IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Eten en of koken [deel 2] Vorige pagina | Volgende pagina
MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 22-03-2010 18:07 by MMayo Profiel van MMayo

quote:
Op 22 March 2010 17:39 schreef M. het volgende:
Morgen vegetarische lamsbout met soja-zwezerik? Boeuf bourguignon sans le boeuf? Of toch maar een grote shoarma zonder shoarma?




quote:
Op 22 March 2010 17:43 schreef Crypt_666 het volgende:
Hahaha, ik snap je wel..maar ik maak er niet zo'n punt van lol.

ga je het proberen?


Ja nu je het zegt, ik zal er niet om kunnen slapen omdat jij het antwoord niet weet. Morgen maar even langs bij de therapeut.

En nee.


Crypt_666
Cumaholic
Usericon van Crypt_666
Posted 22-03-2010 18:12 by Crypt_666 Profiel van Crypt_666

Tss, en er wel commentaar op hebben, lame.

post anders een recept? ben ik wel benieuwd naar wat jij naar binnen werkt...

[Dit bericht is gewijzigd door Crypt_666 op 22-03-2010 18:13]


Evil Dick


MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 22-03-2010 18:13 by MMayo Profiel van MMayo

quote:
Op 22 March 2010 18:12 schreef Crypt_666 het volgende:
Tss, en er wel commentaar op hebben.


Een vraag.. het was een vraag.
Met je commentaar.


Crypt_666
Cumaholic
Usericon van Crypt_666
Posted 22-03-2010 18:14 by Crypt_666 Profiel van Crypt_666

Shit, jij post snel...


Evil Dick


MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 22-03-2010 18:15 by MMayo Profiel van MMayo

Sneller dan vegazooi.. *tudududududuu*
Hier vandaag biefstuk, aardappels en boontjes. Hmm!


Crypt_666
Cumaholic
Usericon van Crypt_666
Posted 22-03-2010 18:15 by Crypt_666 Profiel van Crypt_666

quote:
Op 22 March 2010 18:13 schreef MMayo het volgende:
Een vraag.. het was een vraag.
Met je commentaar.
Wat jij wil joh...Misschien bak ik die duif wel op, die ik vanmiddag de nek heb moeten omdraaien...


Evil Dick


MMayo
Whut?
Usericon van MMayo
Posted 22-03-2010 18:16 by MMayo Profiel van MMayo

quote:
Op 22 March 2010 18:15 schreef Crypt_666 het volgende:
Wat jij wil joh...Misschien bak ik die duif wel op, die ik vanmiddag de nek heb moeten omdraaien...


Ingrediënten voor 4 personen

•2 Anjou duiven
•boter
•4 plakjes ganzenlever a ca. 40 gram
•1 truffel
•VOOR DE SAUS;
•5 dl madera
•1 laurierblaadje
•5 dl slagroom

Voorbereiding
Verwarm de oen voor.

Bereidingswijze
Kook voor de saus de madera met de laurier in tot ca. 2 dl. Voeg de slagroom toe en kook het geheel in tot sausdikte, Verwijder het laurierblaadje. Let op: de slagroom gaat makkelijk schiften. Dus gebruik vlak voor het serveren een staafmixer om de saus weer glad te krijgen. Braad de duiven aan in hete boter en braad ze vervolgens in de op 250 graden voorverwarmde oven in 10-15 minuten rose. Neem de duiven uit de oven en laat ze, afgedekt met aluminiumfolie, 20 minuten rusten. Been de duifjes uit en warm ze ongeveer 30seconden in de oven op. Bak de ganzenlever in een hete anti -aanbak koekenpan snel om en om. Leg de ganzenlever op de duif, schep de saus er op en schaaf de truffel over het gerecht.


Eet smakelijk!


Crypt_666
Cumaholic
Usericon van Crypt_666
Posted 22-03-2010 18:17 by Crypt_666 Profiel van Crypt_666

Thanks voor het recept!


Evil Dick


Hagal
Usericon van Hagal
Posted 22-03-2010 22:04 by Hagal Profiel van Hagal

Ik heb dit weekend weer een hele berg taarten gemaakt maar ik zal jullie de foto's besparen ;P


Heroin is sooo passé, it's CAKE at the moment. A DIRTY MIND IS A JOY FOREVER


FRNK
Thin out the numbers!
Usericon van FRNK
Posted 22-03-2010 22:09 by FRNK Profiel van FRNKhttp://myspace.com/frnk

nee, posten! :p

hm eten.. net een pizza margarita belegd met salami, rode ui, jalapenos en extra geraspte kaas. was nice.


Hagal
Usericon van Hagal
Posted 22-03-2010 22:22 by Hagal Profiel van Hagal

klinkt goed die pizza, ik kook tegenwoordig helemaal niet meer hehe

Deze was voor de verjaardag van ingmar met zijn bandleden hehe


en deze twee waren 'semi-opdrachtjes'




[Dit bericht is gewijzigd door Hagal op 22-03-2010 22:23]


Heroin is sooo passé, it's CAKE at the moment. A DIRTY MIND IS A JOY FOREVER


FRNK
Thin out the numbers!
Usericon van FRNK
Posted 22-03-2010 22:26 by FRNK Profiel van FRNKhttp://myspace.com/frnk

lol wow! dat doe je mooi :D
semi-opdracht? cursusje banketbakker aan't doen ofzo?


Hagal
Usericon van Hagal
Posted 22-03-2010 22:27 by Hagal Profiel van Hagal

Semi in de zin van 'ik doe dit als hobby maar als vrienden een taart willen en me willen betalen wil ik best een uitzondering maken' Maar nee ik volg geen cursus, zou wel willen maar dat is vrij duur


Heroin is sooo passé, it's CAKE at the moment. A DIRTY MIND IS A JOY FOREVER


FRNK
Thin out the numbers!
Usericon van FRNK
Posted 22-03-2010 23:24 by FRNK Profiel van FRNKhttp://myspace.com/frnk

ah haha, da's mooi o leek zo dat je een cursus gedaan had omdat het er zo goed uit ziet maar kheb dr ook geen verstand van hehe.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 22-03-2010 23:24 by bastianus Profiel van bastianus

Die band en die Bob de Bouwer zijn echt te gek. Al smaken ze mierzoet vermoed ik.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Hagal
Usericon van Hagal
Posted 22-03-2010 23:29 by Hagal Profiel van Hagal

quote:
Op 22 March 2010 23:24 schreef FRNK het volgende:
ah haha, da's mooi o leek zo dat je een cursus gedaan had omdat het er zo goed uit ziet maar kheb dr ook geen verstand van hehe.


Nou ik heb wel een workshop gedaan

quote:
Op 22 March 2010 23:24 schreef bastianus het volgende:
Die band en die Bob de Bouwer zijn echt te gek. Al smaken ze mierzoet vermoed ik.

thanks, de marsepein is idd wel zoet ja, daarom vul ik meestal met iets fris als citroensmaak, dat trekt het weer wat recht

[Dit bericht is gewijzigd door Hagal op 22-03-2010 23:31]


Heroin is sooo passé, it's CAKE at the moment. A DIRTY MIND IS A JOY FOREVER


Panzerke
Usericon van Panzerke
Posted 22-03-2010 23:35 by Panzerke Profiel van Panzerkehttp://www.last.fm/user/Panzerke

quote:
Op 22 March 2010 17:34 schreef MMayo het volgende:
Dat sojakip he, waarom noem je het kip als het eigenlijk gewoon sojazooi is? Waarom willen vega's wel nepkip/gehakt/burgers eten? Geef het dan een andere naam, ipv van vleesfakers. [/altijd al willen weten]

Ik weet niet of ze landelijk al te krijgen zijn, maar hier in Wageningen hebben ze een tijdje een proef gedaan met allemaal nieuwe vleesvervangers die er echt uizagen en smaakten als vlees. Niet zomaar een sojalap maar ook echt gevormd als kippenpoot, portie garnalen of slavink.
Verder eet ik nooit Valess, quorn of sojaspul, vind het veel leuker en lekkerder om fatsoenlijk vegetarisch te koken.



bastianus
Usericon van bastianus
Posted 22-03-2010 23:37 by bastianus Profiel van bastianus

Ik eet regelmatig vegetarisch, maar dan met zelfgemaakte dingen. B.v. tomatentaart, worteltaart of een zelfgemaakte burger met b.v. kikkererwten en maïs. Beter dan die voorgeproduceerde troep.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Hypnos
Godmadeself
Usericon van Hypnos
Posted 24-03-2010 0:20 by Hypnos (Hoofdredacteur) Profiel van Hypnos



signature


Mottighaerd
Yarp
Usericon van Mottighaerd
Posted 24-03-2010 0:34 by Mottighaerd Profiel van Mottighaerdhttp://www.last.fm/user/flepmelg

Why god damnit, WHY?!


Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off.


Nix
Usericon van Nix
Posted 24-03-2010 20:27 by Nix Profiel van Nix

Olijfolie, 3 teentjes knoflook, zout, uitje, 2 lepels philadelphia, beetje water, 3,5 eetlepels citroensap en doperwtjes. Door elkaar en dat mengen met rijst.

Heerlijk.


I generally avoid temptation...unless I can't resist it.


Schaep
Usericon van Schaep
Posted 24-03-2010 21:22 by Schaep Profiel van Schaep

Wat een armoede, die stoom-maaltijden.

Toch nog maar even een pizza in de oven gestopt.



Mottighaerd
Yarp
Usericon van Mottighaerd
Posted 24-03-2010 22:40 by Mottighaerd Profiel van Mottighaerdhttp://www.last.fm/user/flepmelg

Hamlapjes in reepjes
Paar knoflook teentjes
Gesneden verse gember
Sesamzaadjes
Paprika
Zwammen
Zakje Oosterse wokgroenten (diepvries, vet handag )

Als saus een mix van ketjap, sweet chili en nog een klein beetje zoetzure woksaus die ik nog over had.

Aan het end reepjes gebakken ei, ringetjes bosui en de noodels erbij gooien. Mengen en helemaal goed.


Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off.


Crypt_666
Cumaholic
Usericon van Crypt_666
Posted 25-03-2010 7:01 by Crypt_666 Profiel van Crypt_666

Klinkt goed, ga ik vandaag eens proberen.


Evil Dick


Mottighaerd
Yarp
Usericon van Mottighaerd
Posted 26-03-2010 9:29 by Mottighaerd Profiel van Mottighaerdhttp://www.last.fm/user/flepmelg

Nja, vriend zou eerst eigenlijk lasagne gaan maken. Maar hij moest langer werken dan verwacht dus heb ik snel even iets in elkaar gedraaid omdat het anders allemaal zo laat zou worden.

Gister weer spinazie taartjes gemaakt, recept staat ergens aan het eind van het vorige topic. Blijft een winner.


Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen