![]() |
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|||
|
![]() |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
van 't weekend een heerschende pizza gemaakt met spinazie (met daardoorheen roomkaas) parmaham, champignons, veuuuul kaas. Vanavond alleen 3 boterhammen met chocopasta Op 9 december 2008 16:54 schreef Illusione het volgende: Lies, Verwoester van Edele Porseleinen Tronen! ![]() |
|
. foutje . [Dit bericht is gewijzigd door De Tegenpartij op 03-06-2008 22:32] En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik. ![]() |
|
quote: :') ![]() |
|
quote: Ehr dat klinkt ranzig zoveel diverse soorten vis en andere vissigezooi. Ook alles apart klaargemaakt of gewoon van de visboer op het bordje gemikt? [Dit bericht is gewijzigd door MMayo op 04-06-2008 15:24] ![]() |
|
Oh, deze tomatensoep is zo pittig dat ik al moet huilen als ik eraan denk, maar ook zooooo lekker! Ik halveer alle kruiden en ik laat de kikkererwten eruit, en dan gaat je neus er nog van lopen, maar damn... Niiiiice! 2 cups chopped fresh tomatoes 1 28 oz can tomato puree 2 cups diced bell red bell peppers or green bell peppers 1 15 oz can garbanzo beans 2 cups diced yellow onions or red onions 1 15 oz can corn 1 bunch cilantro, chopped (1/2 c) 1 cup preferred mild/med salsa 2 tablespoons extra virgin olive oil 3 tablespoons pureed fresh garlic juice of 2 limes Spice Blend: 1/2 teaspoon cardamom 1/2 teaspoon chili pepper flakes 1 tablespoon dried basil 1 tablespoon cumin 1 teaspoon cayenne 1 teaspoon coriander salt and black pepper Directions 1. Saute' all the veggies with the spices in the olive oil until the peppers have brightened and started to wilt, then add the cilantro and the tomato puree. 2. When the puree begins to bubble, add 7 cups of water, and the beans and corn. 3. Add the salsa of choice. 4. Put in the lime juice after it has all boiled for 5 minutes. 5. Season to taste with salt, pepper and ketchup. 6. Serve if desired with grated cheese and corn chips. 7. ENJOY! “Be regular and orderly in your life so that you may be violent and original in your work.” ![]() |
|
quote: Klaarmaken? De heilbot even 30 seconden aan elke kant bakken is het enige dat je klaar hoeft te maken. Ooit gehoord van een visplateau? [Dit bericht is gewijzigd door WhiteRider op 04-06-2008 16:38] ![]() |
|
fuk de haters. Visplankies heersen Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat ![]() |
|
Gisteren voor het eerst een prei gekocht. ![]() |
|
quote: Je at toch niet alleen heilbot? En ja wel van gehoord ja, lijkt me echt ontzettend ranzig. [Dit bericht is gewijzigd door MMayo op 04-06-2008 17:57] ![]() |
|
Vis is lekker joh, gek! Fickt nicht mit dem Raketemensch!! ![]() |
|
Schol en kibbeling ja. ![]() |
|
'eem normaal doen ja! ![]() |
|
Sushi bv. is toch wel één van de beste uitvindingen ooit. Als je sushi gaat schranzen zit je ook zo aan zes, zeven, tien vissoorten. Lekker hoor. Fickt nicht mit dem Raketemensch!! ![]() |
|
quote: Ik heb echt geen idee wat je in je hoofd hebt, maar je wekt sterk de indruk dat je het idee hebt dat ik met een stamper alle vis tot een puree heb gemalen. ![]() ![]() |
|
quote: Had ik nog niet aan gedacht eigenlijk, nog ranziger in ieder geval, viespeuk! Maar goed, ik dacht dat eten/koken het topic was over koken met recepten enzovoorts. Maar zal wel niet dan. ![]() [Dit bericht is gewijzigd door MMayo op 04-06-2008 18:39] ![]() |
|
nope ![]() hier nu aan het eten: biologische pizza eens geprobeerd. pizza mozzarella/pesto met eigen toevoegingen. lekker laagje snippers runderrookvlees en champignons erop. ![]() Je moeder. ![]() |
|
koken ? Fuck the world and fuck you ![]() |
|
quote: ![]() Trouwens, Heilbot heerst. 2 jaar geleden heb ik een klein fortuin uitgegeven aan heilbot voor 5 man als hoofdgerecht bij het kerstdiner. De beste recepten zijn die van de pure ingredienten, idd maar 10 minuten in de pan en toehappen. Heilbot!!! Dat smelt op de tong! [Dit bericht is gewijzigd door spectre op 04-06-2008 19:05] Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat ![]() |
|
quote: Doe eens recepten dan, neem aan dat je minstens toch wat kruiden erop pleurt? ![]() |
|
Nah, beetje peper, zout en in de bloem. Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat ![]() |
|
Ik vind Heilbot maar een dubieuze vissoort. ![]() |
|
quote: Klinkt saai. ![]() |
|
quote: 10 minuten? Dan is het Sahara-zand man. Had je gewoon heilbotfilet? Dat wordt gortdroog als je het langer dan een minuut ofzo bakt. ![]() ![]() ![]() |
|
quote:Dan pleur jij er toch mayo op. Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat ![]() |
![]() |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
![]() |
Index / Algemeen | ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |