IndexProfielRegistrerenHelpActive TopicsSearch Inloggen
Index / Algemeen Nieuw Topic
Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Auteur:
Topic : Koken ist Krieg! Vorige pagina | Volgende pagina
Jenje
The power of the riff compels me
Usericon van Jenje
Posted 08-07-2003 10:36 by Jenje (Speciaal lid) Profiel van Jenje

quote:
Op 8 juli 2003 10:30 schreef Azagthoth het volgende:
Shit heej, ik moest wat water toevoegen aan olijfolie, aangezien ik alleen zonnebloemolie had, gebruikte ik dat maar. Dus ik gooi dat in de wok, zet de plaat aan.. ehm... dat moet je dus niet doen... Het begon te knetteren en spetteren als een gek en me hele keuken zat onder de olie.
BIG FUCKING DDDUUUHHH


Jakhals
Usericon van Jakhals
Posted 08-07-2003 11:02 by Jakhals Profiel van Jakhals

quote:
Op 7 juli 2003 2:13 schreef Claw het volgende:
Ja dat hard bakken, daar ben ik ook wel voor. Zachte drel-spekjes sucken. En eeuhm, zo'n lepel heb ik niet, dus het vet heb ik ook maar door de boerenkool heengegooid, dat maakt toch nie zo uit

't Is zomer! Dan ga je toch geen boerenkool eten!


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 08-07-2003 11:51 by Snaack Profiel van Snaack

quote:
Op 8 juli 2003 11:02 schreef Jakhals het volgende:
't Is zomer! Dan ga je toch geen boerenkool eten!


Hoezo niet?? Heerlijck!


Jakhals
Usericon van Jakhals
Posted 08-07-2003 11:54 by Jakhals Profiel van Jakhals

quote:
Op 8 juli 2003 11:51 schreef Snaack het volgende:
Hoezo niet?? Heerlijck!
Het is nu tijd voor komkommer, gourchette, peulen, postelein, erwten, wortels en kersen!


Dwaallicht
Usericon van Dwaallicht
Posted 08-07-2003 22:59 by Dwaallicht Profiel van Dwaallicht

quote:
Op 8 juli 2003 10:18 schreef JaneDoe het volgende:
Hoelang heb je eigenlijk geen vlees gegeten? Het lijkt me nl nogal een aanslag op je spijsvertering, als je tijden geen vlees gegeten hebt.

Het is zeer goed te doen. Normaal heb ik iets van 3,5 liter diarree per dag, en na een biefstukje is dat slechts zo'n 3,7 liter, dus dat valt nog aardig mee.


(maar inderdaad, ik merk er dus geen zak van. Al doe ik het erg voorzichtig aan, een stukje gevogelte soms, of een paar hapjes van wat lamsvlees. Ik moet zeggen dat het me vrij goed smaakt, maar niet echt überlekker. Maar op z'n tijd is het best te doen)


mislyd
hihi
Usericon van mislyd
Posted 08-07-2003 23:08 by mislyd Profiel van mislydhttp://mislyd.deviantart.com/

Zo, ik heb een pan gekocht. Dat is al een mooi begin he.


Not all who wander are lost. - JRR Tolkien


Claw
GRAFSTEEN DIAGRAMMEN!
Usericon van Claw
Posted 08-07-2003 23:19 by Claw Profiel van Clawhttp://www.aardtmann.tk/

quote:
Op 8 juli 2003 10:32 schreef ghoulliette het volgende:
als je een anti aanbak pan hebt hoeft het niet, dat spek het al vet genoeg van zichzelf


zijn er ook anti-verbrand en anti-misluk en auto-gaar pannen?


Death Metal heerscht! Check de nieuwe Suffocation en Prostitute Disfigurement!!! (Veel beter dan Doom Metal )


Dwaallicht
Usericon van Dwaallicht
Posted 08-07-2003 23:23 by Dwaallicht Profiel van Dwaallicht

quote:
Op 8 juli 2003 23:08 schreef mislyd het volgende:
Zo, ik heb een pan gekocht. Dat is al een mooi begin he.

Zo, zo.


Wat voor pan .

Vanavond heerlijk gegeten trouwens. Voor 9 man gekookt, gazpacho vooraf met ciabatta & zelfgemaakte kruidenboter, hoofdgerecht was gevulde paprika (met walnoot-mozzarellarisotto) en het dessert had m'n vriendin gemaakt, de één of andere franse lekkernij, iig was de materie opgebouwd uit vanille, ei, melk en suiker en heerschte het .

Oh ja en anti-misluk pannen bestaan wel, na drie maanden koken krijg je er gratis één en die ziet er precies hetzelfde uit als je eerdere pan.


aerodis
Usericon van aerodis
Posted 08-07-2003 23:25 by aerodis Profiel van aerodis

ik heb tosti's gemaakt



Kramy
Usericon van Kramy
Posted 08-07-2003 23:43 by Kramy Profiel van Kramyhttp://https://knekelputband.bandcamp.com/album/teloorgang

Ik heb een gebakken eitje voor mezelf gemaakt en eentje voor mijn zusje! met peper en zout! specerijuh!!!!!!

En ehmz, ik heb honig kerrysoup uit een pakje gemaakt

Komt allemaal wel goed



Ajakkes
Not a Metal-Head.
Usericon van Ajakkes
Posted 08-07-2003 23:46 by Ajakkes Profiel van Ajakkeshttp://Ajakkes.cu2.nl

Tacco's met als vulling:
Bruine bonen. (of eigenlijk rode maar ben naam kwijt)
Maïs.
Appel.
Tomaat.
en Sour Cream om het af te maken.

Het was eigenlijk best lekker.
(het was zondag, we zaten zonder geld en (bijna) zonder voorraad, dus we moesten het doen met wat we hadden.)




TotZiens


De Demoon
Usericon van De Demoon
Posted 08-07-2003 23:55 by De Demoon Profiel van De Demoon

hmmm, geen vleesch??? Schande!


Ajakkes
Not a Metal-Head.
Usericon van Ajakkes
Posted 09-07-2003 0:03 by Ajakkes Profiel van Ajakkeshttp://Ajakkes.cu2.nl

Als je met zn tweeën ben en er 1 vegetariër is moeten we het vlees maar een keertje overslaan.

En de vleesvervangers vergeten uit de vriezer te halen


TotZiens


Misanthrope
Il Principe
Usericon van Misanthrope
Posted 09-07-2003 0:09 by Misanthrope Profiel van Misanthrope

Een omelet, geel.


Gelijkheid is een uitvinding van het gepeupel om wraak te nemen op de sterken.


Snaack
Usericon van Snaack
Posted 09-07-2003 9:24 by Snaack Profiel van Snaack

quote:
Op 8 juli 2003 22:59 schreef Dwaallicht het volgende:
(maar inderdaad, ik merk er dus geen zak van. Al doe ik het erg voorzichtig aan, een stukje gevogelte soms, of een paar hapjes van wat lamsvlees. Ik moet zeggen dat het me vrij goed smaakt, maar niet echt überlekker. Maar op z'n tijd is het best te doen)


Bijzonder! Als ik per ongeluk vleesch binnenkrijg, ookal is het kippevet of vleesbouillon, ben ik gegarandeerd 3 dagen aan de racekak..

En waarom ben je nou weer vlees gaan eten (gewoon benieuwd..) ??

In de tijd dat ik het nu niet meer eet is het me alleen maar meer tegen gaan staan en dat is het verhaal dat ik van veel ex-vleeseters hoor.

Ik moet letterlijk kokhalzen als ik die bloederige lapjes in de supermarkt zie liggen


Dwaallicht
Usericon van Dwaallicht
Posted 09-07-2003 11:28 by Dwaallicht Profiel van Dwaallicht

Ik hou ook niet van bloederige lapjes en al helemaal niet van vleesch uit de supermarkt.

Enfin, ik heb een paar maanden terug in een restaurant een gevulde forel met panchetta besteld en toen het langskwam bleek dat panchetta een zeer mager soort spek is. En ik had al wat wijn op dus ik dacht 'ach welja' , ik moet zeggen, het smaakte uitstekend. Sindsdien heb ik nog twee of drie keer vlees gegeten, gerookte parelhoen (was ook lekker) en vorige week nog wat hapjes in een tapasbar. Dat ging wel.

Met de spijsvertering geen probleem. Ik vind vlees al snel wel erg overheersend en als ik een beetje eet heb ik wel weer genoeg gehad voor een maand of zo (ook al smaakt het me goed). Dus daar hou ik het maar bij, bovendien blijft de rest van de tijd het vegetarische dieet heerschen.


Shredhead
Usericon van Shredhead
Posted 17-07-2003 20:49 by Shredhead Profiel van Shredhead

Snel, lekker ende makkelijk (ben ik nu aan het eten) wanneer men weinig zin/tijd heeft:

Voor 1 persoon

nodig:
pandang rijst
1 potje erwtjes + worteltjes
250 gr half om half gehakt
1 grote ui
sambal
1,5 eetlepel kecap
1/2 lombok
2 teentjes knoflook
3 dikke champignons
1 eetlepel olifjolie

- men koke de pandangrijst
- men warme op, erwtjes en worteltjes
- men snijde de ui in snippers evenals de lombok. Snijd de champignons in kleine stukjes. Men perse of fijnhakke de knoflook en men verhitte den olijfolie en men flikkere het gehakt erbij. Even aanbraden en men pleure de kecap en sambal erbij en men roere zodat de kecap gelijkmatg verdeeld. Vervolgens mikke men de fijngehakte ui,lombok, champignon en knoflook in de pan en men roere heftig.

Lekker beetje laten sudderen ca. 10 minuutjes op niet al te hoog vuur en men is klaar!!

Selamat makan




[Dit bericht is gewijzigd door Shredhead op 17-07-2003 20:54]


aerodis
Usericon van aerodis
Posted 17-07-2003 21:04 by aerodis Profiel van aerodis

goed, ff uitprinten dus


Shredhead
Usericon van Shredhead
Posted 17-07-2003 21:13 by Shredhead Profiel van Shredhead

quote:
Op 17 juli 2003 21:04 schreef aerodis het volgende:
goed, ff uitprinten dus




Triple-Dan
Usericon van Triple-Dan
Posted 17-07-2003 21:16 by Triple-Dan Profiel van Triple-Danhttp://www.danielclassen.nl

Voor mij was het vandaag weer eens alleen soep en een stokbrood en een gebakken ei... meer tijd had ik niet *burp* hehe......


~Narsil
Usericon van ~Narsil
Posted 17-07-2003 21:17 by ~Narsil Profiel van ~Narsilhttp://www.myspace.com/phobos_kim


pandang rijst = niet lekker
1 potje erwtjes + worteltjes = echt helemaal niet lekker
250 gr half om half gehakt = matig te vreten
1 grote ui = wel ok
sambal = wat?
1,5 eetlepel kecap = watte?
1/2 lombok = que??
2 teentjes knoflook = jammie
3 dikke champignons = jamjam
1 eetlepel olifjolie = olfijolie? = ok dan

Ik denk niet dat ik dat brouwsel binnenkrijg met andere woorden



Triple-Dan
Usericon van Triple-Dan
Posted 17-07-2003 21:17 by Triple-Dan Profiel van Triple-Danhttp://www.danielclassen.nl

ai.....


Shredhead
Usericon van Shredhead
Posted 17-07-2003 21:22 by Shredhead Profiel van Shredhead

quote:
Op 17 juli 2003 21:17 schreef ~Narsil het volgende:
pandang rijst = niet lekker
1 potje erwtjes + worteltjes = echt helemaal niet lekker
250 gr half om half gehakt = matig te vreten
1 grote ui = wel ok
sambal = wat?
1,5 eetlepel kecap = watte?
1/2 lombok = que??
2 teentjes knoflook = jammie
3 dikke champignons = jamjam
1 eetlepel olifjolie = olfijolie? = ok dan

Ik denk niet dat ik dat brouwsel binnenkrijg met andere woorden




Meisje, zo wordt het nooit was tussen ons..


Jebes
Usericon van Jebes
Posted 17-07-2003 21:23 by Jebes Profiel van Jebeshttp://jebes.hyves.nl/#

quote:
Op 17 juli 2003 20:49 schreef Shredhead het volgende:
Snel, lekker ende makkelijk (ben ik nu aan het eten) wanneer men weinig zin/tijd heeft:

Voor 1 persoon

nodig:
pandang rijst
1 potje erwtjes + worteltjes
250 gr half om half gehakt
1 grote ui
sambal
1,5 eetlepel kecap
1/2 lombok
2 teentjes knoflook
3 dikke champignons
1 eetlepel olifjolie

- men koke de pandangrijst
- men warme op, erwtjes en worteltjes
- men snijde de ui in snippers evenals de lombok. Snijd de champignons in kleine stukjes. Men perse of fijnhakke de knoflook en men verhitte den olijfolie en men flikkere het gehakt erbij. Even aanbraden en men pleure de kecap en sambal erbij en men roere zodat de kecap gelijkmatg verdeeld. Vervolgens mikke men de fijngehakte ui,lombok, champignon en knoflook in de pan en men roere heftig.

Lekker beetje laten sudderen ca. 10 minuutjes op niet al te hoog vuur en men is klaar!!

Selamat makan





Lijkt me lekker, aangezien m'n ouders volgende week op vakantie gaan ga ik dit binnenkort ook maar eens maken


Hobsbawm: 'However strong and sincere the belief that magic would turn machine-gun bullets aside, it worked too rarely to make much difference' - http://www.myspace.com/ambulantrocks -


Phaestus
In vino veritas
Usericon van Phaestus
Posted 17-07-2003 22:04 by Phaestus Profiel van Phaestus

Wat ook lekker is, is Rijst met sperzieboontjes, kokos, sesamzaadjes, honing en een schepje sambal.. En als u het liever wat frisser heeft, doe je er wat sereh (citroengras) of citroensap door.
Die hard vleesch-eters kunnen er natuurlijk ook stukjes biefstuk, varkenshaas of kipfilet door doen..


"Le coeur a ses raisons que la raison ne connaît point."


Dit topic is 40 pagina's lang:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Index / Algemeen Active topics Nieuw topic Vorige pagina | Volgende pagina
http://www.zwaremetalen.com
Powered by ZwareMetalen [PHP] Forum Versie 2.15.0
Optimized for Internet Explorer 6.0 SP2+ / Opera 8+ / Firefox 1+
© 2001 - 2024 Stichting ZwareMetalen