IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic Post Reply
Dit topic is 25 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Auteur:
Topic : Koken zonder Kvelgeest (eten en /of koken 5) Vorige pagina | Volgende pagina
SimsalaWim
Usericon van SimsalaWim
Posted 05-10-2024 22:34 by SimsalaWim Wijzig reactieProfiel van SimsalaWimQuote dit bericht

Plakjes vergeten te typen




Leerling aan de school der losbandigheid.


SimsalaWim
Usericon van SimsalaWim
Posted 05-10-2024 22:41 by SimsalaWim Wijzig reactieProfiel van SimsalaWimQuote dit bericht

je weet tog




Leerling aan de school der losbandigheid.


Freduk
Usericon van Freduk
Posted 07-10-2024 14:06 by Freduk Wijzig reactieProfiel van FredukQuote dit bericht

ei gekookt net.


Winter is coming


SimsalaWim
Usericon van SimsalaWim
Posted 14-10-2024 22:35 by SimsalaWim Wijzig reactieProfiel van SimsalaWimQuote dit bericht

Omdat vakantie, morgen gents stoofvlees maken. Ik heb de runderlappen vandaag al gekocht, 900 gram. Ik zeg met frieten.

https://www.hoogvliet.com/recept/gents-stoofvlees




Leerling aan de school der losbandigheid.


OPPEREINDBAAS
The user formerly known as EINDBAAS
Usericon van OPPEREINDBAAS
Posted 14-10-2024 22:40 by OPPEREINDBAAS Wijzig reactieProfiel van OPPEREINDBAASQuote dit bericht

Wat een raar recept. 30 minuten bereidingstijd, en vervolgens staat er 1,5 uur stoven


Dwazen die menen wijs te zijn, zijn de ergste dwazen.


SimsalaWim
Usericon van SimsalaWim
Posted 14-10-2024 22:44 by SimsalaWim Wijzig reactieProfiel van SimsalaWimQuote dit bericht

Ja, dat slaat nergens op. Anderhalf uur en een uur. En eerlijk, dat vind ik al kort.

Edit. Ik moet dus alleen bockbier, bruin brood en roomboter halen, rest al in huis.




[Dit bericht is gewijzigd door SimsalaWim op 14-10-2024 22:45]


Leerling aan de school der losbandigheid.


OPPEREINDBAAS
The user formerly known as EINDBAAS
Usericon van OPPEREINDBAAS
Posted 14-10-2024 23:20 by OPPEREINDBAAS Wijzig reactieProfiel van OPPEREINDBAASQuote dit bericht

quote:
Op 14 oktober 2024 22:44 schreef SimsalaWim het volgende:
Ja, dat slaat nergens op. Anderhalf uur en een uur. En eerlijk, dat vind ik al kort.


Ja lekker laten doorpruttelen tot het zowat uitelkaar valt.


Dwazen die menen wijs te zijn, zijn de ergste dwazen.


Freduk
Usericon van Freduk
Posted 15-10-2024 1:36 by Freduk Wijzig reactieProfiel van FredukQuote dit bericht

Dat is wel essentieel, ik zou zeggen dat het minimumtijden zijn. Qua stoven beter te lang dan te kort.
Leuke stad ook Gent.


Winter is coming


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 15-10-2024 6:56 by ElitE Wijzig reactieProfiel van ElitEQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/brambeer/

Ah ik verwachtte een berg suiker maar dit ziet er wel uit als een interessant recept!

Die Limburgers met hun "zuur"vlees hebben mij doen vrezen voor zuidelijk stoofvlees.


♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


KwelgeestIV
Haat is een deugd!
Usericon van KwelgeestIV
Posted 15-10-2024 8:17 by KwelgeestIV Wijzig reactieProfiel van KwelgeestIVQuote dit berichthttp://https://www.last.fm/user/kwellie

quote:
Op 15 oktober 2024 6:56 schreef ElitE het volgende:
Ah ik verwachtte een berg suiker maar dit ziet er wel uit als een interessant recept!

Die Limburgers met hun "zuur"vlees hebben mij doen vrezen voor zuidelijk stoofvlees.
Het gemiddelde bockbier is natuurlijk gewoon een karamelbom.


"Yalla ya Nasrallah, we will fuck you Inshallah, we will return you to Allah, with the entire Hezbollah" https://www.last.fm/user/kwellie


ElitE
Man Is But a Worm
Usericon van ElitE
Posted 15-10-2024 8:48 by ElitE Wijzig reactieProfiel van ElitEQuote dit berichthttp://www.last.fm/user/brambeer/

Oh volop suikers, maar ook de begeleidende stoffen en smaak naast de suikers.

En zelfs met 2 bockbiertjes haal je niet de hoeveelheden die ik ooit in een Limburgs suikerpotje had
Als je dat zo in de koffie zou flikkeren had je meer last van de suiker dan van de overige ingredienten.



♂ <o((((>< <o((((>< <o((((><
♀<o(((>< <o(((><


powertieke
Die by the Fjørd
Usericon van powertieke
Posted 15-10-2024 11:34 by powertieke Wijzig reactieProfiel van powertiekeQuote dit berichthttp://www.retribution.nl

Peperkoek, oud bruin en appelstroop hier.


"I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." -- Retribution ( http://www.retribution.nl/ http://www.facebook.com/retributionmetal ) -- The Assault ( http://www.facebook.com/ourotherrideisyourmomma )


KwelgeestIV
Haat is een deugd!
Usericon van KwelgeestIV
Posted 15-10-2024 11:38 by KwelgeestIV Wijzig reactieProfiel van KwelgeestIVQuote dit berichthttp://https://www.last.fm/user/kwellie

Only ossobuco met risotto alla milanese is real.


"Yalla ya Nasrallah, we will fuck you Inshallah, we will return you to Allah, with the entire Hezbollah" https://www.last.fm/user/kwellie


powertieke
Die by the Fjørd
Usericon van powertieke
Posted 15-10-2024 11:51 by powertieke Wijzig reactieProfiel van powertiekeQuote dit berichthttp://www.retribution.nl

Oikofoob!


"I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." -- Retribution ( http://www.retribution.nl/ http://www.facebook.com/retributionmetal ) -- The Assault ( http://www.facebook.com/ourotherrideisyourmomma )


bastianus
Usericon van bastianus
Posted 15-10-2024 12:41 by bastianus Wijzig reactieProfiel van bastianusQuote dit bericht

Stoofvlees? Ik zeg rendang maken.


Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht.


powertieke
Die by the Fjørd
Usericon van powertieke
Posted 15-10-2024 19:04 by powertieke Wijzig reactieProfiel van powertiekeQuote dit berichthttp://www.retribution.nl

Pinda zuurvlees.


"I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." -- Retribution ( http://www.retribution.nl/ http://www.facebook.com/retributionmetal ) -- The Assault ( http://www.facebook.com/ourotherrideisyourmomma )


Freduk
Usericon van Freduk
Posted 15-10-2024 22:47 by Freduk Wijzig reactieProfiel van FredukQuote dit bericht

Brasato al Barolo.


Winter is coming


SimsalaWim
Usericon van SimsalaWim
Posted 20-10-2024 18:56 by SimsalaWim Wijzig reactieProfiel van SimsalaWimQuote dit bericht

quote:
Op 14 oktober 2024 22:35 schreef SimsalaWim het volgende:
Omdat vakantie, morgen gents stoofvlees maken. Ik heb de runderlappen vandaag al gekocht, 900 gram. Ik zeg met frieten.

https://www.hoogvliet.com/recept/gents-stoofvlees





Omdat het vakantie was, was alles toch niet wat het leek. Dus vanmiddag er mee begonnen. In theorie zou het vlees 17.15 klaar zijn. Voor de zekerheid gewacht tot 18.00

Toen bij Domino's twee pizza's besteld, want het vlees wasmet twee vorken nog niet makkelijk uit elkaar te trekken. Dus het staat nog steeds op en ik denk dat ik om 21.00 even check, maar dan zal het wel klaar zijn en eten we het morgenavond.

Ik ben wel rebels geweest. Vlees en ui in een pan gebraden, zoals vermeld staat in het recept. En toen alles met het bier etcetera in de slowcooker gegooid, stand high.




Leerling aan de school der losbandigheid.


spectre
Usericon van spectre
Posted 20-10-2024 19:05 by spectre Wijzig reactieProfiel van spectreQuote dit bericht

mag ik wat vragen? in hoeverre is de alcohol uit het gerecht als het klaar is?


Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat


spectre
Usericon van spectre
Posted 20-10-2024 19:18 by spectre Wijzig reactieProfiel van spectreQuote dit bericht

ah, ik zie dat Leffe ook een 0,0 bruintje heeft


Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat


SimsalaWim
Usericon van SimsalaWim
Posted 20-10-2024 19:23 by SimsalaWim Wijzig reactieProfiel van SimsalaWimQuote dit bericht

Ik dacht dat de alcohol er na een paar uur helemaal weg was, maar niet dus.


Alcohol verdampt bij 78,4°. Je zou dus kunnen denken dat alle alcohol eruit is als je het even bij deze temperatuur laat staan. Het kan echter erg lang duren voordat alle alcohol uit een gerecht is. Zelfs na urenlange bereiding blijft er een beetje alcohol aanwezig in het gerecht.


https://www.jellinek.nl/vraag-antwoord/zit-er-nog-alcohol-in-een-gerecht-na-het-bereiden/




Leerling aan de school der losbandigheid.


spectre
Usericon van spectre
Posted 20-10-2024 20:01 by spectre Wijzig reactieProfiel van spectreQuote dit bericht

ik ga het eens proberen met een 0,0.. Dan is het zeker weg


Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat


SimsalaWim
Usericon van SimsalaWim
Posted 20-10-2024 20:06 by SimsalaWim Wijzig reactieProfiel van SimsalaWimQuote dit bericht

Ja, inderdaad, de alcohol heeft niet bepaald meerwaarde, lijkt me.

Geen idee waarom ik niet aan 0,0 dacht toen ik het bockbier kocht.




Leerling aan de school der losbandigheid.


Natural Disaster
The Dude
Usericon van Natural Disaster
Posted 20-10-2024 20:26 by Natural Disaster Wijzig reactieProfiel van Natural DisasterQuote dit berichthttp://www.nu.nl

Wees blij.



Rule #6 | Op 13 augustus 2021 22:26 schreef Eindbaas het volgende: "Het stelletje dwazen dat klakkeloos alles overneemt uit boekjes en dan denken te weten hoe de wereld in elkaar zit."


SimsalaWim
Usericon van SimsalaWim
Posted 20-10-2024 20:32 by SimsalaWim Wijzig reactieProfiel van SimsalaWimQuote dit bericht

Hoezo dan, zou het wel wat uitmaken qua smaak?

In principe sta ik niet te wachten op alcohol in mijn eten. Sterker, ok drink zelfs nooit alcohol bij het eten, hehe.




Leerling aan de school der losbandigheid.


Dit topic is 25 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Post reply Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen