IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Eten en of koken [deel 2] Vorige pagina | Volgende pagina
WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 23-04-2010 22:47 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

Eh, nee, de steak was filet americain. Gewoon dat, verder niks.

In tartaarvorm. Rond en hoog met kappertjes.




Geen succes.



Niet te doen.

[Dit bericht is gewijzigd door WhiteRider op 23-04-2010 22:48]


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 23-04-2010 22:54 by bastianus Profiel van bastianus

Rare combi ja. Toch kunnen sommige aanvankelijk aparte combi's ook heel lekker zijn. B.v. zuurkoolschotel met shoarma, vlees-vis of vlees-kaascombinaties, kool en sla met warme pasta, sauzen met ontbijtkoek of stroop etc.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


Mottighaerd
Yarp
Usericon van Mottighaerd
Posted 23-04-2010 23:28 by Mottighaerd Profiel van Mottighaerdhttp://www.last.fm/user/flepmelg

Gadverdamme zeg
Nou ben ik zelf over het algemeen ook geen fan van kappertjes.
En is dat nou een rauw ei bovenop?


Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off.


WhiteRider
Usericon van WhiteRider
Posted 23-04-2010 23:31 by WhiteRider Profiel van WhiteRider

Zal wel gepocheerd zijn.

Dat er bij mij overigens niet op.


FRNK
Thin out the numbers!
Usericon van FRNK
Posted 24-04-2010 0:25 by FRNK Profiel van FRNKhttp://myspace.com/frnk

quote:
Op 23 april 2010 22:54 schreef bastianus het volgende:
..vlees-kaascombinaties..





NotYourBitch
***
Usericon van NotYourBitch
Posted 24-04-2010 4:46 by NotYourBitch Profiel van NotYourBitch

quote:
Op 23 april 2010 22:47 schreef WhiteRider het volgende:



Niet te doen.

Is dat niet gewooon Steak Tartare?
En ja bovenop rauw eigeel.


=)


Mottighaerd
Yarp
Usericon van Mottighaerd
Posted 26-04-2010 16:23 by Mottighaerd Profiel van Mottighaerdhttp://www.last.fm/user/flepmelg

Vandaag weer soep gemaakt.

- Beetje olijfolie in de soeppan doen
- Knoflook persen en even laten glaceren
- Gerookt kipfiletje in kleine stukjes snijden en toevoegen
- Dun gesneden prei, wortel en zwammen mix toevoegen
- Afblussen met wat witte wijn
- Zooitje water met boullion blokjes toevoegen
- Kruiden naar smaak
- Als allerlaatste dun gesneden bosuit en een half bakje taugé even meewarmen.

Erg goed te doen!


Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off.


Silence
Usericon van Silence
Posted 01-05-2010 19:11 by Silence Profiel van Silence

Straks een soort turkse-wrap-pizza eten. Gewoon op een wrap, maar met de ingrediënten van een Turkse pizza. De basis ga ik maken van verse tomaten, beetje tomatenpuree, uitje, knoflookteentje, gehakt, peper, zout, chiliflakes, beetje paprikapoeder en bieslook.

Dat dus over de wrap smeren, komkommer en salade over de pizza heen. We hebben 4 soorten sambal in huis + meerdere varianten knoflooksaus, moet wel lekker worden!


Mottighaerd
Yarp
Usericon van Mottighaerd
Posted 04-05-2010 19:41 by Mottighaerd Profiel van Mottighaerdhttp://www.last.fm/user/flepmelg

Ben nu bezig om een rollade te braden
Daarbij komen asperges gewikkeld in ham
Een gekookt eitje
en zoete aardappeltjes


Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off.


Crypt_666
Cumaholic
Usericon van Crypt_666
Posted 04-05-2010 19:43 by Crypt_666 Profiel van Crypt_666

quote:
Op 4 mei 2010 19:41 schreef Mottighaerd het volgende:
Ben nu bezig om een rollade te braden
Daarbij komen asperges gewikkeld in ham
Een gekookt eitje
en zoete aardappeltjes
klinkt goed, deze ga ik binnenkort ook eens doen.


Evil Dick


Forever After
Fading to Black
Usericon van Forever After
Posted 04-05-2010 19:48 by Forever After Profiel van Forever After

Heute een pizza.


 


Mottighaerd
Yarp
Usericon van Mottighaerd
Posted 07-05-2010 20:17 by Mottighaerd Profiel van Mottighaerdhttp://www.last.fm/user/flepmelg

Weer bezig met een experiment:

2 mooie platte stukken rundvlees van den keurslager
Oprollen met een stuk mozzarella, vastbinden met kookgaren
Kruiden naar smaak
Aanbraden en in de oven garen.

Daarbij:
Gewokte verse spinazie met demi crème fraîche
Knoflook
Zwammen
(magere) Bacon
De overige mozzarella
Pijnboompitjes
Sherry tomaatjes

En gebakken krieltjes.

Geen idee hoe dit gaat uitpakken, maar op papier klinkt het alvast



Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off.


Crypt_666
Cumaholic
Usericon van Crypt_666
Posted 07-05-2010 20:19 by Crypt_666 Profiel van Crypt_666

Damn, sounds good....wil je niet een keer voor mij koken?


Evil Dick


Mottighaerd
Yarp
Usericon van Mottighaerd
Posted 07-05-2010 21:09 by Mottighaerd Profiel van Mottighaerdhttp://www.last.fm/user/flepmelg

Holy shit, dat was serieus echt TE lekker!
Die gaat mn receptenboek in.


Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 07-05-2010 22:41 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 7 mei 2010 20:17 schreef Mottighaerd het volgende:
Weer bezig met een experiment:

2 mooie platte stukken rundvlees van den keurslager
Oprollen met een stuk mozzarella, vastbinden met kookgaren
Kruiden naar smaak
Aanbraden en in de oven garen.

Daarbij:
Gewokte verse spinazie met demi crème fraîche
Knoflook
Zwammen
(magere) Bacon
De overige mozzarella
Pijnboompitjes
Sherry tomaatjes

En gebakken krieltjes.

Geen idee hoe dit gaat uitpakken, maar op papier klinkt het alvast


Dat klinkt goed!
Ik ga morgen ook weer eens uitgebreid koken. Vooraf eikenbladsla met peer en gerookte kip. En als hoofdgerecht fetabeignets met basilicum, pijnboompitten en tomatensaus erbij.

[Dit bericht is gewijzigd door bastianus op 07-05-2010 22:42]


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


De Ulk
Ulkamania!
Usericon van De Ulk
Posted 07-05-2010 22:45 by De Ulk Profiel van De Ulk

quote:
Op 7 mei 2010 22:41 schreef bastianus het volgende:
Vooraf eikenbladsla met peer


Ah, je vader eet ook mee?


Bareuh...


Mottighaerd
Yarp
Usericon van Mottighaerd
Posted 07-05-2010 22:48 by Mottighaerd Profiel van Mottighaerdhttp://www.last.fm/user/flepmelg

quote:
Op 7 mei 2010 22:41 schreef bastianus het volgende:
Dat klinkt goed!
Ik ga morgen ook weer eens uitgebreid koken. Vooraf eikenbladsla met peer en gerookte kip. En als hoofdgerecht fetabeignets met basilicum, pijnboompitten en tomatensaus erbij.


Ik kom ook een keer bij jou eten


Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off.


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 07-05-2010 22:51 by bastianus Profiel van bastianus

quote:
Op 7 mei 2010 22:48 schreef Mottighaerd het volgende:
Ik kom ook een keer bij jou eten
Jullie zijn van harte welkom. Laat maar weten als jullie een keer in de buurt van Noord-Brabant zijn.
quote:
Op 7 mei 2010 22:45 schreef De Ulk het volgende:
Ah, je vader eet ook mee?
Haha. Sjongejonge.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


varanus
HUISKAMERHOOLIGAN
Usericon van varanus
Posted 08-05-2010 9:56 by varanus (Speciaal lid) Profiel van varanus

Vanavond weer de Ballen van Satan en pittige kipspiesjes.


spelfout weggehaald...


Silence
Usericon van Silence
Posted 08-05-2010 10:16 by Silence Profiel van Silence

Lekkah.

En hoeveel sambal/chiliflakes gooi jij nou in die ballen?

[Dit bericht is gewijzigd door Silence op 08-05-2010 10:17]


Helnorsk
burn black
Usericon van Helnorsk
Posted 08-05-2010 17:38 by Helnorsk Profiel van Helnorsk

Nu een appeltaart aan het bakken, met echte vanillesuiker en kaneelpoeder dat ik uit Egypte mee heb genomen.
Het ruikt nu al lekker, nog 30 minuten en dan kan ie uit de oven.


Silence
Usericon van Silence
Posted 08-05-2010 18:50 by Silence Profiel van Silence

Ik kan niet wachten tot we hier een oven hebben. Heb altijd heel weinig met oven 'gekookt', wel veel zoetigheid gebakken. Maar heb nu al zin te experimenteren met hartige taarten en vlees en vis gerechten uit de oven.


Helnorsk
burn black
Usericon van Helnorsk
Posted 08-05-2010 19:31 by Helnorsk Profiel van Helnorsk

oh ik maak zo vaak een quiche!!En je kan vanuit een basis recept eindeloos afwisselen! Ik gebruik altijd gewoon bladerdeed als bodem (met een laagje paneermeel er op zodat de bodem niet zo nat wordt)
En dan is het een kwestie van vullen. Ik vind prei of spinazie altijd erg geschikt. Broccoli ook trouwens.
En dan met tonijn/zalm/spekjes
Vervolgens een mix van slagroom, kaas en 2 eieren om over de vulling te gieten. En dan 45 minuten in de oven.

damn, dat wordt weer quiche eten van de week!

Ben ook erg fan van die braadstomen zakjes voor kip uit de oven. Je mikt het in een zak en een uur later heb je heerlijke kip. fijn voor een luie dag!

edit: typtyfus



[Dit bericht is gewijzigd door Helnorsk op 08-05-2010 19:32]


Mottighaerd
Yarp
Usericon van Mottighaerd
Posted 08-05-2010 20:11 by Mottighaerd Profiel van Mottighaerdhttp://www.last.fm/user/flepmelg

Quiche! Wil ik binnenkort ook eens gaan maken. Lekk0rrrr
Geen idee hoe het moet, maar dat vogel ik dan nog wel uit.

Oh, en Bastianus, dat moet wel goedkomen dan De plannen voor een kookmeeting zitten ook nog steeds in mijn hoofd hehehe.

[Dit bericht is gewijzigd door Mottighaerd op 08-05-2010 20:13]


Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off.


Mottighaerd
Yarp
Usericon van Mottighaerd
Posted 11-05-2010 19:34 by Mottighaerd Profiel van Mottighaerdhttp://www.last.fm/user/flepmelg

Zometeen ga ik kipflappen fabriceren.
Een beetje zoals mijn spinazie taartjes, maar dan met andere ingrediënten.

Ben benieuwd of het gaat lukken.


Due to recent budget cuts and the continued decline of the economy, please note that The Light at the End of the Tunnel has been turned off.


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen