IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Nieuws, actualiteit en media Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Nieuws in het nieuws (nieuwstopic) Vorige pagina | Volgende pagina
Frietbal
Usericon van Frietbal
Posted 15-10-2009 0:18 by Frietbal Profiel van Frietbal

Dan kan je hem mooi scannen, uploaden en er hier een linkje van maken.....


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 15-10-2009 6:45 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Op 14 oktober 2009 23:59 schreef Ziona het volgende:
Niet echt nieuws, maar ik sta in de Revu. In rubriek aparte bijbaantjes, op de golfkar.

Ik zit rechts trouwens, voor de bijdehandjes.
Met diepte-interview?


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 15-10-2009 9:06 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 14 oktober 2009 23:35 schreef Judge M. het volgende:
Dat was juist niet waar de adviescommissie naar gekeken had: http://www.depers.nl/entertainment/341338/Geen-Llink-wel-PowNed.html

Wat de toegevoegde waarde van WNL dan is, ontgaat me volledig. Daar is de commerciele tv toch al voor

Men gaat met de huidige trend van verrechtsing mee denk ik. WNL en PowNed lijkt me wat dubbelop ook.
Overigens viel het me wel erg op dat de programma's die Llink zelf maakte wel altijd erg leken op programma's die al bestonden. Koopkracht o.i.d. was precies Keuringsdienst van Waarde etc. Dus of het nu echt iets toevoegde.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 15-10-2009 19:27 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

Tweede Kamer neemt antikraakwet aan
Uitgegeven: 15 oktober 2009 18:50
Laatst gewijzigd: 15 oktober 2009 18:57
DEN HAAG - De Tweede Kamer heeft de antikraakwet van CDA, VVD en ChristenUnie donderdag aangenomen. Meteen toen dat duidelijk werd, brak er een enorm tumult los op de publieke tribune.
© ANP

Kamervoorzitter Gerdi Verbeet schorste de vergadering.

De PVV hielp het voorstel voor een kraakverbod aan een meerderheid. De fractie toonde zich vorige week al voorstander, maar maakte woensdagavond nog een voorbehoud.

'Overwinning'

Bepaalde amendementen moesten worden afgewezen. Donderdag kon de partij zich dan toch vinden in wat ze ziet als een 'grote overwinning voor het eigendomsrecht'.

De partij was tijdens de eerste behandeling van het plan, enige weken geleden, nog ontevreden over de hoogte van de voorgestelde straffen. De indieners kwamen daarop met de verhoogde maximale straf van een jaar wegens kraken, in plaats van de voorgenomen vier maanden.

Straffen

Ze verdubbelden tevens de straf voor huisvredebreuk naar een jaar. Ook de straf voor kraken met intimidatie of geweld is verdubbeld tot maximaal twee jaar.

Wanneer krakers in groepsverband opereren én geweld gebruiken, kan de celstraf volgens de indieners oplopen tot twee jaar en acht maanden. Ook kunnen krakers worden aangehouden als ze niet op heterdaad zijn betrapt.

Verstoord

Boze en teleurgestelde krakers hebben donderdagavond de vergadering van de Tweede Kamer verstoord. Toen bleek dat het wetsvoorstel een Kamermeerderheid krijgt, stonden de krakers op de publieke tribune op en scandeerden: ''Kraken gaat door!''

Personeel van de Tweede Kamer en politieagenten dirigeerden de krakers uit het gebouw. De meeste demonstranten verlieten uit eigen beweging de vergaderzaal.

Kamervoorzitter Gerdi Verbeet besloot direct de vergadering te onderbreken. De Tweede Kamerleden vertrokken na een dringend verzoek van Verbeet ook uit de plenaire vergaderzaal.
© ANP



Je moeder.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 15-10-2009 19:48 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

'Pas half november keuze EU-president'
Uitgegeven: 15 oktober 2009 18:17
Laatst gewijzigd: 15 oktober 2009 18:17
BRUSSEL - De benoeming van de EU-president en de nieuwe EU-commissarissen vindt waarschijnlijk pas plaats bij een ingelaste EU-top half november. Diplomaten in Brussel gaan daar steeds meer van uit.
© ANP

Het oorspronkelijke plan was om over twee weken, op 29 oktober, bestuurders te benoemen voor de topjobs.

Maar de Tsjechische president Vaclav Klaus weigert nog steeds om zijn handtekening te zetten onder het nieuwe EU-verdrag, dat onder meer de functie van EU-president creëert.

Blair

De regeringsleiders krijgen zo enkele weken langer de tijd om een president te kiezen. De Britse oud-premier Tony Blair is formeel kandidaat, maar ook de naam van Jan Peter Balkenende doet de ronde.

Door de vertraging moet de huidige Europese Commissie nu zeker langer aanblijven als demissionair bestuur.

Kroes

EU-commissaris Neelie Kroes en haar collega's zouden eigenlijk 31 oktober naar huis gaan. Maar Kroes houdt er zelf al rekening mee dat ze tot begin volgend jaar doorwerkt in Brussel.
© ANP

----------

Ik hoop dat Tsjechië nog lekker lang dwars blijft liggen!

[Dit bericht is gewijzigd door karnivoor op 15-10-2009 19:48]


Je moeder.


karnivoor
Usericon van karnivoor
Posted 15-10-2009 22:41 by karnivoor Profiel van karnivoorhttp://www.kanker.nl/

Coalitie akkoord met verhoging AOW-leeftijd
Uitgegeven: 15 oktober 2009 20:55
Laatst gewijzigd: 15 oktober 2009 22:12
DEN HAAG - De regeringscoalitie van CDA, PvdA en ChristenUnie is het donderdagavond eens geworden over een verhoging van de AOW-leeftijd van 65 naar 67 jaar.
© ANP

Overeenstemming kwam er na dagen van overleg tussen de fractievoorzitters van de partijen en minister Piet Hein Donner en staatssecretaris Jetta Klijnsma (Sociale Zaken).

Volgens het akkoord gaat de pensioenleeftijd eerst in 2020 naar 66 jaar en vervolgens in 2025 naar 67 jaar. Mensen die vroeg begonnen zijn met werken, worden ontzien.

Pensioen

Als de AOW-leeftijd in 2020 op 66 jaar is gezet, kunnen mensen die de laatste vijftien jaren gewerkt hebben toch op hun 65e met pensioen. Het aantal benodigde dienstjaren loopt met de jaren langzaam op tot 42 gewerkte jaren in 2047.

Eerder stoppen met werken betekent wel een lagere AOW-uitkering. Voor hogere inkomens scheelt dat 8 procent per jaar als ze eerder stoppen, terwijl lagere inkomens door een fiscale tegemoetkoming ongeveer 6,5 procent per jaar minder uitkering krijgen.

In het tweede jaar is dat 7,5 procent en 6 procent. De grens tussen hoge en lage inkomens ligt op 49.000 euro voor een echtpaar (anderhalf keer modaal). Voor een alleenstaande is het anderhalf keer het minimumloon.

Zwaar beroep

Verder is afgesproken dat werkgevers verplicht zijn om werknemers na dertig jaar een zwaar beroep ander werk aan te bieden. Doen ze dat niet, dan betalen ze een boete waarmee het voor de werknemer mogelijk moet worden vanaf 65 met pensioen te gaan.

Donderdag is tot op het laatst druk gerekend in hoeverre mensen met zware beroepen en die jong zijn begonnen met werken, kunnen worden ontzien. Voor de PvdA was het van belang dat de laagstbetaalden evenveel mogelijkheden behouden om eerder te stoppen met werken als hogere inkomens.

Maatregelen om mensen met zwaar werk te ontzien, mochten niet ten koste gaan van de 4 miljard euro aan beoogde besparingen op de oudedagsvoorziening.

Vergrijzing

Het kabinet besloot dit voorjaar dat de pensioenleeftijd, zowel in de AOW als bij aanvullende pensioenen, omhoog moet om gevolgen van de vergrijzing op te vangen en om de overheidsfinanciën op orde te brengen na de economische crisis. Daarbij zijn werkgevers en vakbonden nodig, die in de pensioenbesturen zitten.

De ministerraad moet vrijdag nog officieel instemmen met de plannen. De oppositiepartijen in de Kamer reageerden donderdagavond meteen al negatief.

'Ingewikkeld'

,,Te weinig, te laat en te ingewikkeld'', stelt de VVD. SP en PVV waren sowieso tegen een hogere AOW-leeftijd. De coalitie moet zich doodschamen, aldus PVV-leider Geert Wilders.

Het kabinet wil sociale partners stimuleren door in belastingwetgeving ook uit te gaan van een hogere pensioenleeftijd. Voor aanvullend pensioen wordt nu onder een belastingvriendelijk regime gespaard.

Mensen met een zwaar beroep en die vroeg begonnen zijn met werken, zullen de mogelijkheid behouden om een deel van hun gespaard aanvullend pensioen naar voren te halen om hun lagere AOW bij te spijkeren.
© ANP


Je moeder.


Nimbus
Usericon van Nimbus
Posted 16-10-2009 3:09 by Nimbus Profiel van Nimbus

quote:
Op 15 oktober 2009 19:27 schreef karnivoor het volgende:
Tweede Kamer neemt antikraakwet aan



Ah, vandaar de posters op de plakzuilen hier.
Studenten/kunstenaars/muzikanten/anti-kraak/puppies(WTF!?) zijn ook tegen de kraakwet.
Waren ze dan snel bij, achja als je niks te doen hebt.


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 16-10-2009 10:07 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
'Balkenende geen EU president'

Jan Peter Balkenende kan het Europese presidentschap vergeten. De premier maakt volgens gokkantoor Unibet geen schijn van kans tegen de andere vermoedelijke kandidaat, oud-premier Tony Blair van Groot Brittannië.

Voor elke euro die u op Blair inzet, krijgt u 1 euro 75 terug. Bij Balkenende zijn de 'odds' 4:1. Andere mogelijke kanshebbers volgens de gokkers zijn premier Jean-Claude Juncker van Luxemburg (6:1) en oud-president Havel van Tsjechië (7,5:1).

(SN)

Mooi. Hij heeft zichzelf ondertussen wel "bewezen" in de politiek.

NEXT


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Daops
Usericon van Daops
Posted 16-10-2009 11:30 by Daops Profiel van Daops

quote:
Op 16 oktober 2009 10:07 schreef Greycloak het volgende:
(SN)

Mooi. Hij heeft zichzelf ondertussen wel "bewezen" in de politiek.

NEXT
Als Unibet het zegt dan is het waar!


www.progpower.com "Ik woon zelf buitenaf maar van mensen uit plaatsen waar wel Moslims wonen proef je de angst. Sommigen durven geen karbonade of schnitzel op de BBQ te gooien uit angst voor ruzies."


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 16-10-2009 11:35 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

Normaal heeft Grey minder betrouwbare bronnen, dus dit is een stap voorwaerts!


invictis
Usericon van invictis
Posted 16-10-2009 11:52 by invictis Profiel van invictis

oh Holland jij heerlijke hoerige politiestaat


Zo hé, is dit topic toch maar mooi getransformeerd van eenzijdig gebral van Invictus in een ware echte op ervaringen en feiten gebaseerde discussie.


Count Usher
"The Beige Sisters of Premenstrual Agony."
Usericon van Count Usher
Posted 16-10-2009 12:10 by Count Usher (Redacteur) Profiel van Count Usher

Dat macho-gedoe is dus puur ter compensatie van...



[Dit bericht is gewijzigd door Count Usher op 16-10-2009 12:11]


When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.


invictis
Usericon van invictis
Posted 16-10-2009 12:34 by invictis Profiel van invictis

wat een smackonderzoek


Zo hé, is dit topic toch maar mooi getransformeerd van eenzijdig gebral van Invictus in een ware echte op ervaringen en feiten gebaseerde discussie.


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 16-10-2009 17:06 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Op 16 oktober 2009 11:35 schreef Jenje het volgende:
Normaal heeft Grey minder betrouwbare bronnen, dus dit is een stap voorwaerts!
Ja nee echt, niemand anders had dit kunnen voorzien, ik was ook enorm verrast.


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


MetalViking
Usericon van MetalViking
Posted 16-10-2009 17:54 by MetalViking Profiel van MetalViking

Dat is natuurlijk ingeburgerd in dat volk. Plezier bij de daad telt niet, gewoon zoveel mogelijk merries dekken om zo Allahs leger te doen groeien.


Verlekkerd op dood metaal


Gemene Lepel
Usericon van Gemene Lepel
Posted 16-10-2009 18:14 by Gemene Lepel Profiel van Gemene Lepel

Wat moet ik me voorstellen bij een volk dat zichzelf inburgert? :')


Grey over Kristalnacht: "Als de Joden destijds ook aanslagen hadden gepleegd dan had ik de nazi's misschien wel begrepen."


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 16-10-2009 18:49 by Forever After Profiel van Forever After

quote:
Op 16 oktober 2009 17:54 schreef MetalViking het volgende:
Dat is natuurlijk ingeburgerd in dat volk. Plezier bij de daad telt niet, gewoon zoveel mogelijk merries dekken om zo Allahs leger te doen groeien.

Merries? Ooien toch?


 


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 18-10-2009 8:08 by Forever After Profiel van Forever After

quote:
Australische zeilster begint aan recordpoging
Uitgegeven: 18 oktober 2009 07:52
Laatst gewijzigd: 18 oktober 2009 07:59
SYDNEY - De 16-jarige Australische Jessica Watson is voor de tweede keer aan een poging begonnen om als jongste solozeiler de wereld rond te zeilen.

Zondagochtend vertrok ze vanuit de haven van Sydney richting open zee. Familieleden en vrienden zwaaiden haar uit, berichtten Australische media.

Haar eerste poging in september liep faliekant verkeerd af. Nauwelijks vertrokken, knalde de tiener tegen een vrachtschip aan, waardoor haar boot de Roze Dame zware schade opliep.

Ondanks oproepen van functionarissen van het avontuur af te zien, is Watson vastberaden haar droom waar te maken. Ze neemt tijdens de acht maanden durende non-stop reis steeds hazeslaapjes van 20 minuten.

Een rechtbank in Nederland plaatste de 13-jarige solozeilster Laura Dekker, die eveneens een recordpoging wil wagen, eind augustus onder voorlopig toezicht van jeugdzorg.
© ANP


Tjah...


 


invictis
Usericon van invictis
Posted 18-10-2009 11:13 by invictis Profiel van invictis

niet weer dat gezeik, fok off!!!


Zo hé, is dit topic toch maar mooi getransformeerd van eenzijdig gebral van Invictus in een ware echte op ervaringen en feiten gebaseerde discussie.


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 18-10-2009 11:37 by Forever After Profiel van Forever After

Van Tweakers.net geplukt:

quote:
Laserapparaat controleert profieldiepte banden van rijdende auto's
Door Dimitri Reijerman, zondag 18 oktober 2009 11:18
Submitter: APClll, views: 1.114

De politie in de Belgische stad Gent heeft er een nieuw wapen bijgekregen: een in het wegdek ingebouwde radar die in staat is om de profieldiepte van de banden van rijdende voertuigen te controleren. De eerste chauffeurs zijn al beboet.

Het meetsysteem, de zogenaamde TyreEye, is ontwikkeld door de firma Traffic Observer. De apparatuur is geheel weggewerkt in het wegdek. Met behulp van laserlicht worden de banden van voorbijrijdende voertuigen beschenen en in een 3d-profiel vastgelegd, waardoor de profieldiepte van de banden nauwkeurig is vast te stellen, zo stelt de fabrikant.

De TrueEye zou voertuigen tot een snelheid van 120km/u nauwkeurig kunnen meten, terwijl normaliter de profieldiepte van banden door de politie alleen bij stilstaande voertuigen gecontroleerd kan worden. In combinatie met langs de weg opgestelde videocamera's en een meetvoertuig kunnen overtreders volgens de fabrikant realtime worden vastgelegd.

De politie in Gent heeft geëxperimenteerd met het systeem. Bij controles van bijna 2100 voertuigen is dertig maal een automobilist op de bon geslingerd omdat de profieldiepte van een of meerdere banden minder dan 1,6mm bedroeg, zo meldt Het Belang van Limburg. Overigens kan de TrueEye de politie ook van dienst zijn bij het handhaven van de maximum snelheid: de apparatuur is ook in staat om snelheidsovertredingen te constateren.




 


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 18-10-2009 11:47 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Op 18 oktober 2009 11:37 schreef Forever After het volgende:
Van Tweakers.net geplukt:



Hmja, geeneens een slecht plan. Banden zijn de enige dingen die zich tussen jou en het wegdek bevinden. Dat moet gewoon goed zijn, klaar.


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 18-10-2009 11:52 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Graffitispuiters overreden door metro

Een 17-jarige jongen is vanochtend vroeg in Capelle aan den IJssel doodgereden door een metrotrein. Samen met een 18-jarige jongen, die zwaargewond raakte, stond hij vermoedelijk graffiti te spuiten op de muur naast het spoor.

Het ongeluk gebeurde rond kwart voor vijf op korte afstand van station Slotlaan. Op dat tijdstip rijden geen reguliere metro's. De metrotrein die de mannen heeft verrast, voerde een testrit uit om de wissels en seinen te controleren, aldus de zegsman. Op het spoor heeft de politie spuitbussen aangetroffen.

De 18-jarige jongen die zwaargewond raakte, is afgevoerd naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Over de identiteit van de slachtoffers kon de politie nog niets zeggen.

(SN)

Darwinaward.


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 18-10-2009 12:25 by Forever After Profiel van Forever After

quote:
Op 18 oktober 2009 11:47 schreef Greycloak het volgende:
Hmja, geeneens een slecht plan. Banden zijn de enige dingen die zich tussen jou en het wegdek bevinden. Dat moet gewoon goed zijn, klaar.


Je zult mij ook niet horen zeggen dat het een slecht plan is.
Wel zet ik vraagtekens bij de betrouwbaarheid van dat apparaat. En iedereen gaat waarschijnlijk >120km/h rijden

En als ze dan ook nog gaan scannen op gescheurde voorruiten...


 


Greycloak
Gebroeders Grey
Usericon van Greycloak
Posted 18-10-2009 12:30 by Greycloak (Speciaal lid) Profiel van Greycloak

quote:
Op 18 oktober 2009 12:25 schreef Forever After het volgende:
Je zult mij ook niet horen zeggen dat het een slecht plan is.
Wel zet ik vraagtekens bij de betrouwbaarheid van dat apparaat. En iedereen gaat waarschijnlijk >120km/h rijden

En als ze dan ook nog gaan scannen op gescheurde voorruiten...

Tsja, als dat signaal precies op dat indicatieding van je profiel valt dan ben je snel af. Maar geen idee hoe het werkt. En gezien de score die ze halen lijkt het me niet onwaarschijnlijk dat ie het ook goed doet.


What a day, what a day If you can look it in the face and hold your vomit


Rotzak
Usericon van Rotzak
Posted 18-10-2009 18:29 by Rotzak Profiel van Rotzakhttp://www.meatspin.com

Een Saudische vrouw ontplofte bijna toen ze er onlangs achter kwam dat haar man haar achter haar rug om Guantanamo noemt, naar het beruchte Amerikaanse terroristendetentiekamp Guantanamo Bay op Cuba. Dat berichtte de Saudische krant Al-Watan vandaag.

De vrouw pakte onlangs de gsm van haar man, met wie ze al zeventien jaar getrouwd is. In het telefoonboek van het mobieltje van haar man bleek ze als Guantanamo te zijn ingevoerd. Ze heeft een echtscheiding aangevraagd en eist een schadevergoeding.



Against God and Government


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Nieuws, actualiteit en media Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen