|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
@Slechtheid: De rug is volgens mij geen supergeweldig vlees, toch? Niet zo doorbloed, ook niet zo soepel... zou ik zeggen. Maar ja, jij hebt, meen ik me te herinneren, in een slachterij gewerkt, dan zou jij het beter moeten weten. [Dit bericht is gewijzigd door M. op 14-05-2005 17:26] Fickt nicht mit dem Raketemensch!! |
|
quote:Aan vegetarische recepten zal getoornd worden! Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie |
|
quote:dat grij is groen! hopelijk smaakt het Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat |
|
Zodadelijk Burrrrrrrito's ... grom grom |
|
Zodadelijk paelja met wilde paling vooraf met schimmelkazen en brie toe. [Dit bericht is gewijzigd door kwelgeest op 14-05-2005 17:28] Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie |
|
Wat een goor toetje! Toetjes moeten zoet zijn. Fickt nicht mit dem Raketemensch!! |
|
quote:Ik houd niet zo van zoetigheid. Ik ben een stoere metalman. Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie |
|
quote:Varkensslachterij, dus diens anatomie kan ik dromen. Kalveren zijn me onbekend. |
|
Paella met wilde paling ... is dat een natyionlistische manier van aanpassen van een buitenlands gerecht? |
|
quote:Lees nogmaals. Niet gehinderd door kennis over daklozen, alleenstaande moeders, minderheden en sociale achterstand. http://www.last.fm/user/kwellie |
|
het recept is overigens van Born2Cook, daar maak ik geregeld recepten van en dat bevalt mij altijd enorm goed, jammer dat ze die flexneger niet meer hebben Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat |
|
shiiiiit wasabi, wat een raar spul.. het is wel erg scherp, maar niet dat het scherp in je mond/tong wordt.. het trekt erg veel je neus in op 1 of andere manier... en zo werd mijn nieuwsgierigheid gestraft toen ik als voorproefje een mespuntje probeerde... wel erg lekker in dit gerecht trouwens. Wasabi heeft als hoofdingrediënt mierikswortel. Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat |
|
Het is mierikswortelpasta ja. Heel scherp, maar heel anders dan bv. sambal, wasabi zit veel meer voor in je mond. Vette shit he? Tip, probeer het eens op wat rauwe zalm, met een beetje japanse sojasaus (van Kikkoman, dus niet de een of andere ketjap nemen), en dan heb je al bijna een zalmsushi. Echt wel goed. Fickt nicht mit dem Raketemensch!! |
|
ja ik had al wat info opgezocht en kwam ook hier op uit, binnenkort maar eens sushi maken Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat |
|
Koken ist Krieg, ja, inderdaad. Vanavond: Voorgerecht: Bruscetta, heel simpel -- witbrood onder de grill, even aan beide kanten roosteren, en dan een doorgesneden teentje knoflook erop schrapen -- dan kruidenboter erop, parmaham en olijfolie (tenminste, dat was de versie van vanavond!) Daarna hadden we lamsbout uit de oven, de lamsbout eerst opengesneden en aan de binnenkant verse kruidenboter (met veel rozemarijn en thijm) gesmeerd, de bovenkant ook rijkelijk besmeerd trouwens. De lamsbout was ook bestrooid met zongedroogde tomaten, oregano en rozemarijn! Hij lag in een mooie braadslee, die verrijkt was met - alweer - een laagje kruidenboter. Na een klein halfuur hebben we een steelpannetje vloeistof erbij gegoten, de vloeistof in dezen bestaande uit 2 dl. rode wijn, 2 dl. water en het sap van 2 limoenen. Hierna heeft de lamsbout (met het bot apart ernaast) nog een half uur in de oven gelegen, uiteraard hebben we om de zoveel tijd wat braadvloeistof eroverheen gegoten zodat de boel niet uitdroogde! Alles bij elkaar heeft de lamsbout een uur in de oven gelegen, daarna heeft hij nog 10 minuten liggen rusten. We hebben wel de braadvloeistof gezeefd en deze 10 minuten laten inkoken, waarna de saus losgeklopt werd met wat boter en veel verse basilicum. Prima voor over het lam! Hierbij geserveerd was verse pasta, tagliatelle waarbij het deeg verrijkt was met basilicum en zwarte peper.... bovendien hebben we een stuk parmezaanse kaas (150 gram of zo) geraspt en gemengd met zo'n 150 ml. olijfolie (kies een lekkere uit, net als wij! ), sap van 2 limoenen, op smaak gebracht met zout en peper. Dit papje werd door de pasta heen geroerd nadat deze gaar gekookt was. Op de bordjes lag dus uiteindelijk een bedje tagliatelle met die limoen-parmezaanse kaas-spul, daarbovenop een stukje lamsbout met hieroverheen gegoten weer de saus van het braadvocht. quote: JA!!! Het was lekker! Oh ja, meloen-sorbetijs toe!! Eat that! Fickt nicht mit dem Raketemensch!! |
|
Heerschende maaltijd M. Dit ga ik thuis ook eens maken. En ik kan het iedereen aanraden Maar je bent wel een lelijke shirts met lange mouwen dragende teringheaumeau!!!!11!!ONEONE!!22!!!1 |
|
quote: 't was echt super maarten.. ik heb er nog een droom over gehad Op 9 december 2008 16:54 schreef Illusione het volgende: Lies, Verwoester van Edele Porseleinen Tronen! |
|
De specialiteit Des Gunman's huizes geproefd: kebabvlees en spirelli's met daarbij mayonaise, ketchup of dergerlijks Here's your knife back, I finally got it out of my back. I'm sure you'll be needing it again soon... |
|
Het is waar ... de Belgische keuken is waardeloos! |
|
quote: Iedereen heeft recht op mijn mening. |
|
quote: Nee,Janneman, belgen maken het zich liever makkelijk Here's your knife back, I finally got it out of my back. I'm sure you'll be needing it again soon... |
|
quote: Oeh donders! |
|
quote: Woeha, dit klinkt echt verschrikkelijk, scheer je weg! Ik dacht dat de Belgen de Bourgondiërs waren, maar dat doen wij toch beter . Fickt nicht mit dem Raketemensch!! |
|
Zeker! Alleen stukje in "stukje lamsbout" bevalt me niet zo. Maar voor de rest, . |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |