|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
quote: Kruiden haha Het is de lichtinval ;') |
|
Haha. |
|
Vanmiddag: salade met überverse grijze garnalen |
|
Straks een broccoli-courgette quiche in elkaar draaien, met pesto, pijnboompitten en veel oude kaas. come down easy || http://www.last.fm/user/Panzerke |
|
Zondag koken met ER, voorgerecht wordt iets met coquilles, hoofdgerecht iets met lamsrack. |
|
Gisteren gemaakt: aardappeltjes in de schil uit de oven, lekker gekruid natuurlijk. Daarnaast een mix van paprika, tomaat en sinaasappel, ook uit de oven. Daarbij een schnitzel die vantevoren flink in de cajunkruiden is gezet. Smaakte goed Zometeen de markt effe op, en vanavond weer effe wat lekkers maken spelfout weggehaald... |
|
quote: nu een tosti met kruidenboter, grillham en cheddar Je moeder. |
|
Morgen ga ik gevulde puntpaprika´s maken. Pittig gekruid gehakt erin, peper natuurlijk en een plakje kaas erop. Poosje in de oven en smullen maar. Voor zondag ga ik gemarineerde spare ribs maken. spelfout weggehaald... |
|
dr zijn nu ergens een paar turken voor me ad slag met wat shoarma en aardappeltjes enzo |
|
quote: Gatver, die trekken zich af boven de knoflooksaus lees ik net...... spelfout weggehaald... |
|
lal o dat deden ze vroeger ook altijd al ja ;p |
|
Hehe, eet smakelijk spelfout weggehaald... |
|
ja thanks man [edit]oja laatst wel een stuk vlees lekker klaar gemaakt *huhuh* riblap ve halve kilo met zout & peper (zwarte) ff bruin gebakken in vloeibare margarine in de braadpan, plens water er bij in, blokje bouillon, een ui grof gesneden dr bij in, van die blaadjes dr bij in (ik kan even niet op de naam komen :s), 2u laten sudderen (veel water is dan verdampt), pan aangevuld met krieltjes, deksel dr weer op en na een kwartier die pan leeggegeten. Damn [edittypohoerriblab_p] [Dit bericht is gewijzigd door FRNK op 03-10-2008 20:05] |
|
spelfout weggehaald... |
|
Gisteren home-made mosselen/frit met een licht mosterdsausje. 8 kilo voor 4 man |
|
Ben Cha Siu aan het maken... spelfout weggehaald... |
|
quote: Laurierblaadjes gok ik... |
|
Zaterdag gemaakt, smaakte heerlijk: Gevulde puntpaprika´s. Paprika´s in de lengte door midden snijden, zaad en zaadlijsten verwijderen. Gehakt kruiden en braden. Champignons snijden (klein) en bakken. Champignons door het gehakt mengen en af laten koelen. Vervolgens de gehalveerde paprika´s met het mengsel vullen. Daarna afdekken met kaas. Wat stukjes verse peper erop. Vervolgens in de oven tot de kaas flink gesmolten is (ongeveer een kwartier op 200 graden), en smullen maar. spelfout weggehaald... |
|
quote:gatverdamme. Fuck the world and fuck you |
|
Laten we ook even zeggen wat we gaan eten. Gadverdamme, bloemetjes cultuurtje hier. [Dit bericht is gewijzigd door R. op 06-10-2008 14:19] |
|
Net als in de andere topics hoef je hier dan ook niet te posten. Toedeledokie en eet smakelijk. |
|
Ben ik de enige die prei een ontzettend underrated stuk groente vind? |
|
BIC! Collectively the Village People have sold 85 million albums and singles, and they regularly tour Australia. |
|
quote: klopt, prei for teh win! al moet ik zeggen dat ik het zelf nog nooit gemaakt heb... Je moeder. |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |