|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
*verslikt zich met bier drinken* |
|
Melk in je ei? Ik denk dat ik straks m'n bier dus inderdaad even ga lozen. heavy metal is the law |
|
quote: Gaaf, ik merkte het verschil niet echt, maar ik zou er nooit op zijn gekomen zonder met een gebrek aan melk te zitten en ik zou eerder normale melk gebruiken. |
|
quote: ik doe r ook altijd koffiemelk bij hoor. smaakt prima doe trouwens ook wel eens een beetje koffiemelk in mn warme chocomel "There will come a time when you'll have the chance to do something courageous, to do the right thing." "I love those moments. I like to wave at them as they pass by." |
|
Aghaa ik had dus niet gezien dat er nog een eten/koken topic was, my bad... hehe 'stampen' maar dan anders, met een mixer.. best een idee eigenlijk Ware het niet dat ik geen mixer heb.. anyway, wat ik dus vanmiddag probeerde te posten in mijn [per ongeluk te vroeg opgestarte "Eten/koken part III topic, solly]: Groene paprika, prei en vega gehakt [in mijn geval dus.. maar zou ook best kunnen met echt gehakt voor de vleescheters onder ons ] in de wok flikkeren met knoflook olie. Dan naar smaak groene pesto erbij flikkeren. Blikje gepelde tomaten erbij. Maïs erbij. Flinke lepel sambal doorheenroeren [liefst badjak of brandal extra heet ] en tahdaa klaar is de pastasaus. Pastasaus heerscht, iedere gek kan dat klaarmaken Oeh enne om het helemaal af te maken: er nog wat olijfjes en feta bij serveren "As it net kin sa 't moat, dan moat it mar sa 't kin!" |
|
quote: Jij kookt morgen schat? |
|
quote: Nu al zin in de pasta "As it net kin sa 't moat, dan moat it mar sa 't kin!" |
|
stampot maak je niet in de mixer, bah Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat |
|
quote: +1 Wat krijg je dan voor een drab? |
|
quote: Als je hem op een lage stand zet zal het toch wel meevallen? *heeft geen mixer dus er ook geen verstand van* "As it net kin sa 't moat, dan moat it mar sa 't kin!" |
|
anders heette het wel mixpot Ik ben een romanticus en zo'n James Bond sigaret lijkt mij wel wat |
|
volgens mij als je aardappels met een mixer fijn maakt, krijg je lijm ipv purree. De aardappels gewoon iets langer koken dan normaal en dan na het afgieten met de deksel op de pan flink schudden en de helft van het stampwerk is al gedaan Op 9 december 2008 16:54 schreef Illusione het volgende: Lies, Verwoester van Edele Porseleinen Tronen! |
|
Gewoon de juiste aardappels kopen (kruimig?), lang genoeg koken en dan met zo'n aardappelstamper bewerken. Als je echt lui bent kun je nog altijd van die instant-puree dingen kopen van bijv. Maggi of Knorr maar dat lijkt me persoonlijk best wel des paupersch. |
|
Zelf kipvingers maken heerscht! En ze zijn echt ontzettend lekker! Hmmm, denk dat ik strakjes maar eens Burritos ga maken... Ook altijd lekker... "Victimize me, vilify me. Vilipend and amend the sins you condign. You are nothing and you speak for all that never was." |
|
Net een berg tosties gemaakt met oude kaas, romatomaat, sjalot, sambal en bieslook. |
|
Dat klinkt lekker! Vanavond lasagne. Edit: Dat was weer lekker, sauzen uit pakjes zijn de shit. [Dit bericht is gewijzigd door Schaep op 22-10-2005 20:55] |
|
KOSOVO JE SRBIJA! SVETA SRPSKA ZEMLJA ! |
|
hehe met een lasbrander [Dit bericht is gewijzigd door ElitE op 26-10-2005 0:15] ♂ <o((((>< <o((((>< <o((((>< ♀<o(((>< <o(((>< |
|
Je slaat wat geel uit en kijkt er wat door verkrampt, maar voor de rest zijn ze best lekker. mvg wk10 |
|
Denk dat ik vanavond maar eens dat nieuwe gerecht ga maken dat argentijnse eten van de Joling en Gordon Reclame. SUPPORT YOUR LOCAL SERIAL KILLER. |
|
zit aan de noedeltjes en vnaaf wordt er lekker voor mij gekookt wait for me dragon, we'll meet in the sky |
|
quote: Nou dat was er dus niet ga ik maar Risotto maken vanavond simpel snel en lekker. SUPPORT YOUR LOCAL SERIAL KILLER. |
|
quote: pff puree ala minute heerscht |
|
quote: ik heb het gisteren wel gehad duur al die dingetjes, je bent wel rond de 10 euro kwijt ongeveer, en de smaak was ook niet zo bijzonder dat ik zeg van.. he kom dit maak ik veel vaker... het smaakte wel ok |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |