|
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
||||
Auteur: |
|
|
Tijdsbesparing in de ochtend! En een eiersalade met warme eieren maken is vies. [Dit bericht is gewijzigd door Silence op 12-03-2014 0:48] |
|
quote: |
|
Amai, vooruitziend. Willekeur en dictatuur! |
|
De hele avond al bezig om 2kg ovenschotel naar binnen te werken. |
|
nice hier aardbeien signature |
|
quote: Je hand is op het internet uitgelekt. Complete tokkie die lijdt aan zware zelfoverschatting. |
|
Spaghetti met gehakt en olijvensaus van de Lidl ... hoe de hazen lopen ... |
|
Ik heb deze week 40 loempia's gemaakt en bijna allemaal gegeten. |
|
Lekkah, frituur je ze of gooi je ze in de koekenpan? En wat voor ingredienten gebruik je? ... hoe de hazen lopen ... |
|
Ik heb ze gefrituurd in een wok met zonnebloemolie. Ik heb de helft met rundergehakt en de andere helft met kip gemaakt. Verder wat knoflook, ui, fijngesneden wortel, spitskool, taugé, rode pepers, sambal, sojasaus, vissaus en sesamolie. |
|
Ok, ga ik eens maken denk ik. Nog erg gezond ook volgens mij. ... hoe de hazen lopen ... |
|
quote: Lol. NC: kookdappeltjes, stoombroccoli, bakschnitzel Op 24 november 2016 16:00 schreef F.Jacobse het volgende: Ik vind het veels te plat. |
|
Volgens mij kan je er in gooien wat je wil. Knapperige groenten zijn wel beter. Ik ga ze ook vaker maken! Het viel me wel mee hoe veel werk het is. Die dingen dichtplakken kan ook gewoon met ei(wit). quote:Ik denk ook wel dat het gezond is. Je kan ze ook in de oven bakken. [Dit bericht is gewijzigd door Helvete op 01-05-2014 19:23] |
|
quote: Ach gut. Meneer kan in het lultopic zijn gelijk niet halen, gaat ie me hier maar een beetje zitten uitlachen. ... hoe de hazen lopen ... |
|
Ik heb eergisteren nog groene curry met Thaise aubergines gemaakt. Ik kende het niet. Zo zien ze er uit: Ze zijn wel erg bitter, maar ik las dat ze minder bitter zijn als je de zaden verwijdert. |
|
quote: Jij bent zeker ook zo'n figuur die denkt dat als 'ie maar appelmoes over z'n patat flikkert de maaltijd ook wel gezond is, nietwaar? Op 24 november 2016 16:00 schreef F.Jacobse het volgende: Ik vind het veels te plat. |
|
quote: Ik ken ze ook niet. Waar haal je zoiets, speciale natuurwinkel? ... hoe de hazen lopen ... |
|
quote:Bij de toko! |
|
Ok zal eens kijken ... hoe de hazen lopen ... |
|
Runderstoofvlees. Duurde zes uur, maar dan heb je ook wat (voor drie dagen). Recept [Dit bericht is gewijzigd door Helvete op 09-05-2014 22:19] |
|
Fascinerend bord, maar… waar ligt het runderstoofvlees? :x Is dat je eigen foto trouwens? Indien ja, dan wil ik mijn verzoek om bij mij in te trekken even herhalen. Willekeur en dictatuur! |
|
quote: Dacht ik ook al. Ik herken een boel, behalve die zwarte dingen op de voorgrond. [Dit bericht is gewijzigd door De Tegenpartij op 09-05-2014 22:36] En dat, als ik 'em dan in m'n mond stop en ik bijt, doorbijt, dattie dan zo ineens bwehlehlee whe. Zo loopt, in m'n mond. Dus dat het nat wordt en zoet, in m'n mond. Dát wil ik. |
|
Dat had ie al op. We Are Satan's Generation And We Don't Give A Fuck! |
|
Dat zwarte is het vlees ja. Mag best zo donker bruin/zwart en droog, na een dag. Juist veel werk om het zo te krijgen, want je moet dat laatste vocht verdampen op een klein rotvuurtje en de boel blijven roeren. Het is niet aangebrand ofzo. [Dit bericht is gewijzigd door Helvete op 09-05-2014 22:42] |
Dit topic is 40 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 |
Index / Algemeen | Vorige pagina | Volgende pagina |