IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Geert Wilders heeft eigenlijk rood haar! [nieuwstopic] Vorige pagina | Volgende pagina
Rotzak
Usericon van Rotzak
Posted 09-07-2009 15:59 by Rotzak Profiel van Rotzakhttp://www.meatspin.com

In Arnhem staat ook altijd zo'n schooier bij dat kut apparaat, je zou bijna de V snaar van dat kut apparaat door snijden, met zijn tering herrie.


Against God and Government


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 09-07-2009 16:00 by ElitE Profiel van ElitEhttp://www.last.fm/user/brambeer/

Duiven Rotterdam worden niet vergast

De overlastgevende duiven in Rotterdam worden toch niet vergast. Dat heeft de gemeenteraad van de stad vandaag besloten. De duiven zorgen voor veel overlast en moeten daarom worden aangepakt. De stad is op zoek naar een milieuvriendelijke manier om de duivenpopulatie omlaag te brengen, en vergassen hoort daar niet bij.

De gemeenteraad vindt het plan om de duiven te vangen en vervolgens in een ruimte met CO2 om te brengen "wreed en inefficient". Hiermee volgen ze het voorstel van GroenLinks om af te zien van deze methode. Er wordt wel een uitzondering gemaakt voor zieke duiven die een gevaar voor de volksgezondheid kunnen zijn.

Raadslid Arno Bonte van GroenLinks denkt de goede methode gevonden te hebben. Hij wil de eieren van de duiven vervangen door nepeieren. Hiermee zou het aantal duiven moeten afnemen. De VVD is hier echter tegen, zij vindt dat de duiven dan het ouderschap wordt ontzegd. Eerder al had het raadslid van GroenLinks voorgesteld de populatie omlaag te brengen door voer te verspreiden waar een anticonceptiemiddel in zit. Dit plan bleek echter niet realistisch omdat de duiven dan vier kilo van het middel zouden moeten eten.

Wat is er niet milieuvriendelijk aan vergassen dan?
Inefficiënt misschien, maar je vangt ze vrij makkelijk en daarna kun je ze met vergassen best vriendelijk om het leven helpen.

Nesten afzoeken en eieren vervangen dat is pas verschikkelijk inefficient.


De belangrijkste oplossing is natuurlijk zorgen dat er minder voedsel slingert op straat. En waarom krijgen deze vliegende ratten zo'n voorkeurs behandeling tenopzichte van gewone ratten? die worden met bosjes gruwelijk vergiftigt en vergast.

shit hoe kun je ooit tot zulke kromme oplossingen komen...

[Dit bericht is gewijzigd door ElitE op 09-07-2009 16:06]


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 09-07-2009 18:06 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

hmm en biggen moeten juist met CO2 verdoofd worden voor castratie ...


MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 09-07-2009 18:12 by MMayo Profiel van MMayo

quote:
Op 9 juli 2009 11:57 schreef Judge M. het volgende:
De moslims gaan het straatbeeld nu nog verder bepalen


Ze hadden het in het bericht over werknemers, mensen die werken.. hallo..


XXL
Xenofobe analfabeet.
Usericon van XXL
Posted 09-07-2009 18:41 by XXL Profiel van XXL

quote:
Op 9 juli 2009 11:57 schreef Judge M. het volgende:
Weer een onderdeel van onze Westerse/Nederlandse/Judeo-Christelijke cultuur weg.


Onze 'cultuur' bestaat inderdaad uit draai-orgels, klompen, boerenkool met worst, bloembollen en ons gedoogbeleid.

Best triest eigenlijk.


Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting.


Lionheart
|"| |''| |"| >')
Usericon van Lionheart
Posted 09-07-2009 19:10 by Lionheart Profiel van Lionheart

quote:
Op 9 juli 2009 7:52 schreef Mutilator het volgende:
Oostenrijk door de bocht...

Vrouw overreden door trekker en gedumpt in gierput

Een Oostenrijkse boer heeft zich op een grove manier willen bevrijden van zijn vrouw. De boer zou namelijk zijn echtgenote opzettelijk hebben platgereden met zijn trekker. Vervolgens zou hij het lijk in de gierkelder hebben gegooid.

Na de moord verliet de 52-jarige Oostenrijker het boerenerf in Schieldberg om naar zijn buurman te wandelen. Hij vertelde zijn naaste dat zijn vrouw was overleden. Toen buurman even later een kijkje wilde nemen bij de boer, wilde deze ook hem overrijden met zijn tractor, zo laat de politie weten.

Hierna ging de agrariër naar de beerput en smeet daar het lijk van zijn echtgenote in. De man stapte in zijn auto en vluchtte weg van de boerderij. Hij kon echter worden gepakt toen hij een aanrijding kreeg met de ambulance die juist op weg was naar zijn huis.



(':


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 09-07-2009 20:50 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

Oei.

quote:
Tiener zwanger na 'duik in zwembad'

Een vrouw uit Polen heeft een Egyptisch hotel aangeklaagd omdat haar dochter zwanger zou zijn geworden door in het zwembad te zwemmen.

De 13-jaar oude dochter van Magdalena Kwiatkowska kwam bezwangerd terug van haar vakantie in Egypte. Magdalena gelooft dat de tiener zaad binnen heeft gekregen toen ze een duik heeft genomen in het gemengde zwembad van het hotel. Nu wil ze een schadevergoeding van het hotel.

Magdalena is er zeker van dat haar dochter geen jongens heeft ontmoet tijdens haar vakantie, weet een bron van The Sun.

(SN)


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Judge M.
Lord of Metal
Usericon van Judge M.
Posted 09-07-2009 21:03 by Judge M. Profiel van Judge M.http://www.lordsofmetal.nl

De tering.. Had ze toevallig ook niet 55 sterren op haar gezicht getatooeerd staan na een duik in dat zwembad?



Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 09-07-2009 21:05 by Forever After Profiel van Forever After

quote:
Op 9 juli 2009 21:03 schreef Judge M. het volgende:
De tering.. Had ze toevallig ook niet 55 sterren op haar gezicht getatooeerd staan na een duik in dat zwembad?

Nee, die sterren zag d'r moeder toen die een klap van de molen kreeg...


 


De Tegenpartij
Usericon van De Tegenpartij
Posted 09-07-2009 21:15 by De Tegenpartij Profiel van De Tegenpartijhttp://www.judgementday.nl

Rechtse media negeren vreselijk nieuws (want moslims, dus vies)

Op verschillende fora en blogs is met verontwaardiging geschreven over de moord op de Egyptische Marwa el-Sherbini in een Duitse rechtzaal door een Duitser (van Russische afkomst). Het zou gaan om racistische motieven. De verontwaardiging die heerst heeft uiteraard te maken met de moord zelf, maar vooral ook met de betrekkelijk geringe aandacht die de zaak kreeg in Duitse en Nederlandse media. Als dat zo is, waar ligt dat dan aan?

Maar eerst: wat is er precies gebeurd? Een week geleden is een zwangere Egyptische vrouw (moslim, want hoofddoek) doodgestoken met 18 messteken door haar buurman. Het gebeurde in een rechtszaal in Dresden. De vrouw had een zaak tegen hem aangespannen nadat hij haar terrorist noemde. Toen ze ging getuigen, viel de man haar aan. Marwa’s echtgenoot was erbij en probeerde tussenbeide te komen. Hij raakte daarbij gewond, door de messteken van de verdachte maar ook door een schot van een politieagent die ervan uitging dat de echtgenoot de aanvaller was. Dit alles gebeurde in aanwezigheid van hun driejarige zoontje.

NRC-correspondent in Berlijn, Joost van der Vaart, zegt dat de zaak in Duitsland wel degelijk media-aandacht heeft gekregen. ¨De Duitse krant Bild, de meest gelezen krant hier, heeft het breeduit op hun pagina´s gezet. Het incident was niet het openingsitem van het journaal maar dat komt waarschijnlijk omdat het niet de eerste keer is dat zoiets is gebeurd. Recent heeft in Landshut een man zijn schoonzus doodgeschoten tijdens een rechtszaak over een erfenis.¨

Verder, zegt Van der Vaart, heeft ook Die Welt er gisteren uitgebreid over geschreven. En de moslimorganisatie DITIB in Duitsland heeft een oproep gedaan aan de politiek om eindelijk eens wat te doen aan de islamofobie in Duitsland.

Wat hebben Nederlandse media ermee gedaan?

NRC Handelsblad heeft er eergisteren een bericht over gehad, met als insteek de reacties in Egypte op de moord:

Egyptenaren zien Duits racisme

Kairo, 7 juli. Egyptische parlementsleden, een minister en duizenden Egyptische burgers hebben gisteren in Alexandrië de begrafenis bijgewoond van een zwangere Egyptische vrouw die woensdag werd doodgestoken in een Duitse rechtszaal door een verdachte tegen wie zij getuigde. De dader stak ook haar echtgenoot toen hij haar te hulp kwam. Deze werd tevens in een been geschoten door de politie die hem eerst voor de dader aanzag. Hij ligt nog levensgevaarlijk gewond in een Duits ziekenhuis. Het incident en de geringe reactie in Duitsland worden door veel Egyptenaren als racistisch gezien. ”De Duitsers zijn de vijanden van God”, scandeerde de rouwende menigte. Volgens een Duitse aanklager werd de dader gedreven door een diepe haat jegens moslims. (AP, Reuters)

Iets soortgelijks stond ook in de Trouw en De Telegraaf van eergisteren. In nrc.next is het bericht over de ophef niet meegenomen omdat er simpelweg te weinig ruimte voor al het buitenlands nieuws is. Dan moet de buitenlandredacteur gewoon keuzes maken. Daar komen geen anti-moslimsentimenten aan te pas. Ook speelde mee dat in Duitsland weinig debat op hoog niveau is losgebarsten naar aanleiding van de moord. Zelfs niet over strengere regels voor het binnentreden van een rechtbank.

[Dit bericht is gewijzigd door De Tegenpartij op 09-07-2009 21:17]


En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik.


Mark
Better to rule in Hell than to serve in Heaven.
Usericon van Mark
Posted 09-07-2009 21:59 by Mark Profiel van Mark

Voor het eerst menselijk sperma gekweekt

LONDEN - Britse wetenschappers hebben naar eigen zeggen voor het eerst uit embryonale stamcellen menselijk sperma gekweekt. Dat meldde de BBC woensdag.
Volgens de onderzoekers van de Universiteit van Newcastle bevat het in het laboratorium geweekte sperma goed bewegende zaadcellen die goed van vorm zijn. Beide factoren spelen een rol in de mate van vruchtbaarheid van een man.

De onderzoekers hopen met hun vondst onvruchtbaarheid bij mannen te kunnen behandelen. Het zou echter nog minimaal vijf jaar duren voordat de techniek zo geperfectioneerd is om toegepast te worden. Overigens verbiedt de Britse wet vooralsnog het gebruik van 'kunstsperma' voor bevruchting.

Drie jaar geleden meldden de onderzoekers in Newcastle dat ze kunstmatig sperma hadden gemaakt van stamcellen van muizenembryo's. Met het sperma werden eicellen van muizen bevrucht, wat tot de geboorte van zeven muizen leidde. Het was de eerste keer dat er uit kunstmatig sperma leven werd geproduceerd.


She went and she left me like litter. She took all future summers with her. I lost all my money cuz I tried to bribe her. Now I can only afford an amateur sniper.


De Ulk
Ulkamania!
Usericon van De Ulk
Posted 09-07-2009 23:49 by De Ulk Profiel van De Ulk

quote:
Op 9 juli 2009 21:59 schreef Mark het volgende:
Voor het eerst menselijk sperma gekwakt






Bareuh...


Myth of Fury
Usericon van Myth of Fury
Posted 10-07-2009 0:08 by Myth of Fury Profiel van Myth of Furyhttp://www.facebook.com/pages/Born-Of-Flames/585496181490059

http://www.nu.nl/muziek/2038741/twarres-zoekt-nieuwe-johan.html

Het moet niet gekker worden... zelfs voor zo'n eendagsvlieg komt nu een zoektocht met media aandacht naar de nieuwe zanger.



Judge M.
Lord of Metal
Usericon van Judge M.
Posted 10-07-2009 0:21 by Judge M. Profiel van Judge M.http://www.lordsofmetal.nl

quote:
Op 10 juli 2009 0:08 schreef Myth of Fury het volgende:
http://www.nu.nl/muziek/2038741/twarres-zoekt-nieuwe-johan.html

Het moet niet gekker worden... zelfs voor zo'n eendagsvlieg komt nu een zoektocht met media aandacht naar de nieuwe zanger.
Eendagsvlieg? Die band is echt wereldberoemd hoor









In Friesland weliswaar, maar toch



bastianus
Usericon van bastianus
Posted 10-07-2009 7:29 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 9 juli 2009 13:21 schreef karnivoor het volgende:
-------

Kleuter (4) betast leerlingen basisschool
Uitgegeven: 9 juli 2009 13:10
Laatst gewijzigd: 9 juli 2009 13:10
AMSTERDAM - Op basisschool Het Baken in Veenendaal is opschudding ontstaan, nadat een jongetje van vier seksuele handelingen zou hebben verricht bij medeleerlingen.

De zaak kwam dinsdag aan het licht en sindsdien hebben de ouders van tenminste een kind een klacht ingediend, meldt RTV Utrecht. De school heeft donderdag de ouders van de scholieren ingelicht.

Het jongetje is inmiddels van school gestuurd. Desondanks is de commotie onder de ouders groot. Vooral omdat het jongetje al meerdere keren seksueel getinte opmerkingen had gemaakt tegen docenten van de school.

De school ondernam in het verleden al eens pogingen om het kind op een speciale school te laten plaatsen. Dit lukte toen niet, omdat verschillende instanties geen gehoor gaven aan het verzoek.
© NU.nl

------------

Een nieuwe Dutroux/Fritzel in de dop?

Neuh.. Ik snap niet dat de school het kind wil aanpakken of verplaatsen als het dergelijk gedrag vertoont. Het zal dit niet uit zichzelf doen. Wat zijn de achtergronden van zulk gedrag, b.v. hoe is de thuissituatie? Zulke spastische reacties lijken me behoorlijk Veenendaals (sorry Wim).


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 10-07-2009 9:52 by varanus (Speciaal lid) Profiel van varanus

Stierenrennen Pamplona eist slachtoffer
Uitgegeven: 10 juli 2009 09:47
Laatst gewijzigd: 10 juli 2009 09:47

AMSTERDAM - Bij het jaarlijkse stierenrennen in de Spaanse stad Pamplona is een persoon om het leven gekomen. Vier mensen zouden zwaargewond zijn geraakt toen zij werden vertrapt door de beesten.



Dit meldt de NOS.




Mooi zo


spelfout weggehaald...


MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 10-07-2009 9:58 by MMayo Profiel van MMayo

quote:
Op 10 juli 2009 9:52 schreef varanus het volgende:
Stierenrennen Pamplona eist slachtoffer
Uitgegeven: 10 juli 2009 09:47
Laatst gewijzigd: 10 juli 2009 09:47

AMSTERDAM - Bij het jaarlijkse stierenrennen in de Spaanse stad Pamplona is een persoon om het leven gekomen. Vier mensen zouden zwaargewond zijn geraakt toen zij werden vertrapt door de beesten.



Dit meldt de NOS.




Mooi zo


Inderdaad, mooi zo.


ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 10-07-2009 10:05 by ZelThoR Profiel van ZelThoR

Met stierenrennen gaat het tenminste gelijk op, ik vind dat wel een charmant deel van de traditie.


Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 10-07-2009 10:06 by MMayo Profiel van MMayo

quote:
Op 10 juli 2009 10:05 schreef ZelThoR het volgende:
Met stierenrennen gaat het tenminste gelijk op, ik vind dat wel een charmant deel van de traditie.


Mwah gelijk op? Voor de stiertjes niet bepaald eerlijke overlevingskansen. Achja, traditie..


ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 10-07-2009 10:16 by ZelThoR Profiel van ZelThoR

quote:
Op 10 juli 2009 10:06 schreef MMayo het volgende:
Mwah gelijk op? Voor de stiertjes niet bepaald eerlijke overlevingskansen. Achja, traditie..

Met het stierenrennen sterven geen stieren.

Daar waar ze naartoe rennen, daar sterven stieren.


Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 10-07-2009 10:21 by MMayo Profiel van MMayo

quote:
Op 10 juli 2009 10:16 schreef ZelThoR het volgende:
Met het stierenrennen sterven geen stieren.

Daar waar ze naartoe rennen, daar sterven stieren.


Is onderdeel van..


ZelThoR
2002-2010
Usericon van ZelThoR
Posted 10-07-2009 10:23 by ZelThoR Profiel van ZelThoR

quote:
Op 10 juli 2009 10:21 schreef MMayo het volgende:
Is onderdeel van..

Ja, d'uh! Lees dan ook goed wat ik schrijf.

Met stierenrennen gaat het tenminste gelijk op, ik vind dat wel een charmant deel van de traditie.


Deze account is precies 8 jaar gebruikt, om precies 20.000 posts te maken en (uiteindelijk) precies 1 ban te krijgen.


MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 10-07-2009 10:28 by MMayo Profiel van MMayo

quote:
Op 10 juli 2009 10:23 schreef ZelThoR het volgende:
Ja, d'uh! Lees dan ook goed wat ik schrijf.

Met stierenrennen gaat het tenminste gelijk op, ik vind dat wel een charmant deel van de traditie.


Wat precies gaat er gelijk op dan? Dat de stieren vooruit worden gedreven, stieren tegen de mens.. de mens is vrij kansloos in een strijd tegen een stier zonder wapens. Er tegen rennen helpt niet zo, het stiertie is ietsiepietsie sneller.


Rotzak
Usericon van Rotzak
Posted 10-07-2009 10:50 by Rotzak Profiel van Rotzakhttp://www.meatspin.com



Een psychiatrische patiënt die telkens spuugt naar zijn behandelaars, moet opgenomen worden in een tbs-kliniek. De man is besmet met hepatitus C. Hulpverleners hebben hun handen van hem afgetrokken.

De lama zit in de psychiatrische kliniek in Zuidlaren, zo meldt RTV Drenthe. Hij is daar al vanwege "onaangepast gedrag".

Maar zelfs daar is hij vanwege zijn gespuug niet houdbaar. De rechtbank in Groningen doet over twee weken uitspraak.


:')


Against God and Government


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 10-07-2009 11:02 by varanus (Speciaal lid) Profiel van varanus

Hehe, de lama..


spelfout weggehaald...


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen