|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
Roerbak met aubergine, courgette, paprika, broccoli en veel knoflook vanavond. En gerookte zalm erbij. Iedereen heeft recht op mijn mening. |
|
quote: Zalm Heerscht! Iedereen heeft recht op mijn mening. |
|
Uh huh, ik weet nog niet wat ik ga maken vanavond. Moet eerst nog boodschappen doen hehe. |
|
Chinees afhalen deze avond Faustian Spirit of the Earth |
|
quote: Oh lekker zeg! Zaaalm!! Dat is zo lekker! Verder houd ik niet zo van courgette's. Disko Disko Partizani |
|
Gisteren: macaroni met hesp en kaas in de oven, zelfbereid Eergisteren: stoofvlees met rode kool, idem dito Hello-hooray-let the show begin-I've been ready |
|
quote: http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships." |
|
quote: Ja. Sorry. Disko Disko Partizani |
|
quote:Gore dingen ... net komkommers die niet rijp zijn |
|
quote: Precies. Ik lust het ook niet. Aubergines ook niet zo, geloof ik. Disko Disko Partizani |
|
Nou ja zeg. http://soundsfromthedarkside.com "GEICO does not cover Autobot Matrix of Leaderships." |
|
Sorry toch. Disko Disko Partizani |
|
quote:to eat is to devour meat |
|
Vanavond: boemboe (kruidenpasta) voor rundvlees, gegrilde courgette en tomaat en aardappelpuree..jammie! |
|
Vanaamd salade met aardappektjes uit de oven en biefstukje. Bella 35 komt vanavond dampend op me bordje! |
|
Ik heb nog versche pasta liggen (tomaat - knoflook tagliatella) Denk dat ik daar maar iets mee ga doen. |
|
Hmm mijn avondeten bestond uit, een broodje kaas. Oude kaas, dat dan weer wel On the black path she grinds her way to the death lands. OFFICIEEL LID VAN DE WALIBI HEERSCH CREW. |
|
Godverdomme wat had ik die biefstukjes goed gebakken ... buitenkant lekker knapperig, binnen goed rosé .. net nog beetje bloed eruit .. damn ik heersch |
|
ik hou van eten koken Vrije meningsuiting en zeggen wat je wilt? Da's niet hetzelfde als off-topic blaten! |
|
Guacamole! Een voorbeeld, zojuist gefabriceerd: 2 rijpe (RIJP ja....) avocado's, gepeld, pit eruit, in stukjes van een paar cm gesneden (zodat het te behappen is voor je keukenmachine) 1 halve komkommer, geschild, ook in stukjes 1 spaanse rode peper, zonder pitjes, fijngehakt 3 verse jalapeño-pepers, fijngehakt 1 paar teentjes knoflook, naar eigen inzicht, fijngehakt (niet in de knoflookpers!! ) het sap van 1 à 2 limoenen (ook naar eigen inzicht) Flikker alles bij elkaar in de keukenmachine, VROEMMMMM, als het goed is heb je nu een prachtig egaal groen papje met kleine donkergroene en rode stukjes erin. Lekker! Paar uurtjes (of een nachtje) in de koelkast op smaak laten komen... Als het niet echt een papje wordt, kan er een beetje water bij. Geen zout, geen peper, geen guacamole-seasoning shit... het gaat er juist om dat deze lekker fris is! Evt. nog wat verse korianderblaadjes erdoorheen malen denk ik zo, volgens mij is dat niet verkeerd (maar niet teveel!!). Hmmmm, lekker, guacamole. Tortilla chips, ouwe kaas eroverheen raspen, ff onder de grill en dan Ital-verantwoord dippen maarrrrrr Mexic0 0wns yu0 [Dit bericht is gewijzigd door M. op 19-09-2005 21:56] Fickt nicht mit dem Raketemensch!! |
|
Kaassouflee! En bloemkool! *jumjum* Disko Disko Partizani |
|
quote: Guacamole regeert ja Ik maak hem weleens op de volgende manier: * 2 rijpe avocado's * 1 spaanse rode peper, zonder pitjes, fijngehakt * knoflook!!! Naar eigen smaak, ik gooi er gerust een halve bol in. Fijnhakken. * het sap van 1 limoen * flink djinten (gemalen komijn), naar smaak wat zout en peper * half bekertje crême fraiche * 2 stevige, rijpe, LEKKERE tomaten (bijv. Roma's), in hele kleine stukjes gesneden. --> Even wat vocht eruit drukken in bijv. een zeef. --> Sap opvangen voor het geval de guacamole te droog is. Itt tot M. prefereer ik het oude handwerk. Dus, als je de avocado's in stukjes hebt, flikker het in een mengkom, limoensap er overheen en ga lekker prakken. Als de avocado's rijp genoeg zijn (en dat MOET! ) is dat een fluitje van een cent. Als het een gladde massa is pleur je de andere ingrediënten erbij, behalve de crême fraiche. Mengen, proeven, bijkruiden, bla bla. Om het af te maken een beetje crême fraiche er doorheen roeren en klaar is je heerschdip |
|
quote: met kaassaus typkanker [Dit bericht is gewijzigd door karnivoor op 20-09-2005 15:30] Je moeder. |
|
quote: Nee, die bloemkool? Da's zonde en vet ranzig. Disko Disko Partizani |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |