|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
Wat voor kruiden gooi je eigenlijk in tzaziki (naast de komkommer en de knoflook uiteraard)? "I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." -- Retribution ( http://www.retribution.nl/ http://www.facebook.com/retributionmetal ) -- The Assault ( http://www.facebook.com/ourotherrideisyourmomma ) |
|
Staat nu in de koelkast te rijpen "I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." -- Retribution ( http://www.retribution.nl/ http://www.facebook.com/retributionmetal ) -- The Assault ( http://www.facebook.com/ourotherrideisyourmomma ) |
|
Dille en eventueel peterselie. edit: te laat. [Dit bericht is gewijzigd door bokkie666 op 23-03-2012 15:52] |
|
Dat kun je er altijd nog bij gooien, mocht je die smaak missen. Recepten zijn er natuurlijk om aan te passen! |
|
Dille zit erin. Alleen geen peterselie. Volgende keer "I love deadlines. I like the whooshing sound they make as they fly by." -- Retribution ( http://www.retribution.nl/ http://www.facebook.com/retributionmetal ) -- The Assault ( http://www.facebook.com/ourotherrideisyourmomma ) |
|
Vanavond roti eten, mmmmm. |
|
quote: erg lekker ja! zelf gemaakt of van de afhaalsurinamert? ... hoe de hazen lopen ... |
|
Kok laat koeien wijn drinken AMSTERDAM - De Parijse topkok Jean-Charles Tastavy geeft zijn koeien dagelijks twee flessen dure wijn. Het vlees van de dieren wordt er volgens hem sappiger van. Het is niet zo dat de koeien nu dronken door de wei lopen, vertelt Tastavy aan The Telegraph. "Elke koe krijgt niet meer dan goed voor hem is. Bij mensen is dat een paar glazen per dag. Bij koeien komt dat neer op ongeveer anderhalve liter wijn." Het begon allemaal met een experiment van een andere boer: drie koeien kregen een mengsel van lokale wijn, gerst, hooi en druiven. Tot nu toe werd het Japanse Kobe-vlees, dat wordt gemaakt door koeien bier te voeren, beschouwd als het beste vlees ter wereld. .Of het vlees met de wijn een succes wordt, is nog even afwachten. Omdat de wijn zo duur is, zie je dat ook terug op de rekening. Door: NU.nl/WTF.nl . :') |
|
quote:Altijd zelf maken. Dit weekend maar weer doen, mmmm. |
|
quote: Nooit van gehoord. Ook op Google gezocht, ne pas du resultaat. Iemand enig idee? Zo niet, dan pakt meester jou bij je oortje en trekt je uit de zandbak zodat alle andere kindertjes weer fijn kunnen spelen zonder dat jouw geklier het plezier van iedereen bederft. |
|
quote:President van een lokale wijnvereniging in Frankrijk. Niks geen topkok. Ik denk niet eens dat hij zelf koeien heeft. |
|
quote: Dat vond ik ook inderdaad; beetje rare journalistiek dus. Ach, wel benieuwd of er ooit wat te proeven valt van dat vlees. Zo niet, dan pakt meester jou bij je oortje en trekt je uit de zandbak zodat alle andere kindertjes weer fijn kunnen spelen zonder dat jouw geklier het plezier van iedereen bederft. |
|
quote:http://www.nu.nl/opmerkelijk/2856510/kok-laat-koeien-wijn-drinken.html In het artikel is het verandert, maar in de kop nog niet. [Dit bericht is gewijzigd door bokkie666 op 11-07-2012 22:57] |
|
We zaten vanavond een patatje gyros te eten bij el greco in utrecht, dikke aanrader btw. Komen er 2 mensen binnen, bestellen allebei een pita gyros. Vraagt die vent aan die eerst waarom er geen patat door zat. Want dat was ergens anders wel zo. Bla bla bla en toen wilde hij ketchup op z'n pita gyros. Even zoeken, maar toen kreeg hij het ook. Ketchup. Pita Gyros. Lijkt me echt afschuwelijk. En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik. |
|
Och, als ik zelf shoarma fix dan wissel ik de broodjes onderling af. Eentje met knoflooksaus en dan eentje met ketchup, etc. Ketchup is namelijk wel gruwelijk lekker. Dus bij gyros zou ik het ook vast wel trekken. Op 24 november 2016 16:00 schreef F.Jacobse het volgende: Ik vind het veels te plat. |
|
Hehehe, die griek snapte er echt niets van. Bij gyros hoort gewoon tzatziki spul. Kijk, bij shoarma kan je kiezen. Knof of rode saus. Dan komt ketchup bij mij iets minder vreemd over. Maar goed, iets met mening. En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik. |
|
Morgen weer eens curry maken, een groene viscurry en een rode kipcurry. Met naanbrood en rijst. Nu al zin in. |
|
Morgen gewoon gebakken krieltjes in schil met lente-ui, mini schnitzeltjes en dan, doe eens gek, koolrabi erbij. Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. |
|
quote:Zoveel verschil is er toch niet tussen shoarma en gyros? Even out of ze box denken. +1 voor curry morgen. |
|
quote: Hehehe, in de landen waar het vandaan komt ligt die opmerking denk ik toch wat gevoeliger. Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. |
|
Volgens mij smaakt het ook totaal anders. |
|
@XXL: Zeker. Wat weird is, is dat el greco ook turkse pizza's heeft. Want dat willen nederlanders bestellen, pff. Even nog, gyros is toch wel wat anders als shoarma. Vooral qua kruiden ook, natuurlijk. In principe is shoarmavlees geen varkensvlees en gyros wel. Ook qua gevoeligheid een dingetje. [Dit bericht is gewijzigd door De Tegenpartij op 21-07-2012 23:09] En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik. |
|
quote:Net zoals patat en friet. |
|
met een berenklauw? |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |