shirtje wilden overhandigen, bleek dat ze allemaal uit de kraam waren gestolen.

Sinterklaasintocht

De stichting dreigde eerder al te stoppen met alle evenementen die in de buurt worden georganiseerd. Het volgende evenement is de Sinterklaasintocht, maar deze kunnen ze gewoon niet afblazen. "We willen de kleintjes dit niet afpakken. We laten ons ook niet wegjagen. Ik vrees alleen dat we straks geen vrijwilligers meer overhouden."





Iedereen heeft recht op mijn mening.


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 07-11-2008 15:07 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

Ze willen ons alleen maar duidelijk maken dat er ook wat meer aandacht aan hun rijke cultuur mag worden besteed.
Ofzo.


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 07-11-2008 15:20 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 7 november 2008 15:00 schreef Leviathanica het volgende:
Kinderen bekogeld door Marokkaanse jongeren

De agenten die in actie wilden komen werden door de jongeren bekogeld. Eén van de jongens kon na een flinke achtervolging in de kraag worden gevat.



waar werden die agenten mee bekogeld?? keien?? tegels ??. Dat hoop ik maar, anders laten ze zich wel snel intimideren. En als een agent toch wordt " aangevallen" mogen ze hopelijk toch eens flink optreden? "In de kraag worden gevat" is nu niet echt indrukwekkend.


Ralph
GROTE ENGE TOR
Usericon van Ralph
Posted 07-11-2008 15:21 by Ralph (Speciaal lid) Profiel van Ralphhttp://soundsfromthedarkside.com

quote:
Op 7 november 2008 15:20 schreef attila_de_hun het volgende:
waar werden die agenten mee bekogeld?? keien?? tegels ??


Monniken, propjes, pepernoten, rijst, je kunt het zo gek niet verzinnen.


http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships."


Rotzak
Usericon van Rotzak
Posted 07-11-2008 15:30 by Rotzak Profiel van Rotzakhttp://www.meatspin.com

Schaamhaar mag weer

Schaamhaar moet weer kunnen, vindt een postorderbedrijf dat 17 november een Schaamhaar Festijn organiseert.

'We gaan de schaamte voorbij', meent het bedrijf dat de trend wil breken dat vrouwen en mannen hun geslachtsdeel steeds vaker kaalscheren. Ze willen 'kreatieve alternatieven' aanbieden.

Hanni Jagtman van het verzendhuis: ‘Over het algemeen is het tegenwoordig gebruikelijk dat vrouwen hun schaamhaar bijwerken tot bikinilijn, streepje of driehoekje (82%), dit blijkt uit het Playboy onderzoek van april dit jaar. Terwijl wij ook vaak van jonge mannen horen dat het tegenwoordig heel gebruikelijk is om hun hele zaakje kaal te scheren. Een gewone natuurlijke bos is er niet meer bij. Alsof we er ons voor schamen!’

Het bedrijf wil bijdragen aan een 'positief seksueel zelfbeeld'.. ‘Wij zijn niet perse tegen kaal, maar we vinden het wel belangrijk dat mensen niet klakkeloos beelden nabootsen zonder er over na te denken. Uiteindelijk hoort schaamhaar gewoon bij je lijf. Wees er trots op!"



:')


Against God and Government


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 07-11-2008 15:32 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

quote:
Op 7 november 2008 15:21 schreef Ralph het volgende:
Monniken, propjes, pepernoten, rijst, je kunt het zo gek niet verzinnen.


ja, eigenlijk toch om te huilen. ik ben echt voor een milde politie, die altijd aanspreekbaar moet zijn en de gewone burger ter dienst moet kunnen staan (tenzij belangrijkere zaken zich voordoen). Maar niet ingrijpen als je bekogelt wordt is natuurlijk helemaal de verkeerde kant op. Die aardige oom agent moet bij het minste gering gelijk hard kunnen optreden, en dat bij iedereen (dus ook minderjarigen die denken dat ze alles kunnen doen omdat ze minderjarig zijn) . maar goed, ik heb wat dat betreft de hoop allang opgegeven (plus natuurlijk dat het niet motiverend werkt dat ik wel opgepakt ga worden als ik zo een ventje eens een flinke pats tegen zijn kopgeef)


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 07-11-2008 15:47 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

quote:
Op 7 november 2008 15:30 schreef Rotzak het volgende:
'kreatieve'


Ah, ook taalgebruik uit de jaren 80. Ach, wel konsequent!


Jällö
Usericon van Jällö
Posted 07-11-2008 16:18 by Jällö Profiel van Jällö

Ja, schijten hoort ook net zo goed bij je lijf.
Dat betekent echter niet dat je je reet niet hoeft af te vegen.


Information is not knowledge is not wisdom is not truth


attila_de_hun
good person but bad musician....
Usericon van attila_de_hun
Posted 07-11-2008 16:32 by attila_de_hun Profiel van attila_de_hun

dus.....

Nederland en Marokko intensiveren band

Nederland en Marokko gaan op een groot aantal terreinen hun contacten en samenwerking uitbreiden en verdiepen. Het kabinet is vandaag akkoord gegaan met een gemeenschappelijk actieprogramma hiervoor.

Doel van het programma is de banden aan te halen op zowel politiek vlak als met maatschappelijke organisaties. Het gaat om samenwerking op het terrein van economie, handel en financiën, sociale zaken, justitie, politie en openbare orde, defensie, veiligheid en onderwijs.

Minister Maxime Verhagen (Buitenlandse Zaken) zal de intentieverklaring tijdens zijn bezoek later deze maand aan Marokko officieel ondertekenen.




Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 07-11-2008 17:18 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Kunnen ze nu makkelijker terug gestuurd worden dan?


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 07-11-2008 17:34 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Op 7 november 2008 17:18 schreef Jenje het volgende:
Kunnen ze nu makkelijker terug gestuurd worden dan?
Moet ik het zeggen of...

Neh.


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 07-11-2008 18:06 by varanus (Speciaal lid) Profiel van varanus

quote:
Op 7 november 2008 17:18 schreef Jenje het volgende:
Kunnen ze nu makkelijker terug gestuurd worden dan?


Nee, ze kunnen gemakkelijker de familie hier heen halen..


spelfout weggehaald...


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 07-11-2008 18:13 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

quote:
Op 7 november 2008 15:47 schreef WhiteRider het volgende:
Ah, ook taalgebruik uit de jaren 80. Ach, wel konsequent!


konsekwent?


Je moeder.


Dappere-Speerwerper
Stoethaspel
Usericon van Dappere-Speerwerper
Posted 07-11-2008 18:18 by Dappere-Speerwerper Profiel van Dappere-Speerwerperhttp://myspace.com/clemensk

Laagste aantal antisemitische incidenten in jaren
Uitgegeven: 7 november 2008 16:08
Laatst gewijzigd: 7 november 2008 16:09

AMSTERDAM - Het Centrum Informatie en Documentatie Israël (Cidi) heeft vorig jaar 104 meldingen van antisemitische incidenten binnengekregen.

Dat is het laagste aantal in jaren, maakte de organisatie vrijdag bekend.

Incidenten

De meeste incidenten waren scheldpartijen en bekladdingen. In twee gevallen ging het om geweld, van bedreiging was één keer sprake.

Meldingen van discriminatie op internet zijn niet in de cijfers meegenomen.

Antisemitisme

In 2006 waren er door de oorlog tussen Israël en de Libanese beweging Hezbollah maar liefst 261 gevallen van antisemitisme. Afgezien van dat jaar daalt het aantal incidenten sinds 2002.


Dat moet haast wel een Joods complot zijn.



varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 07-11-2008 18:19 by varanus (Speciaal lid) Profiel van varanus

Ja, 1488% ZOG


spelfout weggehaald...


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 07-11-2008 19:01 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Op 7 november 2008 18:18 schreef Dappere-Speerwerper het volgende:
Laagste aantal antisemitische incidenten in jaren
Uitgegeven: 7 november 2008 16:08
Laatst gewijzigd: 7 november 2008 16:09

AMSTERDAM - Het Centrum Informatie en Documentatie Israël (Cidi) heeft vorig jaar 104 meldingen van antisemitische incidenten binnengekregen.

Dat is het laagste aantal in jaren, maakte de organisatie vrijdag bekend.

Incidenten

De meeste incidenten waren scheldpartijen en bekladdingen. In twee gevallen ging het om geweld, van bedreiging was één keer sprake.

Meldingen van discriminatie op internet zijn niet in de cijfers meegenomen.

Antisemitisme

In 2006 waren er door de oorlog tussen Israël en de Libanese beweging Hezbollah maar liefst 261 gevallen van antisemitisme. Afgezien van dat jaar daalt het aantal incidenten sinds 2002.


Dat moet haast wel een Joods complot zijn.
"meldingen".
Als je iets meldt en het haalt geen ene fuck uit dan denk je er de volgende keer wel 2 x over na voor je weer iets meldt. Zonde van je tijd. Het zegt niets over het aantal incidenten.


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Black Jew
Metallic Blond
Usericon van Black Jew
Posted 07-11-2008 19:25 by Black Jew Profiel van Black Jewhttp://050

+2



IMA LETCHU GET A SHOT BUT IMA GO FIRRS PUT IN REVERSE LEMME SEE YUH FOOTWORK


De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 07-11-2008 23:37 by De Tegenpartij Profiel van De Tegenpartijhttp://www.judgementday.nl

MTV Awards

Tokio Hotel

Kanye West werd verkozen tot de beste urban artist. De prijs voor beste headliner ging naar Tokio Hotel. De band, die bekend is om z’n fanatieke schare fans, versloeg in die categorie Metallica. Dat kwam als een verrassing.

En van geenstijl wat mooie zinnen:


Je kan best je twijfels hebben over Metallica. Maar als een emokid band genaamd Tokio Hotel het op een MTV-awardding wint van Metallica als beste liveband is er iets met onze wereld aan de hand. We weten alleen nog niet precies wat. Maar er broeit iets. De band Tokio Hotel is samengesteld uit een stel Duitse 'jongens' die doen alsof ze een stel Japanse mangawijven zijn die doen alsof ze een rockband zijn, die doen alsof ze zingen. Het is dé vleesgeworden emokidmuziek.

Erg!

[Dit bericht is gewijzigd door De Tegenpartij op 07-11-2008 23:38]


En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


Mark
Better to rule in Hell than to serve in Heaven.
Usericon van Mark
Posted 07-11-2008 23:39 by Mark Profiel van Mark

Tokio wie?


She went and she left me like litter. She took all future summers with her. I lost all my money cuz I tried to bribe her. Now I can only afford an amateur sniper.


Argh
Usericon van Argh
Posted 07-11-2008 23:40 by Argh Profiel van Argh

kan me niet druk maken om die waardeloze awards... zelfde geldt voor dat eeuwige debiele "Beste DJ vd wereld" gedoe hahahaha, en dan zeker weer een "DJ" die alleen zn eigen platen draait..

anderzijds: "Look at me! I can play other peoples music!"

[Dit bericht is gewijzigd door Argh op 07-11-2008 23:41]


Over Pagan/Viking metal en aanverwanten: "Kan je wel janken over je voorvaderen die draaien zich 2x om in het graf als ze die tyfus fluit horen" - © Burzum 2010


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen