|
Dit topic is 24 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 | ||||
Auteur: |
|
|
Plakjes vergeten te typen Leerling aan de school der losbandigheid. |
|
je weet tog Leerling aan de school der losbandigheid. |
|
ei gekookt net. Winter is coming |
|
Omdat vakantie, morgen gents stoofvlees maken. Ik heb de runderlappen vandaag al gekocht, 900 gram. Ik zeg met frieten. https://www.hoogvliet.com/recept/gents-stoofvlees Leerling aan de school der losbandigheid. |
|
Ja, dat slaat nergens op. Anderhalf uur en een uur. En eerlijk, dat vind ik al kort. Edit. Ik moet dus alleen bockbier, bruin brood en roomboter halen, rest al in huis. [Dit bericht is gewijzigd door SimsalaWim op 14-10-2024 22:45] Leerling aan de school der losbandigheid. |
|
quote: Ja lekker laten doorpruttelen tot het zowat uitelkaar valt. Dwazen die menen wijs te zijn, zijn de ergste dwazen. |
|
Dat is wel essentieel, ik zou zeggen dat het minimumtijden zijn. Qua stoven beter te lang dan te kort. Leuke stad ook Gent. Winter is coming |
|
Ah ik verwachtte een berg suiker maar dit ziet er wel uit als een interessant recept! Die Limburgers met hun "zuur"vlees hebben mij doen vrezen voor zuidelijk stoofvlees. ♂ <o((((>< <o((((>< <o((((>< ♀<o(((>< <o(((>< |
|
quote:Het gemiddelde bockbier is natuurlijk gewoon een karamelbom. "Yalla ya Nasrallah, we will fuck you Inshallah, we will return you to Allah, with the entire Hezbollah" https://www.last.fm/user/kwellie |
|
Oh volop suikers, maar ook de begeleidende stoffen en smaak naast de suikers. En zelfs met 2 bockbiertjes haal je niet de hoeveelheden die ik ooit in een Limburgs suikerpotje had Als je dat zo in de koffie zou flikkeren had je meer last van de suiker dan van de overige ingredienten. ♂ <o((((>< <o((((>< <o((((>< ♀<o(((>< <o(((>< |
|
Peperkoek, oud bruin en appelstroop hier. "I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." -- Retribution ( http://www.retribution.nl/ http://www.facebook.com/retributionmetal ) -- The Assault ( http://www.facebook.com/ourotherrideisyourmomma ) |
|
Only ossobuco met risotto alla milanese is real. "Yalla ya Nasrallah, we will fuck you Inshallah, we will return you to Allah, with the entire Hezbollah" https://www.last.fm/user/kwellie |
|
Oikofoob! "I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." -- Retribution ( http://www.retribution.nl/ http://www.facebook.com/retributionmetal ) -- The Assault ( http://www.facebook.com/ourotherrideisyourmomma ) |
|
Stoofvlees? Ik zeg rendang maken. Het radicale feminisme is niet eens een lachnummer meer: het is een karikatuur van een parodie op een klucht. |
|
Pinda zuurvlees. "I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." -- Retribution ( http://www.retribution.nl/ http://www.facebook.com/retributionmetal ) -- The Assault ( http://www.facebook.com/ourotherrideisyourmomma ) |
|
Brasato al Barolo. Winter is coming |
|
quote: Omdat het vakantie was, was alles toch niet wat het leek. Dus vanmiddag er mee begonnen. In theorie zou het vlees 17.15 klaar zijn. Voor de zekerheid gewacht tot 18.00 Toen bij Domino's twee pizza's besteld, want het vlees wasmet twee vorken nog niet makkelijk uit elkaar te trekken. Dus het staat nog steeds op en ik denk dat ik om 21.00 even check, maar dan zal het wel klaar zijn en eten we het morgenavond. Ik ben wel rebels geweest. Vlees en ui in een pan gebraden, zoals vermeld staat in het recept. En toen alles met het bier etcetera in de slowcooker gegooid, stand high. Leerling aan de school der losbandigheid. |
|
mag ik wat vragen? in hoeverre is de alcohol uit het gerecht als het klaar is? Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat |
|
ah, ik zie dat Leffe ook een 0,0 bruintje heeft Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat |
|
Ik dacht dat de alcohol er na een paar uur helemaal weg was, maar niet dus. Alcohol verdampt bij 78,4°. Je zou dus kunnen denken dat alle alcohol eruit is als je het even bij deze temperatuur laat staan. Het kan echter erg lang duren voordat alle alcohol uit een gerecht is. Zelfs na urenlange bereiding blijft er een beetje alcohol aanwezig in het gerecht. https://www.jellinek.nl/vraag-antwoord/zit-er-nog-alcohol-in-een-gerecht-na-het-bereiden/ Leerling aan de school der losbandigheid. |
|
ik ga het eens proberen met een 0,0.. Dan is het zeker weg Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat |
|
Ja, inderdaad, de alcohol heeft niet bepaald meerwaarde, lijkt me. Geen idee waarom ik niet aan 0,0 dacht toen ik het bockbier kocht. Leerling aan de school der losbandigheid. |
|
Wees blij. Rule #6 | Op 13 augustus 2021 22:26 schreef Eindbaas het volgende: "Het stelletje dwazen dat klakkeloos alles overneemt uit boekjes en dan denken te weten hoe de wereld in elkaar zit." |
|
Hoezo dan, zou het wel wat uitmaken qua smaak? In principe sta ik niet te wachten op alcohol in mijn eten. Sterker, ok drink zelfs nooit alcohol bij het eten, hehe. Leerling aan de school der losbandigheid. |
Dit topic is 24 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |