IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Eten en of koken [deel 2] Vorige pagina | Volgende pagina
Shamandalie
Usericon van Shamandalie
Posted 19-04-2010 14:11 by Shamandalie Profiel van Shamandaliehttp://www.neeikwilgeenchips.hyves.nl

Nee, hadden we niet.


SQT
Usericon van SQT
Posted 19-04-2010 14:11 by SQT Profiel van SQThttp://basswinkels.blogspot.se/

@ Dentz
Nee, met opzet.

[Dit bericht is gewijzigd door SQT op 19-04-2010 14:12]


Dentz
Usericon van Dentz
Posted 19-04-2010 14:12 by Dentz Profiel van Dentz

quote:
Op 19 april 2010 14:11 schreef SQT het volgende:
@ Dentz
Nee, met opzet.

Dat zijn de echten.


... Ik houd niet zo van metal door mijn grindcore.


Silence
Usericon van Silence
Posted 23-04-2010 14:51 by Silence Profiel van Silence

Vanavond een koude pasta salade maken, met iig groene pesto, van die magere kipreepjes, pijnboompitjes, rucola, tomaatjes, mais, uitje en paprika ofzo.

Weten mensen daar meer lekkere recepten mee, dat wil ik wel vaker eten.


Ermilze
Usericon van Ermilze
Posted 23-04-2010 15:09 by Ermilze Profiel van Ermilze

Pasta met zalm en broccoli is ook super lekker
Gewoon pasta koken, broccoli bakken, de zalmreepjes er ook bij bakken, klein beetje creme fraiche en klaar!

Vanavond: Aardappelgartin ovenschotel van knorr


Mottighaerd
Yarp
Usericon van Mottighaerd
Posted 23-04-2010 15:24 by Mottighaerd Profiel van Mottighaerdhttp://www.last.fm/user/flepmelg

quote:
Op 23 april 2010 14:51 schreef Silence het volgende:
Vanavond een koude pasta salade maken, met iig groene pesto, van die magere kipreepjes, pijnboompitjes, rucola, tomaatjes, mais, uitje en paprika ofzo.

Weten mensen daar meer lekkere recepten mee, dat wil ik wel vaker eten.


Nee, helaas niet. Ben niet zo van de koude pasta. Toen meneer Mottighaerd nog avond dienst draaide kocht ik wel eens van die bakjes, maar at dan alleen de sla en niet de pasta


Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off.


Panzerke
Usericon van Panzerke
Posted 23-04-2010 16:03 by Panzerke Profiel van Panzerkehttp://www.last.fm/user/Panzerke

quote:
Op 23 april 2010 14:51 schreef Silence het volgende:
Vanavond een koude pasta salade maken, met iig groene pesto, van die magere kipreepjes, pijnboompitjes, rucola, tomaatjes, mais, uitje en paprika ofzo.

Weten mensen daar meer lekkere recepten mee, dat wil ik wel vaker eten.

Feta en olijven erin, eventueel de kip en mais weg.



Silence
Usericon van Silence
Posted 23-04-2010 16:09 by Silence Profiel van Silence

quote:
Op 23 april 2010 15:24 schreef Mottighaerd het volgende:
Nee, helaas niet. Ben niet zo van de koude pasta. Toen meneer Mottighaerd nog avond dienst draaide kocht ik wel eens van die bakjes, maar at dan alleen de sla en niet de pasta
In die bakjes vind ik het ook vies, en liet ik de pasta ook liggen, maar zelf gemaakt en vers vind ik het wel lekker.

@ Panzerke: Ik houd niet zo van kaas/feta.


Mottighaerd
Yarp
Usericon van Mottighaerd
Posted 23-04-2010 16:12 by Mottighaerd Profiel van Mottighaerdhttp://www.last.fm/user/flepmelg

Ow, zelfgemaakt heb ik nog nooit gedaan. Misschien van de zomer maar eens doen

Ga trouwens aankomende week weer zelf soep maken, iig met gerookte kip, champignons en bosuitjes. De rest weet ik nog niet.


Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off.


Crypt_666
Cumaholic
Usericon van Crypt_666
Posted 23-04-2010 21:15 by Crypt_666 Profiel van Crypt_666

Ook maar weer eens de Herman den Blijker uitgehangen, en even in de keuken rondgehangen, en dit kwam op m´n bord terecht,en later in de hongerige maag:

Spaghetti bolognese
ongv 350 gram gehakt (half om half)
1 zakje gehaktkruiden
spaghetti
1 ei
kant en klare tomaten/pasta saus (maakt niet zo uit welke)
1 courgette
1 grote ui (of 2 of 3 kleine)
geraspte 30+ kaas

Meng het gehakt met het ei en de kruiden en draai en balletjes van. Snijd de courgette in blokjes (van ongv 1cm). Snipper de ui.
Bak de gehaktballetjes ongeveer 10 minuten tot ze bijna gaar zijn, gooi de ui er bij. Als de ui doorzichtig en geslonken is de courgette er bij doen en bak nog 7 minuten.
Kook ondertussen de pasta.
Doe de saus bij de gehaktballetjes en laat opwarmen in 5 minuten op laag vuur.

Opscheppen en kaas er over strooien!





[Dit bericht is gewijzigd door Crypt_666 op 23-04-2010 21:16]


Evil Dick


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 23-04-2010 21:16 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

En dan je pik erin stoppen?


Crypt_666
Cumaholic
Usericon van Crypt_666
Posted 23-04-2010 21:17 by Crypt_666 Profiel van Crypt_666

quote:
Op 23 april 2010 21:16 schreef WhiteRider het volgende:
En dan je pik erin stoppen?
Nee die stop ik liever in de reet van lekkere jonge knulletjes.

[Dit bericht is gewijzigd door Crypt_666 op 23-04-2010 21:18]


Evil Dick


Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 23-04-2010 21:18 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

quote:
Op 23 april 2010 21:17 schreef Crypt_666 het volgende:
Nee dat doe ik bij voorkeur in de reet van lekkere jonge knulletjes.

Geboortedatum: Woensdag 14 Februari 1990

Jong genoeg?


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 23-04-2010 21:18 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

Ik sta al voorover, kom er maar in.


Crypt_666
Cumaholic
Usericon van Crypt_666
Posted 23-04-2010 21:19 by Crypt_666 Profiel van Crypt_666

quote:
Op 23 april 2010 21:18 schreef Jenje het volgende:
Geboortedatum: Woensdag 14 Februari 1990

Jong genoeg?
Goed te doen!

en lamme klote pc...maandag eerst een nieuwe eisen.


Evil Dick


Crypt_666
Cumaholic
Usericon van Crypt_666
Posted 23-04-2010 21:20 by Crypt_666 Profiel van Crypt_666

quote:
Op 23 april 2010 21:18 schreef WhiteRider het volgende:
Ik sta al voorover, kom er maar in.
Ben je nog maagd van achter? Dan vind ik het extra lekker.


Evil Dick


Silence
Usericon van Silence
Posted 23-04-2010 22:14 by Silence Profiel van Silence

Pasta-salade was een succes!
Pasta gekookt, niks bijzonder, beetje zout en olie bij.
Toen uitjes gesnipperd, flinke tomaat klein gesneden, teen knoflook geperst en met 2 eetlepels groene pesto gemengd + wat verse basilicum. Dat in een pannetje gooien, even kort bakken. Toen van die magere kipreepjes(hamreepjes kan ook) erbij, even roeren en warm laten worden.

Pasta is ondertussen afgekoeld, hier gooi je wat olie overheen om het het zacht en net te houden. Vervolgens mais, paprikastukjes, sla door heen, daarna de warme prut (die moet wel lauw zijn), flink roeren: smullen maar!

Volgende keer ook zongedroogde tomaatjes en pijnboompitjes erdoor.


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 23-04-2010 22:32 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

Zongedroogde tomaat erdoor lijkt me een erg slecht plan. Veel te overheersend t.o.v. de rest. Ik gebruik zongedroogde tomaten alleen maar in tapenade enzo, niet zo los.


Silence
Usericon van Silence
Posted 23-04-2010 22:33 by Silence Profiel van Silence

Ook niet als je 'm flink zou versnipperen? Misschien kan ik i.p.v. dat ook een keer rode pesto proberen. Was de eerste keer dat ik 't zo maakte, maar was best lekker.


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 23-04-2010 22:35 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

Als je 'm flink versnippert ben je die 'rozijnachtige' smaak ook kwijt denk ik. Doe dan gewoon rozijnen erdoorheen. Gebeurt ook vaak, maar scheelt je snijden.

[Dit bericht is gewijzigd door WhiteRider op 23-04-2010 22:36]


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 23-04-2010 22:36 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 23 april 2010 22:14 schreef Silence het volgende:
Pasta-salade was een succes!
Pasta gekookt, niks bijzonder, beetje zout en olie bij.
Toen uitjes gesnipperd, flinke tomaat klein gesneden, teen knoflook geperst en met 2 eetlepels groene pesto gemengd + wat verse basilicum. Dat in een pannetje gooien, even kort bakken. Toen van die magere kipreepjes(hamreepjes kan ook) erbij, even roeren en warm laten worden.

Pasta is ondertussen afgekoeld, hier gooi je wat olie overheen om het het zacht en net te houden. Vervolgens mais, paprikastukjes, sla door heen, daarna de warme prut (die moet wel lauw zijn), flink roeren: smullen maar!

Volgende keer ook zongedroogde tomaatjes en pijnboompitjes erdoor.
Ik vind mayonaise met een paar geperste tenen knoflook erdoor altijd lekker als dressing in pastasalade, met wat peper en zout. En dan met gerookte kip. Kappertjes erin is ook lekker. En qua groente kan je gewoon diezelfde doen als die van jou, maar dan zou ik de pesto eruit laten, anders wordt het een teveel aan smaken.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 23-04-2010 22:37 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

quote:
Op 23 april 2010 22:36 schreef bastianus het volgende:
Ik vind mayonaise met een paar geperste tenen knoflook erdoor altijd lekker als dressing in pastasalade, met wat peper en zout. En dan met gerookte kip. Kappertjes erin is ook lekker. En qua groente kan je gewoon diezelfde doen als die van jou, maar dan zou ik de pesto eruit laten, anders wordt het een teveel aan smaken.


Kappertjes...

Helemaal van genezen sinds ik in een hotel in Brussel een filet americain-steak heb gegeten, helemaal volgepropt met kappertjes.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 23-04-2010 22:40 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 23 april 2010 22:37 schreef WhiteRider het volgende:
Kappertjes...

Helemaal van genezen sinds ik in een hotel in Brussel een filet americain-steak heb gegeten, helemaal volgepropt met kappertjes.
Die combi snap ik ook niet. Je moet er ook maar een paar gebruiken, handjevol. De smaak gaat wel heel snel overheersen.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 23-04-2010 22:42 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

Het zat erin, erop, eronder, erdoorheen, ernaast en erbij.

Ik had honger en heb m'n best gedaan, maar schuif ze nu altijd aan de kant.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 23-04-2010 22:45 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 23 april 2010 22:42 schreef WhiteRider het volgende:
Het zat erin, erop, eronder, erdoorheen, ernaast en erbij.

Ik had honger en heb m'n best gedaan, maar schuif ze nu altijd aan de kant.
Zonde van die steak dan. Sowieso smaakt een steak het beste als je goed vlees hebt, met alleen peper en zout. Ik snap die combinatie met filet americain al niet.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen