|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
Das dan best knap. Ik kook hiero zo goed als altijd en dat gaat me al jaren prima af. Gewoon een recept exact uitvoeren. En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik. |
|
quote: Heb ik pas ook gedaan, hehe. En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik. |
|
quote:hehe, ik zal van het weekend eens iets gaan proberen.dan tocha lle tijd :') Fuck the world and fuck you |
|
quote: Denk ook dat het echt mijn laatste keer schoonmaken is... Oh, en qua eten / koken, mwoah, heb ik niets mee eigenlijk, behalve dat ik er bijna niets aan doe en geen groente vreet (behalve op iets wat besteld is ofzo). Boeiender |
|
quote:ja! duh hehe @buurman/frituurpan; idd, dat schoonmaken deed ik eerst ook, maar pff.. paar tientjes uitgeven is makkelijker ja haha [Dit bericht is gewijzigd door FRNK op 07-10-2008 22:51] |
|
Die wereldgerechten pakjes zoals Teriyaki zijn ook vrij simpel te maken. Gewoon precies de stappen achterop het pakje volgen en hup, een heerlijk bordje eten! Het is de lichtinval ;') |
|
vrijdag tiramisu gemaakt met frangelico in plaats van amareto. Was erg goed |
|
Heeft iemand ervaring met die wok pakketen van de AH? Dat zijn geloof ik van die ronde bakken met groente, vlees, mie, saus en dat soort zut erin wat je in 1 keer in de wok kan gooien.. Is het een beetje te eten? Het is de lichtinval ;') |
|
quote:Wat ik hoor wel. Maar met tien minuten meer zet je zelf een veel lekkerdere maaltijd neer. |
|
quote: Eh, niet dus... dat is smaak gebaseerd op ons nederlanders = ZOUT/smaakt naar het poeder van groentensoep. Wat ook altijd leuk is is dat er af en toe "pittig" op zo'n verpakking staat. Van Honig kun je zelfs verpakkingen kopen speciaal met een poedertje voor kids en speciaal "pittig" voor de ouders. Nou die troep is zo SLAP als wat, wat een rotzooi. Ik zoek liever het recept op en doe het zelf met losse kruiden. [Dit bericht is gewijzigd door Argh op 07-10-2008 23:17] Over Pagan/Viking metal en aanverwanten: "Kan je wel janken over je voorvaderen die draaien zich 2x om in het graf als ze die tyfus fluit horen" - © Burzum 2010 |
|
Ja ik haal meestal roerbakgroente bij de groentenman, zakje krieltjes, stukjes kip marineren in de kipkruiden en alles hup de pan in en een paar min wokken. maar omdat het best prijzig is vroeg ik me af of het ook echt te eten is.. Het is de lichtinval ;') |
|
quote: Veel gerechten zijn aangepast op de Nederlandse smaak... En idd het 'pittige' wat ze erop zetten is vaak mild. maar ondanks dat vind ik het zelf goed te doen. Het is de lichtinval ;') |
|
Zelf heet spul erin proppen helpt natuurlijk. IK ben oa gek van cayennepeper. Dat spiced de boel heel simpel lekker op. En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik. |
|
Vandaag gekookte aardappelen, speklapje en geroerbakte sperzieboontjes in knoflookolie. Knoflookolie uiteraard zelf gemaakt van verse knoflook. Naar smaak afbakken met cayennepeper. spelfout weggehaald... |
|
quote: Hehe, dat deed ik jaren gelden ook; helemaal in de war als een courgette 177g woog terwijl er 250g nodig was volgens het recept. Gister een maaltijdsalade gemaakt. 1. Kip bakken 2. Appels, druiven, bleekselderij, ananas, banaan, noten/pijnboompitten, rozijnen, citroensap derbij (alles lekker grof snijden) 3. bekertje yoghurt met peper bieslook en een beetje olie derbij. Information is not knowledge is not wisdom is not truth |
|
Gisteren lekker creatief met zuurkoolschotel gedaan. - 1 kg aardappelen in schijfjes snijden en 5 minuutjes voorkoken. - 1/2 kg (wijn)zuurkool ook 5 minuutjes koken in een paar eetlepels water. Daarna de zuurkool mengen met twee appels in stukjes, rozijnen en zongedroogde tomaatjes. - Twee rode uien in ringen snijden. - Ovenschaal invetten, helft van de aardappelschijfjes op de bodem. Daar bovenop de helft van uien. Dan een laag zuurkoolmengsel, de rest van de uien en tenslotte de rest van de aardappelen. - Sausje bouwen van crème fraîche, melk, water, een ei, bieslook, peterselie, peper en zout. Dat over de ovenschotel schenken, eventueel kaas er bovenop en dan een half uur de oven in. come down easy || http://www.last.fm/user/Panzerke |
|
quote: Hoeft niet zo moeilijk te zijn: - Je gooit de inhoud eerst weg - Vervolgens gooi je een vaatwasblokje in de pan - Vul de pan met water - Zet de fituurpan aan Let op: blijf bij de pan, als het water té warm wordt gaat het natuurlijk koken en niemand heeft zijn in een aanrecht vol kokend water en sop. Na een vijftal minuten zet je de pan uit en gooi je de inhoud leeg. TADAA! Schone niet-vette frituurpan. Voor de frisheid kun je even snel even ouderwets afspoelen. I generally avoid temptation...unless I can't resist it. |
|
quote: Klep dicht, pan optillen Naar beneden lopen Container open doen Pan erin gooien Nieuwe kopen |
|
Gewoon fatsoenlijk koken. |
|
Zekers wel, koken is leuk en groente is lekkah. |
|
quote: En de ultragore buitenkant dan? En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik. |
|
quote: De enige manier om je frituurpan schoon te houden is hem regelmatig schoonmaken, zeg na 5 keer frituren het vet weggooien en schrobben dat ding. 3 jaar lang in en aan de pan aangekoekte smurrie krijg je er niet af, dan kan je beter de pan wegmikken en een nieuwe kopen. |
|
Daarom ga ik naar de snackbar (eigenlijk wel een reactie op alle posts in dit topic). |
|
Vandaag gegeten (erg lekker): Spaghetti met serranoham, pijnboompitten en rucola. Spaghetti in bouillon koken. Ondertussen pijnboompitten roosteren en in een schaal doen, ham bakken aan beide kanten en in stukken scheuren en in de schaal erbij doen. Rucola erbij gooien in de schaal. Zout, peper en bruschetta er overheen gooien (hoeveelheden naar eigen voorkeur). Spaghetti erbij met een scheutje van de bouillon waar het in gekookt heeft. Alles door elkaar roeren en smakelijk eten maar! Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht. |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |